FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

FC Vaslui - Steaua 0 - 1

«12345»
bogdan30.03.2008 17:56

Este clar, traim intr-o tara bolnava, cu aomeni bolnavi care la tot pasul vad conspiratii, facaturi si blaturi, ce ar mai fi de zis :sad2:. Sincer il tot condamnam pe cioban, dar cand ma uit la restul....ciobanul este parfum.

Joga Bonito30.03.2008 17:58

@costhinia

In meciul cu UTA, Laca l-a scos prin minutul 60-70 pe Dica.

Nicolita mai mult de 45 de min. nu prinde, si am impresia ca Laca e strans cu usa de fratii Becali si Piturca. Pot fii simple zvonuri.

Una alta, e 1-0 pentru CFR Cluj. Si presupusa galerie model a "franarilor" striga cu pasiune m*** Steaua... pfff

fedora30.03.2008 17:59

Sincer nu ma deranjeaza rezultatul. Prefer un X2 pentru moment.

vlad_22230.03.2008 18:04

mie pepe moreno mi se parea cel mai chung om

zloty30.03.2008 18:15

Dica si Banel n-au ce cauta in primul 11 , iar cu Nesu accidentat de ce nu i-a fost data o sansa acelui tanar fundas lateral care a jucat in pregatiri? Si a fost incercata reinvierea lui Petre Marin? Pepe Moreno ala nu stiu ce cauta la noi. Bine ca a fost doar imprumutat. Mai bine ii da o sansa lui Habibou.

Editat pentru o usoara incercare de reabilitare a limbii romane scrise, in acest post. Sugestie pentru Zloty: straduieste-te sa scrii corect. S-au primit mesaje din partea utilizatorilor care subliniau acest lucru.

Moderator

bbx30.03.2008 18:16
Sincer nu ma deranjeaza rezultatul. Prefer un X2 pentru moment.

de ce? ai luat x2 la pariuri? :))))))))))

dax4730.03.2008 18:23

1-1 pentru moment. E cel mai bun scor pentru noi.

colaps30.03.2008 18:31
BUNA OBSERVATIE!

si inca ceva, la reactia porumbelului... cel mai natural gest in acest moment ar fi sa-l demita urgent pe Dorinel si sa-i dea afara pe jucatorii banuitzi.. altfel, nu ramane decat un macator de kk..

trecand peste elucubratiile acestui clovn sarac cu duhul, responsabilii clubului nostru ar trebui sa faca memoriu..

costhinia30.03.2008 18:32

imi doresc ca dupa etapa asta Steaua sa treaca pe primul loc.

dar se pare ca va fi cam greu....e 2-1 pentru Cluj

SteauaToronto30.03.2008 18:36

Sa-i bata mar pe Dinamo. Niciodata cat oi trai nu o sa zic ca am tinut neaparat sa ne ajute Dinamo, securisti spurcati.

colaps30.03.2008 18:43
imi doresc ca dupa etapa asta Steaua sa treaca pe primul loc.

dar se pare ca va fi cam greu....e 2-1 pentru Cluj

vad ca suntem cativa care ne uitam la meciul asta... apropos, nu mai tin minte cu cine ma contraziceam aici pe forum despre comentatorul asta.. cred ca cu Soldatino... de zicea ca e dinamovist... raman la parerea ca n-are nimic de-a face... asta a fost intotdeauna un rapidist |&%%!!!*** si mai nou are filiatzii pe la toate caile ferate...

oricum, ce mai conteaza... ce ma intereseaza este ca vom avea curand meci in groapa si dupa cum se vede va fi un meci foarte greu...

Virgil30.03.2008 18:45
Imi pare rau ca voi nu credeti ca eu nu as fi stelist...

Gura pacatosului adevarul graieste. Te credem ca nu esti stelist, nu-ti face probleme. O sugestie: nu mai iesi pe forum cu astfel de comentarii. O sa iriti utilizatorii si vor cere sa fii blocat.

