FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Otelul Galati - Steaua 0 - 1 ( 0 - 0 )

«1235»
forever_STEAUA14.04.2008 19:36

Otelul - Steaua

Sambata, 19 aprilie, 17:00, Antena1

Forza Steaua!

Sebi12314.04.2008 19:45

Ii batem pe Otelul cu 2-0 ;) va spun io ar fii tare si cu 4-0 cum le-am facut lu Universitatea Cluj !

Eu sunt galatean dar sunt stelist pana la morte

dr.adrian914.04.2008 19:53

sa ramanem cu picioarele pe pamant. avem un meci foarte greu. nu ne permitem nici un pas gresit. sa nu uitam ca otelu nea pus intotdeauna probleme. plus ca vor veni stimularile. in plus joaca si ei pentru Intertoto. deci va fi un meci pe viata si pe moarte. un meci extrem de greu.

cel mai greu meci de pana acuma

predatorpulse714.04.2008 20:03

Avem meciuri foarte grele,fiecare din varii motive, cu Otelul e greu pentru ca au atac bun si am avut mereu meciuri grele acolo,cu Poli va fi greu pentru ca Iancu isi va varsa toate frustrarile in acest meci,la olteni va fi greu datorita atmosferei incinse de acolo,singurul meci mai usor mi se pare cu pechinezii pentru ca aia daca nu castiga cu noi o sa fie jupuiti de suporteri,s-asa deja li se vopsesc peretii pe la MAI.

Meciul cu Otelul poate fi castigat dar trebuie sa rezolvam problema mijlocului,pentru ca astazi am fost dominati pe alocuri cum doar cu CFR am mai vazut(in ultimul sfert de ora al acelui) si totul pentru ca iesise plesan iar Ovidiu Petre a ramas singur singurel si pendula saracul intre mijloc si aparare pentru ca Dayro era mai mereu prins in fata. Vazandu-l azi pe Dayro cred ca m-am prins de ce nu-l baga titular pe acest baiat, pentru ca nu vine sa sustina defensiva si e cam indolent pe alocuri,a ratat faza aia la 1-0 daca nu ma insel,o faza cruciala pentru noi mai ales ca u Cluj cam venea peste noi.

Luptand in continuare vom lua titlul 24,insa putina concentrare nu ar strica pe viitor.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

metzzz14.04.2008 20:27

cu Otelul v-a fi urmatorul blat :D

meci greu dar sper sa castigam :)

nu ne permitem pasi gresiti :)

stelistul stelist14.04.2008 20:38

galatiul joaca bine dar si noi ne'am dat drumu la joc asa ca , cred ca vom castiga iar

dax4714.04.2008 21:13

Meci mai greu decat cu U Cluj. Dar nu avem decat o singura alternativa - victoria ! Eu zic ca batem cu 2-1. Dar meciul trebuie tratat cu cea mai mare seriozitate, pentru ca Otelul ne-a mai facut zile fripte in trecut.

Forza Steaua !

MoWeed15.04.2008 04:43

Desi niciodata n-am avut zile usoare la galati cred ca de data asta vom invinge...

Stelistul^A15.04.2008 06:03

..si eu sunt din galati:) si sa stiti ..ca e destul de buna;)) sper sa castige Steaua:X :X

FORZA Steaua!! Sa fie un meci frumos fular-campionii fular-campionii

MMLMMN15.04.2008 06:23

Un meci greu fara indoila.Dar sper din suflet sa ne mentinem concentrati si sa reusim un joc bun.Bafta Steaua!

Sebi12315.04.2008 07:09

Stelistul^A Si io sunt din Galati dar mai bine nu ma duc la meci crek no sa mai ies viu :))) forzateaua !

helena_steaua15.04.2008 11:29
Stelistul^A Si io sunt din Galati dar mai bine nu ma duc la meci crek no sa mai ies viu :))) forzateaua !

sebi cum sa nu te duci la meci? si eu sunt din galati,iar meciul asta il astept de un an...abia astept:)

meciul va fi greu pentru ca Otelul a jucat intotdeauna bine acasa,ultimul meci cu Timisoara de acasa demonstreaza lucrul asta,practic nu le-a dat nici o sansa timisorenilor:)...si in plus n-am mai castigat de mult timp la galati,sper ca e si vremea:P fular-campioniifular-campioniifular-campionii

CELINEE15.04.2008 11:33
Meci mai greu decat cu U Cluj. Dar nu avem decat o singura alternativa - victoria ! Eu zic ca batem cu 2-1. Dar meciul trebuie tratat cu cea mai mare seriozitate, pentru ca Otelul ne-a mai facut zile fripte in trecut.

