FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

U Craiova - Steaua 1 - 2

«1235»
fcsteaua.ro26.04.2008 15:59

U Craiova: Bornescu, Dananae, Gaman (68' Barboianu), Mitchell, Rose, Prepelita, Dilevski (86' Lutu), Gangioveanu, Fl. Costea, Dina (81' Ionescu), Wobay.

Antrenor: Nicolo Napoli

Steaua: Zapata, Golanski, Goian, Neaga, Nesu, Lovin (63' Baciu), Radoi, Ov. Petre, Mendoza (71' Dayro Moreno), Plesan (57' Nicolita), P. Moreno.

Antrenor: Marius Lacatus

Steaua a reusit sa castige la Craiova gratie golurilor lui Jose Moreno si Dayro Moreno din a doua repriza.

Cele doua echipe au incheiat meciul in zece oameni dupa ce Golanski si Mitchell au fost elimati in urma unei altercatii.

In minutul 76 Steaua a deschis scorul printr-o reluare spectaculoasa din marginea careului a lui Pepe Moreno.

Egalarea s-a produs repede prin golul lui Prepelita dupa o neatentie a fundasilor stelisti.

Steaua a reusit sa inscrie golul victoriei in minutul 84 cand Nicolita a centrat din corner, iar Dayro Moreno l-a executat pe Bornescu cu un sut din interiorul careului.

CFR Cluj a terminat la egalitate la Mioveni (0-0). Prin acest rezultat echipa noastra se distanteaza la 2 puncte in fata clujenilor.

Click aici pentru clasamentul Ligii 1
MoWeed26.04.2008 16:01

Iar schimbarile au fost facute cam aiurea numai ca Lacatus a avut noroc! Sper sa-l tina pana la finalul campionatului!

Golanski eliminat aiurea

zloty26.04.2008 16:02

am avut noroc ca am batut

iar nu inteleg schimbarile ,Banel trebuia sa intre ultimul nu stiu de ce i se acorda atat timp de joc ,iar na aratat nimic ,dar si etapa viitoare ne va baga in boala cu executiile lui

ps:golanski a fost eliminat aiurea ,de la Craiova 2 trebuiau eliminati la acea faza dar arbitrul la vzt pa golansky

androsteaua26.04.2008 16:02

dayroo morenooooooooo

ThereauRistul26.04.2008 16:06

oare la meciul cu Dinamo Dayro e destul de bun acum sa fie titular??? n-am jucat nimic,am marcat din ofsaid un gol iar cel de-al doilea a venit de la renegatul,de la omul care l-a deranjat pe Lacatus ca e nervos ca nu joaca...ei bine cred ca acum a demonstrat de ce era nervos..probabil omul simte ca poate mai mult decat alde Banel,Lovin sau Badea

Tupac Amaru26.04.2008 16:07

S-a schimbat cumva regulamentul si eu nu stiu? Pai parca daca mingea vine de la adversar se zicea ca pozitia de ofsaid se anuleaza...

In orice caz, evolutie lamentabila a Stelei...ca de obicei....din ce in ce apare tot mai clar ca Lacatus este o nonvaloare ca antrenor, cu parere de rau...si cred ca Becali face echipa

Irresistible23Steaua26.04.2008 16:12

Primul gol marcat regulamentar... Mingea a fost deviata de un jucator al Craiovei...

La faza eliminarii lui Golanski, decizie gresita... Golanski nu a facut decat sa il desparta pe jucatorul celor de la Craiova:d

giufita26.04.2008 16:12

bine ca am batut!!!!!!!!!! oricum Laca ne omoara cu schimbarile care le face..............uuuuufffffffffff !!!!!!!!!!!!!! :worthy:

Virgil26.04.2008 16:13

Desi unor li se pare ca am avut noroc, eu spun ca baietii au muncit foarte mult pentru aceasta victorie asteptata si meritata.

Craiovenii au jucat murdar, au faultat aproape la fiecare faza. Sigura lor faza periculoasa a fost la bara lui Costea. Golul lor a venit dintr-o eroare de marcaj in urma unei lovituri libere. Asta e, jocul gresala asteapta.

Important e ca noi am marcat doua goluri. Am anticipat aceasta victorie. Am fost calare pe ei aproape tot timpul. Tot timpul s-a vazut ca Steaua e superioara. Cu aceasta victorie ne va fi mult mai simplu sa cucerim titlul.

In Stefan cel Mare Dinamo poate primi goluri dar nu poate marca pentru ca avem cea mai buna aparare din Liga.

PS Cei doi comentatori, dintre care unul asa zisul stelist Andrei Vochin, s-au jucat cu nervii nostri. Au vorbit prea mult si deseori au comentat pro Craiova.

metuzu26.04.2008 16:14
S-a schimbat cumva regulamentul si eu nu stiu? Pai parca daca mingea vine de la adversar se zicea ca pozitia de ofsaid se anuleaza...

