FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Poli Timisoara 1 - 1 ( 0 - 0 )

«1235»
forever_STEAUA19.04.2008 16:10

Steaua - Poli Timisoara

Marti, 22 aprilie, 20:30, Kanal D

Forza Steaua!

stelistul stelist19.04.2008 16:17

daca jucam cum am facut cu Otelul cred ca vom...face egal

MoWeed19.04.2008 16:25

Asta e o echipa de rahat. Tre sa le dam de la 2-0 in sus. Vreau sa-l vad acel butoi de grasime care raspunde la numele de Iancu murind de ciuda...

MALDINI_STEAUA19.04.2008 16:26

Sper sa invingem 2-0 ..sper

yo_marius19.04.2008 16:31

Meci incredibil de greu cu o echipa ce a facut instructie cu Craiova, numai ghinionul facand ca scorul sa fie 1-3... ghinionul oltenilor! :laugh:

Ii batem... rau :rolleyes:

Virgil19.04.2008 17:26

E posibil ca m eciul pierdut in fata mititeilor oltenesti sa fi fost un simplu accident, sau momeala pentru noi. Sa nu uitam ca Uhrin nu l-a introdus in joc pe Karamian care in situatia in care ar fi primit un galben, nu ar mai fi avut drept de joc impotriva Stelei. Iancu e un bandit, dar nici noi nu suntem prosti.

Meciul trebuie pregatit cu multa atentie, trebuie tratat cu seriozitate, pentru a nu le oferi posibilitatea sa-si faca treaba. In mod normal ar trebui sa le-o tragem de la 3-0 in sus. Pentru ca sunt obisnuiti.

Poli - Craiova 1 - 3

Otelul - Poli 3 - 1

Poli - Unirea 2 - 3

Vaslui - Poli 3 - 0

Si lista poate continua. Maria Osanza Iancu vrea sa ne incurce pentru a ajuta o echipa din provincie (CFR) sa castige titlul. Daca ar fi stiut, nu ar mai fi batut-o cu 1-0 in ultima etapa a turului. Ginionul lui.

Steaua victorie! Stiu ca poti.

1uLy4Nn19.04.2008 17:36

un meci ce se anunta foarte greu. sper insa ca avantajul terenului propriu si al 13-lea jucator sa inscrie decisiv :P.. HAI Steaua

spre24 fular-campionii

ultrash19.04.2008 17:39

eu vreau sa`i umilim pe civilizati! vreau sa`l ofticam rau pe puscaria aia de Iancu! sa`l vad pe urma cu tipa ca a fost furt pe fata etc etc etc

dar la jocul aratat azi....slabe sperante sa le dam un 3-0 cu fotbal frumos... :steag_sah_mic:

c.ronaldo1719.04.2008 18:20
Poli - Unirea 2 - 3

Am impresia ca Poli Unirea a fost 0-0. In tur a fost 4-1 pentru echipa lui Dan Petrescu.

In fine, un meci greu la prima vedere, da` va fi al dracu` de usor, sunt sigur. Ii rupem. 8-1, iar.

DelPiero1019.04.2008 18:52
eu vreau sa`i umilim pe civilizati! vreau sa`l ofticam rau pe puscaria aia de Iancu! sa`l vad pe urma cu tipa ca a fost furt pe fata etc etc etc

dar la jocul aratat azi....slabe sperante sa le dam un 3-0 cu fotbal frumos... :steag_sah_mic:

Cu Banel Jagardel sa facem spectacol...e greu...

Virgil19.04.2008 19:10
Am impresia ca Poli Unirea a fost 0-0. In tur a fost 4-1 pentru echipa lui Dan Petrescu.

In fine, un meci greu la prima vedere, da` va fi al dracu` de usor, sunt sigur. Ii rupem. 8-1, iar.

Uite, ca sa nu traiesti cu impresia, intra aici si convine-te: http://www.LPF.ro/etapa27.htm

Se pare ca nu am fost foarte atent. Era vorba de Poli Iasi. Ai dreptate Timisoara - Unirea 0 - 0. Felicitari. O sa-ti ofer in schimb un:

Poli - Dacia 1 - 2

metzzz19.04.2008 19:31

cu 20 de mii de suflete care ii incurajeaza se schimba datele problemei si nu va

fi ca in meciul cu Otelul , le vom da cel putin 2 :)

asasinu19.04.2008 19:59

nu cred ca va fi un meci asa de strans daca Steaua da primulk gol si nu se retrage meciul e in mana noastra hai Steaua ! ( mie totusi mi se par scandaloase declaratile d-lui Becali inainte de meciul cu otelu iar ne cheama la comisie .... pana la urma vom fi depunctati .... nu aqum dar sezonul vitor daca continuam tot asa ...) doamne ajuta :steagcruce: :steagcruce: :steagcruce:

