FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Otelul Galati - Steaua 0 - 1 ( 0 - 0 )

«12345»
ronrichie18.04.2008 06:59

BA OAMENILOR... DE UNDE SE IAU BILETE PENTRU MECIUL DE LA GALATI ?

VORBESC PENTRU NOI...SUPORTERII Stelei DIN Bucuresti !

unuspecial18.04.2008 07:04

Nici un suporter nu va sta în galeria roș-albaștrilor mîine, la Galați, dacã nu este recunoscut de Zmãrãndescu și de ceilalți bodyguarzi ai lui Gigi Becali.

Steaua stã cu frica în sîn cã ar putea pãți la fel ca Rapid în minutul 73 al derby-ului din Giulești. Oficialii Stelei au intrat în alertã maximã dupã ce au auzit zvonuri cã fani ai Rapidului ar cãuta sã se infiltreze în galeria roș-al­baș­trilor la meciurile din ultimele 5 e­ta­pe, ar încerca sã loveascã arbitrul cu obiecte aruncate din tribunã și astfel sã producã Stelei o pagubã de 3 puncte la «masa verde».

Imediat, conducerea Stelei, în frunte cu Gigi Becali și Valeriu Ar­gã­sealã, s-a reunit de urgențã la reșe­dința patronului din Aleea Alexan­dru. "Nu vreau sã ris­cãm ni­mic în aceastã luptã teribilã pentru titlu", a spus Becali, iar la final s-au luat mãsuri fãrã precedent.

La me­ciul de mîine, de la Galați, unde tri­bu­nele sînt foarte aproape de teren, ga­le­ria Stelei va fi for­matã doar din persoane care sînt cunos­cute de bodyguarzii lui Gigi Becali!

La intrarea în sectorul unde va sta galeria bucureșteanã, Zmãrãn­des­cu alãturi de celelalte gãrzi de corp ale lui Becali, dar și de 3-4 li­deri de galeriei vor verifica per­soa­nã cu persoanã pe cei care vor dori sã stea în mijlocul fanilor roș-albaș­trilor.

Dacã ei nu vor fi recu­nos­cuți ca fiind suporteri fideli ai echipei, nu vor fi lãsați sã intre în respectiva zo­nã de arenã.

"Am decis sã folosim aceastã metodã la toate meciurile pe care le jucãm în deplasare. Înainte de a intra în stadion, liderul de grup împreunã cu Zmãrãndescu vor decide cine intrã și cine rãmîne afarã"

Valeriu Argãsealã președinte Steaua.

CNP-ul la control!

La inițiativa lui Argãsealã (foto), toți suporterii Stelei care vor dori sã facã deplasarea la Galați cu autocarele puse la dispoziție de conducerea clubului vor fi nevoiți sã se treacã pe un tabel înainte de a pleca din București. În plus, lor le vor fi notate numele, prenumele, seria și numãrul Cãrții de Identitate, dar și Codul Numeric Personal. Cine va refuza sã ofere aceste date nu va face parte din galerie.

ronrichie18.04.2008 07:05

Foarte corect. Asa e civilizat.

Totusi de unde se iau aceste autocare + bilete ?

ronrichie18.04.2008 07:22

1 autocar atat ? :))

adica sa ne trezim la 5 jumate.... si nici nu stim sigur daca intram...

dragos0818.04.2008 07:27

in proportie de 99% bilete vor lua numai membrii din brigazi....cei care vin la meciuri in Ghencea dar nu vor fi recunoscuti de liderii brigazilor NU vor putea merge...doar poate sa ramana bilete dar nu cred deoarece vor merge multi...si imagineaza-ti ca nu esti din nici o brigada vrei sa mergi,si tot meciul stai si canti inconjurat de 3-4 gorile.... :steag_sah_mic:

lau.blk3018.04.2008 08:49
Foarte corect. Asa e civilizat.

