FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

FC Vaslui - Steaua 0 - 1

«12345»
forever_STEAUA30.03.2008 20:15

In sfarsit s-a trezit si Adi Ilie.

Hapciupalitul ala de Cartianu o tine pe a lui, chiar daca a incercat Andrei Vochin sa ii explice.

makaan30.03.2008 20:52
reclama la meciul dinamu - cefere la kakanal "Asta seara toti stelistii vor fi caini pana la moarte !"

Cat de cretinoizi si imbuibati cu prostie pot sa fie unii de scot asemenea texte din ei?

Plina lumea de retarzi frate...

Chiar daca au mentinut avansul,ma bucur ca rahatii aia de la kfr i-au batut pe rahatii aia din groapa. Sper sa facem si noi la fel,restul conteaza mai putin

DanStan30.03.2008 20:56
Ne asteapta un meci foarte greu cu Mioveni.

Paradoxal echipele din subsol ne vor pune cele mai mari probleme, bine ca jucam cu ele in Ghencea: ati vazut UTA, urmeaza Mioveni, U Cluj, Gloria Buzau.

Pe vremuri Steaua facea scor cu potaile si umilea porumbeii. Acum nu mai e cazul. Avem o echipa atat de puternica inca ne kkm pe noi la gandul unui meci cu Mioveni sau U Cluj.

Fratioare, ce dreaq ne facem la anul, ca promoveaza Otopenii in prima Liga si ne bat aia de ne suna apa-n cap ?

Cica vrem titlul de campioana ... daca asa a ajuns Steaua sa lupte pentru un titlu atunci suntem intr-o mare buda ...

Azazello30.03.2008 20:59

Atentiune !!!!

O noua campanie agresiva contra Stelei !!! Nu pot sa-mi explic de unde atata ura...Ma tem ca impotriva unei astfel de campanii nu vom avea sanse sa luam titlul.

Sper sa ma insel !!!

fedora30.03.2008 20:59

@DanStan: Asta e realitatea, asta discutam.

MoWeed30.03.2008 21:00

Azazello

De vreun an campaniile astea se tin lant. Nu inteleg de unde atata ura impotriva Stelei(desi banuiesc ca are legatura cu ciobanul)...

armanovici30.03.2008 21:01

URASC PRESA si pe Buzarin l-as pune legat in fata tribunei rapidiste sa ia flegme si brichete in cap cam 90 de minute plus prelungiri.Acest infect uraste Steaua si vrea scandal cu orice pret.

A-ti urmarit comentariile vizavi de Steaua si intrebarile puse ciobanului la emisiunea de pe Kanal d ?

Un nenorocit..cum vroia el sa scoata ceva senzational...citez...domnule Becali, dar nu puteti trece peste aceste afirmatii, este ceva grav, ziceti-ne ceva...

Cat despre catei, sunt cele mai idioate tarrfe...anul trecut trebuia sa piarda cu CF...au batut pentru Steaua...anul asta trebuia sa bata CFR-ul pentru ei...au pierdut ca sa ajute Steaua sa nu mai poata fii amenintata de ei in cursa pentru locul 2...Super. Zicala cu "si f...ut si cu banii luati li se potriveste de minune.... :thumbup:

INTOTDEAUANA SUPERIORI!.

P.S. Multescu mare antrenor:))

DanStan30.03.2008 21:03

La ce ne foloseste titlul ala ?

Nu inteleg de unde atata ura impotriva Stelei(desi banuiesc ca are legatura cu ciobanul)...

Presa musca Steaua de kur de mai bine de 15 ani. Dar intotdeauna campania asti-Steaua a dat chix pentru ca echipa juca mult peste nivelul mediu din Romania. Anul asta insa jocul nostru e la fel de prost ca si al celorlalte contracandidate la titlu. Din paacte e foarte posibil ca aceasta campanie sa reuseasca pentru prima oara. Daca nu jucam fotbal n-ar trebui sa tragem cu orice pret la titlu. Se pare ca banii au luat mintile conducerii. Riscam sa devenim ceea ce-a fost ani de zile dhinamo : o echipa urata de toata lumea si care cu greu reusea sa stranga cateva mii de suporteri chiar si la derby-uri.

danimarcu30.03.2008 21:09

Is penibili catzelusii ...BLATISTI ORDINARI!!!!!