In alta ordine de idei sunt de acord cu enjoy care a spus ca Steaua a jucat bine, la rezultat. Remarc si eu calitatea slaba a paselor intre mijlocasi si atacanti si chiar intre aparatori si atacanti. Nu ar fi multe de reprosat atata vreme cat echipa a castigat. A fost totusi un meci in deplasare si afara din Ghencea jocurile sunt pe masura ce ne apropiem de finish, tot mai grele.

Cele mai bune piese ale echipei, asa cum a mai afirmat cineva, au fost Radoi si Ovidiu. Arbitrajul a fost echidistant in ciuda previziunilor, bun si merita nota 7 asa cum a fost notat de axl, care apreciaza in mod deosebit tusierii din Pascani (nu ai lui Paszkany).

O dupa amiaza care a lasat un gust placut stelistilor si le-a stat in gat franarilor, cainilor si ciorilor.

Urmeaza Dacia Mioveni care vine in apropierea Pastelui, la taiere. Mielul de Pasti.

fedora30.03.2008 18:46

Mai sunt destule etape in care putem trece pe primul loc, important e sa ne reglam jocul care nu merge cum ar trebui.

Ne asteapta un meci foarte greu cu Mioveni.

Paradoxal echipele din subsol ne vor pune cele mai mari probleme, bine ca jucam cu ele in Ghencea: ati vazut UTA, urmeaza Mioveni, U Cluj, Gloria Buzau.

Probabil ca din meciurile ramase cele mai usoare vor fi cele cu Otelul, Gloria si Timisoara, astia nu mai au prea multe griji. Pe astea ar trebui sa le castigam. Cu Dinamo si Craiova se poate intampla orice.

Corin30.03.2008 19:32

Chiar asa de rau nu a fost...important este ca am castigat...si dupa mine aici e baza...nu conteaza daca joci bn sau prost atata timp cat castigi...va dati seama ca la un moment dat daca continui asa nu o sa mai castigi...dar e un rezultat pozitiv si asta nu poate decat sa ne bucure...sa speram ca greseste clujul

fedora30.03.2008 19:36

Haha, cainii au jucat in a doua repriza la alibi!

Nu as fi crezut, dar iata ca trec si dinamovistii in rolul pe care il au de obicei adversarii lor...

Asta e, rusinea lor!

SuperSteaua30.03.2008 19:40

MOMENTUL SERII

...mi s-a pãrut cel în care toatã groapa înjura Steaua.

M-a luat râsul rãu de tot! Sunt frustrați, sunt bolnavi grav!

Ce-or fi simțind dinamoviștii când echipa lor e un fel de c*rvã pentru al doilea an la rând?

Probabil cã preferã sã înjure Steaua, pentru cã peste complexe nu vor trece niciodatã. Bing-bang!

forever_STEAUA30.03.2008 19:41

fedora

Exact aceeasi impresie am avut-o si eu. Ori e asta, ori cateii joaca chiar foarte prost.

fedora30.03.2008 19:42

Eu recunosc Dinamo cand joaca prost: ataca in valuri si arunca mingile in careu.

In repriza a doua nu au facut pressing, nu nimic, nu au incercat nici o faza nimic NIMIC!

Vasluienii au jucat cu mare pasiune fata de dinamovisti azi.

Catalyn0730.03.2008 19:46

vad ca nu numai mie mi s-a parut ca Dinamo nu s-a agitat asta-seara.... in min 90 la 2-1 pentru Cluj, ei jucau pase in propia jumatate...

cat despre suporterii lor... sunt frustrati n-ai ce sa le faci, dak le zici sa cante o lozinca preferata din galeria lor, striga ceva de Steaua nici de cum despre propia echipa...

ros-albastru4ever30.03.2008 19:47
Eu zic totusi ca o explicatie ar fi mai buna.

