FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri in perioada verii 2008

«1252627282963»
manu7118.06.2008 20:16

Steaua este iarasi in situatia de anul trecut,nu face un transfer important pt echipa si aici ma refer la un mijlocas de creatie,nu pot sa inteleg deloc de ce nici un antrenor al Stelei din ultimii 3 ani nu intelege necesitatea unui jucator pe acest post.....poti sa ai o aparare beton,un portar meserias,un atac bun,daca nu ai un mijlocas de creatie esti o echipa mediocra.....ciobanul ma dezamageste in fiecare an,cumpara de dragul de a cumpara si pastreaza de dragul de a vinde.......c.f.r Cluj are o campanie serioasa si completeaza pe posturi,rapidul incearca sa formeze o echipa bataioasa,Dinamo se bazeaza pe talentul de antrenor a lui Rednic,care daca nu este lucrat sigur ia campionatul,Poli incearca sa creeze o echipa puternica,urziceniul se bazeaza pe talentul lui Dan Petrescu si profesionalismul lui Stoica, Steaua are in conducere o paiata in persoana lui Lacatus,un manager supus in persoana lui a. Ilie si un patron de tot circul,daca ma gandesc bine la el toate vorbele cu care catalogheaza rivalii il caracterizeaza la perfectie........daca il vinde pe Goian si pe Dica Steaua devine o echipa mediocra de mijlocul clasamentului,daca nu se renunta la sistemul cu doi mijl centrali,daca Banel este in continuare folosit pe postul de mijlocas dreapta,daca Dica nu este al doilea varf,daca Steaua nu pune mingea pe jos,la firul ierbii suntem sigur pe locul 6-7....Protasov este singurul care mai poate reda placerea jocului de fotbal la Steaua......raman la parerea ca o echipa care joaca fotbal ofensiv este o echipa aproape tot timpul castigatoare,adulata,iubita si pretuita....respect pt Lacatus,dar daca nu stie ce sa-i solicite patronului si lasa doar patronul sa hotarasca pe cine cumpara,nu are nicio sansa sa faca ceva in fotbal si cred ca o sa zboare de la Steaua urat pe mana marelui oier......intotdeauna Steaua fular-campionii

victor19.06.2008 07:46
Steaua este iarasi in situatia de anul trecut,nu face un transfer important pt echipa si aici ma refer la un mijlocas de creatie,nu pot sa inteleg deloc de ce nici un antrenor al Stelei din ultimii 3 ani nu intelege necesitatea unui jucator pe acest post.....poti sa ai o aparare beton,un portar meserias,un atac bun,daca nu ai un mijlocas de creatie esti o echipa mediocra.....ciobanul ma dezamageste in fiecare an,cumpara de dragul de a cumpara si pastreaza de dragul de a vinde.......c.f.r Cluj are o campanie serioasa si completeaza pe posturi,rapidul incearca sa formeze o echipa bataioasa,Dinamo se bazeaza pe talentul de antrenor a lui Rednic,care daca nu este lucrat sigur ia campionatul,Poli incearca sa creeze o echipa puternica,urziceniul se bazeaza pe talentul lui Dan Petrescu si profesionalismul lui Stoica, Steaua are in conducere o paiata in persoana lui Lacatus,un manager supus in persoana lui a. Ilie si un patron de tot circul,daca ma gandesc bine la el toate vorbele cu care catalogheaza rivalii il caracterizeaza la perfectie........daca il vinde pe Goian si pe Dica Steaua devine o echipa mediocra de mijlocul clasamentului,daca nu se renunta la sistemul cu doi mijl centrali,daca Banel este in continuare folosit pe postul de mijlocas dreapta,daca Dica nu este al doilea varf,daca Steaua nu pune mingea pe jos,la firul ierbii suntem sigur pe locul 6-7....Protasov este singurul care mai poate reda placerea jocului de fotbal la Steaua......raman la parerea ca o echipa care joaca fotbal ofensiv este o echipa aproape tot timpul castigatoare,adulata,iubita si pretuita....respect pt Lacatus,dar daca nu stie ce sa-i solicite patronului si lasa doar patronul sa hotarasca pe cine cumpara,nu are nicio sansa sa faca ceva in fotbal si cred ca o sa zboare de la Steaua urat pe mana marelui oier......intotdeauna Steaua fular-campionii

va rog eu mult, daca nu cunoasteti situatia exacta din club, ref politica de transferuri, nu va mai lansati in afirmatii hazardate.