Totusi de unde se iau aceste autocare + bilete ?

nu mi se pare foarte corect.....de ce sa nu intre in galeria Stelei si suporterii din gl, br sau cta....

sunt din gl si am fost in galerie in ultimii ani cand ati venit la gl....sper sa reusesc sa intru si acum...si nu am pretentia sa intru gratis...am platit in fiecare an bilet..chiar daca am intrat cu stelistii...

lau.blk3018.04.2008 08:53

si inca ceva...cati dintre voi cei din Bucuresti....veti fi recunosctuti de zmarandescu...pe cati va stie...doar sefii de galerie in rest nu cred ca stie mai mult de 50 de persoane...cei care vor fi din Bucuresti vor intra pe baza buletinului....si au si rapidistii buletin de Bucuresti....nu cred ca in imbulzeala care o sa fie acolo sefii de galerie vor recunoaste totii membrii....in fine...vom vedea ce va fi...

helena_steaua18.04.2008 09:36

Nu mi se pare normal masura luata de Zmarandescu,si ai lui...asta e o prostie,adik in loc sa vina lumea la stadion,stelistii sa-si incurajeze echipa,indiferent daca sunt din Bucuresti,Galati,Braila,Cta..."acesti domni" ne vor interzice intrarea pe stadion,daca nu am fost inscrisi pe acel"carnetel"????? Si nu cred ca este o masura care a fost aplicata pe toate stadioanele din tara,unde echipa a jucat in deplasare.....sa fim seriosi,atata timp cat am platit bilet,am rezervat locul in peluza,atata timp cat sunt STELISTA,am DREPTUL sa-mi sustin echipa!!!!!!!!!

unuspecial18.04.2008 09:41
Nu mi se pare normal masura luata de Zmarandescu,si ai lui...asta e o prostie,adik in loc sa vina lumea la stadion,stelistii sa-si incurajeze echipa,indiferent daca sunt din Bucuresti,Galati,Braila,Cta..."acesti domni" ne vor interzice intrarea pe stadion,daca nu am fost inscrisi pe acel"carnetel"????? Si nu cred ca este o masura care a fost aplicata pe toate stadioanele din tara,unde echipa a jucat in deplasare.....sa fim seriosi,atata timp cat am platit bilet,am rezervat locul in peluza,atata timp cat sunt STELISTA,am DREPTUL sa-mi sustin echipa!!!!!!!!!

Dragilor suporteri stelisti dar nu va obliga nimeni sa veniti in galeria Stelei! puteti sta foarte bine si in tribuna acolo unde nu va vor cere buletinul si datele.E adevarat ca pretul biletelor este cam piperat dar joaca Steaua si cred ca merita sa faceti un efort!Asa ca nu va mai plangeti , si fugiti repede la stadion sa va luati bilet ca s-ar putea sa nu mai gasiti , dupa cum ziceam , joaca Steaua!

lau.blk3018.04.2008 09:53

pentru. unuspecial.....tare as vrea sa te vad la un meci al Stelei....intr-o tribuna in care sa nu iti poti incuraja echipa......sa vad ce ai sa mai scrii atunci....nu ne obliga nimeni sa mergem in galerie dar e un lucru pe care ni-l dorim...doar o data pe an putem sa ne sustinem si noi echipa favorita...

helena_steaua18.04.2008 09:58
Dragilor suporteri stelisti dar nu va obliga nimeni sa veniti in galeria Stelei! puteti sta foarte bine si in tribuna acolo unde nu va vor cere buletinul si datele.E adevarat ca pretul biletelor este cam piperat dar joaca Steaua si cred ca merita sa faceti un efort!Asa ca nu va mai plangeti , si fugiti repede la stadion sa va luati bilet ca s-ar putea sa nu mai gasiti , dupa cum ziceam , joaca Steaua!

