FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

FC Vaslui - Steaua 0 - 1

«12345»
vlad7530.03.2008 15:35
ce joc urat chiar asa sa facem blat cu orice echipa eu unul m-am saturat sa vad cum echipa mea favorita castiga pe la comisii pe la arbitri pe la alti conducatorii numai suport oiiarul ala

@lorenzo30 nu ai altceva mai bun de facut? Nu te pregatesti pentru meciul de diseara,cand joaca echipa ta??

Forza Super Steaua30.03.2008 15:36

A fost un meci destul de slab dar Steaua are noroc.Sper ca Dinamo sa-i bata pe CFR

steaua_gloria30.03.2008 15:37

Am adormit la meci :laugh: .N-am pierdut mare lucru. Culmea, la gol m-am trezit.

Catalyn0730.03.2008 15:40
Incantatoare fentele lui Nicolita.Baiatul asta aduce enorm cu Garrincha.

esti ironic nu ? ....

Joga Bonito30.03.2008 15:41
Stiind ca Dayro era pana acum titularul postului de extrema dreapta, nu am inteles de ce a fost schimbat cu Nicolita.

Nu a jucat columbianul prea stralucit in ultimele meciuri dar si asa a fost cu mult peste Banel.

Neaga de exemplu a fost astazi cel mai bun om pe benzi!

CEL MAI BUN!

De ce nu a fost folosit el in locul columbianului?

Pentru ca de la o vreme are fite de mare fotbalist. Nu mai e concentrat la joc, nu mai pune osul la antrenamente.

A suferit o usoara accidentare, iar Laca a vrut sa ii dea o lectie. Mai adaug si faptul ca nu s-a acomodat inca, fiind la prima experienta fotbalistica in Europa.

Oare e suficient pentru tine "antrenor de tastatura"? Sa-l citez pe distinsul "formator de opinie" SteauaToronto.

In concluzie, chiar dc gresesc in argumentatia mea, Laca e antrenorul si el decide! Indeferent de solutia gasita de el, stelistii adevarati vor intelege si il vor sustine.

Ti-am mia zis de "feelingul" de stelist, nu da gres niciodata! ;)

Mioveniul vine la macel pe Ghencea.

fantastic30.03.2008 15:45

0-1 si atat.

E incredibil ce se intampla cu notarea jucatorilor pe fcs.ro . Chiar mereu trebuie sa iasa Zapata cel mai bun de pe teren?

vlad7530.03.2008 15:46

Pana la urma ,Vaslui -Steaua a fost blat. A recunoscu-o Adrian Prumboiu pe sport.ro. Auzi domn'e, ca niste jucatori nu si-au aparat corect sansele,ca dracu a ramas la Vaslui,ca Becali si-a bagat coada pe acolo. Adrian Porumboiu isi imagineaza ca daca da cate 15000 de euro pentru jucator,musai trebuie sa si joace. Pai bai agricultorule uitat-te la Steaua care juca pe o prima de 100.000 de jucator si a rata CL. Pai ce Dumnezeu,a facut blat cu Rosenborg,cu Villareal???? Am crezut ca spune:Vaslui a facut blat la Craiova etapa trecuta.

Rusine Porumboiule!

warlock30.03.2008 15:48
Am adormit la meci :laugh: .N-am pierdut mare lucru. Culmea, la gol m-am trezit.

culmea io cu un min inainte de gol am adormit :))

AdrianUltras2530.03.2008 15:52

aaaaaaaaaa Joga Bonito,

bunul meu prieten.

Si ia zi,ti se pare ca Dica sau Banel au fite inferioare celor ale lui Dayro?

Inainte sa vorbim despre treaba asta vreau doar sa atrag atentia asupra unui lucru.

Lucru despre care au vorbit si cei de la National TV.

Au zis la un moment dat ca Mendoza a jucat mult timp atacant dar ca la Steaua e mai mult pasator.

Asta mi se pare foarte foarte important!

Dayro Moreno juca in Columbia atacant central.Aici joaca extrema.

Poate ca are si omul asta dreptate sa fie frustrat.

