FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Poli Timisoara 1 - 1 ( 0 - 0 )

«1345»
Dani200522.04.2008 19:58

Singura explicatie pe care o gasesc(chiar daca nu o inteleg,ca pana la urma ne intereseaza binele Stelei nu al nationalei)la titularizarea banelului este promovarea lui pentru euro....dar daca vom juca cu el la euro,sanele de a fi scosi din grupa cresc considerabil.

mountytoma22.04.2008 20:07

e dureros dar ce sa-i faci, asta-i viata de suporter. desi evident el a stricat jocul cel mai mult, nu doar Banel e vinovat. sincer, eu cred ca astazi altruismul din atacul timisoarei a dat lectii egoismului din atacul nostru. Badea nu-i paseaza lui Neaga, Neaga nu-i paseaza lui pepe, pepe si Dayro nu paseaza nimanui, mendoza mai e util doar la cornere... e greu asa. in schimb, ce ne-a facut karamian ala, noroc cu Nesu, ca ne-a scos din becakat!

ii doresc lui Banel Nicolita sa ajunga la Ajax, sau la Milan, sau la Liverpool, dar sa plece maine. sa ne lase echipa sa joace fotbal in ultimele etape. poate castigam totusi campionatul. as muri de ciuda sa-i vad pe ingamfatii aia din Cluj jucand direct in Liga iar noi tremurand in turul preliminar. noi, adica Steaua, echipa care a adus aproape toate punctele care trimit campioana in grupele CL direct!

daca nu l-au luat la palme pe Banel in teren, nu e exclus ca unii coechipieri sa o faca in vestiar. dupa ce a trimis in plopi lovitura libera din minutul 90, uitase ca e fundas si ca trebuie sa fuga la locul lui in aparare. cred ca e dezorientat rau, nu mai stie pe ce lume este. banca de rezerve e un loc foarte bun pentru a descoperi lumea, chiar si frumusetea fotbalului. cu conditia ca becakatul si Piturca spagarul sa nu il mai impuna pe Banel in primul 11!

DelPiero1022.04.2008 20:24
Ma uit la UCL meciul dintre Liverpool si Chelsea si ce frumos joaca ei dau tot ce au mai bun nu se dribliaza cand nu trebuie joaca prin pase si isi creeaza faze in meciul din 2005 sau 2006 nu mai tin minte cand Steaua a pirdut in fata lui middlesbourg dramatic am inceput sa plang si sa spun ca nu mai tin cu Steaua dar nu pot sa nu mai tin cu ea fularultras:steagcruce:fular-campionii am facut egal tot noi suntem pe 1 urmatoarele etape sper sa le casteigam

P.S. Tin si cu Barcelona tot la fel cum tin cu Steaua o iubire ros-albastra

Nu are rost sa m'ai facem comparatii intre fotbalul nostru(inclusiv Steaua) si nivelul CL!Nu avem ce cauta acolo...

metzzz22.04.2008 20:29

@delpiero , daca noi nu avem fatza de CL atunci cine ??????????????????????????

hai sa jucam prin divizia C atunci ca poate acolo avem fatza!

Mai terminati cu kkturile astea cu nu avem fatza de CL.

Cand am ajuns in semifinalele UEFA am avut fatza?

Am facut 4pct in primul sezon de CL si nu ne-am facut de ras in CL a fost bine.

In al 2lea nu ne-am descurcat prea bine da nici de ras nu ne-am facut.

Si dupa ce am strans cam toate punctele pentru ca 6 echipe din Romania sa mearga in cupele

europene tu zici ca noi nu meritam ?????????

Daca nici Steaua nu merita cine merita ? Vaslui ? Timisoara ? Dinamo ? CFR ? Rap3d ?

explica-mi ca unui copil de 5 ani ca nu inteleg!

DelPiero1022.04.2008 20:33

Nu merita nimeni,metzzz!Pur si simplu!Eu n'am zis ca ar merita cineva!Nu uita ca anul asta am facut 1 p...Steaua e'n scadere,intreg fotbalul romanesc e'n scadere!Fa si tu o comparatie intre ce joaca Steaua si ce s'a jucat intre Arsenal si Liverpool,de exemplu!Sa fim obiectivi...

