Off-topic: Azi e ziua lui Becali si nu pot sa ii urez decat "la multi ani" si sa vanda clubul unui om caruia se pricepe la fotbal.
Atunci ii dedic si eu melodia Parazitii- De ziua ta.....
Off-topic: Azi e ziua lui Becali si nu pot sa ii urez decat "la multi ani" si sa vanda clubul unui om caruia se pricepe la fotbal.
Atunci ii dedic si eu melodia Parazitii- De ziua ta.....
Cica a zis Dayro ca Pepe si-a rezolvat problemele cu Independiente si va ramane in Ghencea (sau mai bine zis se va intoarce in Ghencea).
Un prim lucru pozitiv in opinia mea, asta in cazul in care se adeveresc spusele lui Dayro(poate fi unul din zecile de interviuri fictive marca GSP sau Prosport).
Avem varfuri impinse/de careu: Pepe, Arthuro. Avem si varfuri care sa stea cu fata la poarta, sa dribleze si sa dea gol: Dayro, Neaga, Stancu, Badea(Dica va pleca la Catania in opinia mea).
Avem nevoie de mijlocasi, si de doi fundasi de banda.
(poate fi unul din zecile de interviuri fictive marca GSP sau Prosport).
Corect. Sport.ro zice acuma ca s-au sistat discutiile cu Independiente si ca se abandoneaza pista Pepe Moreno.
Sport.ro preia tot ce aude pe alte site`uri.Mai precis fura informatiile.Si de multe ori isi ia teapa.
M`ar bucura mult sa ramana Pepe.Desi nu joaca incredibil,este peste Arthuro.Pune suflet in joc si inscrie.
Avem nevoie de un coordonator de joc.Si pe acest post nu trebuie neaparat sa transferam unul pentru ca putem naste unul din jucatorii pe care i avem(Tiago,Plesan,Dica etc).Mai avem nevoie de doi mijlocasi de banda cu viteza,tehnica buna si centrari precise.Mai avem nevoie de un fundas central si 2 fundasi laterali.As vrea sa revina Ogararu pe partea dreapta.
Argaseala a spus azi destul de clar ca Pepe nu se mai intoarce. Independiente nu s-a inteles la bani cu Steaua si nici cu imprumutul pentru inca un an nu este de acord.
Ce pretentii sa avem daca nu dam sub nici o forma 1.5 milioane pe Pepe, un atacant care a marcat 5 goluri in 14 meciuri, in conditiile in care nu a fost servit cu mingi apoape deloc, mijlocul nostru fiind penibil. Practic a transformat faze de rahat in goluri.
Las' ca il aducem pe Neto 1 sau Neto 2, jucator care a marcat 3-4 goluri in toata cariera. Dar costa putin... doar asta e politica la noi, nu?
din ce am auzit , acest Neto de la bragantino ar costa 3 mil de euro=))
pai poate sa coste si 100mil dak nu se adapteaza stilului haotic de joc al echipei noastre degeaba...
@mq_messi
Inseamna ca ai auzit gresit.Adi Ilie a declarat si a motivat ca Steaua nu poate sau mai precis nu va aduce niciun jucator de peste 2 - 2.5 mil de euro.Iar acel Neto pe care il aduce foamea la Steaua nu face nici cat Banel.
Sper ca aceasta perioada a transferurilor de muritori de foame sa ia sfarsit.Nu avem nevoie de Neagoe,de Neto,de Ionescu.Avem nevoie de jucatori de fotbal!
se pare ca Steaua s-a inteles cu catania pt transferul lui Dica , 2 mil. euro , si s-ar putea ca si Radoi sa plece sapt asta (suma care se vehiculeaza este in jur de 15 mil euro )+ interesul unor echipe pt Goian si Banel , dak ii vindem pe cei 4 trebuie sa facem neaparat ca Steaua sa cumperee 2-3 jucatori de valoare.
Fãrã a avea o carte de vizitã impresionantã, Neto Baiano (foto) încearcã sã profite de faptul cã este nãscut în Þara Cafelei.
Interesul Stelei pentru vârful de 25 de ani al celor de la Paulista Jundiai a fost confirmat chiar de oficialii brazilieni. "Am auzit despre faptul cã o echipã din România vrea sã-l cumpere pe Neto. La noi nu a ajuns vreo ofertã oficialã, dar suntem dispuși sã-l vindem!", ne-a declarat Jenato Miralla, directorul sportiv al clubului din Sao Paulo. În schimb, cota de piațã a jucãtorului dorit de Steaua ne-a fost dezvãluitã chiar de impresarul jucãtorului. Mai mult, acesta s-a arãtat dispus la negocieri. "Prețul lui Neto este de 3 milioane de euro, dar cred cã ar putea pleca și pentru 2 milioane. Steaua a anunțat cã va plãti un milion? Dacã se înțeleg cluburile...", a spus agentul lui Neto.
Faptul cã Neto Baiano a trecut în cariera sa pe la echipa Binh Duong din Vietnam a fost comentat de cãtre fostele glorii ale Stelei
Prosport
Incep sa cred ca nu e o gluma cu neto asta. Auzi 3 mil un jucator de mana a doua a ligii a doua braziliene!!! Articolul asta trebuie pastrat si pus in rama sa mor io!!!! Ma intreb cu cat l-au cumparat aia din vietnam cand era mai tanar: 10 mil?
transferuri de tot kktu.
