FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Otelul Galati - Steaua 0 - 1 ( 0 - 0 )

«1345»
yo_marius19.04.2008 16:21

Am castigat! Restul e can-can...

Sunt curios daca mittali o sa ceara testarea dopping :D

ss lucki19.04.2008 16:26

amice, baneaza-te singur la cate frustrari infantile ai in suflet!!

sunteti minusculi, moldovenilor!

asasinu19.04.2008 16:30

sa vedem ce scandal mai iese ce o sa mai zica CFR ... sigur nu o sa isi tina gura muresean ... hai Steaua ! (ne vedem la peluza 1 cu Poli) :steagcruce:

ultrash19.04.2008 16:30

Eu cred ca n`ar trebui sa ne bucuram pentru meciul de astazi. Sa fim doar multumiti ca am luat 3 puncte si gata. Daca ne ghidam dupa expresia scopul scuza mijloacele ne furam singuri camasa. Personal simt o imensa tristete si`un gust foarte amar,cum nu mi`a mai provocat demult Steaua. Sincer sa fiu nici nu m-am bucurat. Am vazut o Steaua cu un joc execrabil. Echipa noastra nu a legat mai mult de 3 pase. N`am vazut idei la Steaua,n`am vazut energie,n`am vazut nimic. Un joc infect prestat de o echipa care azi n`a prea meritat victoria. E parerea mea. Si cum s`o merite cand toata filozofia de joc era ca mingea sa fie aruncata de la Ghionea sau Goian direct in atac sau toate mingiile ajunse pana in apropierea careului advers sa fie redirectionate catre lateral de unde sa fie(iarasi) centrate la voia intamplarii. Asta nu`i Steaua pe care mi`o doresc. Si sunt convins ca nici voi. Azi cel putin am jucat turca. Ori Lacatus e nebun ori sunt eu paranoic. Banel Nicolita....un jucator pe care azi l`as fi trimis sa joace in Pakistan pentru ca la Steaua n`are decat sa care mingiile. Cu un asemenea titular speram noi sa jucam frumos in Liga? Baiatul asta n`are nicio vina. Atat poate. Vinovati sunt cei care`l baga in echipa si`l lasa pe Dayro pe banca. Lovin,iar un jucator infect. Si sa nu`mi spuneti ca a fost Ovidiu accidentat. Nu puteam juca cu un singur inchizator?cand adversarii se baga cu curu`n poarta...sa fim seriosi,nu jucam nimic. Dar deh, se apropie euro si Banel trebuie vandut nu?Azi n`am jucat nimic. Sa ma iertati cu totii dar cu un asemenea joc numai fata de campioana nu avem. Nu stiu cine`i vinovat. Cert e ca turca jucata azi a venit intr`un moment in care chiar incepusem sa cred in Lacatus antrenorul.Cum ar arata o echipa a Stelei cu: ZAPATA-GOLANSKI Goian Ghionea NESU-OV Petre Radoi-Dayro Dica MENDOZA-HABIBOU?

Sunt trist.... :steag_sah_mic:

Fane_casieru'19.04.2008 16:32
amice, baneaza-te singur la cate frustrari infantile ai in suflet!!

sunteti minusculi, moldovenilor!

La cine te referi ????

yo_marius19.04.2008 16:33

La Gigi Buton! :laugh:

metzzz19.04.2008 16:37

blat , blat , urmatorul blat cu bragadiru :D

intradevar azi Otelul nu a jucat la victorie , au vrut sa scoata un egal si cam atat.

adevaru e ca am avut si noi noroc la faza lui jula , dar norocul tine cu cei puternici :D

ne vedem marti la meci :D

c.ronaldo1719.04.2008 16:42

Ce`mi plac victoriile in final de meci... :clap:

CojaN19.04.2008 16:47
Eu cred ca n`ar trebui sa ne bucuram pentru meciul de astazi. Sa fim doar multumiti ca am luat 3 puncte si gata. Daca ne ghidam dupa expresia scopul scuza mijloacele ne furam singuri camasa. Personal simt o imensa tristete si`un gust foarte amar,cum nu mi`a mai provocat demult Steaua. Sincer sa fiu nici nu m-am bucurat. Am vazut o Steaua cu un joc execrabil. Echipa noastra nu a legat mai mult de 3 pase. N`am vazut idei la Steaua,n`am vazut energie,n`am vazut nimic. Un joc infect prestat de o echipa care azi n`a prea meritat victoria. E parerea mea. Si cum s`o merite cand toata filozofia de joc era ca mingea sa fie aruncata de la Ghionea sau Goian direct in atac sau toate mingiile ajunse pana in apropierea careului advers sa fie redirectionate catre lateral de unde sa fie(iarasi) centrate la voia intamplarii. Asta nu`i Steaua pe care mi`o doresc. Si sunt convins ca nici voi. Azi cel putin am jucat turca. Ori Lacatus e nebun ori sunt eu paranoic. Banel Nicolita....un jucator pe care azi l`as fi trimis sa joace in Pakistan pentru ca la Steaua n`are decat sa care mingiile. Cu un asemenea titular speram noi sa jucam frumos in Liga? Baiatul asta n`are nicio vina. Atat poate. Vinovati sunt cei care`l baga in echipa si`l lasa pe Dayro pe banca. Lovin,iar un jucator infect. Si sa nu`mi spuneti ca a fost Ovidiu accidentat. Nu puteam juca cu un singur inchizator?cand adversarii se baga cu curu`n poarta...sa fim seriosi,nu jucam nimic. Dar deh, se apropie euro si Banel trebuie vandut nu?Azi n`am jucat nimic. Sa ma iertati cu totii dar cu un asemenea joc numai fata de campioana nu avem. Nu stiu cine`i vinovat. Cert e ca turca jucata azi a venit intr`un moment in care chiar incepusem sa cred in Lacatus antrenorul.Cum ar arata o echipa a Stelei cu: ZAPATA-GOLANSKI Goian Ghionea NESU-OV Petre Radoi-Dayro Dica MENDOZA-HABIBOU?

Sunt trist.... :steag_sah_mic:

Tu ai dreptate in felul tau de a zice, dar ce ai vrea? Sa castige clujenii campionatul pe seama noastra? Cu jocul frumos sau nu eu sunt multumit de scor si asa cum am mai zis de multe ori, acum nu mai conteaza spectacolul, conteaza punctele iar spectacolul o a vina din campionatul viitor! Eu unul nu as avea cum sa ma bucur pentru locul 2 (asa cum faci tu, tinand cont ca ai zis ca nu meritam sa fim campioni).

Eu vrea Steaua sa castige campionatul cu sau fara spectacol, toate meciurile sa le casigam in ultimele minute dar sa le castigam iar de la anul sa JUCAM FOTBAL.

Cat despre Banel.... aici trebuie sa-ti dau dreptate, nu mai poate si nu sunt de acord cu Lacatus ca tot il baga. Probabil spera ca isi revine dar in fine, cum am mai zis trebuie sa castigam.

Cum poti spune ca nu te`ai bucurat la golul Stelei? Pai asta inseamna ca nu esti stelist. Nu mi`a placut deloc jocul Stelei dar m-am bucurat la golul Stelei si sunt sigur ca fiecare suflare stelista s-a bucurat pentru golul lui Plesan.

ultrash19.04.2008 17:02
Tu ai dreptate in felul tau de a zice, dar ce ai vrea? Sa castige clujenii campionatul pe seama noastra? Cu jocul frumos sau nu eu sunt multumit de scor si asa cum am mai zis de multe ori, acum nu mai conteaza spectacolul, conteaza punctele iar spectacolul o a vina din campionatul viitor! Eu unul nu as avea cum sa ma bucur pentru locul 2 (asa cum faci tu, tinand cont ca ai zis ca nu meritam sa fim campioni).