Virgil22.04.2008 20:33

In sfarsit si un meci egal. Uitasem cum mai e. Daca am fi avut vreo 5 puncte avans fata de echipa din Ardeal, nu era cine stie ce mare filozofie. Nu conta. . Dar in situatia in care aveam doar doua puncte avans fata de ei, jucam periculos.

Poate ca e doar dusul rece intre ultimele 10 victorii consecutive si urmatoarele trei. Poate.

dragos0822.04.2008 20:34

bai oameni buni..deci Lacatus ca antrenor ce e nu a vazut ca Nicolita e varza inca din minutul 1...deci ne a mancat tot meciul...putea sa dea gol la faza aia in prima repriza..cand am luat gol tot pe partea lui...lovitura aia libera din min.90 tot asa si a batut joc de ea????!!!!....Dayro a intrat in minutul 75?!!!!!.......iese Plesan si intra Lovin???!!!!.....titlul e departe acum atat pot sa spun....

mountytoma22.04.2008 20:38
Am facut 4pct in primul sezon de CL si nu ne-am facut de ras in CL a fost bine.

cred ca totusi si astazi se mai rade pe undeva pe la colturi de golul marcat de Banel pe bernabeu. in rest, sunt de acord cu tine, trebuie sa vrem sa ne batem cu cei mai buni.

sper ca maine porumboiu sa puna botul la milionul oferit de becakat si sa faca egal cu desubpozii ceilalti!

steaua4ever2all22.04.2008 20:51

Steaua e echipa de CL deoarece nu a luat mai mult de 2 goluri pe meci chair daca a pierdut Milan a fost dominata acasa de arsenal pe cand Steaua a facut spectacol pe Ghencea si pe emirates la fel in a 2-a repriza cand a inscris zaharia cu sclavii aia din praga la fel am dominat ambele meciuri dar ne-am jucat cu fazele :thumbdown: de asta tot se intampla atatea la Steaua in timpul meciului au sanse mari de a inscrie dar nu proftia in-deajuns, acum cu sud-americanii cred ca vom face mai multe in CL fiti optimisti ca vom lua campionatul Dinamo sau rapid cate au patit pana acum si nu s-au plans oricum "ei nu au valoare" :steagcruce:

Recoba22.04.2008 21:18

dupa meciul din seara asta se pot trage cateva concluzii....echipa jucat cat de cat bine in fata unui adversar pervers care se tavalea pe jos la orice atingere si s-a aparat pe 2 linii....Lacatus a facut bine ca a sarit la jegul ala de valet al lui uhrin...iar vis a vis de Banel ...inca astept in astea 3 etape sa pateasca si el ca eduardo....

Matteo22.04.2008 21:32

Becali, Nicolita nu mai au ce cauta la Steaua.....cum a fost posibil sa fie transformat clubul nostru iubit si demn intr-o tarla de oi bete, a ajuns Steaua sa fie cea mai batjocorita si urata echipa datorita acestei lepre spurcate pe nume fecali..... el e buba, cat va fi el la Steaua nu se va schimba nimic....

bodanelu23.04.2008 07:17

@all care il criticati pe Banel. el trebuie sa fie titular la euro ca sa fie vandut. e manevra verilor Becali. Dayro a fost adus sa`l inlocuiasca pe Dica. rabdare si tutun :)

yo_marius23.04.2008 07:22
rabdare si tutun :)

Si titlul la anul...

steaua4ever2all23.04.2008 10:25

si habibou in locul cui a venit???macar el a inscris datorita lui a castigat Steaua meciul cu urziceniul si a mai inscris si in alte meciuri parerea mea HABIBOU ARE VALOARE deja daca pleaca habibou e vina si lui Lacatus ca nu il baga titular :steag_sah_mic: si in acest an vom lua campionatul si parerea mea cu putin noroc si lupta din partea jucatorilor cred ca vom trece de grupele CL daca nu in continuare macar in Cupa UEFA fular-campionii:steagcruce: :steagcruce:

.Ax3L.23.04.2008 10:36

@steaua4ever4all te rog un singur lucru sa nu te iei de Laca ca daca nu era el nu ieseam nici acum din marele rahat unde eram bagati in prima parte a campionatului

steaua4ever2all23.04.2008 11:42

dar nu ma iau de el am dat o parere ca ar fi bun sa il bage pe habibou fular-campionii

c.ronaldo1723.04.2008 12:12

12 meciuri. Daca imi zicea cineva ca o sa avem 10 victorii, o infrangere si un egal il consideram idiot.

