e dureros dar ce sa-i faci, asta-i viata de suporter. desi evident el a stricat jocul cel mai mult, nu doar Banel e vinovat. sincer, eu cred ca astazi altruismul din atacul timisoarei a dat lectii egoismului din atacul nostru. Badea nu-i paseaza lui Neaga, Neaga nu-i paseaza lui pepe, pepe si Dayro nu paseaza nimanui, mendoza mai e util doar la cornere... e greu asa. in schimb, ce ne-a facut karamian ala, noroc cu Nesu, ca ne-a scos din becakat!
ii doresc lui Banel Nicolita sa ajunga la Ajax, sau la Milan, sau la Liverpool, dar sa plece maine. sa ne lase echipa sa joace fotbal in ultimele etape. poate castigam totusi campionatul. as muri de ciuda sa-i vad pe ingamfatii aia din Cluj jucand direct in Liga iar noi tremurand in turul preliminar. noi, adica Steaua, echipa care a adus aproape toate punctele care trimit campioana in grupele CL direct!
daca nu l-au luat la palme pe Banel in teren, nu e exclus ca unii coechipieri sa o faca in vestiar. dupa ce a trimis in plopi lovitura libera din minutul 90, uitase ca e fundas si ca trebuie sa fuga la locul lui in aparare. cred ca e dezorientat rau, nu mai stie pe ce lume este. banca de rezerve e un loc foarte bun pentru a descoperi lumea, chiar si frumusetea fotbalului. cu conditia ca becakatul si Piturca spagarul sa nu il mai impuna pe Banel in primul 11!