Lacatus l-a cerut in iarna pe Dayro, ca inlocuitor al lui Dica la constructie, si Dayro a fost cumparat. nu am prea inteles insa de ce nu l-a folosit mai des pe columbian in retur. maestrul este insa si el un fricos considerand ca echipa nu "suporta" doi jucatori liberi de sarcini defensive simultan in teren. adica Dayro si Dica nu pot juca in acelasi timp. eu personal nu agreez aceasta idee!

Lacatus l-a cerut pe szekeli si Becali s-a conformat platind 1,5 mlnE pe acest jucator. pentru un fotbalist roman mi se pare o suma enorma. sa speram ca antrenorul nu s-a inselat si szekeli va deveni o piesa esentiala in angrenajul Stelei.

Lacatus il cere pe arthuro, si Steaua este foarte aproape sa-l transfere. la fel tot Lacatus il vrea pe pepe moreno si discutam intens cu independiente. e drept ca situatia ultimului este complicata si de dorinta noastra de a-l cumpara si pe armenteros, care insa ezita sa accepte transferul in Romania. oricum vor veni sigur 2 varfuri. iar ca o parere personala, cred ca Lacatus exagereaza insa cu varfurile de careu. si pepe si arthuro au cam acelasi profil. eu zic ca ne-ar trebui si ceva viteza in zona careului advers, dar Lacatus vrea mai multa forta.

sigur, ratarea calificarii directe in Liga face ca Steaua sa se confrunte cu o lipsa de cash in prezent. avand in vedere si mizeria care se vantura cu posibila suspendare a Stelei din UCL, transferurile se cam fac acum la risc, numai si numai pe sumele avansate direct de Gigi. sigur ca unora li se pare floare la ureche sa pui scurt 6-7 mln. din buzunarul propriu, dar va asigur eu ca nu e asa. din tara singurul jucator cerut de Lacatus in mod expres care nu a putut fi rezolvat este costea. pretentiile lui mititelu (peste 3 mlnE) au fost considerate exagerate de Becali.

Stancu, neagoe si ionescu au fost adusi nu neaparat la cererea lui Lacatus, ci sunt parte a unor intelegeri facute de Gigi cu patronii cluburilor respective (si Unirea si gloria au mari datorii financiare fata de Becali care trebuie cumva amortizate). se spera ca macar unul din ei sa confirme.

Lacatus a cerut in mod expres punerea pe lista de transferuri a multor jucatori, considerati mediocri sau plafonati: mendoza, habibou, Cristocea, Croitoru, rada, Badea, Cernea, nesu, Lovin, bicfalvi. pentru toti se incearca gasirea unor aranjamente convenabile, problema fiind insa salariile lor foarte mari pentru Romania. de asemenea Lacatus a declarat ca nu se opune transferurilor in strainatate ale lui Banel, Goian si Dica, conditionand plecarea lor de transferul altor jucatori de valoare in contrapartida. Becali se opune plecarii lui Mirel si s-a angajat in fata lui Marius ca acesta va fi convins sa ramana in Ghencea.

obiectivul fixat de conducere antrenorului este dublu: calificarea in grupele UCL si castigarea campionatului.

bodanelu19.06.2008 08:01

@Victor stiu ca nu o sa`mi raspunzi dar ce ai spus tu mi se pare corect. Lacatus cere jucatori, pune pe lista de transferuri jucatorii plafonati si are un obiectiv. Daca nu-l indeplineste trebuie sa raspunda. parca e o atitudine mai normala...

LE: personal, consider ca Lacatus greseste punandu-i pe lista de transferuri pe Rada, Nesu si Bicfalvi. restul pot sa plece. Daca Goian pleaca, Rada este esential in aparare. Pe banda stanga Eme este accidentant deci avem nevoie de Nesu. Pustiul Bicfalvi are nevoie de meciuri.

