FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

U Craiova - Steaua 1 - 2

«12345»
MALDINI_STEAUA26.04.2008 16:32

Bine ca am castigat.Va fi extrem de greu cu dinamu mai ales ca va lipsi Golanski care dupa parerea mea este un jucator vital pentru Steaua.Nu inteleg cum a putut lua rosu , nu se da rosu acolo la asa ceva ! El pur si simplu a vrut sa il ia pe criminalul ala de langa Zapata..in fine, vor conta absentele lui Plesan , Golanski si cine stie ,Dica in meciul cu dinamu.Sper din tot sufletul sa batem , sa fim campioni..dar sa nu ne grabim , poate o sa fim campioni din seara asta , bate mioveni :D ( au avut o ocazie mare de gol mioveni , a scapat un jucator de-al lor singur cu portarul ) .

Lupta Steaua !!! Spre 24 !!!

DanV26.04.2008 16:36

Mie mi se pare cã victoria a fost pe deplin meritatã. E adevãrat cã primul gol a fost din offside, însã am avut multe alte ocazii mai mici și mai mari. Cu excepția unei tresãriri a lui Costea, în rest s-a jucat la o poartã. Cartonașul roșu la Golansky a fost dat aiurea. Înjurați-mã cât vreți, eu sunt de pãrere cã azi am fãcut un MECI BUN, și spuneam asta și dacã se termina egal. Rareori am vãzut în retur Craiova presatã în halul ãsta, nevoitã sã arunce mingile în fațã aiurea, total dominatã la mijlocul terenului. Ce ați vrea? Sã dãm 5-0 ca în visele ciobanului? Nu se poate. Lui Lãcãtuș îi reproșez din nou neutilizarea lui Habibou și introducerea foarte târzie a lui Dayro Moreno.

ros-albastru4ever26.04.2008 16:37
PS Cei doi comentatori, dintre care unul asa zisul stelist Andrei Vochin, s-au jucat cu nervii nostri. Au vorbit prea mult si deseori au comentat pro Craiova.

Deja e un lucru obisnuit ca acesti "profesionisti" ai microfonului sa spuna numai baliverne despre Steaua si sa ai acopere mereu pe adversari,indiferent de numele acestuia...si nu e prima televiziune cu astfel de comentatori,Kanalizare si National avand si ei astfel de specimene...dar sa joace Steaua cum stie ea mai bine,sa obtina rezultate si ce spun maimutoii astia chiar nu mai conteaza

ANTIgigi26.04.2008 16:39
3 puncte si cam atat....a fost odata ca niciodata o echipa numita Steaua care era in stare sa si bage adversarul in colt, sa l preseze cu un joc de pase specific numai ei, cu viteza...si etc. stelistii stiu despre ce vorbesc....

Este pacat ca din acea echipa au facut parte si Lacatus si Adrian Ilie care se manifesta pana acum ca si cum nu ar fi jucat la cea mai titrata echipa din Romania si una dintre cele mai titrate din Europa; parca ar fi jucat la mioveni toata viata si nu stiu cum arata un jucator de valoare..... de au ajuns sa l ia in brate pe Nicolita parca ar fi un Ronaldo mai mic iesit din forma.

S a vorbit in articolele dinaintea meciului de daruire, de mandrie... pe teren eu nu am vazut asa ceva...sunt oare prea pretentios???? Daca ce au aratat ei este maximul de determinare pe care echipa Stelei de azi o poseda...inseamna ca trebuie sa ne schimbam obiectivele, ambitiile....a da...sloganul ala care spune...pe astia ii avem cu astia defilam nu?????

Ce o fi in sufletul lui Daryo cand vede ca in locul sau joaca altii care stiu juma din fotbalul pe care l stie el, numai el stie. Echipa a parut unita prin prisma bucuriei manifestate la gol dar lipsa de consistenta si valoare in jocul nostru lasa de dorit.....

In sfarsit testul final o sa fie Liga dar....acolo nu mai jucam cu toti descalcatii din Liga a 14 pea de la noi.Cand ii mai vezi si pe descaltatii aia de la CFR cum se chinui cu besica ....vai de fotbalul nostru...si ei viseaza Liga si marire...dar ce ne miram atat....in societatea romaneasca primeaza prostia, fotbalul de ce ar face exceptie???!!!

Se pare ca spiritul Stelei a ramas doar in inimile suporterilor dar si aici procentul este cam mic.

