@Bogdan4Steaua,
Nu mai fi mirat de curentul anti-Andrey pentru ca multi stelisti,chiar si aia care sunt anti-Becali, au un spirit de turma si se iau dupa cioban si dupa toate fituicile care creeaza un anume curent la adresa unui jucator.
Chestia asta s-a intamplat cu Elton,Andrey,Thereau etc. Am fost si raman la parerea ca piticul putea fi folosit cu succes in campionat insa in europa poate merita bagat doar pe final pentru ca il luau aia pe sus. A preluat jijel faza cum ca nu face faza defensiva de la Olaroiu,presa a mediatizat-o si suporterul scuipator de seminte a preluat aceasta fraza imbecila. Pai daca este sa o iau asa,nici Dayro,nici Dica, nu fac faza defensiva si totusi ei prind echipa.
Andrey e un portar de mare viitor si mi-a parut foarte rau cand a plecat,ar fi fost o rezerva foarte buna pentru zapata,spre deosebire de vatca si Cernea. Aceeasi chestie cu Elton se aplica si la Andrey. L-a injurat putin Jiji cand a plecat brazilianul si tot cocalarul de rand gandea cam asa "bine i-a facut nea Jiji". Thereau e un atacant care s-a mulat foarte bine pe sistemul Stelei si mie mi s-a parut un atacant de rasa,care nu se remarca la echipa de 2 lei la care este acum pentru ca e o echipa mai slaba decat Steaua,pur si simplu.
Ceea ce e penibil e acest spirit de turma caracteristic multor cocalari care se dau suporteri,fie ei stelisti sau nu. Toti l-au etichetat pe surdu teapa(nu zic ca nu ar fi) dar ei nu vad ca baiatul asta abia a apucat cateva meciuri. Stiti de ce? pentru ca nu putea intra in atac datorita planurilor ciobanului si nu a antrenorului. Nu il apar pe surdu,nu mi se pare un jucator grozav,dar imi e clar ca de multe ori nu a fost bagat in echipa pentru ca nu l-a vrut ciobanul. Luati-o de la mijloc in sus: Neaga a fost bagat pentru ca fuge mult si e dispus sa stea la echipa pentru bani mai putini,Dica e bagat pentru ca trebuie vandut,Nicolita pentru ca....puneti voi un motiv pentru ca eu nu stiu nici unul,iar tripleta Dayro-pepe-mendoza trebuia incercata in retur pentru a vedea cine va fi cumparat si cine nu. Unde sa mai aiba loc surdu? Jiji a declarat ca mai are incredere in el,desi probabil va fi dat la FC Brasov.
Se da constant in fosti jucatori valorosi(sau macar mai buni decat astia de azi) precum tripleta Elton-Thereau-Andrey dar nu vad curente in mass-media sau in randul suporterilor fata de lovininho sau Nicolita. Acestor 2 jucatori li se gaseste scuza ca nu sunt tehnici,ca nu sunt spectaculosi,dar nene eu nu vreau sa dribleze,vreau sa stie sa faca un stop corect si sa stie sa dea o pasa de 3 metri.
Stati sa vedeti ca daca un jucator nou-venit nu o sa convingatoti spectatorii vor sari pe el,mai ales daca in prealabil o sa zica ciobanul o "vorba buna" despre el. Tin minte si acum cati destepti erau pe forum care nu erau convinsi de golanski(cand a zis ciobanul ca o sa il dea) si acum se roaga sa nu plece polonezul. Intre timp vad ca nu nimeni nu se supara ca au plecat rada si mendoza,2 oameni pe care ne puteam baza,dar noi am preferat sa mergem cu alde ionescu si neagoe la drum pentru ca sunt mai ieftini.
In fine,sper sa avem noroc sezonul viitor si sa fie contracandidatele noastre intr-o forma slaba slaba de tot pentru ca dupa cum se contureaza viitorul nostru nu prea sunt mari sperante.
CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.