In orice caz, evolutie lamentabila a Stelei...ca de obicei....din ce in ce apare tot mai clar ca Lacatus este o nonvaloare ca antrenor, cu parere de rau...si cred ca Becali face echipa

In momentul sutului pepe era in offside !! daca suta si el nu era in offside si apoi din adversar venea la el si era in spatele fundasilor , atunci nu era offside !!!

ANTIgigi26.04.2008 16:17

In momentul sutului Pepe Moreno a fost in ofsaid, chiar daca mingea a fost deviata. Decizia corecta era ofsaid. E ca si cum ar fi respins Bornescu in fata iar Pepe ar fi reluat in poarta goala. Nici mie nu imi convine...dar cam asa e:(

Deliric126.04.2008 16:18

Sa`mi explice si mie cineva de ce Dayro Moreno sta pe banca meci de meci , e printre putini care stiu cu mingea .

zloty26.04.2008 16:20
Sa`mi explice si mie cineva de ce Dayro Moreno sta pe banca meci de meci , e printre putini care stiu cu mingea .

pai ai vzt cum a executat Banel corneru?? a? a? cum sa nu joace Banel inaintea lui :))))))

:((((((

Tupac Amaru26.04.2008 16:20
In momentul sutului pepe era in offside !! daca suta si el nu era in offside si apoi din adversar venea la el si era in spatele fundasilor , atunci nu era offside !!!

De acord, dar sutul (pasa) nu a fost intentionat data catre Pepe, ci interventia jucatorului advers i-a favorizat actiunea! Oricum, regulamentul e tembel. Exista, evident, si in cazul acesta, dublul standard: in cazul echipelor mari nu e ofsaid, impotriva echipelor mici s-ar fi acordat imediat.

cata_steaua26.04.2008 16:21

Primul gol din offside, al doilea datorita insistentei lui Dayro Moreno. Meci destul de anost, schimbari ciudate. Nu am avut mai mult de 4 jucatori in atac, iar in aceste conditii e greu sa pui presiune pe adversar.

In fine, bine ca am cistigat, important e sa luam campionatul si sa-l dezumflam pe obezul ala de muresan.

Ca o remarca, toata presa e impotriva noastra, multa lume ne uraste si asta se datoreaza ciobanului asta nenorocit, care prin comportamentul lui arata ca trebuia sa se nasca in epoca pietrei, cu oamenii pesterilor. Asta este, nu vom scapa de el curind, el va continua cu limbajul violent si apucaturile de maimuta, iar Steaua va 'cistiga' noi dusmani.

AlexV26.04.2008 16:22

Mendoza trebuia schimbat mai repede iar Dayro merita clar un loc de titular. Fara Golanski o sa fie nasol in groapa.Parca il vad pe Banel fundas dreapta. La vara niste mijlocasi laterali si alt antrenor ca altfel e vai.

ros-albastru4ever26.04.2008 16:25
Iar schimbarile au fost facute cam aiurea numai ca Lacatus a avut noroc! Sper sa-l tina pana la finalul campionatului!

Golanski eliminat aiurea

Mare mare a fost norocul lui Lacatus.Dar s-a vazut valoarea lui Dayro.A intrat prin minutul 70 iar pana la final a dat si un gol...ce mai,e jucator adevarat :steagcruce:

iulianbarlad26.04.2008 16:26

mai oameni buni ce aveti?v-ati molipsit de la comentatorii de la antena 1?avand in vedere presiunea pusa de presa pe acest meci pentru ca CFR-ul sa fie favorizata,aceasta victorie ne aduce cu un pas mai aproape de titlu!iar noi stam si analizam aberatiile lui vochin .e clar ca gazetarii-tonomat si-au atins scopul si noi facem tot felul de analize in loc sa ne bucuram din tot sufletul ca am batut acasa la o echipa care a maturat cu Timisoara si Dinamo.bravo Steaua,bravo Lacatus!hai sa batem si in groapa si sa ne mandrim si cu titlul 24!

greenyes26.04.2008 16:26

3 puncte si cam atat....a fost odata ca niciodata o echipa numita Steaua care era in stare sa si bage adversarul in colt, sa l preseze cu un joc de pase specific numai ei, cu viteza...si etc. stelistii stiu despre ce vorbesc....

Este pacat ca din acea echipa au facut parte si Lacatus si Adrian Ilie care se manifesta pana acum ca si cum nu ar fi jucat la cea mai titrata echipa din Romania si una dintre cele mai titrate din Europa; parca ar fi jucat la mioveni toata viata si nu stiu cum arata un jucator de valoare..... de au ajuns sa l ia in brate pe Nicolita parca ar fi un Ronaldo mai mic iesit din forma.

