FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri in perioada verii 2008

«1303132333463»
steaua_gloria26.06.2008 20:03

Mai vedem noi ...

Bogdan4Steaua26.06.2008 21:06
[...] mereu ne vom bate pt locurile 1 si 2 [...]

Locul 2 nu a fost si nu va fi niciodata o tinta pentru Steaua. No comment!

Joga Bonito26.06.2008 21:21

amigo, am zis ca se va bate mereu pt locurile 1 si 2, in ordinea asta. nu am zis locurile 2 si 1.

atac malitios :biggrin:

Hai sa detaliez putin, ca apoi apar neintelegeri.

Dupa stiinta mea, dupa ce ne-a luat Ceahlaul acum cativa ani si am terminat pe 4, in afara Europei ( am probleme cu memoria zilele astea ), au urmat 5-6 ani in care am fost principala candidata la titlu. Nu am cazut sub locul 2. In contradictie cu Rapid, Dinamo sau mai nou Cefere, care luau un sezon titlul si apoi in urmatorul cadeau pe 4-5. Urmand statistica aceasta, am incercat sa fac abstractie de anumite chestii. Poate am gandit prea profund, cine stie... Acum sper ca m-ai inteles.

Teoretic, pe aceasta teorie ma bazez si in sezonul asta. Stii, mai e si perioada aia cand nu am cucerit nimic vreo 4 ani. Sper sa nu se repete. :look:

mq_messi26.06.2008 21:27

zilele astea Adrian Ilie se afla in spania unde se intereseaza de un atacant , 2 mijlocasi si un fundas parca, una dintre tinte este goitom care dupa ce am vazut e un jucator peste ce avem noi si este si tanar. Oricum si fara ce vom mai transfera avem cel mai bun lot din tara , degaba ziceti de CFR dar ei in turul campionatului trecut si-au luat avans deoarece noi nu am avut multi jcuatori disponibili si noi jucam si in Champions League ... oricum la ora actuala echipa Stelei e peste CFR

PS: Steaua se orienteaza spre piata occidentala doarece nu mai are ce sa cumpere din tara si nu va faceti griji viitorul e asigurat si sper sa avem o echpa 80% din romani (tatarusanu , Stancu , Iacob , biclfalvi , Tudose , ninu si mai sunt multi juniori talentati care asteapta sa faca pasul spre echipa mare).

razvan_stelist200726.06.2008 21:34
se pare ca suntem interesati de Henok Goitom, atacantul suedez de 24 de ani de la Real Murcia. problema e ca spaniolii doresc un schimb, doring ca Steaua sa cedeze unul dintre fundasii centrali (Rada?).

615__MainPicture__DpdyYqvCbNIyMZJnCSfoC.

are 1.95, a trecut si pe la Udinese iar in 2 sezoane a reusit sa inscrie 24 de goluri in 70 de meciuri pt Ciudad Murcia (in Segunda, imprumutat de la Real Murcia). a jucat si pt nationala U21 a Suediei, reusind 4 goluri in 13 meciuri.

eu unul cred ca e peste Arthuro.

asta da...e bun:)/la schimb cu rada ca tot spunea el ca nu joaca

Bogdan4Steaua26.06.2008 23:14
amigo, am zis ca se va bate mereu pt locurile 1 si 2, in ordinea asta. nu am zis locurile 2 si 1.

atac malitios :biggrin:

Hai sa detaliez putin, ca apoi apar neintelegeri.

Dupa stiinta mea, dupa ce ne-a luat Ceahlaul acum cativa ani si am terminat pe 4, in afara Europei ( am probleme cu memoria zilele astea ), au urmat 5-6 ani in care am fost principala candidata la titlu. Nu am cazut sub locul 2. In contradictie cu Rapid, Dinamo sau mai nou Cefere, care luau un sezon titlul si apoi in urmatorul cadeau pe 4-5. Urmand statistica aceasta, am incercat sa fac abstractie de anumite chestii. Poate am gandit prea profund, cine stie... Acum sper ca m-ai inteles.

Teoretic, pe aceasta teorie ma bazez si in sezonul asta. Stii, mai e si perioada aia cand nu am cucerit nimic vreo 4 ani. Sper sa nu se repete. :look:

Am tinut sa subliniez faptul ca locul 2 a reprezentat, reprezinta si va reprezenta tot timpul un ESEC pentru Steaua. Pentru mine a termina pe locul 2 este echivalent cu a termina pe 3 sau 4. Doar penibili gen Poli AEK s-ar afla in al noualea cer cu un loc 2 sau 3. Din pacate acum locul 2 ne ofera posibilitatea prezentei in UCL, deci creditorul se multumeste si cu acest loc. Sper sa se schimbe treaba cat mai curand.

