FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

FC Vaslui - Steaua 0 - 1

«1235»
fcsteaua.ro30.03.2008 15:04

FC Vaslui: Haisan, Buhus, Mardare, Andronic, Balace, Jovanovic, N'Doye, Sabou, Bukvic, Frunza, Ljubinkovic.

Antrenor: Dorinel Munteanu.

Au mai jucat: Buhaescu, Panait si Matei

Steaua: Zapata, Golanski, Goian, Radoi, Marin, Mendoza, Ov. Petre, Nicolita, Dica, Plesan, Pepe.

Antrenor: Marius Lacatus.

Au mai jucat: Neaga, Badea si Habibou.

Steaua a obtinut trei puncte la Vaslui dupa un meci slab facut de ambele echipe. Cele doua echipe nu au vrut sa riste si spectacolul a fost sacrificat, imaginea fiind una plictisitoare.

Singurul gol al meciului a fost marcat de Pepe Moreno care a inscris printr-un sut plasat la coltul lung (minutul 65).

Scor final: FC Vaslui - Steaua Bucuresti 0 - 1

Click aici pentru clasamentul Ligii 1
yo_marius30.03.2008 15:08
Vom reveni cu detalii.

Asteptam cu interes. :rolleyes:

AdrianUltras2530.03.2008 15:08

Nu am jucat rau in acest meci.

Doar ca unii jucatori au lucrat mai mult impotriva echipei.

Si ma refer aici la Dica si Nicolita.

L-as fi bagat si pe Pepe dar el si-a facut treaba.

Se pare ca ii datorez o scuza.

Baiatul probabil a avut nevoie pana la urma doar de un gol ca sa se descatuseze.

Sper ca de acum inainte sa dea in fiecare meci cate unu cel putin.

Lacatus spre sa invete ceva din acest meci si sa nu isi mai forteze norocul cu experiente gen "Nicolita pe teren".

Astept sa vad de ce nu a jucat Dayro Moreno.

Introducerea lui Neaga in locul lui Nicolita a fost foarte foarte buna!

Neaga a jucat aproape perfect pe benzi.

Badea nu s-a prea vazut.El nu e de banda.Nu trebuia introdus.

Sincer sper ca la meciul urmator sa jucam cu Neaga in locul lui Nicolita si Dayro Moreno in locul lui Dica.

P.S. Habibou ar trebui sa joace cel putin 30-40 de minute!

sammy_boy30.03.2008 15:08

inka 3 puncte in lupta pentru titlu si diseara aia fac 0-0 , si ramanem la 1 punct, FORZA Steaua :x

axl30.03.2008 15:11

Sincer sa fiu, singurul pe care l-am remarcat in meciul asta a fost Ovidiu Petre.

Mi-a placut totusi golul, sec, simplu, frumos.

1uLy4Nn30.03.2008 15:12

un joc destul de slab facut de echipa noastra insa totul este bine cand se termina cu bine. este bine ca am luat cele 3 puncte. cu putin noroc vom ramane la egalitate de puncte cu CFR-ul :steagcruce:

vali badea 930.03.2008 15:14

A gasit solutia Laca: il scoate p Nicolita inscrie Steaua..sau poate are dreptate Becali ..Badea e norocu Stelei asa a fost si in meciu cu uta..prea se leaga aceste 2 lucruri :))

yo_marius30.03.2008 15:14
Astept sa vad de ce nu a jucat Dayro Moreno.

eu astept sa vina Bush asta sa-mi explice mie, care sunt IO, cum e cu irakienii aia...

P.S. o idee: Dayro nu a jucat, pentru ca asa a decis antrenorul! (sa nu-mi zici ca i s-a incalcat prevederea din contract care spune ca e titular pe viata)

vlad7530.03.2008 15:15

Felicitari pentru rezultat. Radoi mi-a placut ,cel putin in repriza a 2-a(pe prima n-am vazut-o). Vasluiul nu s-a miscat deloc.

Hai Steaua!

SteauaToronto30.03.2008 15:17

O victorie muncita intr-o atmosfera dea dreptul plictisitoare. Debia asteptam sa se termine meciul odata. E bine ca am luat cele 3 puncte, sincer nici nu ma intereseaza rezultatul Dinamo - CFR Cluj.

AdrianUltras2530.03.2008 15:19
P.S. o idee: Dayro nu a jucat, pentru ca asa a decis antrenorul! (sa nu-mi zici ca i s-a incalcat prevederea din contract care spune ca e titular pe viata)

Eu zic totusi ca o explicatie ar fi mai buna.

In prima repriza toate mingile l-au cautat pe Nicolita desi acesta nu a jucat nimic.

Cineva mai paranoic ar zice ca Nicolita a fost impus la echipa iar jucatorilor li s-a zis sa il joace pe el mai mult decat pe Mendoza(lucru care s-a si intamplat)

Stiind ca Dayro era pana acum titularul postului de extrema dreapta, nu am inteles de ce a fost schimbat cu Nicolita.