O intrebare: Care e situatia lui Ochirosii?

MoWeed19.06.2008 08:03

@Victor

Nu ratarea calificarii directe in Liga Campionilor e de vina pentru lipsa de bani. Acei bani oricum veneau in toamna(partea din bilete, televizare, sponsori, etc) si la finalul sezonului(banii dati de UEFA) asa ca oricum nu aveam cash vara asta.

Conteaza acum daca Becali va investi desi nu e 100% sigur de prezenta in CL, acum se vede ce fel de patron e, daca chiar investese sau pur si simplu lasa clubul sa se autofinanteze....

De acord cu tine la transferurile facute, Lacatus a primit cam ce a cerut. Intrebarea este daca o sa mai luam un mijlocas stanga + unul central la constructie. Si daca o sa aducem inlocuitori in cazul in care pleaca Goian, Dica si Banel(daca pleaca ei nu mai poti zice ca ducem lipsa de bani).

Oricum nici nu a inceput perioada de transferuri, am impresia ca vor fi iar transferuri realizate pe ultima suta de metri...

AdrianUltras2519.06.2008 08:46
Lacatus l-a cerut in iarna pe Dayro, ca inlocuitor al lui Dica la constructie

Daca a cerut un golgeter ca sa inlocuiasca alt golgeter atunci e bine.

Dar daca a cerut un golgeter ca sa inlocuiasca un golgeter reprofilat in coordonator atunci imi pare rau de Dayro.

O sa se strice rau la noi in campionat.

Daca va fi folosit pe acelasi post pe care Dica nu da acum randament, probabil ca rezultatele vor fi aceleasi.

Tudorel Stoica, scouter sau fost scouter a lui Anderlecht si fost imens fotbalist roman, a zis exact cum sta treaba la Steaua cand e vorba de atacanti.

Avem nevoie de atacanti de marime medie.Nu cai care sa stea cu spatele la poarta.

Avem nevoie de jucatori de viteza gen Dayro Moreno sau Stancu si asa poate ca am juca si noi pe jos, in viteza, cu pase printre, nu cu centrari Baneliene. Asa poate am da si noi goluri.

Nu de alta dar, din toti atancatii de careu avuti pana acum(Iacob si Pepe) nici unul nu a dat mai mult de 5 goluri pe sezon.

Lacatus a cerut in mod expres punerea pe lista de transferuri a multor jucatori, considerati mediocri sau plafonati: mendoza, habibou, Cristocea, Croitoru, rada, Badea, Cernea, nesu, Lovin, bicfalvi.

Rada,Nesu, Lovin si Bicfalvi sunt jucatori care merita la Steaua.

Poate nu titulari, dar valoare de Steaua au!

Cred ca si Cristocea.

p.s. de Habibou si Mendoza nu o sa discut pt ca nu cred ca la ei s-a renuntat din lipsa de valoare!

LeGenD19.06.2008 22:05
Lacatus il cere pe arthuro, si Steaua este foarte aproape sa-l transfere. la fel tot Lacatus il vrea pe pepe moreno si discutam intens cu independiente. e drept ca situatia ultimului este complicata si de dorinta noastra de a-l cumpara si pe armenteros, care insa ezita sa accepte transferul in Romania. oricum vor veni sigur 2 varfuri. iar ca o parere personala, cred ca Lacatus exagereaza insa cu varfurile de careu. si pepe si arthuro au cam acelasi profil. eu zic ca ne-ar trebui si ceva viteza in zona careului advers, dar Lacatus vrea mai multa forta.

Daca intr`adevar Lacatus l`a cerut pe Arthuro,atunci sunt dezamagit.Acest atacant a dat 7 goluri in 35 de meciuri.Nu stiu ce cauta asta la Steaua,in fine.De Armenteros nu se mai vorbeste nimic,din cate stiu eu.De Pepe Moreno,iar si`au batut joc conducatorii clubului,Argaseala si Gigi Becali,si l`au trimis pe jucator sa isi negocieze soarta.

Steaua are nevoie in primul rand de:

Doi mijlocasi de banda(stanga si dreapta),de viteza.Sa stie sa deschida contraatacuri,sa centreze,sa trimita pase precise si sa aiba macar putina tehnica.