Draga suporter stelist,dar nu e vb de pretul piperat al biletelor,si nici nu e vb ca ne obliga cineva sa stam in peluza Stelei!...zi si mie cum sa fac atunci cand sunt din Galati,suportera a Stelei 100%,ce-mi recomanzi tu mie? sa ma duc in tribuna???? si nu in peluza Stelei??...imagineaza-ti si tu in primul rand ce ar fi daca Steaua ar da gol,si eu sa sar in sus de bucurie,ca na sunt stelista, tocmai in mijlocul atatora galateni,suporteri ai Otelului...este o prostie ca numai cei din Bucuresti care vor face deplasarea sa aiba acces la meci,"acei" cunoscuti de Zmarandescu...asta e o aberatie!!

repet nu e vb in niciun caz de pretul biletelor...as da si 1 milion numai sa-mi sustin echipa din PELUZA Stelei,acolo unde mi-e locul!!!

unuspecial18.04.2008 10:05

@helena_steaua

Bun , de acord cu voi , vreti sa stati in galeria Stelei , dar asta nu schimba cu nimic datele problemei daca voi o sa urlati in continuare pe forum! Dar puteti face altceva in schimb , cumparati-va bilet , luati-va buletinul la voi , si incercati sa intrati in sectorul rezervat suporterilor Stelisti cu buletinul si biletul in mana!Nu va pot garanta nimic dar puteti incerca!

Aaaa. si oricum stati linistiti ca tot stadionul va fi stelist , hai , daca nu tot macar 80% deci nu aveti de ce sa va faceti probleme cel putin tu ca esti fata asa ca , bucurati-va cat vreti !

helena_steaua18.04.2008 10:32

@unuspecial

nu urlam pe forum,pur si simplu ne exprimam indignarea cu privire la masurile care se iau.sa mi ziceti si mie daca la Reghin,ultima deplasare,in peluza destinata suporterilor stelisti au fost numai cei din Bucuresti????????? sau la Vaslui,Iasi????

...ce frumos ar fi sa flutur steagul Stelei la meci,din tribuna in mijlocul galatenilor,sa te duci si tu la meciul cu Dinamo,din mijlocul tribunei sa fluturi steagul Stelei...in fine dicutia s-a cam lungit intr-un sens in care nu mai are rost sa mai vb....ne vedem maine la meci!!...abia astept sa ma cert maine cu Zmarandescu,sa vad eu ce argumente imi aduce el mie=))))

MoWeed18.04.2008 10:40

Daca articolul ala din gsp e adevarat(ceea ce m-ar surprinde foarte mult), atunci de ce nu scrie nimic pe site-ul oficial? De ce abia acum cand am ajuns pe 1? De ce nu la Reghin sau la Vaslui?Probabil sunt aberatii ale presei...

helena_steaua18.04.2008 10:42

@Moweed

daca ar fi doar aberatii ale presei,de ce nimeni din galeria Stelei nu se sesizeaza,si sa ne spuna exact!!!...Tocmai acum la meciul asta s-au trezit si ei sa ia astfel de masuri!!!

Administratorii forumului ce fac???

hellas_berceny18.04.2008 11:12

dak tot suntetzi asa multi galateni e vreunul/vreuna care stie dak mai sunt bilete ?? fularultras

helena_steaua18.04.2008 11:14
dak tot suntetzi asa multi galateni e vreunul/vreuna care stie dak mai sunt bilete ?? fularultras

nu evb numai de galateni hellas,vor fi foarte multi din Braila,Vaslui,Constanta,Focsani care vor veni la meci ca de altfel in fiecare an;)....si nu,nu mai sunt bilete:)

yo_marius18.04.2008 11:22
@Moweed

daca ar fi doar aberatii ale presei,de ce nimeni din galeria Stelei nu se sesizeaza,si sa ne spuna exact!!!...Tocmai acum la meciul asta s-au trezit si ei sa ia astfel de masuri!!!

Administratorii forumului ce fac???

Ce inseamna "sa se sesizeze cineva din galerie"?