Dar nu asta e problema,ci sunt curios daca se va scrie macar un rand despre acest blat vizibil de la o posta?...Sau deontologia profesionala ii obliga pe "ziaristi" sa scrie doar despre Steaua? :whistle:

MoWeed30.03.2008 21:11

danimarcu

nu se zice despre meciul ala in schimb se vorbeste despre "blatul" nostru cu Vaslui

DanStan30.03.2008 21:14
danimarcu

nu se zice despre meciul ala in schimb se vorbeste despre "blatul" nostru cu Vaslui

E normal. Trebuia sa calcam in picioare porumbeii chiar in ghena aia de stadion. Daca am fi invins si echipa trigranitului si milogii tot ce mananca acum presa ar fi fost inutil.

xDaJACKALx30.03.2008 21:14
MOMENTUL SERII

...mi s-a pãrut momentul în care toatã groapa înjura Steaua.

M-a luat râsul rãu de tot! Sunt frustrați, sunt bolnavi grav!

Ce-or fi simțind dinamoviștii când echipa lor e un fel de c*rvã pentru al doilea an la rând?

Probabil cã preferã sã înjure Steaua, pentru cã peste complexe nu vor trece niciodatã. Bing-bang!

Aia ii injurau pe unguri pe urma dupa ce primeau gol injurau pe Steaua de parca ar fii primit Steaua gol,ma rog, nici ei nu mai stiau pe cine sa injure

strezahuzum30.03.2008 21:23

S-a vazut absenta lui banelinho din Faurei in repriza a doua. Va amagiti singuri daca vreti, dar iar am jucat 10 contra 12 prima repriza. Fazele lui Banel : pasa de la Dica pe stanga avea de centrat din alergare (nu avea adversar langa el, faza elementara pentru mijlocasul de banda), si centrarea bineinteles s-a dus drept in spatele portii. Caderi multe si teatrale, vreo 2 mingi scapate in aut. Centrari utile 0, pase care sa puna vreun coleg in pozitie buna 0, suturi pe poarta 0. Mai e ceva de zis ? Oricum de jucat am jucat iarasi slab, fara nerv, minus cateva sclipiri individuale ale lui Mendoza sau Pepe. Si golul a venit tot dintr-o intamplare, sa fim seriosi. Dar asa se mai scrie soarta meciului uneori.Cate meciuri n-am pierdut noi dintr-o faza asta de doi bani vechi

In rest, multa, multa prostie, invidie, spume la gura, unghii in gat si lovituri repetate cu pumnul in propriul cap in dreptul "voivodului din Vaslui", Porumboiu. Normal ca a fost blat, altfel cum dracu sa bata Steaua echipa compusa din "Mutu de dupa coceni", aka Buhaescu, "Lampard din dosul crasmei", aka Ljubinko ala sau acest Chivu al agriculturii de subzistenta, Buhusi, cel care mai avea putin si provoca intreruperea meciului lasandu-l pe Petre Marin fara pantaloni. Mai fa niste spume nea Porumboule, mie imi place sa te vad pe punctul de a plezni de ciuda. Pacat ca ne-a parasit Pruteanu, un om de valoare dar in schimb tu mai consumi oxigenul degeaba.

tazonne30.03.2008 21:36

@DanStan te contrazic... la noi stadionu e mereu full fiindca indiferent de ce se intampla noi suntem Steaua si ei sunt restu'....

predatorpulse730.03.2008 21:38

Baieti pe mine ma amuza la maxim frustrarea acestor penibili si de la Vaslui,Timisoara,dinamu,CFR,Rapid si alte panarame ca sa nu mai vorbesc de ziaristii anti-Steaua pe fata care cred ca ingalbeneau daca dinamu nu facea "blat"astazi cu CFR si eram la egalitate de puncte cu clujenii.

