Steaua este iarasi in situatia de anul trecut,nu face un transfer important pt echipa si aici ma refer la un mijlocas de creatie,nu pot sa inteleg deloc de ce nici un antrenor al Stelei din ultimii 3 ani nu intelege necesitatea unui jucator pe acest post.....poti sa ai o aparare beton,un portar meserias,un atac bun,daca nu ai un mijlocas de creatie esti o echipa mediocra.....ciobanul ma dezamageste in fiecare an,cumpara de dragul de a cumpara si pastreaza de dragul de a vinde.......c.f.r Cluj are o campanie serioasa si completeaza pe posturi,rapidul incearca sa formeze o echipa bataioasa,Dinamo se bazeaza pe talentul de antrenor a lui Rednic,care daca nu este lucrat sigur ia campionatul,Poli incearca sa creeze o echipa puternica,urziceniul se bazeaza pe talentul lui Dan Petrescu si profesionalismul lui Stoica, Steaua are in conducere o paiata in persoana lui Lacatus,un manager supus in persoana lui a. Ilie si un patron de tot circul,daca ma gandesc bine la el toate vorbele cu care catalogheaza rivalii il caracterizeaza la perfectie........daca il vinde pe Goian si pe Dica Steaua devine o echipa mediocra de mijlocul clasamentului,daca nu se renunta la sistemul cu doi mijl centrali,daca Banel este in continuare folosit pe postul de mijlocas dreapta,daca Dica nu este al doilea varf,daca Steaua nu pune mingea pe jos,la firul ierbii suntem sigur pe locul 6-7....Protasov este singurul care mai poate reda placerea jocului de fotbal la Steaua......raman la parerea ca o echipa care joaca fotbal ofensiv este o echipa aproape tot timpul castigatoare,adulata,iubita si pretuita....respect pt Lacatus,dar daca nu stie ce sa-i solicite patronului si lasa doar patronul sa hotarasca pe cine cumpara,nu are nicio sansa sa faca ceva in fotbal si cred ca o sa zboare de la Steaua urat pe mana marelui oier......intotdeauna Steaua
va rog eu mult, daca nu cunoasteti situatia exacta din club, ref politica de transferuri, nu va mai lansati in afirmatii hazardate.
Lacatus l-a cerut in iarna pe Dayro, ca inlocuitor al lui Dica la constructie, si Dayro a fost cumparat. nu am prea inteles insa de ce nu l-a folosit mai des pe columbian in retur. maestrul este insa si el un fricos considerand ca echipa nu "suporta" doi jucatori liberi de sarcini defensive simultan in teren. adica Dayro si Dica nu pot juca in acelasi timp. eu personal nu agreez aceasta idee!
Lacatus l-a cerut pe szekeli si Becali s-a conformat platind 1,5 mlnE pe acest jucator. pentru un fotbalist roman mi se pare o suma enorma. sa speram ca antrenorul nu s-a inselat si szekeli va deveni o piesa esentiala in angrenajul Stelei.
Lacatus il cere pe arthuro, si Steaua este foarte aproape sa-l transfere. la fel tot Lacatus il vrea pe pepe moreno si discutam intens cu independiente. e drept ca situatia ultimului este complicata si de dorinta noastra de a-l cumpara si pe armenteros, care insa ezita sa accepte transferul in Romania. oricum vor veni sigur 2 varfuri. iar ca o parere personala, cred ca Lacatus exagereaza insa cu varfurile de careu. si pepe si arthuro au cam acelasi profil. eu zic ca ne-ar trebui si ceva viteza in zona careului advers, dar Lacatus vrea mai multa forta.
sigur, ratarea calificarii directe in Liga face ca Steaua sa se confrunte cu o lipsa de cash in prezent. avand in vedere si mizeria care se vantura cu posibila suspendare a Stelei din UCL, transferurile se cam fac acum la risc, numai si numai pe sumele avansate direct de Gigi. sigur ca unora li se pare floare la ureche sa pui scurt 6-7 mln. din buzunarul propriu, dar va asigur eu ca nu e asa. din tara singurul jucator cerut de Lacatus in mod expres care nu a putut fi rezolvat este costea. pretentiile lui mititelu (peste 3 mlnE) au fost considerate exagerate de Becali.
Stancu, neagoe si ionescu au fost adusi nu neaparat la cererea lui Lacatus, ci sunt parte a unor intelegeri facute de Gigi cu patronii cluburilor respective (si Unirea si gloria au mari datorii financiare fata de Becali care trebuie cumva amortizate). se spera ca macar unul din ei sa confirme.
Lacatus a cerut in mod expres punerea pe lista de transferuri a multor jucatori, considerati mediocri sau plafonati: mendoza, habibou, Cristocea, Croitoru, rada, Badea, Cernea, nesu, Lovin, bicfalvi. pentru toti se incearca gasirea unor aranjamente convenabile, problema fiind insa salariile lor foarte mari pentru Romania. de asemenea Lacatus a declarat ca nu se opune transferurilor in strainatate ale lui Banel, Goian si Dica, conditionand plecarea lor de transferul altor jucatori de valoare in contrapartida. Becali se opune plecarii lui Mirel si s-a angajat in fata lui Marius ca acesta va fi convins sa ramana in Ghencea.
obiectivul fixat de conducere antrenorului este dublu: calificarea in grupele UCL si castigarea campionatului.