In prima repriza toate mingile l-au cautat pe Nicolita desi acesta nu a jucat nimic.

Cineva mai paranoic ar zice ca Nicolita a fost impus la echipa iar jucatorilor li s-a zis sa il joace pe el mai mult decat pe Mendoza(lucru care s-a si intamplat)

Stiind ca Dayro era pana acum titularul postului de extrema dreapta, nu am inteles de ce a fost schimbat cu Nicolita.

Nu a jucat columbianul prea stralucit in ultimele meciuri dar si asa a fost cu mult peste Banel.

Neaga de exemplu a fost astazi cel mai bun om pe benzi!

CEL MAI BUN!

De ce nu a fost folosit el in locul columbianului?

A dat si el o pasa buna cu Rusia si Lacatus a crezut ca a trecut de pasa proasta pe care o traversa...si uita ca n-a fost asa,tot aerian e Banel

ros-albastru4ever30.03.2008 19:51

Tare prost am mai jucat azi.Meci ffff slab,noroc cu "pasa" data de Ovidel pentru Pepe...dar marile echipe castiga si cand joaca prost,dar parca noi mai tot timpu jucam prost si daca vom continua asa,nu stiu daca acesta vorba se va mai aplica la Steaua.Pur si simplu a fost un joc ingrozitor,pase inalte,bubuite spre varfuri,se sarea peste mijlocul terenului,dar de parca ar fi fost cineva important pe-acolo :|:|:|...sper sa nu mai vad astfel de meciuri pentru ca strica imaginea fotbalului

Bundy30.03.2008 19:53

Bine ca i-am batut pe Vaslui. Jucam din ce in ce mai prost in deplasare. In alta ordine de idei, javrele au fost in repriza a 2-a non-combat. Si-or fi spus ca daca anul trecut au jucat pe bune,i-au batut pe CFR si nu s-au calificat in CL poate au noroc anul asta daca iau bataie.:) Oricum sper sa ne intoarcem la fotbal, cu totii, ca incepe sa puta rau de tot.

bogdan30.03.2008 19:54

OFF TOPIC. Cam dubios meciul Dinamo-CFR, poate ca mi-sa parut, nu stiu. Sincer vorbind CFR-ul a jucat bine, sunt stelist dar trebuie sa recunosc, Semeno chiar alearga si este bun. Nu se compara cele doua meciuri Vaslui-Steaua cu Dinamo-CFR dar daca continuam sa jucam asa nu ne vad prea bine. Eu cred ca Dinamo a dat meciul, sa vezi ce-si vor da plamanii in meciul cu Steaua.

dax4730.03.2008 19:57

N-a fost sa fie. pisicutele au fost smotroite de cheferei. Buna tactica cu trasul de timp. A functionat din plin pentru cheferei. Public de tot cacatul, de ambele parti, mai ales cea oaspete. Galeria celor de la chefere Cluj sunt de toata jena - o turma de complexati. Stiau doar 5-6 cuvinte maxim. Total jenant !

Legat de porumbiloiul di la Vaslui, n-am pretentii de la el. E dus cu pluta rau de tot. Si nu e singurul, il urmeaza multi. Culmea e ca fecali le da clasa la toti in ultima vreme, prin prestatia scenica din presa - banuiesc ca e doar temporara, ca nu poate dura mult pana sa se dea iar in petec machedonul.

Asta e, n-a fost sa fie, dar inca suntem aproape. Mai speram.

morosanu'30.03.2008 20:00

ma bucur ca jigodiile ,cu razultatul asta,sant cam inafara locurilor de UCL,le ramane doar sa mai viseze... la meciul Stelei,comentatorii,la o lovitura libera periculoasa,cica au primit indicatii de la Dorinel sa incerce o schema(nu le-a iesit) in locul unui sut direct... mi se pare mie sau au sugerat ca ar fi blat?! oricum ma doare la 100m de cot! bravo baieti ,bravo Laca!

«12345»