Mendoza trebuie lasat sa se duca.Cu Armenteoros nu cred nimic din ceea ce spune prosport.De fapt asta e si durerea mea.Pe Gigi il injuram zilnic( si totusi e omul care a bagat bani la echipa asa cioban si incult cum e),iar impotriva astora de la prosport nu zice nimeni o vorba.Ne-au tocat ca pe nimic de o jumatate de an.AISS s-a desfintat cumva?Eu as vrea sa ma inscriu in asociatie, dar sincer sunt dezamagit cand vad ca unii ne calca in picioare clubul iar cei care ne reprezinta nu iau nicio masura.
De ce sa renuntam la Mendoza? Pentru ca jucatorul cere prea mult pe sezon?
Offtopic: Durerea ta este ca suporterii il injura pe Gigi si nu iau atitudine impotriva celor de la Prosport?
1. Gigi merita cu prisosinta toate "laudele", pentru ca a intrecut orice limita din toate punctele de vedere. Se baga peste antrenori, da afara jucatori, ne taraste zilnic intr-un scandal intretinut de presa.
2. Cu un astfel de personaj, nu ma mira faptul ca suntem atacati din toate partile. De ce? Pentru ca pe langa frustrarea unor gazetari sportivi vis-a-vis de performantele Stelei, creditorul le da zilnic motive sa scrie toate tampeniile. S-ar mai face atatea speculatii de blat daca Gigi nu ar declara toate tampeniile? S-ar mai scrie ca suntem intr-un fel sau altul daca Gigi nu ar alerga dupa jucatorii Bistritei cu bani?
Chiar si in aceste conditii, am avea nevoie de cineva care sa ne apere, atunci cand presa sare calul, asa cum era Meme. Insa din pacate, Adi Ilie tace, Argaseala idem. Ne multumim sa retragem acreditari, doar pentru ca peste 2-3 zile sa le acordam din nou.