Nici mi`e nu mi`a placut ca Dayro a fost rezerva iar Banel titular, dar, probabil ca Lacatus a crezut ca daca a mers pana acum de ce nu ar fi mers si aseara. (?!)

steaua4ever2all23.04.2008 12:32

Dayro mi se pare mult peste Neaga!!!si nu prea imi place ca sta pe banca la banii lui Gigi Becali ar putea sa cumpere jucatori sa faca toate echipa si buni dar nu domle ca el are jucatori de valoare crede ca il ajuta Dumnezeu.

P.S. in brazilia sunt jucatori buni pe care Gigi ar putea da o suma de bani sa aduca si la Steaua ca vorba aia cu o floare nu se face primavara adica doar cu pepe,medoza,Dayro si cu habibou dintre care 2 stau pe banca.Fenerbahce are o echipa cu brazilieni si turci dar au ajuns departe in CL pentru o echipa care nici in UEFA nu facea fata a reusit sa o bata si pe sevilla si pe Chelsea la ei acasa in turcia :rolleyes:

mountytoma23.04.2008 13:36
Dayro mi se pare mult peste Neaga!!!

vorba aia cu o floare nu se face primavara adica doar cu pepe,medoza,Dayro si cu habibou dintre care 2 stau pe banca.

aseara Neaga a jucat poate cel mai bine dintre toti, Dayro a fost foarte egoist, ca de altfel mai mereu cat a jucat pana acum. mendoza s-a cam stins si el de cateva meciuri bune. despre pepe eu zic ca inca nu ne-a aratat jumatate din cat am vazut la Victoras Iacob (Victoras nu rata cum face pepe, el nu primea asa pase cum a primit pepe). cu habibou sunt de acord, ar trebui jucat pentru ca are ambitie si stie destul fotbal!

evident, asta e doar parerea mea...

steaua4ever2all23.04.2008 13:42

oricum ce rost are sa ne consumam atat ca nu ne vad cei de la Steaua parerile si daca le-ar vedea probabil ne-ar trimite sa citim niste "almanahe" :biggrin: oricum macar sa mai dezvoltat putin Steaua fata din etapele jucate in 2007 zic eu cand a pierdut acasa cu U Cluj fularultras

helena_steaua23.04.2008 14:54

schimbari neinspirate,egoismul jucatorilor,pacat se putea mai mult:(

dmb23.04.2008 15:38

Mai fratilor ma doare sa o spun da echipa este slaba. Majoritatea vad ca li s-a pus pata pe Nicolita. Dreptul la opinie, deh. Poate Nicolita nu stie fotbal (eu cred ca da) dar macar asta intelege termenul de ECHIPA. Lucru mare la Steaua de astazi in care fiecare vedeta incearca sa arate ce poate el si rezultatul este ca nu arata nimic!!!!

O echipa de fotbal nu-i formata din vedete izolate ci din 11 jucatori care formeaza un intreg. Ori asa ceva nu exista la noi! Nu sunt expert in fotbal sa spun ca ala ar fi fost mai bun decit celalat dar in viata mea am invatat ca o echipa poate sa cistige in 10, in 9, daca-i echipa si nu poate cistiga nici daca sunt 11 vedete mondiale cind nu joaca unul cu altul.

Hagi cit era el de star cind devenea egoist se alegea praful.

Desigur un atacant trebuie sa fie egoist, dar daca este egoist, atunci trebuie sa si finalizeze fiindca altfel e doar un jucator la numar si nimic mai mult.

Steaua o sa cistige campionatul si o sa ajunga sa joace cu echipe adevarate; si tare frica imi este ca ne vom face de rusine.

«1345»