Un mijlocas central.El sa fie coordonatorul fazelor ofensive.Sa fie tanar,sa aiba o viziune clara a jocului,viteza,tehnica si sa stie sa traga din afara careului.

Un atacant de aprox. 1,75,bataios,cu viteza si o tehnica acceptabila,cu un sut puternic si cu joc bun de cap.De asemenea ne`ar mai trebui un atacant,ceva in genul lui Badea.Sa aiba viteza,tehnica,sa fie mobil si sa creeze ocazii pentru al 2-lea varf.Sa traga bine din orice pozitie.

MoWeed20.06.2008 07:05
Rada,Nesu, Lovin si Bicfalvi sunt jucatori care merita la Steaua.

Poate nu titulari, dar valoare de Steaua au!

Cred ca si Cristocea.

p.s. de Habibou si Mendoza nu o sa discut pt ca nu cred ca la ei s-a renuntat din lipsa de valoare!

Lovin???? :unsure:

Ala nu are valoare nici macar pentru Steaua 2

AdrianUltras2520.06.2008 08:45

Lovin e un jucator pe care poti conta.

E serios si isi face treaba ca inchizator.Recupereaza mult, intra bine in combinatii,etc.

Nu are rost sa dai afara un jucator doar ca sa il dai afara.Si pe urma sa iti para rau ca l-ai dat afara pt ca ai lotul plin de accidentati.

Inainte aveam 4 mijlocasi stanga si ne plangeam ca sunt prea multi.Apoi a inceput Gigel sa scape de ei si ne-am trezit sezonul trecut fara un mijlocas stanga adevarat.

Repet, nu e bine sa dai afara jucatori pe care poti conta doar ca sa ii dai afara.

Trecutul ne-a aratat ca sezoanele in care participi si in cupe europene sunt pline de accidentari.

victor20.06.2008 08:45

pentru. bodanelu:

am inteles ca Lacatus a conditionat ramanerea lui Ochirosii de modul cum va rezista la primul stagiu de pregatire. oricum AZI, nici el si nici Stancu, ionescu sau neagoe nu intra in calcul pentru primul 11. cred eu ca nu toti se vor regasi in lotul de 22.

pentru Legend:

iar vorbiti fara sa cunoasteti?! de unde stii tu ca Argaseala si Becali si-au batut joc de pepe? asa pentru cultura generala retine ca parte din ce se obtine sub 1,5 mlnE solicitati de independiente se vor duce ca prima de instalare pentru colu,mbian. asa ca acesta e direct interesat sa reduca cat mai mult scorul tranzactiei intre cluburi. aici intre Steaua si independiente este un joc de-a soarecele si pisica, fiecare parand dezinteresat de propunerile celuilalt, dar ramanand in asteptare!

pentru armenteros Steaua a facut o oferta ferma. independiente a cerut 2,7 mlnE, noi propunand 1,5 mln. pentru 60% co-proprietate. ulterior ne-am aratat disponibilitatea sa platim toata suma intr-o transa sau 2mln. pentru 70% co-proprietate, dar in 2 transe. jucatorului i s-a propus un salariu fix de 300mii pe an, plus o compensatie anuala care ii ridica castigul salarial (fara prime sau bonusuri) la 420mii/an - esalonati pe 3 ani, intr-o schema oarecum mai complexa. eu zic ca oferta este buna, cu mult peste ce se ofera in Romania, dar jucatorul asteapta inca, fiind in discutii si cu alte cluburi din spania. cred ca mai mult de atat nu putem da acum. v-am mai spus, principala problema cu care se confrunta Steaua este nesiguranta veniturilor din UCL. Gigi este dispus sa avanseze acum 13-15 mln. pentru acoperirea cheltuielilor, dar vrea inapoi 10 mln. din Liga. efortul pentru armenteros este o decizie personala a lui Becali, caruia i-a cazut cu tronc jucatorul.

cat despre "eliberarea' lui mendoza si habibou va repet in sumar comentariile textuale ale antrenorului la discutia de analiza:

- habibou: jucator dezordonat, care produce ceva confuzie la adversari, dar destabilizeaza, prin lipsa oricarui simt tactic, propria echipa. concluzia: nu are posibilitati de crestere si nu va fi titular!