Meciul nostru nu a fost blat si trebuie sa zic ca Adi Ilie a avut astazi la fanatik singura interventie mai de doamne ajuta in care ne-a aparat echipa cum o facea MM pe vremuri. A fost un meci f slab din partea vasluienilor si slab din partea noastra,daca si asta a fost blat cand noi am avut 2 suturi pe poarta(ceea ce inseamna ca s-au aparat bine adversarii) tot meciul inseamna ca notiunea s-a schimbat fata de cum o stiam eu. Tot la fel de bine pot sa zik ca Dinamo-chefere a fost blat pentru ca Lobont a iesit "suspect" de prost la primul gol si a stat in poarta ca un incepator la al doilea gol. Vedeti ce usor este sa gasesti suspiciuni de blat? Daca ma gandesc bine in repriza a 2-a doar Cristea,Danciulescu,margaritescu isi rupeau plamanii restul se cam plimbau in teren in jumatatea adversa iar dinamu nu a avut nici macar o ocazie toata repriza secunda,asa ca daca as fi paranoic precum unii as spune ca Borcea a vandut meciul pentru ca dinamu a jucat doar 15 minute. Insa personal nu cred ca a fost blat,dinamu e o echipa de 2 lei,pana si noi cu jocul nostru anost i-am batut si trebuie sa ii mai batem inca o data.

Am ajuns rau daca Dorinel Munteanu a ajuns sa vanda meciuri dupa cum zice porumb-boy,Dorinel pentru mine e unul dintre putinii incorputibili din fotbalul romanesc alaturi de nelutu sabau. Acum suntem vazuti ca raul fotbalului romanesc datorita catorva mancatori de rahat de la rivale si cu ajutorul presei aservite la greu insa vom vedea in timp cine are dreptate.

Problema noastra nu e imaginea ca aia oricum e stricata de cand e Becali patron,ci jocul nostru foarte slab,cum zicea si danstan mai sus si inainte se manca rahat impotriva noastra dar jucam in Europa si faceam senzatie,acum ne impiedicam in campionat de toti ruptii in fund si am avut emotii in preliminarii cu o echipa gen bate borisov.

Jocul nostru trebuie imbunatatit si trebuie sa dam mai mult de 2 goluri impotriva autobazei mioveni.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

I.N.Money30.03.2008 21:47

Clubu asta din Stefan cel Mare este de o idiotenie rara , cum doar la oameni precum Turcu,Borcea and Co vezi . Astia aveau sanse teoretice sa prinda locul 2 , spre Liga Campionilor pentru care ei se pregatesc de ani de zile si ce fac ? Au redevenit pateticii Romaniei . Bravo Dinamo , bravo Borcica , multumim ca mereu ne oferiti subiecte de ras .

Despre meciul nostru , e bine ca am castigat chiar daca am facut-o in acelasi stil chinuit cu care castigat de ceva ani . Trebuie sa intelegem ca Dica nu o sa joaca vreodata ceva in aceasta pozitie a sa , la fel si in cazul acelei deja asteptate explozii a lui Dayro Moreno . Noi nu o sa ne schimbam stilul atat timp cat o sa jucam cu 4 atacanti,care se bat cap in cap si care sunt reprofilati in mijlocasi . O sa folosim o formula peticita si cu putin noroc o sa obtinem o eficienta maxima in meciurile ce urmeaza .

Cand Steaua o sa aduca 3 jucatori intr-adevar ofensivi care sunt mijlocasi de meserie si nu atacanti , atunci sa ne asteptam la vechea vorba atat de draga : Festival , Steaua da recital ! .

Living_Dead_Stripper30.03.2008 21:49

PorumBOUL din Vaslui

E diliu cum altu' nu-i,

Acuzã ca apucatu',

Si țipã : ,,Cât e halatu' ?''

cristian8630.03.2008 21:52

Dupa ce strigatul spartanelor a devenit miau-miau-miau, potaile rosii au devenit caprele rosii. Sub deviza : "noi ne vindem pentru cine da mai mult ... ", clubul din groapa s-a coborat in "groapa marianelor" a rusinii.

