As fi vrut sa zic ceva,dar Sorin Camner mi-a luat-o inainte.cel mai bun post pe ziua de azi
As fi vrut sa zic ceva,dar Sorin Camner mi-a luat-o inainte.cel mai bun post pe ziua de azi
Zapata la Dinamu?si Lacatus la CFR Budapesta, nu ?
nu stiu ce ai inteles,dar sunt sigur ca ai inteles gresit!sport.ro scrie ca zapata va rata meciul cu Dinamo,si nu ca va juca la Dinamo!oricum Steaua va castiga campionatul!!FORZZA Steaua!!!
CHRISTOS A INVIAT!!!
Sorin Camner
Lucescu l-a dus pe CAMATARU si altii la Dinamo, ar fi vrut el sa-l ia pe Boloni, el oricum isi asuma merite ce n8u le are !!!! Despre Lacatus , marele Lucescu afirma in 1985 ca e jucator de divizia B.
PASTE FERICIT TUTUROR !!!!!!!!!!!!!!!1
Bine ca l-a bagat pe Dayro si ne-a scapat.Batem in groapa si suntem campioni.
Forza Steaua!!!!!
Il contestati pe Dica si se vede clar ca Steaua merge mai greu fara el ...Jose nu face nimic pentru ca nu are servant ...in toata Europa Dica e un jucator important si pentru unii de pe site Dica e un nimic ...mari cunoscatori mai sunteti:) ...intrati voi in teren sa vedem daca jucati mai bn ....
@Amarel
Despre ce vorbeam eu si ce ai spus tu!
Exista declaratii ale "marelui antrenor" Mircea Lucescu care spun: "Eu l-am sfatuit pe Loti sa vina la Steaua, sa vina la o echipa mare...". Despre Halagian se spune ca l-a a dus si pe Piti, care venise in 1983, in 1984.
Habar n-am cand a venit Diego Armaco Camagaru :-)) la Dinamo. Nici nu m-a interesat. Dupa cum se vede, eu tin cu Steaua de aproape 40 de ani, restul... e apa de ploaie si nu-mi incarc memoria cu aceasta apa.... Laca venise la Steaua in 1983 si daduse gol la 3-0 de pe 23 August, din data de 22 octombrie 1983, cu Dinamo. Era de B... Tot ce se poate. Asa, in 1985 si Irlanda de Nord era de C, da' ne batuse cu 1-0. Dupa aia a venit la lot nepriceputul de Nea Imi.
Hristos a inviat!
Titlul asta, al 24-lea, ti l-a adus iepurasul de Paste?
Parafrazand ce ai spus despre Lacatus, si tu esti o persoana super ok, dar
... varza ca stelist.
Ce parere ai?
io zik ca titlul asta l-a adus bekali si nu Lacatus
E plin de "stelisti" pe aici.
"Io" zic ca ai o mare problema.
De acord, dar sutul (pasa) nu a fost intentionat data catre Pepe, ci interventia jucatorului advers i-a favorizat actiunea! Oricum, regulamentul e tembel. Exista, evident, si in cazul acesta, dublul standard: in cazul echipelor mari nu e ofsaid, impotriva echipelor mici s-ar fi acordat imediat.
asa am zis si eu, dar se pare ca in cazul mingii venite de la adversar se ia in calcul pasa directa, nu doar devierile... oricum e dubios, interpretabil, cum vrei sa-i spui..
fratilor am o intrebare!1Uite, din cite cunosc daca jucatoru loveste balonul in(spre exemplu) stinga si el ricoseaza din adversar in dreapta unde se afla un coechipier de-al sau care se afla in ofside si marcheaza gol ,NU E OFSIDE!ESTE ADEVARAT SAU NU? si daca e atunci dece unii zic ca era oside la pepe,am vazut o reluare a golului in cauza DIN SPATELE PORTII,si iata ce am vazut aia nu a fos pasa spre pepe ,ci sut spre poarta CLAR!ins balonul a ricosat din craioveanspre pepe care se afla la un metru de el.vro re vedeti faza si o sa a convingeti. ![]()
![]()
eu zic sa nu mai crezi toate tampeniile care le citesti in presa....
Il contestati pe Dica si se vede clar ca Steaua merge mai greu fara el ...Jose nu face nimic pentru ca nu are servant ...in toata Europa Dica e un jucator important si pentru unii de pe site Dica e un nimic ...mari cunoscatori mai sunteti:) ...intrati voi in teren sa vedem daca jucati mai bn ....
ai dreptate lipsesc pasele acelea geniale ...Dica are viziunea jocului...ceea ce putini jucatori o au....au fost goluri frumoase Forza Steaua!! paste fericit!
fan 83
Acelasi lucru am postat si eu dar cand comentatorul este rapidist , sau incapabil ,o sa auzim numai astfel de comentarii rauintentionate !!!
Astfel domnul BALEANU ,are satisfactia ca serveste cauza africana , de fapt e greu sa gasesti un individ obiectiv , care sa-si faca meseria cu profesionalism , fara a-si da in petec cu comentariile generate de patimile lui personale,iar BALEANU asta face parte din categoria celor care arunca pe post orice aberatie ,nu conteaza cat de absurda, s-o gasi cineva s-o inghita , atata timp cat RAPIDUL nu-i capabil de performanta , el se simte mult mai confortabil carand dupa el galeata cu rahat cu care sa arunce in cei pe care n-or sa fie in veci capabil sa-i egaleze la performante .
ai dreptate lipsesc pasele acelea geniale
Aceste pase geniale lipsesc de prea mult timp ca sa le mai consider argumente ale victoriei. Dica doarme pe teren.
