FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Poli Timisoara 1 - 1 ( 0 - 0 )

«12345»
Joga Bonito20.04.2008 13:24

Dica e suspendat ... Radoi va reveni alaturi de Goe in centrul apararii, iar Ov. Petre va face cuplu cu Plesan la mijloc. Sper ca Golanski sa nu fie accidentat, in rest Laca stie cel mai bine cum sa alcatuiasca 11-le de baza.

Victoria este indispensabila!

AxeL Stelistu20.04.2008 15:33

baieti am auzit de la un vecin ca nu da voie cu steagurile pe stadion la meciu asta, e adevarat? sa stiu daca imi iau steagu

Virgil20.04.2008 15:48

Comentarii pe forumul polistilor inaintea meciului de marti:

Merge cineva la meci? Vreunul "sub acoperire" in galeria Stelei? Macar o cutie de "clibrituri", daca brichete nu se poate. Ca altfel...

Deci ne bate Steaua de ne sunã apa-n cap, n-are rost sã ne mai facem iluzii!... Jucãm ca niste cizme, fãrã ambiție, fãrã determinare, SUNTEM SLABI, ãsta e adevãrul!... Sigur cã sper într-o minune, dar nu prea sunt multe sanse!...

vagus, ești precum un Arthur Clarke sau Isaac Asimov Cum plm sã mã pot gândi la un x2 când noi am luat 5 puncte din 18 parcã în ultimele meciuri, când e vorba de Jiji la butoane, de arbitri, de declarația lui Iancu când l-a dat pe ov Petre "Steaua e o echipã mare, va juca în CL, trebuie sã fim solidari și sã-i ajutãm cu acest transfer" ceva de genul, când jucãtorii noștri aleargã precum gãinile fugãrite de cocoș prin ogradã, care-ncotro? 35.gif

Marti nu avem NICIO SANSA !!!

La ce se intampla acum in campionat , ne batem joc de noi daca ne gandim ca putem incurca sistemul..

Nu suntem in stare sa batem Mioveni ,Craiova ,sa scoatem din cupa Buzaul si avem pretentia unor jucatori indolenti sa castige pentru noi in Ghencea.Halal personalitati si tarie de caracter la jucatorii nostri.

Banele ne esti dator cu un gol....vezi cum faci...sa nu ii spui lu` Zapata dinainte ca ti-o apara.

Adevarul este ca la cum jucam suntem vai de **** noastra ! Nu ca oierul ar juca fotbal dar aia nu iau gol , pe cand noi daca nu luam macar 3 boabe pe meci nu suntem sanatosi !

Slabe sperante pentru un egal, asta numai daca baietii vor da dovada de o mare ambitie ,lucru greu de crezut !

etc...

MoWeed20.04.2008 17:01

macar sunt realisti baietii.....

Robi Stelistu20.04.2008 17:05

Steaua bate pe orice echpa, chiar daca zice orice echipa ca triseaza. La inceputul campionatului,cand CFR a fost pe 1 iar Rapid pe 2, toata lumea a spus ca nu mai ajunge nicio echipa pe CFR, acum Steaua e pe 1. EU voi crede in Steaua tot timpul indiferent ca e pe 1,2,3,4, etc. Forza Steaua fularultras:steagcruce:fular-campionii

SteauaToronto21.04.2008 01:25

Meci foarte greu. Sper doar sa batem, si cu 1-0 !

andruska21.04.2008 01:39

de cand sunt in Bucuresti merg la fiecare meci pe Ghencea!!! sunt student, vin din Vaslui si fac foamea pe aici, dar imi pastrez banii pentru a merge la meciurile Stelei. cu mioveni, cu ucluj, plouat, infrigurat, dar fericit ca am fost acolo, in templul fotbalului romanesc. langa cea mai frumoasa galerie, alaturi de cei mai numerosi suporteri din tara, pe cel mai splendid stadion din Romania. cu Poli Timisoara voi fi acolo!!!!

de aceea frati stelisti si iubiti suporteri, veniti marti la meci, renuntati la cateva sute de mii pentru ca n-o sa va para rau.

haideti sa cantam impreuna "Steaua-victorie" haideti sa aratam lumii cine e Barcelona europei de vest :steagcruce:

yo_marius21.04.2008 03:55

Banuiesc ca Barcelona Europei de Vest este chiar Barcelona. Despre "Barcelona Estului" putem vorbi mult. Hai sa fim noi Steaua, "Steaua Estului si Vestului Europei", sa nu incercam sa copiem pe altii.

Stelistul^A21.04.2008 07:34

Salut..sa nu va ganditi ca o sa fie atat de usor meciul..

a-ti vazut meciul cu Otelul nu ? a mers chiar foarte greu..

daca vom juca asa si cu Poli cred ca vom face egal!

Dar vrem VICTORIE!! FORZA Steaua :):hooray:forzateaua:steagcruce:

JDERUL21.04.2008 07:53

Meci greu in conditiile in care ,,berarii" sunt avizi de puncte si s-ar multumi si cu un 0-0 pentru a-si mai linisti suporterii foarte deranjati de esecul din meciul cu ,,juvetii" lui Mititelu.Se mai adauga si lipsa lui Dica! S-ar putea insa ca Marius sa mizeze pe Dyro Moreno si asta ne-ar conferi o viteza in plus.Si daca va fii odihnit si Banel si vom juca din prima cu Rica,vom avea si un plus de tehnicitate,cei doi putand creea faze de mare rafinament prin combinatii rapide si devastatoare pentru orice aparare.

