FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Poli Timisoara 1 - 1 ( 0 - 0 )

«12345»
razvan beica22.04.2008 18:26

Mendoza nu s-a prea vazut, poate ca va fi schimbat; parerea mea

steaua4ever2all22.04.2008 18:27

cu siguranta mie imi place si de ifeany emeghara :rolleyes:

sonic200522.04.2008 18:27

e un dezastru Nicolita, a stricat toate fazele pe care le-a avut in repriza asta.

sper sa castigam dar incep sa am emotii

steaua4ever2all22.04.2008 18:40

Dumnezeu sa fie cu stelistii ar trebui sa faca nijte schimbari Lacatus forzateaua

steaua4ever2all22.04.2008 18:49

GOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLL GOIAAANNN BINEEEEE fular-campionii fular-campionii fular-campionii f

dmb22.04.2008 19:10

Cu Otelul am fost "nevinovati", cu Poli sintem "blajini" :unsure:

Cu un antrenor "fiara" nu ar trebui sa aratam asa de "miei" ...chiar daca se apropie Pastele.

Raziel_Steaua22.04.2008 19:26

Nicolita te rog eu mori odata pe teren! Poate castigam si noi meciul! Slabe sanse acum ca mai sunt 2 minute :|

weeezer22.04.2008 19:31

Din ciclul "Cum se pierde un campionat". Sa speram ca vom reusi sa trecem de turul 3 preliminar al Ligii...

EmySyeaua22.04.2008 19:31

BANEEEEEEELEEE....***..VOI FI CEL MAI FERICIT CAND VA PLECA JEGUL ASTA DE LA Steaua...SA PLECE ORIUNDE NUMAI LA Steaua SA NU MAI JOACE. ANTI Banel Nicolita!!!

FORZA Steaua! :steagcruce:

Controleaza-ti limbajul!

Matteo22.04.2008 19:34

*** asta trebuie urgent data afara..mi-a mancat zilele

Cu totii suntem nervosi, dar noi suntem STELISTI! Moderatorii

Raziel_Steaua22.04.2008 19:37

Vreau sa vad cat mai curand o expicatie oficiala asupra situatiei lui Banel Nicolita... Si chiar... aveti vreo idee ce s-a intamplat cu Lacatus dupa meci? :-?

steaua4ever2all22.04.2008 19:38
:cursing: BANELLLLLLLLL!!!!!!!!! :nono: nu il mai bagati pe el in echipa aveti jucatori mai valorosi decat el:((
sonic200522.04.2008 19:38

din pacate Steaua nu prea merge fara Dica, Nicolita e un dezastru, daca o sa pierdem acest titlu o sa il pierdem doar datorita lui si a lui Lacatus pentru ca il foloseste

Tse22.04.2008 19:39

dispeeeer... ce antrenor avem la 1-1 in baga pe Lovin care nu are nici o treaba cu poarta adversa... il tine in teren pe Nicolita care e varzaaaaaa....sunt extrem de nervos ..cum sa pierzi 2 puncte cu tm .... suntem niste prosti ....

steaua4ever2all22.04.2008 19:40

Habibou e mai bun chair daca e atacant ii poate lua locul sau chiar si golanski si sa il bage pe emeghara in aparare

Ionutjoss22.04.2008 19:42

TSE sunt deacord cu tn

imi vine sa sparg tot

Neaga si Badea au incercat sa fiee eroi si sunt niste nenorociti niau distrus atacu cu driblarile lor

In plus ce drak la scos pe mendoza

cand la scos pe mendoza a rupt echipa in 2 :nono::wall::chair:

DelPiero1022.04.2008 19:46

S'a spart bulanul,gata!Cand spuneam ca nu jucam absolut nimic,imi sareau unii in cap!Titlul e pierdut...apropo,v'aplacut echipa facuta de Laca azi? :rolleyes:

