@ Mihai : La fel stiam si yo. ![]()
@ Mihai : La fel stiam si yo. ![]()
Grupa d
rusia v grecia 5-1 ( a iesit din joc in minutul 50 la scoru de 5-1)
- 5 P penalizare..
)
grecia - rusia 1 5
nu am iesit intentionat ce rost avea sa ies .. am golaverajul slab si nu cred ca m am calificat
grecia 1 - rusia 5 fie... eu vroiam sa joc din minutul ala la 1 5 pentru el inca 40 de min aproape o repriza ..
si la euro 08 mi a mai iesit din joc cu power Steaua si spunea connection lost ..bafta
atotstiutorule ca era 10 1 sau 8 1 nu ma interesa si nu ieseam din joc ..cu cine am jucat nu am iesit nu o sa ies indiferent de cat e scoru
oricum ar arata grupa D .. daca termin pe 2 desi nu cred las locul lui sergiu ( spania )
da da nu apare conection lost buli.......daca erai corect nu ieseai din joc........:)oricum numai conteaza...
@ Ronaldo : Pentru cultura ta generala, apare connection lost. La fel mi'a aparut si cu i0nutz si cu multi altii.
austria-polonia 3-1 de portar nu mai zic nimic =))
Mihai vad ca esti p forum , intra si u p mess sa ne jucam etapa ... ![]()
italia-franta 2-4,urat meci,am jucat cu echipa a 2 a,numai rezerve,ca sa joace si el frumos,dar numai si numai qw qw,si dublu a la marginea careului
))
in campionat inteleg am echipa etc,aici care mai e baiul de jucati urat?bine ca nu am jucat cu Henry ribery viera malouda,ca fara 10 nu scapa ![]()
prefer sa nu raspund
...
Da acuma pe bune...nici in campionatul asta amical nu se poate renunta la qw...Eu nu am jucat si nu voi juca niciodata cu combinatia asta...dar cat timp e permisa...nu ai ce sa-i faci...oricum prefer JOGA BONITO...pe jos frumos...
Turcia- Portugalia 3-2 ![]()
pai n-ai ce sa raspunzi emporio ca ti-ai demonstrat impotenta in fata portii,numai din bug ai incercat sa dai gol,o pasa o schema un un-doi nu am vazut
ti-am zis ca nu raspund ...
poti sa scrii cat vrei ...
pana iti vine rau ...
sunt noob ce inseamna cobinatia qw eu am alfel setate tastele viteza e w la mine si pasa pe varf este e cu cu schimb jucatori astept si eu o lamurire si de ce nu as vrea sa joc si eu un joc amical sa vad cum joc ca nu am mai jucat fifa de ceva vreme si acum m-am bagat cat de cat pe euro desi mie mi se misca sacadat nush de ce poate si aici aveti un raspuns multumesc anticipat si astept raspuns.
mai bine sa nu stii,e o combinatie pe care o folosesc cei care nu pot juca fifa
)
hai cu meciurile mai rpd ![]()
ionute ce se intampla de pierzi,ca atunci cand am jucat jucai bine
clasament final grupa d
1.rusia 6 pct. golaveraj 11-6 (+5)
2.spania 6 pct. golaveraj 11-10 (+1)
3.grecia 6 pct. golaveraj 11-12 (-1)
4. suedia 0 pct
Austria - Croatia 1-3
Germania - Croatia 0-5
Polonia park mi-a zis ca pleaca azi din Bucuresti .. dar nu sh sigur dak e el .. eu mai intru maine seara pe net dupa meciu nostru la Galatsi ...
@drlv85
tu ai zis ca pleci mah nu mai stii ce zici?
BADboy !: sal jucam etapa la euro ca mai incolo am treaba
drlv85: salut
drlv85: sunt la munk
drlv85: diseara nu intri ?
BADboy !: cred ca da
drlv85: asa am stabilit si cu restu
drlv85: sa joc toate meciurile diseara
BADboy !: ok
drlv85: ca maine seara plec din buc...
drlv85: oke
BADboy !: ok
LOOOOOOOOOL .. bine ca postezi aici in loc sa-mi zici sa jucam .. eu nu`tsi scoteam ochii .. doar nu dadeam de tine atat .. am fost de la postu dinainte si sunt si acum online pe mess .. TU UNDE UMBLI ? .. bine ca stii sa te scuzi pe aici
plus ca nu ai postat toata convorbirea.. esti nesimtit .. eu oricum sunt calificat .. vroiam sa joc asa de placere...
eu am zis primu ca plec din buc .. si o sa plec maine dimineata .. nu din seara asta ca mi-am schimbat planurile .. iar eu ma duc la galati la meci .. tu ce scuza ai? ![]()
altadata nu mai incerca sa induci lumea`n eroare cu jumatatsi de arhiva ... de ce nu ai completat si cu partea in care ai zis ca si tu pleci la fel ca mine .. de asta seara .. si vad ca tot ai plecat ...
intra mai rpd sa jucam dak itsi arde .. dak nu .. nu mai posta toate prostiile pe aici .. te rog
Apropo, de Dannyok stie cineva ceva ?? Vad ca nu si'a jucat nici un meci din grupe. ![]()
@drlv de doua ori te-am intrebat daca jucam meciu si de fiecare data ai avut o scuza.
nu m-am sincronizat cu bolo ![]()
Cehia ( roby29steaua ) 6 - 1 Elvetia ( danny1ok )
@badboy: drlv a fost la munca ieri pana dupa-amiaza iar astazi e la Galati, la meci. Daca tu le consideri scuze, inseamna ca nu mai are rost sa discutam.