Eu vrea Steaua sa castige campionatul cu sau fara spectacol, toate meciurile sa le casigam in ultimele minute dar sa le castigam iar de la anul sa JUCAM FOTBAL.

Cat despre Banel.... aici trebuie sa-ti dau dreptate, nu mai poate si nu sunt de acord cu Lacatus ca tot il baga. Probabil spera ca isi revine dar in fine, cum am mai zis trebuie sa castigam.

Cum poti spune ca nu te`ai bucurat la golul Stelei? Pai asta inseamna ca nu esti stelist. Nu mi`a placut deloc jocul Stelei dar m-am bucurat la golul Stelei si sunt sigur ca fiecare suflare stelista s-a bucurat pentru golul lui Plesan.

nu ca nu m-am bucurat,dar am trait un sentiment ciudat. am fost bucuros pentru cele 3 puncte dar parca Steaua ma invatase sa ma bucur altfel. In Piata Universiatii,nu stiu,altfel,am fost bucuros la gol,dar a fost o bucurie reprimata. Daca ne multumim cu putin,o sa avem si mai putin,n`am zis ca nu meritam sa fim campioni,ci ca un asemnea joc nu ne da fata de campioana.Oricum trebuie umblat undeva.Un timp Banel a stat pe banca si am crezut ca s-a rezolvat.Dar...SEMPER SVPERIORES

helena_steaua20.04.2008 07:48

Din fericire intrarea la peluza dedicata suporterilor stelisti a decurs fara probleme.Atmosfera,ca de obicei,superba,nici nu mai zic la inscrierea golului,mai ales pe final de meci. FORTA Steaua!! Victorie marti!!!!!

mountytoma20.04.2008 12:57

eu unul zic mersi ca grigoras a dat si el o mana de ajutor scotandu-i din teren pe szekely si pe jula. mai zic si ca nimeni nu a vazut ca Goian a fost faultat de jula inainte de ratarea acestuia (initial eram turbat cand am vazut cum a gresit Goe, nu intelegeam cum i-a luat ala fata, apoi am vazut la reluare cum a fost tras de galatean). comentatorii aia de kkt merita impuscati cu ce scot pe gura...

din nou cu Banel, cred ca e un fel de alt Olaroiu. poate il iau si pe el niste arabi, ca altfel nu scapam de el titular. ma bucur pentru Neaga si plesan, s-a vazut la ei ambitie! desi la atata frustrare adunata, sutul lui Neaga din careu trebuia sa rupa plasa si sa ajunga in dunare!!!!

as vrea sa mai tremur asa inca patru meciuri, dar sa le castigam pe toate!

intre timp, ar trebui sa strangem bani sa construim o statuie pentru Zapata!

R0bYtzZ20.04.2008 15:24
Din fericire intrarea la peluza dedicata suporterilor stelisti a decurs fara probleme.Atmosfera,ca de obicei,superba,nici nu mai zic la inscrierea golului,mai ales pe final de meci. FORTA Steaua!! Victorie marti!!!!!

+1.Nu au fost niciun fel de probleme in legatura cu intrarea in sector.Chiar nu ma asteptam.Atmosfera a fost terifianta.Am fost in jur de 500-600 de suporteri.La gol,sarea lume pe scaune cu picioarele de parca erau legati de ele si voiau sa se elibereze.Nu am ragusit degeaba.

oanna_r3d_and_blu3_4ever24.04.2008 20:42

thoamne..:((:((

regret din tot sufletu' ca nu am putut ajunge la meci...:(:(:((

acuma cand aveam okzia sa vad iar Steaua live :((

problema a fost ca nu am putut sa ma dau jos din pat pentru ca mi'a fost ff rau :|

thomane cat pot sa ma oftic..:((

oricum singuru' lucru care conteaza e ca a cashtigat Steaua si ca a luat cele 3 puncte de care avea mare nevoie..:x

iubesc Steaua :inlove::steag_sah_mic::steagcruce:

«1345»