Pana acum macar erau romani,acum luam straini de mana a 2-a, a 3-a...
Chiar credeti ca Jiji da 3 mil pe un jucator din Liga a 2 a brazilian...in plus are si peste 24 de ani!
Sa fim seriosi...isi taie o mana decat sa dea 3 milioane pe un jucator.
se pare ca suntem interesati de Henok Goitom, atacantul suedez de 24 de ani de la Real Murcia. problema e ca spaniolii doresc un schimb, doring ca Steaua sa cedeze unul dintre fundasii centrali (Rada?).

are 1.95, a trecut si pe la Udinese iar in 2 sezoane a reusit sa inscrie 24 de goluri in 70 de meciuri pt Ciudad Murcia (in Segunda, imprumutat de la Real Murcia). a jucat si pt nationala U21 a Suediei, reusind 4 goluri in 13 meciuri.
eu unul cred ca e peste Arthuro.
De unde ai stirea cu atacantul asta?
p.s. nu conteaza daca e peste arthuro.Conteaza doar daca nu costa mult.
prosport.ro, ei preluand stirea la randul lor din La Verdad, un ziar din Murcia.
Vad ca se insista teribil pe ideea de a cumpara clampai de peste 1,90 inaltime. Cred ca o sa vedem spectacol baban anul asta la Steaua...
Goitom de la Murcia la schimb cu un fundas central(Rada,Baciu)
Weldon de la Cruzeiro care sezonul trecut a jucat imprumutat la Belenenses
Emanue Perrone atacant Atromitos
Neto Baiano fost atacant in Vietnam
Plecarile lui Dica 2 milioane la Catania
Posibilele despartiri de Mirel Radoi,Goian...
---MIE MI SE PAR NISTE TRANSFERURI DE TOT ******`,NEGANDITE,FARA NICIUN SENS
adica dam tot ce avem mai bun pe bani multi in Europa,ii bagam la buzunarel si aducem in Ghencea toti expiratii din ligile inferioare spaniole,vietnameze si braziliene.
In conditiile de fata se pare ca sezonul viitor tot Surdu si Lovin vor fi baza,iar performante fara Radoi si Goian mi-e greu sa cred.La ce transferuri face Koloszvaros cred ca anul` asta ciuciu performante.
***Retineti ca in tur fara Radoi si Ghionea,dar mai ales Mirel o luaseram rau de tot pe aratura ramanand la 11 pct in spate...
ASA CA NE ASTEAPTA VREMURI TULBURI.Daca aducem straini macar sa aduce si noi ceva acceptabil,nu toti inaptii,toate cocargelele vietnameze de razboi...
Goitom e cotat la 3.5 mil pe transfermakt si dupa ce am vazut niste filmulete de pe youtube isi merita banii. Insa nu e exclus ca in cateva zile sa il vedem pe A.Ilie declarand ca Steaua nu este interesata de jucator
.
@ultrash : Nu conteaza de unde vine jucatorul, conteaza ce stie sa faca cu mingea.
Goitom e cotat la 3.5 mil pe transfermakt si dupa ce am vazut niste filmulete de pe youtube isi merita banii.
Si Carlos avea niste filmulete pe youtube inainte sa vina.....
Zici ca era un al 2-lea casilias
Ori Adi Ilie si Lacatus sunt inconstienti, ori asteptam banii incasati pe Dica, Goian si poate Radoi. Pentru ca altfel nu imi explic mediocritatea transferurilor din aceasta vara. Asta in conditiile in care CFR ne-a depasit(cu arbitri uneori, dar si cu un joc mai frumos, mai ofensiv) anul trecut, iar acum devin si mai puternici.
Goitom e cotat la 3.5 mil pe transfermakt si dupa ce am vazut niste filmulete de pe youtube isi merita banii. Insa nu e exclus ca in cateva zile sa il vedem pe A.Ilie declarand ca Steaua nu este interesata de jucator.
@ultrash : Nu conteaza de unde vine jucatorul, conteaza ce stie sa faca cu mingea.
khalid-oare daca erau asa buni mai jucau in Liga secunda?goitom asta...sa dea Dumnezeu sa fie bun dar eu zic ca plecarea lui Dica coroborata cu cele ale lui Mirel si Goian vor slabi mult echipa indiferent daca Weldon sau Goitom vor ajunge in Ghencea...oricum,fara a fi acuzat de ultranationalism,am si o umbra de tristete ca ne umplem de straini in timp ce romanii cei mai buni iau drumul tarilor calde...stiu stiu...o sa mi-o bagati pe aia cu globalizarea...
Steaua n-o sa mai fie ce-a fost... Uitati-va la Cluj : aia chiar dau bani sa cumpere jucatori. Noi imprumutam toate janghinele. Jucatorii astia sunt niste non jucatori de fotbal. Garantez acest lucru . Totusi , inca ma mira faptul ca Dayro Moreno a ajuns la Steaua. :noexpression:
PS: Oare cand il da afara ?
Mai scutiti-ma cu "colonia" argentiniano-portugheza de la Cluj. Intotdeauna iarba e mai verde peste gardul vecin.
Noi suntem Steaua, mereu ne vom bate pt locurile 1 si 2, ramanem la top mai mereu, vecinii iberici se vor bate pt locurile 4-6, in sezonul aceasta.