Sunt f dezamagit de aceasta echipa Otelul si de Grigoras,eu credeam ca vor sa CASTIGE meciul cu noi,si ei stau pe 2 linii si pun 2-3 oameni sa ne preseze fundasii care stau la centrul terenului.
Sa stiti ca Steaua n-a jucat rau avand in vedere ca adversarul nu vrea sa joace si doar sa stea cu fundul in poarta insa nu aducem destui oameni in careu si nu inteleg de ce nu sutam,parca vor sa intre cu ea in poarta. Pana si imbecilii de comentatori au vazut acest lucru. Si inca o chestie, nu inteleg ce cauta din nou Nicolita in teren,iarasi jucam in 10 oameni,ce naiba pana si debutantii otelului de pe margini stiu ne-driblingurile lui si ca mereu va incerca sa dribleze pe piciorul drept,se pozitioneaza aparatorul in fata lui si gata faza,am vazut acest lucru de o mie de ori in ultimii 2 ani si totusi antrenorii Stelei insista cu Banel.
Asta e un meci d-ala imputit in care timpul trece,adversarul sta cu fundul in poarta si daca ai si "noroc" mai gresesti ca prostul si te bate o echipa de 3 lulele cum se arata Otelul in aceasta dup-amiaza.
Nicolita trebuie inlocuit cu Dayro sau Neaga si trebuie riscat mai mult daca vrem sa fim campioni,oricum jenanta atitudine a otelului,aveam alte asteptari de la o echipa ofensiva ca Otelul, nu mi se pareau o echipa basita care sta mereu cu fundul in poarta insa mi-am schimbat parerea de azi,au jucat cam cum a jucat Vaslui cu noi,cand statea vasluiul cu 9 oameni in careu.
Hai baieti ca se poate!!! Hai sa invingem!!!
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.