Cat despre campania impotriva Stelei, eu zic sa ne obisnuim cu acest tratament care probabil va continua mult timp de acum incolo, pana cand poate vom avea o echipa care sa fie mult peste restul combatantelor. Ce se mai aude de proiectul Steaua 2015? Macar exista ?

Desigur daca am fi fost polonezi sau sarbi, probabil ca mizerabilii din presa, se ascundeau acum sub pat de frica represaliilor pentru abjectiile cu care improasca Steaua, din pacate nu suntem.

colaps30.03.2008 22:06

meciul din groapa a fost cel putin ciudat, mai ales in repriza a doua... oricum nu ma pot abtine sa nu observ cat de mult au putut sa decada niste oameni... sa ajungi sa te bucuri cand iti pierde echipa favorita doar de-a naibii - mai jos de atat chiar nu se poate... dupa ce anul trecut s-au batut ca chiorii in vestiar pe banii lui Becali, iata ca si suporterii lor au ajuns sa desavarseasca decadentza si mocirla in care se scalda...

predatorpulse730.03.2008 22:06

@mariusmihet,fara suparare dar cred ca esti manipulat de presa,tu pui gresit problema spunand ca nu se poate ca toti astia sa se insele si doar Jiji sa aiba dreptate. Ar trebui de fapt sa te intrebi,daca astia toti au dreptate,de ce nu iese nimeni sa spuna ceva concret(nu gen am auzit ca ala e cumparat,ca arbitrii sunt cumparati etc) sau sa aduca dovezi impotriva lui Jiji si implicit a Stelei?

Daca ar face asta ar scapa de noi pentru ca am fi depunctati,retrogradati sau mai stiu eu ce iar Jiji probabil ar ajunge in puscarie iar drumul lor spre banetul din CL ar fi liber. Eu devin suspicios cand aud ca UN OM detine toata influenta in fotbalul romanesc,in acest caz fiind jijiotul. Daca ar fi asa am castiga campionatul fara probleme in fiecare an,ar apasa jijel "butoanele" de la inceput,am avea un avans de nu stiu cate punct din tur si totul ar fi terminat,insa daca tin minte bine la ultimele 2 campionate castigate de noi am avut emotii pana in ultima etapa. Si acum tin minte ineptiile debitate la meciurile cu Poli Timisoara si la cel cu Vaslui,la primul am fost condusi cu 0-1 si am avut foarte mult noroc Moldovan sau mansour fiind foarte aproape de 2-2 pe final iar la Vaslui Dica a prins o zi extraordinara cu niste executii fabuloase.

Presa vrea sa ma faca sa cred ca Jiji e un fel de "mastermind",ca el cumpara arbitri,ca el are in mana FRF si LPF,ca el blatuieste jucatori adversi,ca el angajeaza oameni sa arunce cu bricheta si alte minunatii d-astea. Pai Jiji e un om care nu stie sa-si controleze Gurita,chiar el recunoaste ca de multe ori braveaza aiurea ca doar el e "razboinic". Sa nu crezi ca sunt vreun naiv,Jiji e inocent cum sunt eu monalisa,insa ceilalti nu il dau in gat pentru ca sunt in acelasi rahat,la cate fapte de vitejie are Jiji la activ ar fi trebuit sa se stranga un munte de dovezi impotriva sa dar uite ca nu vedem nimic. Ceilalti patroni sunt la fel de corupti ca el,isi impart influentele in functie de interese,azi te ajut eu maine ma ajuti tu,singurul lucru cu care cu totii sunt de acord este ca arbitrajul e de rahat. Ba chiar as merge mai departe si o sa spun ca fiecare echipa care a jucat dupa 90 in prima Liga a facut cel putin un blat,chiar si neprihanitii de la CFR au promovat in prima Liga dupa un blat,contracandidata ei de atunci medias facand mare scandal pe tema asta,insa cine sa se uite la asa ceva,toti se uita in gura lui Becali.