Ca doar e criticat ca joaca prost pe un post pe care nu e obijnuit.

predatorpulse730.03.2008 15:54

Pai miscarile de trupe din presa sunt simple: castiga Steaua cu o echipa din campionat(cu exceptia rivalelor) e blat,castiga impotriva rivalelor si se spune ca arbitrii ne ajuta si ca Jiji are "butoanele",daca pierde Steaua sau face egal echipele care ne impiedica sunt laudate pentru "onoare",onoare pe care se pare ca apoi o pierd pentru ca alte rivale nu prea impiedica.

Astazi am avut un meci intre 2 echipe f slabe,in care Steaua a avut mai mult bulan. Porumboiu e cel putin la fel de penibil ca Iancu,Copos,Borcea si alti frustrati cand ne acuza de blat. El singur a zis ca vasluienii au jucat pe cele mai mari prime din istoria ligii 1,atunci inseamna ca Gigel a bagat din greu bani ca sa cumpere echipa vasluiului. De fapt nu vor sa recunoasca ca Dorinel i-a bagat cu fundul in poarta si au incercat sa joace pe contre iar Lacatus a facut cam acelasi lucru,daca dadeau ei primul gol castigau si deodata nu mai era "blat". Astept presa sa discute zile in sir aceasta "dezvaluire" a lui porumb-boy si sa ne acuze din nou,ce nu intelegeti,Steaua nu are voie sa castige si gata,daca am pierde acum vreo 3 meciuri la rand 90% din Liga 1 ar spune ca s-a facut dreptate si bla bla bla. Liga 1 este o mizerie.....

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

ANTIgigi30.03.2008 16:01
Nu mai spune!...

Du-te nene si latra altundeva.Te credeam daca aveai contul de mai demult,eventual cu cateva postari la activ.Dar daca ti-ai facut contul azi,nu te cred.

Dani cred ca aveti si voi moderatorii o mica vina: acceptati (din pacate/sau nu) toate persoanele care intra pe site si au cont:(. Intri pentru moment si dai un comment pozitiv/negativ...nu e normal......de fapt....Ce e normal in Romania? !:(

rivelino30.03.2008 16:09

Samba do Vaslui.Porumbinho

yo_marius30.03.2008 16:14
Dani cred ca aveti si voi moderatorii o mica vina: a

Dani, felicitarile mele pentru postul de moderator! :drunk:

danimarcu30.03.2008 16:17
Dani cred ca aveti si voi moderatorii o mica vina

Noi,moderatorii? :blink:

Multumesc,multumesc ,eu sunt doar un muritor de rand!... :whistle:

iulianbarlad30.03.2008 16:29

iata ca am castigat la Vaslui acolo unde atat de laudata Timisoara a fost executata si noi avem motive sa ne contram in loc sa apreciem ca oamenii lui porumboiu nu au miscat in front.si nu au miscat pentru ca Laca i-a asezat bine.asta e,il vom aprecia pe Laca atunci cand nu va mai fi antrenor.se pare ca presa si-a atins scopul si noi ne uitam stramb chiar si cand am ajuns CFR-ul la puncte.sunt sigur ca de acum jociul va merge pentru ca si pe jucatorii nostri a fost presiune pana acum.hai sa ramanem calmi si sa ne bucuram de victorie ca tare mi-e teama ca se va descoperi iar ceva de care sa se ia presa noastra si e pacat sa aplecam urechea la mizeriile astea.

enjoy30.03.2008 16:43

nu vreau sa intru in polemica dar nu pot sa nu o spun- sunt cativa care vad totul in negru, care nu vad mai departe de simplele afimatii ale unor conducatori, comentatori, ziaristi si apoi vin si intoxica pe fcsteaua.ro. ce-o fi cautand ei aici daca pentru ei nimic din ce se intampla la Steaua nu-i bun. unii chiar au veleitati de "antrenor"; duceti-va fratilor si antrenati si apoi veniti cu sfaturi! dupa parerea mea Steaua a jucat perfect pentru rezultat, cu o echipa care nu de putine ori s-a dovedit capabila de surprize. Steaua a inchis toate culoarele si s-a miscat binisor in atac; o precizie mai mare a paselor ne-ar fi permis sa ne desprindem. comentatorii anti Steaua asa ca nu putem lua de bune cele spuse de ei; mereu au gasit ceva de rau incercand sa-l amplifice. trebuie sa ne asteptam in continuare la reactii contra Stelei; la sfarsitul turului s-au facut niste calcule iar Steaua le-a infirmat si in felul asta nu le iese malaiul! nu va uitati in gura tuturor detractorilor, ei au scopuri bine studiate si ascunse! azi doi jucatori ai Stelei, cu exceptia liu zapata au jucat ca un metronom- Ov. Petre si Mirel Radoi. sunt semne clare de revitalizare a echipei. HAIDE Steaua!