Nu a jucat columbianul prea stralucit in ultimele meciuri dar si asa a fost cu mult peste Banel.

Neaga de exemplu a fost astazi cel mai bun om pe benzi!

CEL MAI BUN!

De ce nu a fost folosit el in locul columbianului?

rivelino30.03.2008 15:20

Incantatoare fentele lui Nicolita.Baiatul asta aduce enorm cu Garrincha.

shack3r30.03.2008 15:21

Absolut orice rezultat e bun in meciul de diseara,desi sincer,in sinea mea mi-as dori mai mult sa bata CFR .

calinel30.03.2008 15:22

intrati pe siturile ziarelor sa vedeti ce se lamenteaza lumea zici ca a dat molima in ei

clar ca acuzele de blat sunt in toate posturile fiindca nu a fost nici o decizie contestata a arbitrilor, nici un penalty ca sa dea de vorbit asa ca azcuzele de blat sunt cele mai la indemina

eu nu inteleg un lucru cum se contesta faptul ca Steaua nu poate bate o echipe care a facut vreo 3 egaluri anul acesta cu echipe mai slab cotate in cantonament

danimarcu30.03.2008 15:22

Meci slab,bine macar ca l-am castigat.Pepe a marcat golul pe inspiratia lui,daca in locul sau era un jucator roman,probabil ca intorcea mingea la mijlocul terenului...De-aia imi plac mie jucatorii straini veniti la Steaua: o sclipire de moment din partea lor poate face diferenta.

Vasluiul a jucat la 0-0 ,erau super-multumiti cu un punct,de-aia nu a realizat nimic.

Deci,inca un meci din seria celor pe care nu mi-as mai dori sa vad... :wall:

Dar o sa mai vad,urmeaza meciul cu Dacia pe teren propriu...

axl30.03.2008 15:23

A, si inca o chestie, meciul asta mi-a placut intr-o singura privinta: niciun dubiu asupra arbitrajului care, din partea mea, are nota 10.

lorenzo3030.03.2008 15:24

ce joc urat chiar asa sa facem blat cu orice echipa eu unul m-am saturat sa vad cum echipa mea favorita castiga pe la comisii pe la arbitri pe la alti conducatorii numai suport oiiarul ala

calinel30.03.2008 15:25

Rivelino

sa nu-l compari pe Banel cu garrincha ca la ce tehnica are Banel nici maradona n-a visat

azi a facut niste piruiete de ziceai ca a inventat autodriblingul adica e primul jucator care atit de bun incit se dribleaza pe el insusi pacat ca altii nu inteleg

Deliric130.03.2008 15:28

Slabut meci ,bine ca am castigat, dar totusi nu pot sa nu ma gandesc ca Steaua nu joaca nimica de foarte mult timp ...

Steaua a ajuns un somnifer cu parere de rau o spun , cand te uiti cum joaca te ia somnu...(noroc ca toata Liga 1 e rupta de fotbal)

Radu3130.03.2008 15:28

Astept cu interes CFR-ul , desi tare imi este teama ca o sa asistam la surprize

danimarcu30.03.2008 15:28
ce joc urat chiar asa sa facem blat cu orice echipa eu unul m-am saturat sa vad cum echipa mea favorita castiga pe la comisii pe la arbitri pe la alti conducatorii numai suport oiiarul ala

Nu mai spune!...

Du-te nene si latra altundeva.Te credeam daca aveai contul de mai demult,eventual cu cateva postari la activ.Dar daca ti-ai facut contul azi,nu te cred.

Deliric130.03.2008 15:31
Astept cu interes CFR-ul , desi tare imi este teama ca o sa asistam la surprize

Nu stiu care ar fi pentru tine surpriza dar eu unu sper sa bata CFR ,stiu ,stiu asta ar fi rau pentru Steaua dar orice infrangere a javrelor ma bucura teribil !

David_Steaua200730.03.2008 15:34

Tu ti cu Steaua asa cum eu sunt prieten la catarama cu Bush!! |:))9u-te pe site la spurcati sau la ciori ca aia sigur o sa te creada) :)

In rest, ce pot sa zic,maaaaare plictiseala,gol dat cu noroc si celebra zicala:E bina cand totul se termina cu bine!!

Forza Steaua!!

cristian8630.03.2008 15:34

Un meci slab . Bine ca am castigat.

MooxuLeTz`30.03.2008 15:34

baai frustrat colorat moldovean mergi pe site la tine si la echipa ta ..pentru ca u nu ejti suporter ros albastru .....! Echipa a jucat a mucit pentru victoria asta..... ! si cele 3 puncte au fost castigate pe teren blat e la tine acolo la tara de cand v-au adus astia conexiune la internet !

«1235»