Concluzia mea este ca fotbalul romanesc e o mizerie,e o cloaca de patroni inculti si corupti care isi impart sferele de influenta dupa interese si in care campiona se decide din ce in ce mai rar pe teren,cel mai bun exemplu fiind "campioana" de anul trecut dinamu care avea la un moment dat 14 pc avans fata de locul 2 si ce s-a ales de ei am vazut cu totiii.

pentru toti cei ce ne acuza: mai ganditi-va odata inainte sa ne acuzati echipa pentru ca daca intr-adevar suntem vinovati de ceva,adevarul va iesi la iveala la un moment dat,pana atunci beneficiem de prezumtia de nevinovatie.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

DanStan30.03.2008 22:28
@DanStan te contrazic... la noi stadionu e mereu full fiindca indiferent de ce se intampla noi suntem Steaua si ei sunt restu'....

Pai tocmai aia e. Timp de multi ani 'noi' am fost Steaua, altfel spus atat echipa cat si suporterii (ultrasi sau nu) am fost cu cel putin o clasa peste ceilalti. Tomai de-aia se munceste din greu la demolarea 'mitului Steaua'. Ailalti sunt atat de complexati incat ne-ar distruge la orice ora doar-doar vor simti si ei ca reprezinta ceva mai mult decat zero in fotbal. Dar statulul asta de 'number one' nu poate fi pastrat atat timp cat echipa joaca prost. Nu e admisibil ca Steaua sa nu poata invinge clar acasa echipe net inferioare valoric doar pe motiv ca acestea folosesc cunoscuta tactica 'autobaza'. Nu e admisibil ca Steaua sa marcheze in 250 de minute un singur gol in poarta rivalelor din groapa si ghiulesti. Nu e admisibil ca un jucator al Stelei sa discute cu arbitrul intreruperea meciului indiferent cat de incinsa ar fi atmosfera. Poate pentru altii nu conteaza dar ca jucator al Stelei n-ai voie sa arati ca ti-ar fi tarsa nici chiar in imputiciunea aia de ghena de langa gara. Toate treburile astea (si multe altele) afecteaza prestigiul Stelei si s-ar putea ca peste un an-doi acel 'noi suntem Steaua' sa nu mai existe. Nimeni nu se poate identifica cu o gasca de speriati care isi dau cu stangul in dreptul meci de meci si se bucura ca niste copii pentru cate o victorie chinuita impotriva unor echipe de mana a 14-a.

sonel30.03.2008 22:47
Sa stiti ca Steaua nu merita sa castige campionatul!!!!Chiar sunt prea multe vorbe aruncate si acuze.Mi se pare imposibil ca toata lumea sa minta sa numai Jiji sa aiba dreptate.Adevarul e ca nici jucatorii nu mai joaca nimic,se multumesc sa isi incaseze banutzii si cam atat.Nu sunt deloc multumit de joc si mai sunt unii care spun ca trebuie sa fim acolo sus cu orice pret! FALS!!!! Asta e sloganul cainilor,cumparati orice numai sa iesim noi bine.Steaua nu era asa,Steaua juca fotbal si ii batea pe toti mai presus de orice dubiu.Nu mai putin adevarat e ca nu s-a mai facut atata valva cand alte echipe au fentat fotbalul dar Steaua e echipa fanion a tarii si toata lumea e fericita sa dea in ea.Un mare cretin e acest Jiji bkli care cu declaratiile lui de om iresponsabil nu ne-a facut decat rau!!!Auzi la el....BUTOANE!!!!pai cand DNA-ul ancheteaza fraude din fotbal tu iesi in fata si spui ca tu ai butoane si ca esti mare si tare!!! Esti,intradevar dar un mare DOBITOC si singurul individ pe care il acuz de port ilegal de creier!!!!SA FIE CLAR-Steaua a facut si va mai face blaturi!!!Daca ma injurati,nu ma supar dar macar spuneti-mi voi ca nu e asa!!! Asta daca sunteti mai oameni si mai stelisti ca mine.Marius-Sibiu

