FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Decizie: Rapid - Steaua 0 - 3!

«12345»
ros-albastru4ever29.03.2008 12:57
mai bine de atat rapidul nu putea iesi.mai ales ca sunt recidivisti(si pe langa asta toata lumea stie tribuna "flegmelor" din giulesti)

Daca era Steaua sunt sigur ca s-ar fi lasat cu depunctari.

Pai ia uitati-va aici!

__maftei.jpg

__pancu_2.jpg

thumb_374_x_0_347_19397_mm.jpg

Uitati nevinovatii despre care vorbea vochin!

Ai dreptate.Dar lasa,sa injure tiganii cat vor si noi sa luam campionatul si sa jucam in Liga Campionilor ;)

Bundy29.03.2008 13:14

Ce a ajuns Lovin asta mah, sa ne Para rau ca a luat suspendare:)))))

Joga Bonito29.03.2008 13:27
....Lovin suspendat alt vis implinit pentru mine...si eu care speram la o dubla fractura ....ce simpla era rezolvarea...

Esti un dobitoc! Pe langa faptul ca esti doar un stelist de conjuctura, mai si comentezi doar cand echipa are rezultate, sau critici intr-un stil imbecil in caz contrar.

Stii care e diferenta dintre tine si un "milog", un suporter rapidist? Tu cica simpatizezi cu Steaua si el cu rapid.

@alexmk17,

Oare de ce Laca e antrenorul Stelei, are 40 de ani de fotbal in spate si tu doar un copil ratat ce navigheaza pe net?

Stanici29.03.2008 13:42

Alooooo! Gata, s-a terminat!! S-a ajuns ca meciul rapid-Steaua sa dea motive stelistilor de a se jigni reciproc...

Joga- vezi ca Recoba chiar tine cu Steaua- parerea mea formata de-a lungul vremii. Si dobitoc nu e .. in niciun caz!

dax4729.03.2008 13:49

Au scapat usor de tot ciorile. Adevarul e ca ma asteptam sa scape si mai usor, ca si pana acu. Ma mira insa duritatea suspendarii lui Lovin - 4 etape ? W T F ??? Daca ar fi aruncat el cu bricheta mai intelegeam, dar wtf ?

Iar pentru astia de-l injura aiurea pe Lovin - la arat ogoare , nu la tastat aiurea pe forumuri. El chiar isi face treaba la echipa, altii sunt aia de trag echipa in jos cand joaca.

Desfiintati-l pe Banel, ca e praf si pulbere, nu pe Lovin.

Raulredblue29.03.2008 13:50
Ce a ajuns Lovin asta mah, sa ne Para rau ca a luat suspendare:)))))

mie nu imi pare rau:D....cum zicea cineva mai sus , numai asa am reusit sa skapam de Lovin...

Astristul29.03.2008 13:51
Decizia e mizerabila, le-a fost frica de FIFA si au fost obligati sa decida 0-3, restul e apa de ploaie, mai mult, suspendarea lui Lovin este abuziva.

1.Rapidul trebuia depunctat cu 6-10 puncte.

2.Stadionul Giulesti suspendat cel putin pana la sfarsitul campionatului,

3.Oficialii si jucatorii Rapidului, care au bruscat arbitrul, suspendati si amendati drastic.

Clubul Steaua trebuie sa dea un comunicat in care sa-si spuna punctul de vedere tinand seama de cele trei puncte de mai sus.

ps.din pacate creditorului nostru nu-i pasa de club ci numai de propria-i persoana, poate-i arunca si lui cineva cu o bricheta-n cap...

Sunt 100% de acord!

Si referitor la anumiti suporteri care se bucura pentru suspendarea lui Lovin, am o intrebare pe care v-o adresez "suporterilor":

Nu conteaza ca se numeste Lovin, Ovidiu Petre, Banel Nicolita sau alt jucator care nu joaca nimic sau nu vedeti voi ca joaca ceva, dar este jucator al FC Steaua, si trebuie respectat pentru asta. Nu va inteleg cum puteti sa fiti in halul asta de bucurosi ca un fotbalist de al nostru este tratat incredibil de stupid de catre niste membrii ai unei comisii bulversate si aiurite care il suspenda pe Lovin 4 etape (cu inca 2 cu UTA se fac 6) iar unor jegosi de 2 bani cum sunt Sapunaru, M. Constantin, Pancu sau Maftei nu le face nimic. Tap ispasitor??? Cum asa cand Deaconu oricum era hotarat sa suspende meciul. Lovin doar i-a dat dreptate.

O decizie complet aiurea, si imi pare rau sa vad astfel de 'stelisti' pe aici.

Noi sustinem Steaua, iar Lovin face parte din Steaua!

:steagcruce:

rLz29.03.2008 14:09

Decizia luata este cel mai bun lucru care ise putea intampla Stelei , dar in alte circumstante cum ar fi o cupa a Romaniei sau un amical sau daca nu ar fi fost derby parca mai corect ar fi fost o rejucare... (parerea mea cel putin).

