FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Otelul Galati - Steaua 0 - 1 ( 0 - 0 )

«12345»
R0bYtzZ18.04.2008 14:20

Trebuia sa apara si asa ceva.Din cate stiu vor fi 2-3 filtre de control la intrare la galerie si nu cred ca cel ce va veni cu gand rau,va reusi sa treaca de aceste filtre.Nu e corect pentru ca noi cei din Galati,Braila,Vaslui,Constanta etc. dorim sa sustinem Steaua si in niciun caz sa aruncam cu brichete.Sa fim seriosi,chiar de-i va pune Becali pe Zmarandescu si sefii de galerie la intrare,credeti ca vor avea atatia ochi pentru a rupe in doua cei ce vor veni la galeria Stelei(vor fi in jur de 1000,cred) ?Sper totusi ca cel/cei ce vor veni cu ganduri rele(daca exista) in sector sa fie prinsi.Noi nu dorim decat sa sustinem Steaua! :steagcruce:

helena_steaua18.04.2008 14:37

peluza rezervata Stelei nu are capacitatea de a fi ocupata de 1000 de suporteri stelisti;)

R0bYtzZ18.04.2008 14:55

Nu am zis asta,ma refeream la imbulzeala ce va fi la intrarea sectorului :wink:

helena_steaua18.04.2008 15:03
Nu am zis asta,ma refeream la imbulzeala ce va fi la intrarea sectorului :wink:

totusi nu cred ca vor fi 1000 de suporteri;)

trance_tactics18.04.2008 15:09

Crezi nu crezi, stii prea bine ce fel de intrarea aveti in peluza aia si ce inghesuiala se face

helena_steaua18.04.2008 15:11
Crezi nu crezi, stii prea bine ce fel de intrarea aveti in peluza aia si ce inghesuiala se face

inghesuiala se face cred la fiecare meci,mai ales cand e vb de Steaua...eu ma referam la faptul ca nu cred ca vor fi 1000 de suporteri, veniti din toate partile;)

trance_tactics18.04.2008 17:33

Oricand mai degraba 200 dar adevarati decat 1000 si degeaba.Stai fara griji, multa lume vine sambata

dax4718.04.2008 18:21

Se va umple stadionul. Chiar daca fricosii vor sta acasa. Culmea culmilor ca desi am mers imbracat in trening ul Stelei din Vitan (stadionul Olimpia) pana in Ghencea cu troleele si inapoi pe jos singur, n-am patit nimic (nici dupa derby ul cu dinamu, nici dupa meciul cu Rapid - desi la asta din urma am scapat la mustata), am fost lovit la mine la Constanta, in incinta stadionului, cu 2 zile inainte de meci, de niste animale din galeria farului, pentru ca am refuzat sa dau jos de pe mine bluza cu Steaua.

Oricum, cele mai periculoase locuri sunt astea unde frustrarea atinge cote de paroxism : Bucuresti si Timisoara. Aici cam trebuie sa ai grija, ca nu poti sa ai noroc sa scapi nevatamat tot timpul. Tin minte ca la supercupa cu Rapid imi dadusem intalnire la meci cu cei de pe steauafc.ro/forum. Si o parte din ei venisera altoiti de o parte a galeriei crapidiste, fiind prinsi in metrou, de un grup de 30-40 de insi, care au batut tot ce purta insemnele Stelei si culori ros-albastru. Eu venisem cu niste prieteni din Constanta. Tin minte ca era un grup de milogi care statea in gara probabil ca sa agaseze eventuali suporteri stelisti ce veneau din afara localitatii pentru meci. Insa ei s-au urcat la doua vagoane de noi asa ca am putut sa coboram fara probleme.

Important sa nu mergeti singuri. Va organizati in grupulete si e ok.

Forza Steaua si vizionare placuta !

Mytzu_stelistu18.04.2008 21:47

va fi un meci foarte greu dar cu siguranta vom castiga fular-campionii vorba lu Jiji....Steaua e invincibila :steagcruce: va spulbera tot

Virgil19.04.2008 06:00

A fost stabilita brigada de arbitri pentru meciul de azi al Stelei:

Otelul Galati - Steaua Bucuresti

Stadion: Otelul

Data: 19.04.2008 ora 17.00

A: Balaj Cristian (Baia Mare)

A1: Sovre Octavian (Oradea)

A2: Dumitrescu Eduard (Pitesti)

R: Ivan Ionel (Braila)

Obs: Boc Alexandru (Bucuresti)

Ionescu George (Bucuresti)

CojaN19.04.2008 08:14

:steagcruce::steagcruce::steagcruce::steagcruce::steagcruce:

Ma gandeam la stadion si ma gandeam ca la meciul cu pouli Timisoara ce va juca cu casa inchisa!

Daca tot stadionul sa zicem ca ar striga ,,fa`ne stadionul, Becali fa`ne stadionul" bhecali cred ca l`ar face... Ar iesi in rapmpa cum are el obiceiul si ar zice ,,vedeti ca topata lumea ma iubeste?!!" bla bla bla ... Intr`un cuvant ar fi mandru nevoie mare si cred ca ar baga banii sa faca stadionul....

dupa meciul cu Galati rog adminii sa faca o noua postare sau cum se spune cu discutii despre stadionul Stelei..

dax4719.04.2008 10:15

- Hi Bob !