Poate le vom da iar 8! Cine stie? Doamne ajuta!

yo_marius21.04.2008 07:55

Ii batem, dar cu Dayro, Neaga si Mendoza ar trebui sa ne bazam mult, foarte mult pe inchizatori si fundasii laterali.

JDERUL21.04.2008 08:07

Ai dreptate Marius dar cum pe dreapta Pavel Golo este in crestere de la meci la meci,pe stanga atat Mihaita Nesu cat si Petrica Marin sunt in forma maxima iar la inchidere Mirel si Ovidelul joaca ,,ceas"cred ca nu vom avea probleme.

scuza-ma pentru editare, dar nu suport "maryus"

Sebi12321.04.2008 09:00

Oameni buni ati uitat cand nea batut Poli Timisoara cu 2-0 ? voi credeti ca o sa fie usor meciul ? eu unul nu cred

AxeL Stelistu21.04.2008 09:58

meciul nu va fi usor in niciun caz dar totusi o echipa care peirde cu 3-1 in fata craiovei poate emite pretentii intr-un meci cu Steaua?

Dragoshinho21.04.2008 10:34

Stiti cumva daca ieri s-au epuizat deja toate biletele la peluza???:|

Virgil21.04.2008 11:10

Sebastian Colțescu, ajutat la cele doua linii de Marcel Savaniu și Eduard Crângașu vor arbitra partida Steaua-Poli Timișoara.

SzabiStelistu21.04.2008 14:01

nu va juca Dica??e adevarat??daca nici acuma nu va baga pe Dayro atunci cand??:((

Dragoshinho21.04.2008 15:17
nu va juca Dica??e adevarat??daca nici acuma nu va baga pe Dayro atunci cand??:((

Dica e suspendat pentru cumul de cartonase.

dragos_ghinea21.04.2008 15:24
Poli a strans ceva bani din meciurile pierdute cu cei ce lupta sa scape de retrogradare, si cred ca tot pentru bani vor juca si impotriva noastra. pentru banii CFR-ului din pacate.

sper sa vad o echipa de genul

zapata

golanski (p Marin) Ghionea Goian nesu

Neaga ov Petre Radoi mendoza

habibou plesan

mamaa ce e asta ?? de cand a ajuns Mihaita plesan atacant ???

in rest ai facut echipa bine doar ca p Marin pus in paranteza langa nesu..

in loc de habibou l-as prefera tot pe pepe m. pana prin minutul 60-70...

Dayro morena clar in primul "11"...

cred ca cel mai bine ara arata echipa asa:

zapata

golanski Goian Radoi nesu(p. Marin)

mendoza plesan Ov. Petre d. moreno

p. moreno habibou

daca Dica nu joaca cred ca merita incercata aceasta formula cu pepe si habibou... si ar merge si Neaga dar nu prea ii gasesc loc in teren.. poate in loc de habibou...

axl21.04.2008 15:27

Cred ca Lacatus ramane totusi cel mai indreptatit sa alcatuiasca echipa de start.

Mi-ar placea sa-i vad pe Dayro si Habibou in primul 11 dar n-o sa fac o depresie daca n-o sa fie asa. Laca stie mai bine.

Kyduh'21.04.2008 15:46

batem cu 2 0 :D .. sau poate daca prindem o zi buna reusim iar 8-1 :)) .. sa moara Iancu :> .. :steagcruce: .. acum fac un off .. fratilor am inteles de la niste prieteni ca o sa vina rapidistii la plaza cik dupa meci .. :)

Dragoshinho21.04.2008 16:00

Uhrin cica vrea sa foloseasca experimente...deci in mare parte victoria o sa vina de la sine.

Probabil Lacatus va incepe cu Dayro pe postul lui Dica...caci cam asa a fost si cu Iasiul si Dayro s-a miscat f bine...pe dreapta cu Neaga(sper), pe stanga cu Mendoza si in atac cu Pepe.

FORZZA Steaua, MEREU SUPERIORI!

metzzz21.04.2008 16:19
Stiti cumva daca ieri s-au epuizat deja toate biletele la peluza???:|

eu mi`am luat bilete la P II la ora 18 azi si din ce am observat mai erau foarte putine...

daca ai sa fii maine la ora la care se deschid casele sigur vei mai prinde , daca nu ,

bafta la "negru" :naughty:

SzabiStelistu21.04.2008 18:28
Dica e suspendat pentru cumul de cartonase.

mersi!!nu stiam asta,dar totusi,mersi pentru informatie!Vom castiga!!TITLUL 24 va veni in sezonul asta !!!FORZZA Steaua fularsteaua2fular-campionii:steagcruce:

Dragoshinho21.04.2008 18:40
eu mi`am luat bilete la P II la ora 18 azi si din ce am observat mai erau foarte putine...

daca ai sa fii maine la ora la care se deschid casele sigur vei mai prinde , daca nu ,

bafta la "negru" :naughty:

Praf tandari...pai eu ieri am alergat de mi`a sarit batzu` ca sa ajung la ora 6 fara ceva la casierii si ii vad pe unii acolo, imi zic:"aaa, vrei bilete?" si zic:" pai de ce nu e deschisa casieria..ca inca nu e ora 6." si aia zic " pai nu mai sunt bilete la peluza"...si atunci am luat de la aia cu 20 de lei:|... am fost disperat:|.ms pentru informatie:)

:steagcruce:

«12345»