Hai sa iti zic ceva. Din cate stiu Dayro e singurul care a fost cumparat definitiv, nu? iar restul au fost doar imprumutati, deci e normal in perioada cat sunt imprumutati sa dea randament maxim sa vada oficialii daca merita sa fie transferati definitiv ori BA. Totusi asta nu scuza faptul ca Lacatus l-a introdus atat de putin pe Dayro in echipa....si pe Faurel !

ge6rge_steaua26.04.2008 16:39

arbitru ala e un carnat! l-a eliminat degeaba pe golanski pentru ca el doar la scos pe michell din teren! kkt. oricum Laca are valoare si ca antrenor. se vede. Forza Steaua !! :steagcruce:

ros-albastru4ever26.04.2008 16:40

Prieteni stelisti,va urez un Paste Fericit,multa sanatate,bucurii si impliniri pe toate planurile...iar peste 2 saptamani vom avea un alt mare motiv de sarbatoare...TITLUL 24 :beer2:

AdrianUltras2526.04.2008 16:41

am jucat jenant!!!

am castigat cu foarte mare noroc!

Banel Nicolita in locul lui Plesan?

asta e schimbare?

si nu ma luati cu idiotenii gen "a dat pasa de gol" ca numai ma enervati.

Neaga nu are ce cauta in teren!

am crezut ca si-a revenit.

se pare ca nu.

stie doar sa dribleze si sa piarda mingi.

pepe nu are ce cauta in teren(nu ma luati cu "a dat gol" ca iar ma enervez)

De ce nu joaca Habibou?

De ce nu joaca Dayro Moreno titular?

o sa pierdem cu Dinamo daca jucam tot asa.

Lacatus!

Trezeste-te!!!!

raul stelistu26.04.2008 16:41

Victorie meritata a Stelei ,dupa un joc greu dar iumportant ii ca am castigat.Craiova a jucat slab,am fost tot timpul peste ei.Pacat de eliminarea lui Golo dar sa speram ca vom bate in groapa si fara el.

Forza Steaua spre 24

PS la pauza franarii sunt la egalitate cu Mioveni,joaca penal................jegurile astea nu merita in Europa

maye26.04.2008 16:42

2 pana la 24....

FORZA Steaua! fular-campionii

greenyes26.04.2008 16:46
Hai sa iti zic ceva. Din cate stiu Dayro e singurul care a fost cumparat definitiv, nu? iar restul au fost doar imprumutati, deci e normal in perioada cat sunt imprumutati sa dea randament maxim sa vada oficialii daca merita sa fie transferati definitiv ori BA. Totusi asta nu scuza faptul ca Lacatus l-a introdus atat de putin pe Dayro in echipa....si pe Faurel !

DIn punctul asta de vedere am putea accepta explicatia asta DAR..... nu m am gandit la cei adusi acum ci la conationalii nostri....plus ca DACA tot ne luptam la titlu PARCA ar trebui sa alcatuim 11 le cel mai bun nu???

Este pacat ca Steaua arata de multe ori ca o echipa oarecare....imi este teama ca o sa avem parte de multe meciuri in Liga ca dubla sau dublele cu Sevilla cand am fost ca un soarece la mana matei....vreau sa ma insel si sper sa ma insel....

elias_custura26.04.2008 16:49

Eu intotdeuna am avut teoria: echipa cea mai buna sa castige! chiar si cu rapidu' am dominat clar partida insa s-a intamplat sa luam gol. Si in seara asta la fel.. am jucat mult mai bine decat gazde insa ....... s-a nimerit sa dam gol din offside.....

greenyes26.04.2008 16:52
un kkt de meci si atat

:))))) unii vor argumente :)))) ce nu ti a placut???? combinatiile in viteza??? un doi urile???? nu poti intelege ca baietii erau apasati de miza meciului????

nightfeever26.04.2008 16:59
Deja e un lucru obisnuit ca acesti "profesionisti" ai microfonului sa spuna numai baliverne despre Steaua si sa ai acopere mereu pe adversari,indiferent de numele acestuia...si nu e prima televiziune cu astfel de comentatori,Kanalizare si National avand si ei astfel de specimene...

Iti aduci aminte faza in care arbitrul scoate de pe teren o teava, o sarma, un obiect aruncat din tribune iar Andrei Vochin spune : "...poate este bagheta dirijorului!!!" Afirmatie in timp ce comentezi un meci in care si un copil observa ca se juca FOTBAL curat!!!

BlaUGranA26.04.2008 17:02
un kkt de meci si atat

Corect!Jucam penibil dar cum necum reusim sa castigam...daca ar fi dupa mine as da afara 80% din jucatori si as aduce tineri de 18-19 ani ca ai Craiovei.La astia n-ai ce sa le mai faci,daca nici dupa atata timp nu stiu sa faca o preluare ca lumea,nu zic sa dribleze,ca deja le cer prea mult,sa se lase de sportul asta.

MALDINI_STEAUA26.04.2008 17:15

Acum in ultimele meciuri ne trebuiesc decat PUNCTELE !!! PUNCTELE si atat !!! Sper sa se termine macar 0-0 la mioveni.Hai Steaua !!! Spre 24 !!!

georgecristian26.04.2008 17:16
De acord, dar sutul (pasa) nu a fost intentionat data catre Pepe, ci interventia jucatorului advers i-a favorizat actiunea! Oricum, regulamentul e tembel. Exista, evident, si in cazul acesta, dublul standard: in cazul echipelor mari nu e ofsaid, impotriva echipelor mici s-ar fi acordat imediat.