In mod sigur !!!! BEKALI a dat golurile JIULUI cu CFR-UL ,BEKALI a dat si golul iasiului , iar ieri la MIOVENI tot BEKALI a fost pe teren ...............
Aceste pase geniale lipsesc de prea mult timp ca sa le mai consider argumente ale victoriei. Dica doarme pe teren.
Cam asa e, de vreun an de zile, cu sau fara Dica pe teren e cam totuna. Nu mai are acea sclipire ca si anul trecut si acum doi ani. Nu-l mai laudati in aceste clipe pentru jocul in teren, deoarece a scazut mult. Dar isi va reveni cu timpul....sper
Respectul meu pentru Lacatus,jucatorul,ma face sa-mi inghit injuraturile pentru Lacatus,antrenorul,in momentul cand se fac schimbarile!Nu pot,poate din vina mea,sa inteleg de ce nu este introdus Habibou si este trimis in teren Badea;de ce ,de ex.,la fel Dayro este rezerva in detrimentul lui Banel,care sincer nu le are cu balonul.De ce cand avem nevoie de victorie se joaca cu trei mijlocasi centrali?
Dar astea sunt uitate la sfarsit daca se castiga!Ca in ziua de ieri,dar ce te faci daca facem doar un egal sau mai rau o infrangere?Ca in meciul cu pooli tim.
Sper ca la sfarsit sa ma pot bucura linistit de titlul 24 in pofida tuturor!
ps: Ar trebui sa le furam motto-ul rapidistilor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
frumos meci, mi ati dat emotii pana in ultima clipa ,bravo baieti tine tio tot asasi vom fi campioni
UMBLAM PRIN TOATA TARA
SA O SUSTINEM PE Steaua
CANTAM PANA RAGUSIM
Steaua CE MULT TE IUBIM.......ole ole steua este glorie
ole ole CFR e istorie................
STEUA ESTE CAMPIOANA
TSEAUA ESTE CAMPIOANA!!!!!!! ![]()
fan 83Acelasi lucru am postat si eu dar cand comentatorul este rapidist , sau incapabil ,o sa auzim numai astfel de comentarii rauintentionate !!!
Astfel domnul BALEANU ,are satisfactia ca serveste cauza africana , de fapt e greu sa gasesti un individ obiectiv , care sa-si faca meseria cu profesionalism , fara a-si da in petec cu comentariile generate de patimile lui personale,iar BALEANU asta face parte din categoria celor care arunca pe post orice aberatie ,nu conteaza cat de absurda, s-o gasi cineva s-o inghita , atata timp cat RAPIDUL nu-i capabil de performanta , el se simte mult mai confortabil carand dupa el galeata cu rahat cu care sa arunce in cei pe care n-or sa fie in veci capabil sa-i egaleze la performante .
HHHAAAAHHHAAAHAH! BINE SPUS FRATE
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Perfect valabil si in cazul meu....exact ce vroiam sa zic .... exact cum trebuie gandit. Punct.
Forza Steaua
Dar astea sunt uitate la sfarsit daca se castiga!Ca in ziua de ieri,dar ce te faci daca facem doar un egal sau mai rau o infrangere?Ca in meciul cu pooli tim.
Da frate ai dreptate in mare parte....insa in legatura cu ce am citat aici: nu uita ca in meciul cu Timisoara am facut probabil cel mai frumos joc de anul asta, am jucat ofensiv, cum ne'am fi dorit si s'a vazut ce a iesit;)
Acuma nu zic ca sistemul asta defensiv e sfant, sau ca imi place, sau ca pot sa mi'l insusesc in calitate de stelist.....INSA pe final de campionat, cu tot stresul si cu toata presiunea, cu o asemenea miza, tre' sa megi la sigur...asta mi se pare tristul adevar ![]()
In rest numa bine....FORZA Steaua ![]()
![]()
Forza Steaua.Am castigat cu mari emotii,dar Steaua va fi campioana.Vom bate si8 pe Dinamo si vom lua campionatul. ![]()
![]()
FORZA Steaua,FORZA Lacatus.
Steaua-Dinamo=2-1
AVEM ECHIPA,AVEM VALOARE,SA MOARA CAINII DIN Stefan CEL MARE!
@xray_rom
In sfarsit un post de bun simt!
Bravo, omule, tine-o tot asa ca este nevoie!
Si eu sunt de acord ca presa si-a facut bine "treaba" de toti doresc sa joace Steaua meci de meci ca Ajax-ul lui Luis Van Gaal!
Ce mai conteaza ca joci pe terenuri prapadite si cu adversari care dau la gioale si simuleaza accidentari 90 de minute?
Steaua trebuie sa bata tot, asa cum facea cand Adi Ilie si Lacatus erau in teren! Buuuuuuuuuuuun, asa o fi?
Pai in perioada amintita, decalajul intre Steaua si restul era imens, de-a dreptul disproportionat in favoarea noastra, iar valorile nu erau atat de nivelate ca acum, in primul esalon. Nu vreau nicidecum sa minimalizez performantele de atunci, de altfel nici nu prea ai cum, fiindca jocul si lotul Stelei erau net superioare celor de acum.
Deci nu voi diviniza echipa noastra actuala, dar pentru a recupera atatea puncte ai nevoie si de valoare si de antrenor, indiferent de brichete, comentarii rauvoitoare de-a dreptul stupide, exprimarea dragostei desantate fata de chefereu a dinamuistilor si palomelor si altele.
Hai Steaua!!!!!!