FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri in perioada verii 2008

«1232425262763»
weeezer11.06.2008 03:33

A mai aparut un transfer. Brazilianul Arthuro, 1.90 m, a jucat sezonul trecut la Cordoba. Cu tot respectul pentru jucator, nu inteleg de ce se tot insista cu malaci pentru postul de varf impins, si nu se alege o solutie de mijloc, un jucator pe la 1.80-1.82 si cu ceva calitati tehnice...

metzzz11.06.2008 04:34

@weezer , stai sa avem si confirmarea...deocamdata nu cred .

Dar uite ca noi credeam ca ne-au lasat si pe noi in pace macar 30 de zile...dar ei nimic :mellow:

MoWeed11.06.2008 04:37

@metzzz

Pana dupa ce termina Romania participarea la Euro ne vor lasa mai moale. Dupa aia va trebui sa mai scrie baliverne pentru a-si vinde ziarele lor bune numai ca hartie igienica....

metzzz11.06.2008 04:57

@mo. asta in cazul in care nu vom trece de grupe...daca se produce miracolu...cred ca vom scapa pana pe 31 lejer :yeahh:

LeGenD11.06.2008 07:14

Acest jucator a inscris in 35 de meciuri 7 goluri.Deci va dati seama numai din aceasta statistica cat de bun e.:|

mq_messi11.06.2008 08:05

ce jucator vrea Steaua , arthuro de la alaves care a dat 7 goluri in 35 de meciuri , azi cand mai ma uitam pe site-uri am vazutn ca cik l-ar vrea pe Esposito care evolueaza in C1 italia , sper ca nici unul dintre astia sa nu ajunga la Steaua :(:(

MIREL6RADOI11.06.2008 09:59

Cum sa dam bani seriosi pe jucatori seriosi...atunci ciobanul cu ce finante mai merge la cazino!?:(

victor11.06.2008 11:08
Cum sa dam bani seriosi pe jucatori seriosi...atunci ciobanul cu ce finante mai merge la cazino!?:(

daca tot esti asa de "serios", de ce nu dai matale fuguta la casierie sa faci o mica donatie pentru transferuri. sau esti tare in gura numai pe banul altuia si subtire la buzunarul propriu? numai smecheri printre suporterii Stelei, poate ar trebui sa va faceti consultanti?!

in alta ordine de idei, constat cu surprindere ca marii cunoscatori care il injurau pe Banel si cereau imperios "eliminarea" lui din echipa, tac acum?! cum mai sta treaba stimabililor cu jucatorul protejat de Becali si bun numai la atletism? vad ca pana una alta a fost cel mai bun jucator roman in partida cu franta. sigur insa la nationala are macar un antrenor cat de cat onorabil, nu ca la echipa de club unde suntem plictisiti de tot felul regi si glorii fara pricepere!

AmuntBoy11.06.2008 11:34

dap

eu nu-l mai vreau pe Banel la Steaua

poate sa iasa cel mai bun de la euro, dar ma indoiesc serios

ca acolo e campionatul de fotbal nu de atletism

sper sa-l vanda pe acest, asa zis jucator

bafta

MoWeed11.06.2008 12:10

@Victor

Banel a fost bun pentru ca am vrut sa ne aparam tot meciul. Carentele lui cele mai mari sunt pe faza ofensiva(sut, dribbling,preluare,controlul mingiei).

La Steaua trebuie sa atacam, acolo se vede adevarata valoare al lui Banel.

Oricum il felicit pentru meciul bun facut si sper sa ii aduca un transfer....oriunde!!

Piece of Mind11.06.2008 12:31
in alta ordine de idei, constat cu surprindere ca marii cunoscatori care il injurau pe Banel si cereau imperios "eliminarea" lui din echipa, tac acum?! cum mai sta treaba stimabililor cu jucatorul protejat de Becali si bun numai la atletism? vad ca pana una alta a fost cel mai bun jucator roman in partida cu franta.