OK, dar Pepe si-a asigurat un avantaj prin pozitia respectiva, dupa linia fundasilor craioveni. Nici mie nu imi convine, cum spunea cineva mai sus, dar a fost totusi offside! Oricum, nu a fost atat de evident, decat dupa reluari, a fost o faza care se poate intampla oricui, face parte din acel fatidic "asta e" !

Azazello26.04.2008 17:17
am jucat jenant!!!

am castigat cu foarte mare noroc!

Banel Nicolita in locul lui Plesan?

asta e schimbare?

si nu ma luati cu idiotenii gen "a dat pasa de gol" ca numai ma enervati.

pepe nu are ce cauta in teren(nu ma luati cu "a dat gol" ca iar ma enervez)

o sa pierdem cu Dinamo daca jucam tot asa

Lacatus!

Trezeste-te!!!!

Adrian "ultras" de net ;)

TREZESTE-TE !

An jucat un meci foarte greu, si am jucat bine. Craiova nu a tras niciun sut la poarta in prima repriza. In a doua au avut intr-adevar mai mullte reusite dar Steaua a fost mereu peste ei. Si am avut si cateva situatii f bune de gol.

Degeaba vrem noi pe unul sau pe altul titulari...Antrenorul decide, si dupa parearea mea o face f bine.

Asa ca iti zic inca odata: TREZESTE-TE !!!

Iar daca mergi deja pe ideea ca vom pierde cu Dinamo - m-am lamurit ! Halal mentalitate de ultras.

Apropo, Pepe a marcat ...

iulia_hd26.04.2008 17:19

Cu emotii,dar am reusit astazi victoria si asta conteaza.Inca putin si vom sarbatori pe Ghencea ceea ce ni se cuvine-> Titlul 24!Cu bucurie in suflet pentru victoria Stelei va urez,voua,tuturor stelistilor,un Paste Fericit.Fie ca lumina sarbatorilor pascale sa va patrunda in inimi si sa va aduca doar caldura si fericire atat voua cat si celor dragi.

borcescu_coposan26.04.2008 17:20

Vad ca incet, incet incepeti sa-mi dati dreptate fara sa vreti, in ceea ce am zis despre Lacatus.... cred ca v-ati convins si voi ca e un antrenor "bun" si ca iubrea doare...

MALDINI_STEAUA26.04.2008 17:24

Gata ... 0-0 la Mioveni!!!! Suntem 80 % campioni :D LUPTA Steaua !!!

georgecristian26.04.2008 17:28

Dayro nu joaca pentru ca este noul Elton din capul ciobanului! Alt argument nu exista, pentru ca orice om cu judecata observa cum schimba jocul Stelei acest columbian! Dayro are motivatie, tehnica si sut fara preluare! Nu si pentru Lacatus, sau ma rog nu suficient pentru a trece peste ordinele probabile ale lui Becali!

AdrianUltras2526.04.2008 17:30

Azazelo

te-ai uitat la meci?

ti-a placut cum am jucat?

chinuit si ca dracu cu 3 mijlocasi centrali(dintre care 2 inchizatori) in fata unei echipe de juniori.

trebuia sa jucam fotbal si sa le dam 3.

valoarea lotului impune acest lucru!

avem cel mai bun lot din tara dar ne batem joc de fiecare meci!

A ajuns Steaua sa joace cu 1 varf!!!

ba!

trezirea voi!

am castigat norocos!

Nu pe valoare!

alexmk1726.04.2008 17:30

Nu ma, Dayro nu joaca ca e prea bun! Mai bine cu Banei, Lovinei si Bacei!

Ne mai trebuie un punct cu Dinamo si va fi sarbatoare pe 7 mai! Dubla sarbatoare!

24 fular-campionii24

AdrianUltras2526.04.2008 17:34

p.s.

Azazelo

"ultras" nu inseamna sa urmezi orbeste pe cineva!

nu inseamna sa pupi in fund jucatori sau antrenori!

inseamna sa fii alaturi de echipa la bine si la rau si sa vrei intotdeauna binele echipei.

eu sunt alaturi de echipa acum, la rau zic eu, si vreau numai binele ei.

De aia zic ca Lacatus ar trebui sa plece.

Inca nu e antrenor de Steaua!

Virgil26.04.2008 17:34

Super! "Marea" echipa a lui Trica si Andone nu a reusit sa bata la Mioveni. Nu pot sa cred. Au batut Dinamo si se impiedica de niste neica nimeni?

Suntem cei mai tari, dar sa nu uitam ca mai avem un meci al orgoliilor cu catelusii in Groapa.

«12345»