Ghencea_Boy30.03.2008 17:00

Iulianbarlad a zis exact cum sta treaba!

FORZA Steaua!!!!

iulianbarlad30.03.2008 17:12

porumboiu despre cantonamentul echipei sale:este pazit mai ceva ca summit-ul NATO!Tot porumboiu dupa meci:a fost blat!iata comportamentul tipic al unui om care nu suporta sa piarda in fata Stelei!iar detractorii Stelei abia asteapta sa ne manjeasca.parca porumboiu spunea ca viseaza sa investeasca la rapid si asta spune totul despre iesirea sa nervoasa de dupa meci!sa-i fie rusine !

vlad7530.03.2008 17:16
porumboiu despre cantonamentul echipei sale:este pazit mai ceva ca summit-ul NATO!Tot porumboiu dupa meci:a fost blat!iata comportamentul tipic al unui om care nu suporta sa piarda in fata Stelei!iar detractorii Stelei abia asteapta sa ne manjeasca.parca porumboiu spunea ca viseaza sa investeasca la rapid si asta spune totul despre iesirea sa nervoasa de dupa meci!sa-i fie rusine !

BUNA OBSERVATIE!

MoWeed30.03.2008 17:18

Acum fiecare victorie a Stelei e blat dupa mintea unora de prin fotbalul romanesc....

Ai lui au jucat penibil si asta e!!Dar omul asta pare a avea o gandire asemanatoare ciorilor:nu stie sa piarda!!

mache30.03.2008 17:22

Un mic offtopic : reclama la meciul dinamu - cefere la kakanal "Asta seara toti stelistii vor fi caini pana la moarte !"

Cat de cretinoizi si imbuibati cu prostie pot sa fie unii de scot asemenea texte din ei?

Ontopic: ca de obicei neputinta noastra daca e mai bine valorificata decat a altora tot noi suntem de vina ... dar pana una alta inca un meci de care o sa uitam si o sa vedem doar punctele in viitor

Gabyc30.03.2008 17:31

ma chiar ca declaratiile facute de porumbel sunt total deplasate.Daca nu castiga gata a fost blat.Cat despre unii din cei care au postat aici.Pana la gol tot tipati sal scoata pe pepe ca nui atacant de Steaua iar cand a marcat ati sarit toti sal laudati.cine va mai intelege fratilor?Cum spunea cineva o data "Un atacant adevarat e acela cand marcheaza cand echipa sa merge prost nu acela care marcheaza cand echipa straluceste."Ganditiva la asta inainte de a acuza sau de a face niste acuze "mai mari ca voi".Cat despre Banel a jucat binisor astazi sa ne amintim ca la dublat bine pe Petre Marin in unele face si a dat 2-3 centrari bune.Cu ajutorul nostru o sasi revina la forma de acum 2-3 ani cand dadea goluri pe banda rulanta mai ales la meciurile din Cupa UEFA.

P.S. sa vezi cati imi sar in cap

lorenzo3030.03.2008 17:40

Imi pare rau ca voi nu credeti ca eu nu as fi stelist dar eu sunt realist chiar nu vedeti sunteti orbi cu toti de cat asa mai bine in b pentru ca acolo meritam

MoWeed30.03.2008 17:42

lorenzo30

Vezi ca-ti incepe meciul acum fugi la televizor

costhinia30.03.2008 17:50

fara Banel si Dica titulari. nu se poate sa jucam fara doi oameni meciurile

Laca tu nu observi?

«12345»