S a vorbit in articolele dinaintea meciului de daruire, de mandrie... pe teren eu nu am vazut asa ceva...sunt oare prea pretentios???? Daca ce au aratat ei este maximul de determinare pe care echipa Stelei de azi o poseda...inseamna ca trebuie sa ne schimbam obiectivele, ambitiile....a da...sloganul ala care spune...pe astia ii avem cu astia defilam nu?????

Ce o fi in sufletul lui Daryo cand vede ca in locul sau joaca altii care stiu juma din fotbalul pe care l stie el, numai el stie. Echipa a parut unita prin prisma bucuriei manifestate la gol dar lipsa de consistenta si valoare in jocul nostru lasa de dorit.....

In sfarsit testul final o sa fie Liga dar....acolo nu mai jucam cu toti descalcatii din Liga a 14 pea de la noi.Cand ii mai vezi si pe descaltatii aia de la CFR cum se chinui cu besica ....vai de fotbalul nostru...si ei viseaza Liga si marire...dar ce ne miram atat....in societatea romaneasca primeaza prostia, fotbalul de ce ar face exceptie???!!!

Se pare ca spiritul Stelei a ramas doar in inimile suporterilor dar si aici procentul este cam mic.

Tavone26.04.2008 16:27

dragilor, daca bate mioveniul pe CFR suntem CAMPIONI! hai mioveniul!!!

iancu dragosh26.04.2008 16:28

Aveti mare dreptate Lacatus nu stie sa fca schimbari. Am castigat vreo 10 puncte datorita schimbarilor dar bineinteles ca se putea mai bine.

De asemnea tin sa remarc contraperformanta antrenorului nostru, aceea de a recupera 11 puncte fata de locul intai. n plus, sa iei o echipa de pe locul 9 si s-o duci pe primul loc este la indemana oricui. Nu am mai intrat de mult pe site tocmai datorita acestor derapaje de care sufera suporterii Stelei. Uitam ca inainte sa vina Lacatus nu mai juam nimic de doi ani de zile si ne pierdusem orice speranta. Uitam ca Becali dusese echipa intr-o situatie fara iesire.

LARI26.04.2008 16:28

Si mie imi pare teribil de rau de Golanski. Ce arbitru cretin...

Daca in prima repriza, craiovenii n-au jucat nimic, in a doua ne-au pus probleme destul de mari. Este o victorie norocoasa, dar eu cred ca le-am obtinut pe merit. In afara golului si a celor doua mari ocazii de la inceputul partii a doua, Universitatea n-a aratat mare lucru. Nu ca noi am fi predat o lectie de fotbal, dar am jucat mai bine.

Sper ca saptamana viitoare norocul sa ni-l facem noi, sa nu mai depindem de executii cu sansa, de devieri norocoase sau sau de bafta lui Lacatus.

Avem jucatori excelenti. Laca, fa o echipa!!!

dragos_drlsteaua26.04.2008 16:29

Este clar faptul ca am fost mai buni astazi! Cine spune ca am avut noroc, nu stie ce vorbeste. Este insa si mai clar ca puteam transa meciul mai devreme daca Dayro intra mai timpuriu sau eventual era chiar titular! Eu unul nu mai inteleg nimic din relatia lui cu Lacatus. De fiecare data cand e intrebat la conferintele de presa despre Dayro, Lacatus spune ca nu e treaba presei(sunt de acord cu asta), insa este treaba suporterilor. sa ne cheme o data la stadion si sa ne spuna verde in fata: bai baieti, asta e indolent la antrenamente sau nu ma asculta sau eventual ca l-a injurat ceva. Pentru ca eu unul, chiar vreau o explicatie pentru faptul ca cel mai bun jucator al Stelei(parerea mea) nu joaca! In fine, sa speram ca la meciul cu Dinamo va avea loc in primul unsprezece...

ros-albastru4ever26.04.2008 16:29

Frumos cadoul de Paste al baietilor.Chiar daca ne-am urnit mai greu,asta este o victorie vitala...primele 2 schimbari cam aiurea,formula de start a fost aberanta rau cu 3 mijlocasi la inchidere,dar se vede ca Lacatus chiar e un antrenor cu noroc...batem si pe patrupede in groapa de gunoi si suntem campioni!! :rolleyes:fular-campionii:steagcruce:

greenyes26.04.2008 16:30
In momentul sutului Pepe Moreno a fost in ofsaid, chiar daca mingea a fost deviata. Decizia corecta era ofsaid. E ca si cum ar fi respins Bornescu in fata iar Pepe ar fi reluat in poarta goala. Nici mie nu imi convine...dar cam asa e:(

Si mie mi e ciuda ca am dat gol asa dar imediat mi a venit in minte cum au dat CFR istii gol etapa trecuta si toti au tacut malc...si a fost si golul victoriei...asa ca....ce sa mai ...vai de campionatul nostru....

«1235»