Si eu mi-as dori sa castigam titlul anul acesta, si in fiecare an. Din pacate nu vad cum. Nu transferam mare lucru, adversarii se intaresc, comisiile nu ne sunt tocmai prietenoase.

Nu ma poate convinge nimeni ca avem un lot mai bun decat CFR la capitolul ofensiva. Pariez ca echipa clujeana termina anul acesta in cel mai rau caz pe locul 3. Eu unul zic ca este principala favorita la titlu. Ma doare, dar judec obiectiv.

Cand mai tragem si noi pentru Cupa Romaniei? Sau o lasam dracului pentru ca asa vrea Becali...

Liga Campionilor parca le-a luat unora mintile.

MoWeed27.06.2008 06:13
PS: Steaua se orienteaza spre piata occidentala doarece nu mai are ce sa cumpere din tara si nu va faceti griji viitorul e asigurat si sper sa avem o echpa 80% din romani (tatarusanu , Stancu , Iacob , biclfalvi , Tudose , ninu si mai sunt multi juniori talentati care asteapta sa faca pasul spre echipa mare).

toti juniorii astia talentati nu joaca la Steaua pentru ca nu exista curajul de a-i promova. Asa ca nu o sa ii vedem prea curand in primul 11 al Stelei.

manu7127.06.2008 09:59

neamule.....nu intelege nimeni nimic din tactica ciobanului......are nevoie de euro,multi taica......vin parlamentarele,are mesaje ca intra in parlament,din cauza asta il da pe Dica cu 2 mil de euro,il da si pe Goian pe 2-3 mil,chestia cu Radoi e un fassss,nimeni nu cumpara un jucator de factura lui Radoi(1/2 de an accidentat,1/4 in recuperare si restul pe teren.la fantastica suma de 13 mil de euro,ciobanul trebuie sa faca o catedrala in semn de recunostinta),daca cineva da 1 mil de euro pe Banel inseamna ca Gigi a calcat in ceva moale......iar de cumparat,cine se asteapta ca Steaua sa investeasca sumele luate din transfer,inseamna ca nu stie cum face Gigi afaceri....va spun eu din surse sigure.......ia teren sau casa aflate in oras,in litigiu cu statul....cumpara dreptul de proprietate cu 10% din valoare si se judeca cu statul,practic castiga 100%(curios sunt sa aflu in ce pierdere se afla dupa ce a votat parlamentul oprirea retrocederii)........asa face si cu fotbalul........nu va asteptati sa plateasca mai mult de 1,5 mil de euro pe un transfer(la cele care a platit suma asta sunt luate pe firma cu t.v.a)....sunt multe ascunzisuri in Romania,sume false vehiculate.....cine zice ca c.f.r-ul nu are campanie serioasa se inseala sau nu cunoaste fotbal,ei arunca cu euro datorita faptului ca fac negru sau romaneste se spala bani......Steaua in anul ce urmeaza o sa arate rau,se investeste rau la rapid,Cluj si Timisoara,toate se vor bate la titlu,plus Dinamo prin aducerea lui Rednic,toata lumea vrea sa intre in Liga de pe locul 1,plus faptul ca in Liga lui mitica sunt formate grupe de cluburi care vor trage pt anumite echipe......viata Stelei in anul ce urmeaza o sa fie grea de tot,stie si ciobanul si ii este frica sa mai fac vreo investitie pt ca sansele de recuperare sunt foarte mici,toata Liga,federatia si chiar numirea lui corpodean sunt antisteaua,le-a ajuns tuturor pana in gat de Steaua,il vor pe cioban la pamant,numai printr-un miracol Steaua sa realizeze ceva.....imi pare rau de Steaua,dar faptul ca ciobanul a jignit pe toata lumea atrage razbunarea celorlalti,daca cade si mitica suntem varza,el mai pastreaza singur o afinitate pt Gigi.....intotdeauna Steaua fular-campionii

stelistul stelist27.06.2008 10:34
2. Pentru ca nu avem curaj sa promovam jucatori tineri.