In alta ordine de idei, n-am inteles pana la urma cine, cum si in baza carui rationament a decretat ca atletul a fost cel mai bun in meciul cu Franta? A fost cumva un sondaj in randul marilor antrenori de la EURO, sau e doar o chestiune de chibiti?

Pana la urma, este adevarat ca atunci cand alergi mai mult fara minge, riscul de a te face de ras este mult mai mic decat atunci cand ai o tentativa de dribling (ridicola "bicicleta" banaleasca din repriza a doua!), incerci o pasa "printre" sau o centrare "pe om".

Nu cred ca exista in lume vreo mare echipa, fie ea de club sau nationala, care sa mentina cu obstinatie in primul 11 un jucator doar pe criteriul ca alearga mult si rezista la efort.

LeGenD11.06.2008 13:10

In afara de cei 12 km alergati,nu a jucat nimic.Poate decat o intrare prin alunecare.Acest Banel,chiar daca ar fi jucat cel mai bine (desi nu cred ca e posibil) ar fi profitat de faptul ca nu a jucat Dica,Chivu nu prea a jucat,Mutu si Cocis nu aveau cum sa joace bine pentru ca ei nu fac faza defensiva.

Stai ca se pare ca acum se poarta transferurile via Google.Domnul Becali a urmat exemplul lui Copos care stand in pat si butonand pe net,a reusit sa il transfere la Rapid pe incredibilul si fenomenalul atacant Despotovici.Se vorbea la un moment dat de Leonel Nunez,de Armenteros,aia erau jucatori.Nu panarame din astea care sunt "buni" doar pentru ca au dat un gol Barcelonei.

Joga Bonito11.06.2008 13:53
In afara de cei 12 km alergati,nu a jucat nimic.Poate decat o intrare prin alunecare.Acest Banel,chiar daca ar fi jucat cel mai bine (desi nu cred ca e posibil) ar fi profitat de faptul ca nu a jucat Dica,Chivu nu prea a jucat,Mutu si Cocis nu aveau cum sa joace bine pentru ca ei nu fac faza defensiva.

A alergat in gol 12 km? oare nu a reusit sa obtina atatea faulturi si sa fragmenteze jocul francezilor? Sa nu mai zic ca Malouda (jucatorul ala de 25 de mil. de euro de la Chelsea, nu altu), respectiv Abidal nu au reusit decat o centrare de pe partea acoperita de Banel si Contra, in 90 de minute efectiv? Cate alunecari, talonari, deposedari a reusit Banel?

R: o gramada! Aia 2 super-fotbalisti nu au reusit sa respire tot meciul din cauza la "descultul din Faurei" ...

Gurita in afara de plasament si experienta nu mai are nimic la varsta lui. Cum crezi ca a rezistat in fata a 2 lupi tineri, titulari in echipele incontestabili la echipele de club, echipe semifinaliste de CL, nu echipe de plan secund. Piturca a reusit sa creeze o simbioza perfecta, imbinand calitatile celor doi si a rezultatat un 0-0 cu care o sa te mandresti multa vreme de acum incolo in fata la prietenii tai.

Ce naiba, judeca obiectiv in legatura cu un jucator. Nu te lasa orbit de ura si ambitii personale.

MoWeed11.06.2008 14:09

@Joga Bonito

Bun, de acord cu tine dar Banel este mijlocas, ar fi trebuit sa se vada si in atac un pic(si nu cu bicicleta aia).

Oricum a fost potrivit tacticii defensive a lui Piturca, sper sa-l observe cineva si sa ne scape pe noi de chin cumparandu-l.

LeGenD11.06.2008 14:12

Nu e nicio ambitie.Dar Banel altceva in afara sa alerge nu stie.Un jucator de fotbal ar trebui sa stie cu mingea,sa dea pase bune.Poate am exagerat si intr`adevar a reusit mai multe recuperari.Dar Banel a iesit in evidenta pentru ca Piturca a adoptat o formula defensiva.Mutu si Cocis s-a vazut ca au cam fost degeaba pe teren.Dica nu a jucat,si e normal ca din moment ce a alergat,unii sa considere ca a jucat bine.Insa el nu a alergat cu mingea.A alergat mai mult pentru a acoperi spatii si sa nu i dea sansa lui Malouda sa suteze/centreze.Insa un jucator bun stie sa faca mingea sa alerge in locul lui.