georgatos22.04.2008 19:46

Acum ca s-a terminat meciul putem discuta lejer despre el nu? La Steaua-Poli ma refer... Cred ca vorbesc in numele tuturor cand spun ca a fost... JENANT!... Trambitezi o iarna intreaba transferurile pe care le faci, si cand colo "bijuteriile" sunt de fapt tinerei plictisiti, care alearga doar pentru ca stiu ca trebuie... Titularizam un "pomanagiu" ca Pepe Moreno, care incearca diferite "executii", dar goluri canci... Din punctul meu de vedere Neaga a fost singurul om de pe teren care si`a dorit sa invinga in seara asta. Pacat ca a alergat de unul singur. 60 de minute in care au ratat mai ceva ca in curtea scolii pentru ca in final sa tremuri si pentru egal... Este mai mult decat Jenant! In momentul de fata, sincer, imi doresc ca titlul sa se duca la CFR. Se pare ca adevaratii profesionisti sunt acolo; spun asta desi sunt stelist. Si ei s-au laudat ca si oficialii clubului stelist, dar se pare ca doar Fabbiani al lor da goluri(si inca ce goluri). Mi`e dor de acel devotament pe care l`au aratat stelistii la meciul cu Valencia, atunci am fost mai mult decat mandru de faptul ca sunt stelist si nu mi`a fost rusine sa strig asta, pentru ca stiam ca si ei sunt mandri de faptul ca alearga intr`un tricou de culoare ros-albastra...

pioneer22.04.2008 19:47

am fost fan Steaua pana acum 2 sezoane.. sunteti patetici fratilor. ciobanu ala care conduce turma asta ar trebui sa ia masuri. toti joaca ca niste cizme. park au ancora legata de picior. ma uitam in paralel la meciul asta spart si la Liverpool-Chelsea... nici intr-o mie de ani nu jucam ca ei. 1 prost in frunte ,un incult... si 11 insi care alearga dupa o minge da fara nici un rost. actiuni de poarta.. nu ai sa vezi... mi-e mila de ei;) TREZITI-VA

forever_STEAUA22.04.2008 19:48

georgatos si pioneer

Sunteti PENIBILI!

Tse22.04.2008 19:49

incerc sa inteleg logica Antrenorului dar nu o vad ce a sperat sa obtina cu Lovin ...jucam cu 4 atacanti dar nu are cine sa-i serveasca .....Badea a pierdut mingi extrem de usor si a tras la poarta cand trebuia sa paseze..

Nicolita... ce sa mai zicem ..scapa sigur spre poarta si cu un coleg alaturi si se duce ca un bou spre margine ..probabil dar asa stie sa centreze ... daca dadeam gol atunci ..cred ca altfel era meciul...

cred ca la ce lot avem din pacate nu avem antrenor ...

Ionutjoss22.04.2008 19:51
:wall: Steaua SA STINS SAU CE ??? :(((((((((((((((((((( :rolleyes:
EmySyeaua22.04.2008 19:52

MOOOOR...il urasc din tot sufletul pe Banel Nicolita...mi-e si scarba sa ii mai pronunt numele.. nu mai suport sa il vad...vai cat imi doresc sa vada ce se scrie despre el pe forum.. poate nu o mai vrea sa joace si il da afara...ma simt asa de naspa ca nu am ce face sa o ajut pe Steaua ca se vede de la o posta ca din cauza lui Banel Steaua pierde.. el aduce ghinion la toata echipa cu tot cu suporteri...ce vine avem noi de ghinionu lui?

razvan_stelist200722.04.2008 19:53

este o tampenie.cum se poate ca un jucator ca Dayro moreno sa stea pe banca de rezerve si Nicolita sa joace(in minutul 90 am avut o lovitura libera si a trimis in tribune,o asa zisa centrare/nu a fost in stare de cateva ori sa faca o simpla preluare).cred ca Lacatus ar trebui sa faca echipa cu pedrazzini ca secunzi a lui Olaroiu din vara...cu tot respectul,dar Olaroiu este peste Marius Lacatus :chair:

steaua4ever2all22.04.2008 19:58

Ma uit la UCL meciul dintre Liverpool si Chelsea si ce frumos joaca ei dau tot ce au mai bun nu se dribliaza cand nu trebuie joaca prin pase si isi creeaza faze in meciul din 2005 sau 2006 nu mai tin minte cand Steaua a pirdut in fata lui middlesbourg dramatic am inceput sa plang si sa spun ca nu mai tin cu Steaua dar nu pot sa nu mai tin cu ea fularultras:steagcruce:fular-campionii am facut egal tot noi suntem pe 1 urmatoarele etape sper sa le casteigam

P.S. Tin si cu Barcelona tot la fel cum tin cu Steaua o iubire ros-albastra

«12345»