- Hi Bob !

- What a great day for football, isn`t it ?

- Oh, yes , it is, mate, indeed it is !

- Will we see football, Bob ?

- We sure hope to, Bob !

- Local team versus the Future Champion Team !

Un meci in deplasare unde ne vom simti ca acasa ! Inca unul.. Sper sa-l castigam usor si sa o facem in stil mare.

Forza Steaua !

1uLy4Nn19.04.2008 10:43

uff...am un sentiment aiurea in legatura cu acest meci..sper sa ma insel. sper sa castigam lejer si sa iesim campioni... HAI Steaua..mai sunt 3 ore juma' :X:X

sonic200519.04.2008 11:11

va fi un meci foarte greu pe care insa trebuie neaparat sa il castigam daca vrem titlul, tinand cont de meciurile pe care le mai avem. mie personal imi este foarte frica de meciul de la Craiova mai mult decat cel cu Dinamo.

sper sa-i incurce azi uta pe CFR ca sa se linisteasca de tot baietii.

in continuare nu pot intelege insistenta cu care Lacatus il foloseste pe Nicolita in dauna lui Dayro dar sper ca rezultatele sa tina in continuare cu el si dupa meciul de azi

R0bYtzZ19.04.2008 11:11

Sa speram ca Steaua se va simti ca acasa,pentru ca va iesi panarama cu intrarea in sectorul rezervat suporterilor stelisti.E pacat ca nu va intra toata lumea deoarece toti ce se vor afla la intrarea in sector vor avea un singur scop : sa sutina Steaua! fularultras

dax4719.04.2008 14:49

Ce galerie de rahat are si Otelul. Pana acum n-au facut decat sa injure Steaua. Asa e cu echipele astea mici si complexate.

Referitor la joc, se pare ca ne este foarte greu in acest meci. E normal, Banel e titular. Deci jucam cu un om in minus. De i-ar rupe unul piciorul sau o mana ca sa ne lase in pace, ca e degeaba pe teren.

Trebuie sa fructificam fazele fixe, ca alte sanse nu prea avem, din ce se vede.

Vai ce am scapat de gol. Min 31. Meci de 1 x 2 .

dr.adrian919.04.2008 14:51

nu jucam nimic

mai rau ca niste alcolizati

bebeto19.04.2008 15:05

incearca cineva sa vada meciul live pe gsp.video?....e vrajeala ,,a la gsp´´sau e ceva in neregula la mine?...vad doar live text si nimic altceva.

Raul198819.04.2008 15:16

@bebeto

se poate vedea meciul pe sopcast

adressa ii 17544 sau Solaris Sport + [Liga 1 Romania]

predatorpulse719.04.2008 15:16

Sunt f dezamagit de aceasta echipa Otelul si de Grigoras,eu credeam ca vor sa CASTIGE meciul cu noi,si ei stau pe 2 linii si pun 2-3 oameni sa ne preseze fundasii care stau la centrul terenului.

Sa stiti ca Steaua n-a jucat rau avand in vedere ca adversarul nu vrea sa joace si doar sa stea cu fundul in poarta insa nu aducem destui oameni in careu si nu inteleg de ce nu sutam,parca vor sa intre cu ea in poarta. Pana si imbecilii de comentatori au vazut acest lucru. Si inca o chestie, nu inteleg ce cauta din nou Nicolita in teren,iarasi jucam in 10 oameni,ce naiba pana si debutantii otelului de pe margini stiu ne-driblingurile lui si ca mereu va incerca sa dribleze pe piciorul drept,se pozitioneaza aparatorul in fata lui si gata faza,am vazut acest lucru de o mie de ori in ultimii 2 ani si totusi antrenorii Stelei insista cu Banel.

Asta e un meci d-ala imputit in care timpul trece,adversarul sta cu fundul in poarta si daca ai si "noroc" mai gresesti ca prostul si te bate o echipa de 3 lulele cum se arata Otelul in aceasta dup-amiaza.

Nicolita trebuie inlocuit cu Dayro sau Neaga si trebuie riscat mai mult daca vrem sa fim campioni,oricum jenanta atitudine a otelului,aveam alte asteptari de la o echipa ofensiva ca Otelul, nu mi se pareau o echipa basita care sta mereu cu fundul in poarta insa mi-am schimbat parerea de azi,au jucat cam cum a jucat Vaslui cu noi,cand statea vasluiul cu 9 oameni in careu.

Hai baieti ca se poate!!! Hai sa invingem!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

bebeto19.04.2008 15:19
@bebeto

se poate vedea meciul pe sopcast

adressa ii 17544 sau Solaris Sport + [Liga 1 Romania]

mersi...o sa incerc

forever_STEAUA19.04.2008 15:59

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Plesan!!!!

stelistul stelist19.04.2008 16:15

slab meci noroc cu ZAPATA Neaga si plesan

Fane_casieru'19.04.2008 16:17