Banel de altfel a demonstrat ca nu prea are nicio treaba cu mingea.A incercat o bicicleta si i`a iesit o **** ca s-a aruncat sa obtina macar un fault.A mai avut o lovitura de cap unde a sarit pe sub minge.

stelistul stelist11.06.2008 16:00
Bun, de acord cu tine dar Banel este mijlocas, ar fi trebuit sa se vada si in atac un pic(si nu cu bicicleta aia).

Oricum a fost potrivit tacticii defensive a lui Piturca, sper sa-l observe cineva si sa ne scape pe noi de chin cumparandu-l.

toata echipa in afara de Mutu si niculae au avut un singur rol : apararea

.Ax3L.11.06.2008 19:57

de acord cu stelistul stelist :yes:

stefan0111.06.2008 19:59

Parerea mea este ca Banel nu ar trebui dat insa nici bagat meci de meci ...nu iar strica cateva partide pe banca ...t

DelPiero1011.06.2008 20:12

toata echipa in afara de Mutu si niculae au avut un singur rol : apararea

Nu ca Nicolita ar putea sa faca ceva in ofensiva!Sa fim realisti,Banel stie sa alerge...si atat!E bun de meciuri d-astea,in care trebuie sa ne aparam...

Bogdan4Steaua11.06.2008 21:07

Hai sa fim seriosi. Egalul cu Franta e considerat un rezultat bun.

Daca Steaua ar merge din egal in egal unde am ajunge?

LeGenD11.06.2008 21:10

Am gasit un jucator bun.Este tehnic,trage foarte bine la poarta si e extrem de bataios.

Il cheama Juan Pablo Pereyra si joaca la Nacional Montevideo.E atacant,argentinian,are 24 de ani,1,93 si 90 kg.Este foarte bun.Insa eu l`am vazut doar pe internet,imi poate spune cineva daca acest jucator e bun intr`adevar?

DelPiero1011.06.2008 21:15

Nu stiu,dar un egal cu o mare forta a Europei nu cred ca ar fi rusinos! :wink: Franta este o mare forta europeana si mondiala,pe cand noi suntem...din linia a doua! Steaua nici nu stiu in ce linie a fotbalului european inter-cluburi este in acest moment!

AdrianUltras2511.06.2008 22:14

Adevarul este ca Benel si-a indeplinit perfect sarcinile.

El si cu Radoi au fost cei mai buni pt ca au facut de nota 10 cu stelute tot ceea ce le-a cerut Piturca.

Acum, ca Piti le-a cerut sa faca antijoc, asta e alta treaba.

Repet, Radoi a fost un inchizator de nota 10!

Iar Banel a demonstrat ca e un jucator de care nu te poti lipsi atunci cand echipa trebuie sa se apere.

In faza de atac nu prea conteaza dar in aparare risipa lui de efort aduce mult in plus mai ales prin dublarea coechipierilor.

Bogdan4Steaua11.06.2008 22:23

Nu stiu,dar un egal cu o mare forta a Europei nu cred ca ar fi rusinos! :wink: Franta este o mare forta europeana si mondiala,pe cand noi suntem...din linia a doua! Steaua nici nu stiu in ce linie a fotbalului european inter-cluburi este in acest moment!

Ma refeream, in cazul Stelei, la meciurile din campionat. Imi place sa cred ca abordam fiecare meci la victorie. Cu 10 egaluri in 10 etape, cred ca am fi in jumatatea a doua a clasamentului.

AdrianUltras2512.06.2008 23:17

Stie cineva ceva despre transferul lui Gabi Paraschiv la Steaua?

a aparut stirea asta pe gsp

«1232425262763»