- mendoza: un "mercenar" interesat doar de castigurile imediate, incapabil sa se autodepaseasca si sa traga de el?! in concluzie: un jucator plafonat!

AdrianUltras2520.06.2008 09:05
Gigi este dispus sa avanseze acum 13-15 mln. pentru acoperirea cheltuielilor, dar vrea inapoi 10 mln. din Liga.

Asta nu imi place.Nu e mentalitate de patron de club care vrea performanta.

Daca nu risti, nu ai cum sa castigi.

Atat timp cat Becali baga bani la Steaua doar cu gandul de a-i recupera, nu va fi niciodata acceptat de suporteri.

Nu stiu cat de mult din ceea ce ai zis tu e adevarat.

Dar daca e, o sa imi spun si eu parerea:

Armenteros e un jucator care in prima jumatate de an in Spania a fost varza.Asta inseamna ca are probleme de adaptare. Daca in Spania, care e cat de cat asemanatoare cu Argentina, s-a adaptat asa de greu(6 luni) ma intreb ce ar face in Romania...?!

La un salariu asa de mare e clar ca asteptarile de la el vor fi enorme si vor fi cerute rezultate imediate.Ori daca el nu poate, o sa fie un nou Klemi Saban de exemplu.

Pepe(si Arthuro) nu mi se pare tipul de atacant necesar Stelei.

Trebuie sa scapam de aceste tactici bazate pe existenta unui (singur)varf impins puternic si lent care sa aiba de fapt rol de pivot.Trebuie sa jucam cu cel putin 2 atacanti(in campionat macar).2 atacanti de statura medie si de viteza.

Cum joaca Dinamo...2 atacanti care sa stea tot timpul cu fata la poarta si a caror treaba sa fie golul nu intoarcerea de mingi pt mijlocasi.

Avand in vedere ca nu avem mijlocas stanga, Ochirosii trebuie pastrat.Si jucat.E un pusti talentat si ar fi pacat sa fie trimis iar pe la buzau sa se rupa sau sa se plafoneze.

Cat despre Stancu...e tipul perfect de atacant pt Steaua: rapid,tehnic,182 inaltime,etc

Ar fi pacat sa fie imprumutat avand in vedere ca pe el s-a dat o suma de bani, zic eu,importanta.

MoWeed20.06.2008 10:33
pentru. bodanelu:

am inteles ca Lacatus a conditionat ramanerea lui Ochirosii de modul cum va rezista la primul stagiu de pregatire. oricum AZI, nici el si nici Stancu, ionescu sau neagoe nu intra in calcul pentru primul 11. cred eu ca nu toti se vor regasi in lotul de 22.

Si Bicfalvi pana la urma ce face? Mai pleaca la Buzau sau revine unde ii e locul? Sau Tudose...

Stancu ar trebui sa ramana, oricum e peste Vali Badea si Surdu....

victor20.06.2008 12:35
Gigi este dispus sa avanseze acum 13-15 mln. pentru acoperirea cheltuielilor, dar vrea inapoi 10 mln. din Liga.

Asta nu imi place.Nu e mentalitate de patron de club care vrea performanta.

Daca nu risti, nu ai cum sa castigi.

Atat timp cat Becali baga bani la Steaua doar cu gandul de a-i recupera, nu va fi niciodata acceptat de suporteri.

terminati cu acele comentarii la misto. chestia cu riscul e bine sa o aplice fiecare asupra lui. cum adica il somezi pe untert sa riste 15 mln. si daca ezita inseamna ca e un bulangiu?!

dar ce-ar fi daca Steaua ar scoate la vanzare biletele pentru Liga acum, inainte sa se stie daca ne calificam? sa vedem cati suporteri "adevarati" s-ar risca sa ia bilete in blind, LA RISC (poate ne calificam sau poate nu?) ?

si asa Becali risca aiurea cu antrenori gen Lacatus sau Hagi, dar pana la urma asta e prostia lui!

AdrianUltras2520.06.2008 12:46

Victor...