Forza Steaua !

De aceiasi parere sunt si eu.toate meciurile pe care le mai avem de jucat pana la sf sa le tratam cu mare seriozitate.dar ca si tine sunt 100% sigura ca vom castiga

fular-campionii ooooooooooooooooooooo FORZA Steaua!!!!

avem istorie mareata

si un viitor stralucit

sunt stelist pana la moarte

si o sa mor fericit!!!!! fular-campionii

dinamic15.04.2008 11:34

dinamic - ai gresit forumul.. JET !!!

helena_steaua15.04.2008 11:36

PENTRU CEI DIN GALATI SI CEI CARE VIN DIN DEPLASARI(IN AFARA DE GALERIA Stelei DE LA Bucuresti CARE PRESUPUN CA VA VENI CA GRUP ORGANIZAT SI BENEFICIAZA DE RECIPROCITATE)PENTRU MECIUL Otelul-Steaua,BILETUL VA COSTA 30 DE LEI,o masura motivata astfel de presedintele Marius Stan: "Asa cum am anuntat inca din iarna, meciul cu Steaua beneficiaza de tarif special pentru ca echipa din Ghencea are foarte multi sustinatori in zona. Fanii Otelului nu cred ca vor avea de suferit, ei au avut varianta de a-si achizitiona abonamente la preturi accesibile. Cred ca stadionul va fi plin la ora meciului", a declarat directorul general al FC Otelul, Marius Stan

Nu mi se pare normal,chiar daca are sustinatori foarte multi,asta nu e un motiv sa mareasca pretul biletelor de la 10 la 30 de lei numai cand joaca cu Steaua. Marius Stan nu stie altceva decat sa profite de pe urma Stelei,si de pe urma suporterilor stelisti! Pentru asta Marius Stan va dam 5 nu un gol!!!!!!! fular-campionii:steagcruce:fular-campioniifular-campionii

O sa mai vedem DINAMIC cine mai iese viu!!! "sclavii galateni" nu merge la noi,vi se potriveste cel mai bine voua!!!...ati uitat ca unul din liderii galeriei Sidexplozia este stelist?????????????

R0bYtzZ15.04.2008 15:32

Salut! Sunt din Galati si as dori sa vin la galeria Stelei in meciul ce-l va sustine aici.As dori sa-mi spuna cineva pe la ce ora vor ajunge cei din Bucuresti aici in Galati si cate bilete gratis ofera conducerea. Multumesc anticipat!

JuSTEAUA15.04.2008 18:17
Ii batem pe Otelul cu 2-0 ;) va spun io ar fii tare si cu 4-0 cum le-am facut lu Universitatea Cluj !

Eu sunt galatean dar sunt stelist pana la morte

Sebi la ce liceu ai terminat in galati?:P am o presimtire ca ne stim:)

JuSTEAUA15.04.2008 18:20
PENTRU CEI DIN GALATI SI CEI CARE VIN DIN DEPLASARI(IN AFARA DE GALERIA Stelei DE LA Bucuresti CARE PRESUPUN CA VA VENI CA GRUP ORGANIZAT SI BENEFICIAZA DE RECIPROCITATE)PENTRU MECIUL Otelul-Steaua,BILETUL VA COSTA 30 DE LEI,o masura motivata astfel de presedintele Marius Stan: "Asa cum am anuntat inca din iarna, meciul cu Steaua beneficiaza de tarif special pentru ca echipa din Ghencea are foarte multi sustinatori in zona. Fanii Otelului nu cred ca vor avea de suferit, ei au avut varianta de a-si achizitiona abonamente la preturi accesibile. Cred ca stadionul va fi plin la ora meciului", a declarat directorul general al FC Otelul, Marius Stan