exact lucru asta nu'mi place in Romania , nu li se acorda deloc credit jucatorilor tineri, ii imprumuta peste tot si ei se pierd la echipele mici, ar trabui tinuti la echipa "mama" si facuti jucatori mari, dar in Romania se vrea tot peste noapte si asa ceva nu se poate

xDaJACKALx27.06.2008 11:03
2. Pentru ca nu avem curaj sa promovam jucatori tineri.

exact lucru asta nu'mi place in Romania , nu li se acorda deloc credit jucatorilor tineri, ii imprumuta peste tot si ei se pierd la echipele mici, ar trabui tinuti la echipa "mama" si facuti jucatori mari, dar in Romania se vrea tot peste noapte si asa ceva nu se poate

Nu se pierd, daca ai ambitie si talent esti remarcat oriunde.Sa vedem cati din tinerii astia care au ocazia sa-si petreaca junioratul la echipe din strainatate vor ajunge mari fotbalisti sau macar la nivelul lui Mutu.

Bogdan4Steaua27.06.2008 11:47

Rednic a avut tupeul sa il promoveze pe Radu Stefan, si iata ca dinamovistii si-au asigurat bugetul pe un an numai din transferul acestuia. Asta in conditiile in care noul lazial nu este mai bun decat Ghionea, Goian sau Rada.

Noi il dam pe Dica pe 2 amarate de milioane, probabil cu un comision de 1 milion de euro pentru varu' Giovanni.

stefan0127.06.2008 12:33

nu stiu cu dracu poate sa dea 13 milioane pe Radoi care mai mult sta in spital cu asistentele decat pe teren cu mingea

Dica mai bine ca pleaca ca e batran si inca un an la Steaua..ar f finalul pentru el apoi ar ajunge la buzau sau Brasov ....(o sa vedeti in Brasov o echipa mare Razvan la Steaua cu bani lu ciobanu si caracteru lu Ienei am face o super echipa....vise...daca Becali ar fi destept si lar atrage pe Ienei am castiga fffff mult)

Nicolita ...sal dea la paket cu surdu nustu in zimbabue sai dea sa nui mai vad...respectu meu pt Nicolita si caracterul sau insa m-am saturat de el

Vatca sa se duca si el unde so duce sa nusi rateze cariera prin tribune

Si sal transferam si pe Lacatus :) tot respectu pentru el insa ...regret ca o spun Rednic miere..:( orcum nu as vrea sai vad moaca prin Ghencea cum defapt nul sufar nici pe rada...cand juka la rapid ne injura de mama focului ...

Protasov eu zic ca a fost singurul antrenor din era Becali care a facut ceva la echipa ...nu ne treb jucatori straini ne trebuie Ogararu inapoi ne trebe Paraschiv inapoi ne treb adevarati jucatori care isi dadeau viata pe teren nu de alde surdu...si compania lui

mountytoma27.06.2008 13:30

transferul de 13 sau 15 milioane e o gogorita menita sa faca audienta intr-o perioada de seceta pentru niste jurnalisti rupti in chour care trebuie sa-si plateasca ratele la vile si la mertzane...

serios, credeti ca da 15 milioane pe un fotbalist roman vreo echipa din germania? nici schalke nu dadea atat pe Mutu! iar Radoi este un fotbalist pe jumatate terminat pentru ei. kaiserslautern stie ce-a patit cu Iacob, stie toata germania...

singurul fotbalist din Liga I care ar putea pleca pe 15 milioane este Zapata. in rest, nici pe o echipa intreaga nu se pot lua banii astia. 15 milioane se dau pe un jucator tanar, serios, muncitor, foarte rapid si tehnic, care este urmarit ani de zile pana cand cineva se hotaraste sa dea banii astia.

mai exista o posibilitate, totusi. ca ciobanul sa plateasca el cuiva 13 milioane de euro ca sa-l ia aia pe Radoi. asta da, e mai posibil!

tot iuresul asta al transferurilor e facut special de intermediari, lor nu le pasa ce se intampla cu echipele, important e sa fie tranzactii, sa le iasa comisioanele! ma intreb daca nu cumva asa judeca si ad Ilie, mi-ar parea tare rau!

iar despre transferurile CFR-ului, eu stau linistit. spalare de bani in babilon mi se pare mie chestia aia. anul viitor le va fi greu, caci va trebui sa inapoieze punctele dinamuistilor si croncanilor!

MALDINI27.06.2008 13:44

Inca 1 atacant si 1 mijlocas ofensiv , si totul va fi perfect.

Bogdan4Steaua27.06.2008 14:11

@mountytoma:

Punctele dinamovistilor si rapidistilor au fost cumparate pe bani, nu e vorba de reciprocitate.