Poate nu esti la curent cu situatia actuala din fotbalul mondial.

Echipele mari baga bani(si prin bani ma refer la sume imense) in jucatori de valoare ca sa poata sa faca performante.

Si multe echipe se frig...pt ca multi din acei jucatori nu se adapteaza prea bine si nu dau randamentul asteptat...

Asta e un risc.

Realul a bagat 30 de milioane de euro in Pepe.

A riscat.

In prima jumatate de sezon Pepe a fost Pepe Spate.

Si toti credeau ca acele 30 de mil s-au dus pe apa Sambetei...

Dar uite ca in finalul sezonului Pepe si-a revenit.

Ceea ce parea ca e o pierdere pt Real, a devenit castig.

Inca un exemplu: Van Persie la Arsenal.In primul an a fost printre cei mai slabi...acum e un star!

Eu nu pot sa ii cer lui Becali sa bage bani la Steaua.

Sunt bani lui.Ai dreptate.

Dar daca tot e patron la aceasta echipa, are si el o responsabilitate.

Daca el nu poate sa aibe grija de Steaua, sa lase pe altcineva...

P.S. Becali a riscat pt el cu Hagi si Lacatus, nu pt Steaua.

A riscat cu Hagi si nu i-a mers.

Fanii tot l-au huiduit.

A riscat cu Laca si i-a mers.

Fanii s-au potolit.

A intrat in consiliu in Bucuresti.

A crescut in sondaje,etc

Si Steaua sufera...

mountytoma20.06.2008 13:24
si asa Becali risca aiurea cu antrenori gen Lacatus sau Hagi, dar pana la urma asta e prostia lui!

nici Lacatus si nici Hagi nu sunt antrenori rai, la Steaua ar fi facut treaba foarte buna daca aveau un alt patron, nu pe prostul prostilor si fudulul fuduli(i)lor

Becali nu vrea altceva decat ca Steaua sa il faca mare. daca Steaua se scufunda dupa ce a ajuns el acolo unde vrea (Doamne fereste, presedintele tarii mai prost ca oaia), lui nu ii pasa. daca intre timp mai face si bani de pe urma Stelei, e si mai bine pentru el. nu uitati, el nu e investitor, e creditor. adica a imprumutat banii Stelei, si acum are nevoie de CL ca sa ii fie returnati. din punctul asta de vedere, vreau sa NU ne calificam in Liga Campionilor anul asta, poate pleaca boul!

manu7120.06.2008 19:33

Victor esti o persoana din stafful Stelei,dupa cunostintele tale despre Steaua,esti platit de Becali si vad ca in orice comentariu esti procioban....trecand peste parte negativa a faptului ca esti angajat,vad ca ai ceva cu Hagi si cu Lacatus(sincer in opinia mea niciunul dintre ei nu este un bun antrenor pt ca le lipseste pregatirea intelectuala,un om care nu se exprima corect in limba materna are o problema de comunicare,gresesti cand spui ca ciobanul risca cu ei,nu,el nu risca, el mizeaza pe capital electoral prin pacea cu tribuna).

Lacatus este fricos si iubeste sa fie antrenor la Steaua,asa ca accepta multe din partea patronului.

a.Ilie are spiritul oltenesc in el,se fofileaza si accepta sa-si consolideze functia,chiar daca nu-i convine.

Argaseala e o maneta,cu un intelect superior celor din stafful Stelei.

partea cu UCL si buget in functie de calificare imi pare puerila,un patron de genul lui Becali,care se lauda ca este miliardar in euro,nu ar avea o problema de ordin financiar la 10-20 mil de euro(imi dau seama cum sta ciobanul cu cash-ul......prost pt un patron de club,excelent pt un politician,fantastic pt un cetatean) asta il strica pe cioban,lauda de sine,ciobanul nu este investitor este doar profitor,speculant,sunt sigur ca ar vinde Steaua la prima oferta serioasa.

vad ca se verifica si in presa cele spuse de tine,referitor la transferuri.....imi dau seama si am mai scris ca ciobanul nu cumpara cat sta la Steaua,un jucator de 3 mil de euro.....problema e grava pt Steaua,evolutia fotbalistica a Stelei se face prin investire,jucatori de 3-5 mil de euro....antrenor de tipul Protasov(salariu de 1-2 mil de euro pe an),celor ce conduc Steaua ar trebui sa le intre bine in cap un proverb evreiesc "sunt prea sarac,ca sa ma imbrac cu haine ieftine".

amarel21.06.2008 06:20

Problema noastra e cam asemanatoare cu cea de la nationala,daca n-ai jucatori, si tii in teren marathonisti de genul Banel , degeaba ai pretentii de la antrenor !