Nu mi se pare normal,chiar daca are sustinatori foarte multi,asta nu e un motiv sa mareasca pretul biletelor de la 10 la 30 de lei numai cand joaca cu Steaua. Marius Stan nu stie altceva decat sa profite de pe urma Stelei,si de pe urma suporterilor stelisti! Pentru asta Marius Stan va dam 5 nu un gol!!!!!!! fular-campionii:steagcruce:fular-campioniifular-campionii

O sa mai vedem DINAMIC cine mai iese viu!!! "sclavii galateni" nu merge la noi,vi se potriveste cel mai bine voua!!!...ati uitat ca unul din liderii galeriei Sidexplozia este stelist?????????????

supeeeeer ma DINAMIC.dar daca erai din Bucuresti nu te duceai la nici un meci de teama sa nu opreasca animalele alea tramvaiu ca aseara??? stateai acasa tot sezonu?

Virgil15.04.2008 19:21

Nu stiu ce sa spun despre meciul asta. Otelul e salvata deja de la retrogradare si nu ar trebui sa depuna eforturi speciale. Dar daca prima Muresanului pusa pe capul nostru va fi consistenta, e posibil sa avem un meci greu. Intrebarea care se pune este urmatoarea:

Poate fi meciul impotriva Otelului mai greu decat cel contra Pandurilor?

Parerea mea e ca nu. In primul rand echipei lui Grigoras ii place sa joace, nu sa-si puna autobaza in fata portii. Acest lucru ar trebui sa ne convina pentru ca avem o superaparare, iar in atac, atunci cand sunt culoare vin si golurile. Ce bine ca dupa 2-0 cu U, Lacatus nu a inchis si jocul, asa cum s-a intamplat deseori. El stie ca cea mai buna aparare e atacul.

Cred sincer ca vom invinge. Mai ales ca ministrul apararii Goian va reveni dupa pauza fortata, iar mijlocul va fi asigurat de Radoi si Ov. Petre. Poate de Plesan - Ov. Petre. Nu stiu daca suspendarea lui Lovin a trecut si nici daca Radoi e apt de joc, pentru ca atunci v-as fi spus un 11 de inceput foarte aproape de adevar:

Rufay - Golo, Radoi, Ghionea, Petre Marin - Banel, Plesan, Ov. Petre, Medoza - Pepe

Locul doi nu e de noi!

alexynho15.04.2008 20:15

Meci greu... nu putem sa nu ne aducem aminte ca am plecat invinsi acum 1 an de pe Municipal Galati. Insa am incredere ca presiunea de pe umerii jucatorilor nu se va vedea pe teren (sau sper sa se vada), si sa castige acest meci. Prefer sa castigam cu 1-0, cu conditia ca sa isi pastreze jucatorii golurile pentru meciul cu maidanii.

dragos0816.04.2008 04:10

se organizeaza deplasare ceva??... :steagcruce: ...careva cu masina ,ne combinam la benzina,da de unde luam bilete? fular-campionii

lau.blk3016.04.2008 07:47

salutare...si eu sunt din gl...dar o sa fiu ca si in ultimii ani in galeria Stelei , la meci...Pana la moarte stelist.. :steagcruce:

Sebi12316.04.2008 07:49
Sebi la ce liceu ai terminat in galati?:P am o presimtire ca ne stim:)

Eu la liceul Levea !

soRyn200816.04.2008 09:54

Cred ca va fi un meci greu.

0-1 ar fi perfect

solo200716.04.2008 10:05

de vreo 5 ani de cand am deschis si eu ochii in fotbal , ca pana atunci nu ma prea interesau echipele de club ci doar nationala, am inceput sa tin cu Steaua. insa nu pot uita ca sunt galatean la origine si Otelul galati a fost este si va fi echipa mea de suflet. in acest meci merg pe mana galatenilor intrucat avem o echipa bunicik sa zic asa care nu obisnuieste sa se predea fara lupta cum fac alte echipe din campionat. cred ca va fi un meci dificil pentru Steaua

Mesajele scrise pe forum trebuie sa aiba litera (fontul) normala a forumului (Verdana), de culoare neagra, fara bold sau alte formatari de text sau culori

«1235»