Chiar credeti ca fara Dica, Goian si eventual Radoi, si cu aceasta campanie de achizitii, avem sanse la titlu?

Khalid27.06.2008 14:25
@mountytoma:

Punctele dinamovistilor si rapidistilor au fost cumparate pe bani, nu e vorba de reciprocitate.

Chiar credeti ca fara Dica, Goian si eventual Radoi, si cu aceasta campanie de achizitii, avem sanse la titlu?

Da! Cu Dayro Moreno si Szekely in primul 11. ;)

Bogdan4Steaua27.06.2008 14:44

Si cu Banel, Lovin si Surdu?

MoWeed27.06.2008 15:00

Nu conteaza cine va juca in atac atata timp cat nu avem mijlocas stanga si mijlocasii centrali sunt varza pe faza ofensiva.....

Jocul va suferi la fel ca anul trecut daca nu imbunatatim mijlocul urgent

xDaJACKALx27.06.2008 15:09
singurul fotbalist din Liga I care ar putea pleca pe 15 milioane este Zapata. in rest, nici pe o echipa intreaga nu se pot lua banii astia.

Huh !? :no:

Khalid27.06.2008 16:56
Si cu Banel, Lovin si Surdu?

Mai sunt astia la echipa?! :cursing:

Bogdan4Steaua27.06.2008 19:55

Sunt, si tare am impresia ca doi dintre ei se vor regasi de multe ori in primul 11. Daca pleaca Goian si Radoi, in caz ca se accidenteaza Ov. Petre, ia ghiciti cine va fi inchizatorul nostru de calitate?

Daca nu scapam cumva de Banel, sunt aproape sigur ca nu va sta pe banca.

Khalid27.06.2008 20:17
Sunt, si tare am impresia ca doi dintre ei se vor regasi de multe ori in primul 11. Daca pleaca Goian si Radoi, in caz ca se accidenteaza Ov. Petre, ia ghiciti cine va fi inchizatorul nostru de calitate?

Daca nu scapam cumva de Banel, sunt aproape sigur ca nu va sta pe banca.

Inchizatorul va fi Plesan ;). Banel o incurca serios daca mai transferam un mijlocas stanga din afara. Dupa primul antrenament e clar ca Szekely va fi titular pe partea dreapta, iar lui Banel ii ramane postul de mijlocas stanga unde a jucat si in meciul memorabil de la Sevilla.

Piece of Mind28.06.2008 06:48

Problema nu este neaparat lotul, asa cum se prezinta el acum (desi se poate afirma ca nu avem acoperite valoric mai multe posturi-cheie ale echipei, dar asta s-ar putea remedia), ci antrenorul, net inferior comparativ cu cei ai contracandidatelor la titlu.

Raman la parerea ca schimbarea lui Lacatus este absolut esentiala pentru progresul fotbalistic al Stelei, iar mentinea lui, la presiunea "maselor", o mare greseala a conducerii.

stelistul stelist28.06.2008 07:18
Inchizatorul va fi Plesan ;). Banel o incurca serios daca mai transferam un mijlocas stanga din afara. Dupa primul antrenament e clar ca Szekely va fi titular pe partea dreapta, iar lui Banel ii ramane postul de mijlocas stanga unde a jucat si in meciul memorabil de la Sevilla.

asa e "a jucat" ca acum nu mai face nimic decat sa alerge dupa...ce,doar el stie

La multi ani lui Bogdan Stancu!!! faceti un topic si cu el

AdrianUltras2528.06.2008 07:59

Nu va mai imaginati tactici noi si inlocuiri grele.

Daca il cunosc pe Lacatus, si eu cred ca il cunosc, sistemul o sa ramana acelasi pt ca lui Laca ii e frica sa riste.

Nu o sa jucam 4-4-2 ci o sa continuam cu 4-2-3-1.

Vor fi bininteles cateva lucruri noi la echipa in functie de veniri si plecari.

Daca pleaca, sa zicem, doar Dica,Goian si Radoi, atunci probabil ca va mai fi adus un fundas central.

La mijloc vom juca cu 2 inchziatori: Tiago si Ov Petre

2 extreme: Nicolita si Szekely

si 1 varf retras: Stancu/Neaga/Dayro

Si bineinteles un varf masiv,greoi, de care nu se prea lipeste golul...

Deci o sa jucam la fel ca anul trecut cu o singura schimbare: un joc mai rapid al varfului retras!

«1303132333463»