Nu credeti tot ce scrie in GSP, sunt multe aberatii pe acolo. Si administratorii forumului ce ar trebui sa faca?

noname_fu18.04.2008 11:58
@unuspecial

nu urlam pe forum,pur si simplu ne exprimam indignarea cu privire la masurile care se iau.sa mi ziceti si mie daca la Reghin,ultima deplasare,in peluza destinata suporterilor stelisti au fost numai cei din Bucuresti????????? sau la Vaslui,Iasi????

Pai tocmai asta e problema. Si la Reghin si la Iasi au fost probleme din pctul asta de vedere. Cei care facusera 400km ca sa sustina echipa au reusit sa intre abia prin minutul 20 din cauza localnicilor cu palarii si jobene care umplusera toata peluza/tribuna. Si atunci s-a facut selectia dupa lungi discutii cu baietii culti de la jandarmerie. Nu e nici o noutate asta, sper totusi sa nu se intample ca la Reghin sau ca la Iasi si sa putem intra din timp.

korynna18.04.2008 12:05

@noname_fu

La Reghin unii suporteri din Bucuresti au ajuns mai tarziu si de aceea au intrat prin minutul 20.Cei care au ajuns la timp au intrat inaintea localnicilor.Pana la urma important e sa intre toata lumea si sa cante cu galeria indiferent de unde sunt.

0-2

helena_steaua18.04.2008 12:09

intr-un final,sper ca toti suporterii stelisti,indiferent de unde vin,la ora meciului sa fie in peluza pentru a incuraja echipa! Toti pentru doua culori!!!

noname_fu18.04.2008 12:10

S-a ajuns la fara 10. Se intampla sa intarzii cand ai un drum de 400km de parcurs. Cand stai vis-a-vis si te duci la un meci pe an, normal ca ajungi mai devreme. Daca cei care se plang acum ar face cat de des pot deplasarea la Bucuresti sau prin tara pentru Steaua acum n-ar avea probleme cum nu au multi baieti din alte orase care sunt implicati activ in viata peluzelor si implicit a echipei, baieti care vor intra maine cum au intrat peste tot, dupa "selectie".

helena_steaua18.04.2008 12:16
S-a ajuns la fara 10. Se intampla sa intarzii cand ai un drum de 400km de parcurs. Cand stai vis-a-vis si te duci la un meci pe an, normal ca ajungi mai devreme. Daca cei care se plang acum ar face cat de des pot deplasarea la Bucuresti sau prin tara pentru Steaua acum n-ar avea probleme cum nu au multi baieti din alte orase care sunt implicati activ in viata peluzelor si implicit a echipei, baieti care vor intra maine cum au intrat peste tot, dupa "selectie".

bine zis "baieti".nu e cazul sa se faca diferente,toti avem pana la urma acelasi scop,indiferent daca esti din buc,gl,cta,etc si indiferent daca participi mai mult sau mai putin in "viata peluzei".

baraJa18.04.2008 12:19
@noname_fu

La Reghin unii suporteri din Bucuresti au ajuns mai tarziu si de aceea au intrat prin minutul 20.Cei care au ajuns la timp au intrat inaintea localnicilor.Pana la urma important e sa intre toata lumea si sa cante cu galeria indiferent de unde sunt.

0-2

Nu stiu daca ai fost la fata locului sa te poti pronunta!dar daca atunci ai fi vazut cum s-a facut selectia!Din pacate intrasera deja si multe persoane de alta etnie,daca ma intelegi.

axl18.04.2008 13:53

Intrarea la peluza rezervata Stelei in deplasari intotdeauna a fost cu cantec, daca nu frecventezi Peluzele din Ghencea.

Cand se joaca pe Farul poti sta oriunde pe stadion, exceptand, bineinteles, galeria rechinilor, si poti incuraja Steaua, canta, aplauda, fara probleme. Poti chiar sa te certi cu bosorogii faristi care-ti sperie prietena care se jura ca nu-i mai trebuie fotbal, si asa mergi si tu singurel la meciuri.

«12345»