Eu sper , sa fi fost vreun orb pe-acolo si sa-l cumpere pe Banel, caci asta-i singura sansa sa scapam de el !!! Daca jucam in continuare cu nulitatea, o sa fie cam greu in noul campionat !!Cine mai vine, cine mai pleaca ???

Bogdan4Steaua21.06.2008 08:32
Lovin e un jucator pe care poti conta.

E serios si isi face treaba ca inchizator.Recupereaza mult, intra bine in combinatii,etc.

Nu are rost sa dai afara un jucator doar ca sa il dai afara.Si pe urma sa iti para rau ca l-ai dat afara pt ca ai lotul plin de accidentati.

Lovin este si va ramane un jucator mediocru. Este cu mult sub Radoi, sub Ovidiu Petre. Aportul sau ofensiv este aproape nul. Avem nevoie de sange proaspat si in acea zona a terenului, iar cel care trebuie sa plece este Florin. Eu unul as miza pe un jucator tanar. In plus, nu isi justifica nici salariul, unul care probabil depaseste suma de 150.000 euro.

Oricum, cel putin pana acum, campania noastra de achizitii este slaba. Goe pleaca aproape sigur, dar sper sa i se dea o sansa si lui Rada. In afara de Szekely, nu am adus jucatori de certa valoare, care sa intre in primul 11.

Daca vrem sa progresam, trebuie sa ne raportam si la rivali. CFR pastreaza acelasi nucleu, deci vor avea omogenitate, plus 1-2 jucatori buni si experimentati, iar echipa Rapidului prinde contur. Dinamovistii par din nou ahtiati dupa bani, Lobont fiind pe taraba, evident. Plecarea lui Moti nu reprezinta o mare pierdere pentru ei. In rest, daca mai aduc vreo 2-3 jucatori si adopta un stil ofensiv, ne pot pune oricum probleme.

In aceste conditii, nu vad cum ne vom impune in urmatorul sezon de Liga 1 cu acest lot, cu acest stil de joc. Daca vom vedea in dreapta si in stanga conspiratii, daca ne vom minti spunand ca avem cel mai bun lot din tara... vom avea numai de pierdut.

AdrianUltras2521.06.2008 09:53

Bogdan4Steaua

Lovin poate ca nu prea conteaza in atac dar aportul sau defensiv e foarte bun.

Gandeste-te ca vrei sa joci cu un mijlocas ofensiv si doar unul defensiv.

Lovin e un om capabil sa tina mijlocul.

Radoi nu va mai juca inchizator.Daca pleaca Goe, cel mai probabil el o sa joace fundas central.Si atunci ramai doar cu Ov Petre inchizator.

Daca Ovidiu se accidenteaza, Lovin e omul perfect care sa il inlocuiasca.

Bogdan4Steaua21.06.2008 10:00

Chiar nu il vad pe Lovin capabil sa tina mijlocul. Imi vine in minte acel 2-4 cu Dinamo in Ghencea, atunci cand Lovin s-a plimbat pe teren pe langa Catalin Munteanu, MVP-ul lor din acel meci.

Si nu e singurul meci in care Lovin a reprezentat un jalon pentru adversari. Intr-un joc cu doi inchizatori, Lovin da impresia ca se descurca deoarece este dublat mereu de Ovidiu Petre sau Radoi, ambii jucatori de valoare. Si in acele momente jucam practic cu un singur inchizator, Florin fiind, de cele mai multe ori, alaturi de Banel, un om in minus pe teren. Daca l-am lasa singur la mijloc, garantez ca ne-ar ingropa.

Eu unul nu concep Steaua doar cu Lovin mijlocas la inchidere.