Stryker19.04.2008 21:04

CFR are 12 puncte virtuale, ca sa zic asa in aceste 4 etape ramase ... noi trebuie sa ne facem baremul de 10 puncte ca sa fim siguri de campionat ... deci avem "voie" sa facem un egal pe langa 3 victorii ... cu Poli acasa nu trebuie sa se puna problema , sunt demoralizati, iesiti din forma, au cativa absenti etc etc, dar parca toate astea nu mai conteaza atunci cand joci cu Steaua mai ales atunci cand esti motivat serios din alte parti ...

dr.adrian919.04.2008 21:08

cel mai greu meci din acest campionat in fata timisorenilor. vor veni si se vor baga cu grasimea in poarta. vor sta la panda sa profite de o greseala a noastra. vor juca pe viata si moarte sa ne incurce.

axl19.04.2008 21:13
deci avem "voie" sa facem un egal pe langa 3 victorii ...

Sper ca egalul ala sa-l facem in ultima etapa, sa crape Steluta-n Muresan.

predatorpulse719.04.2008 21:26

Va fi un meci foarte greu datorita faptului ca toate frustrarile lui Iancu se strang in acest meci si sunt sigur ca se va intra tare,se va sta cu fundul in poarta si se va incerca orice ca sa fim incurcati. Daca jucam fara banelinho si lovininho,si poate intra si Dayro sau Neaga avem o sansa mare de tot,daca nu,ne rugam sa avem bulan. Paradoxal cred ca va fi mai usor la olteni pentru ca ei nu vor sa ne incurce ci sa ne bata deci cred ca ei vor iesi mai mult la joc iar la pechinezi va fi cam aceiasi poveste.

Concluzia ar fi urmatoarea: ultimele 5 meciuri se prezinta asa, Otelul si Timisoara vor neaparat sa ne incurce pentru ca patronii lor tin cu chefere,si e bine ca am trecut de Otelul,iar dinamu si oltenii vor victorie cu noi pentru a se revansa in fata suporterilor(nu cred ca egalul ii multumeste) iar cu gloria buzau mizez pe o victorie.

Deci avem nevoie de o victorie in fata lui bragadiru pentru ca apoi sa dam de niste echipe care vor sa joace fotbal,nu autobaze cu pretentii de echipe europene.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

st_194719.04.2008 21:45
daca jucam cum am facut cu Otelul cred ca vom...face egal

Nu compara un meci jucat pe soare la Galati, cu o echipa care este peste bragadiru, cu cel pe care il vom avea marti seara cu ei.

danimarcu19.04.2008 21:46
un meci ce se anunta foarte greu. sper insa ca avantajul terenului propriu si al 13-lea jucator sa inscrie decisiv :P.. HAI Steaua

spre24 fular-campionii

Parca era al 12-lea...!Dar ma rog,poate ai fost hatru si ai pus la numaratoare si arbitrul... :whistle:

Meci greu.Batem cu 2-3 la 0!

DelPiero1019.04.2008 22:12

O sa fie meci greu!Si nu vad o victorie la 0!Nu stiu de ce,asta simt!Poli a luat bataie azi,dar va juca cu o ambitie exatraordinara contra noastra!Trebuie sa tratam orice meci ca pe o finala...

dr.adrian919.04.2008 22:31

LA MULTI ANI Adi!!!!!!!!!!!!!!!!

giufita20.04.2008 05:19
cel mai greu meci din acest campionat in fata timisorenilor. vor veni si se vor baga cu grasimea in poarta. vor sta la panda sa profite de o greseala a noastra. vor juca pe viata si moarte sa ne incurce.

pai nu vezi ca asa joaca toti cu noi???? se baga cu c... in poarta dar sigur vom castiga!!!!!!!!!!!!!!! : :thumbsup:

helena_steaua20.04.2008 08:43

2-0! victorie dedicata exclusiv lui Marian Iancu!

Cukoo20.04.2008 12:37

Why i have a bad feeling about that match ? :))

mountytoma20.04.2008 13:17

Poli a strans ceva bani din meciurile pierdute cu cei ce lupta sa scape de retrogradare, si cred ca tot pentru bani vor juca si impotriva noastra. pentru banii CFR-ului din pacate.

sper sa vad o echipa de genul

zapata

golanski (p Marin) Ghionea Goian nesu

Neaga ov Petre Radoi mendoza

habibou plesan

«1235»