mai, Marius din Sibiu, sigur nu te-a indobitocit presa? mai trebuie sa-mi spui ca a fost totul premeditat in giulesti, ca a aruncat un stelist si imi dau seama cat de stelist esti

endorama30.03.2008 23:21
mai, Marius din Sibiu, sigur nu te-a indobitocit presa? mai trebuie sa-mi spui ca a fost totul premeditat in giulesti, ca a aruncat un stelist si imi dau seama cat de stelist esti

nu, nu e Marius indobitocit de presa. aveti voi mai toti ochelari de cal si nu vreti sa vedeti adevarul fiindca nu va convine. prin iarna, credeam chiar ca presa e de partea Stelei in lupta cu CFR-ul fiindca nu-si dorea sa se joace Liga Campionilor departe de Bucuresti. dar acum cand vad ca 99% din ziaristi acuza pe fata Steaua de blaturi, aranjamente cu arbitrii, cu federatia, etc. e clar ca suntem noi penibili, nu ca e presa de vina.

scriam acum vreo 2 saptamani pe aici ca in curand ne va striga lumea 'Hotii, Hotii' pe stadioane asa cum faceau pana nu demult doar cu Dinamo. azi s-a vazut la Vaslui ca exact asa se intampla. faza aia cu 'Cutia Milei: Puncte pentru Steaua' reprezinta exact chintesenta fotbalului pe care ni-l ofera Becali anul asta.

puteti sa tot ziceti voi de regulamente si alte abureli cat vreti, dar acelasi regulamente daca ar fi fost sa fie aplicate ar fi dus la retrogradarea Stelei in Divizia B pentru ca isi tine echipa satelit in prima Liga si ar fi dus la multe alte decizii radicale care insa nu au fost luate.

e treaba voastra daca va incanta un campionat castigat in modul asta dezgustator in care o face Becali anul asta, dar eu daca la anul voi vedea in continuare acelasi fotbal mizerabil orchestrat de niste antrenori marioneta gen Olaroiu si Lacatus, cuplat de aranjamente peste aranjamente, atunci imi voi strege contul de pe site-ul asta si voi redeveni suporter al Stelei doar atunci cand Becali va disparea definitiv din fotbalul romanesc.

de Steaua de anul asta mie sincer mi-e jena si mi-e greata..... incepand de la chinurile cu Zaglebie si cu Bate (echipe cu bugete cat cele ale unor echipe ce se lupta la retrogradare in Liga 1) si terminand cu sirul interminabil de aranjamente din 2008 si totul pe un fundal al unui joc constant mizerabil practicat de Steaua indiferent de antrenor, a fost de departe cel mai urat sezon pe care l-am trait vreodata.

fedora30.03.2008 23:29

@endorama: Becali e una, iar prostitutia din presa e alta; daca tu iei de bune fie si 1% din cuvintele varsate cu atata amar de un Geanta sau Buzarin nu stiu daca poti sa mai speri la ceva legat de Steaua, oricare ar fi ea.

endorama30.03.2008 23:44

poate ca exista o prostitutie in presa, dar atunci cand toti ziaristii spun ca Steaua face aranjamente dupa aranjamente, eu tind sa le dau dreptate. mai degraba decat sa cred ca ar fi absolut toti dinamovisti asa cum e Buzarin. mai ales, ca daca ne detasam pentru o secunda si privim lucrurile rational, va deveni evident ca se intampla prea multe lucruri necurate ca sa fie doar 'vointa lui Dumnezeu' cum se tot lauda Becali.

in fine no... deocamdata lumea atribuie toate relele lui Becali fiindca el este cel cu butoanele, dar de la o vreme imaginea pe care i-o construieste el Stelei in ultimele 2-3 sezoane va deveni noua imagine a Stelei..

«12345»