De aceea nu avem rezultate in atac desi avem posesie. Pentru ca preferam un traseu: Goian-Lovin-Goian-Dica decat un traseu Goian-Dica.

AdrianUltras2521.06.2008 10:12

Fiecare cu parerea lui.

Iar eu sunt de parere ca nu are rost sa dai bani pe jucatori cand ai deja...

Bogdan4Steaua21.06.2008 10:22

Ma refer la un junior care ar putea fi promovat, mergand pe ideea conform careia vom juca cu un singur inchizator. Am juca cu Ovidiu Petre, iar in cazul unei accidentari, ar avansa Radoi la mijloc si ar intra Rada.

Daca tot se zgarceste creditorul, macar ar face economii, scapand de un jucator cu un salariu mare, bani care ar putea suplimenta salariul unui mijlocas/varf de valoare vizat de noi.

MoWeed21.06.2008 10:40
Radoi nu va mai juca inchizator.Daca pleaca Goe, cel mai probabil el o sa joace fundas central.Si atunci ramai doar cu Ov Petre inchizator.

Daca Ovidiu se accidenteaza, Lovin e omul perfect care sa il inlocuiasca.

Variante ar fi pentru accidentarea lui Ovidiu Petre: Radoi avansat mijlocas defensiv si Rada fundas central sau pentru meciurile mai putin dificile s-ar putea juca cu Plesan sau Bicfalvi(desi nu e postul lor obisnuit sezonul asta cat au jucat la noi mai mult la inchidere au jucat), mai este un inchizator tanar, Alexandru Iacob parca....

Ar putea sa-l vanda pe Lovin, care oricum stagneaza (de vreo 2 ani de zile nu a mai progresat deloc) si sa dea sansa unui tanar sa creasca, un tanar care ar putea fi crescut sa mai stie si in atac ceva, nu numai sa se apere...

c.ronaldo1721.06.2008 11:11

Playmaker`ul Lovin?

LeGenD21.06.2008 11:17

Nici eu nu i vad rostul lui Lovin la Steaua.Il avem deja pe Ov.Petre,care e mult mai bun decat el.Ar trebui sa il readuca la echipa pe Alexandru Iacob si pe Bicfalvi.Sunt 2 jucatori buni.Bicfalvi desi nu este obisnuit pe acel post,poate face fata,iar Iacob desi este tanar,daca va primi ocazia sa joace eu garantez ca va arata ce poate.

Si eu nu mai vad rostul inca unui mijlocas central ofensiv,in situatia in care noi avem deja un Plesan care poate face fata pe acel post,si am adus inca un Tiago,tot pentru a face faza ofensiva.

Bogdan4Steaua21.06.2008 11:24

Ai dreptate in prima parte a post-ului.

Referitor la partea a doua: nu il vad pe Plesan ca fiind un coordonator de joc veritabil. Nu are acel geniu de care avem noi nevoie. E un jucator bun, insa e departe ca si tehnica si clarviziune de un jucator precum Hagi. In plus, poate fi oricand tintuit de o accidentare. Cu Tiago eu cred ca ne grabim. Nu reprezinta o certitudine, faptul ca s-a plimbat la echipe mediocre(mai putin Benfica) nu ne asigura ca va fi un jucator util la nivelul cerut la Steaua. Nu spun ca baiatul nu are valoare, din contra, sunt optimist, dar eu unul nu l-am vazut la lucru deocamdata. Sa speram ca va confirma, insa consider ca ar fi o greseala sa incepem sezonul bazandu-ne doar pe Plesan si Tiago la capitolul mijlocasi centrali ofensivi.

Repet: cea mai mare greseala pe care o putem face este sa credem ca lotul actual este unul suficient de valoros pentru sezonul urmator. L-am auzit si pe Borcea vorbind de lotul lui de "5 stele" care a terminat anul trecut pe 4, la 15 puncte de CFR. Macar ala se baza pe un sezon anterior excelent, in care au umilit rivalele. Noi pe ce ne bazam? Pe doua titluri pierdute in doi ani, pe eliminari rusinoase din Cupa? Pe meciuri slabe in Europa?

«1252627282963»