Terenul Rapidului treubie suspendat 3 etape cel putin , iar conducatorii amendati fiecare in parte.

bad_joke29.03.2008 15:07

Eu nu sunt asa multumit,o fi regulamentu,dar fotbalu trebe sa se joace pe teren,cea mai buna decizie era sa se rejoace,nu vreau punctele date de o comisie pe care sigur a mituit-o Becali,eu eram sigur ca asta va fi decizia Comisiei,nu ati vazut ca "sageata" Argaseala a ramas mai mult cu Comisia, probabil ia zis Becali sa pluseze la suma pentru cele 3 puncte,eu zic co sa se vada daca a fost corect la meciu asta cu Vaslui.

Ne bucuram asa de mult ca fost 3-0 la masa verde de parca am fi castigat pe teren,noi in meciu ala am jucat mai prost ac ei,imi pare rau co sa supar stelistii de pe site,dar e parerea mea,si "suporterii" nostri au aruncat de "n" ori cu obiecte in teren,a fost norocos arbitru,dar stim cu toti ca avem si noi gibonii nostri,sau frustrati nostri,care nu au nici-un sop in viata si vin decat sa se bata la stadion doar pentru putin adrenalina,sper sa-i rada pe orice huligan care mai indrazneste sa arunce pe teren,fotbalisti nu au nici-o vina,ei sunt platiti sa joace fotbal si prin fotbal Steaua nu a aratat ca merita nici macr un punct prin prestatia din derby.

Numai bine. FORZA Steaua! :steagcruce:

SteauaToronto29.03.2008 15:40
Esti un dobitoc! Pe langa faptul ca esti doar un stelist de conjuctura, mai si comentezi doar cand echipa are rezultate, sau critici intr-un stil imbecil in caz contrar.

Stii care e diferenta dintre tine si un "milog", un suporter rapidist? Tu cica simpatizezi cu Steaua si el cu rapid.

@alexmk17,

Oare de ce Laca e antrenorul Stelei, are 40 de ani de fotbal in spate si tu doar un copil ratat ce navigheaza pe net?

Joga Bonito ti-am urmarit posturile se vede ca esti unul dintre "ultrasi" de tastatura, foarte periculos in fata calculatorului. Calmeaza-te si bucura-te de acest forum ca poti vorbi cu stelisti din toata lumea.

Luccifer29.03.2008 15:45

acum am ajuns sa citesc si eu ce se spune pe aici...

1. Rapid - Steaua 3-0...decizie corecta...inca odata se demonstreaza cat de prosti sunt subpodarii...totusi aveau 1-0 si eu pierdut cu 3-0, hai ca nu e rau :P

2. 2 etape suspendarea terenului...foarte putin, dar asa probabil ca au cazut la invoiala sa nu mai zica nimeni nimic...adica crapizii, si o sa apara Copos ca dom`ne, pana la urma nu se poate intampla asa ceva pe stadioane si vrajeli

3. lovi 4 etape....pai si pancu????? ce mama ma-sii se intampla? ala a avut o intrare, adevarat, urata, dar pancu a incercat sa dea in arbitru...aaa, am inteles, sa bati arbitru merge...ce tampiti!

iar pentru stelistii in care urla onoarea si vroiau rejucarea...1. legea e lege si e bine ca s-a intamplat asa, fiindca nu (sper sa nu) o sa se mai intample asa ceva pe stadioane, iar in plus, mandria asta...crapizii cand urlau pe la UEFA ca pe Steaua au fost scandari rasiale si ca sa ne depuncteze, nu ne mai aducem aminte? daca vor, putem juca un amical, dai dreaq de bronzati ereditar

...si sa nu mai zicem de sapunaru... http://youtube.com/watch?v=z_ycNyGWCfk ...mie mi se pare instigare...voua nu?

MoWeed29.03.2008 16:43

snakebyte_stelistul

Am inteles ii consideri dobitoci pe toti cei care se bucura ca nu joaca strainul ala de fotbal care raspunde la numele Lovin(bine ca am scapat de el 6 etape)....nu tre sa dai citate din toti:)))

DelPiero1029.03.2008 16:45

'Eu fara Lovin nu stiu sa traiesc' ar trebui sa fie la avatarul baiatului...

P.S.Si eu ma bucur ca am scapat de Lovin 6 etape!Imi asum astfel riscul de a fi numit 'dobitoc' de sus-numitul... :cool:

alessa29.03.2008 17:09

nu inteleg de ce mama dracului astia de la rapid mai fac gura dupa tot ce sa intamplat in giulesti....parca ar fi vina noastra domne ca au aruncat ei cu brichete in teren....si sau comportat ca niste animale tot meciul.....ciorile tot pe noi ne invinovatesc,si cica domne iam furat.....doamneee chiar nu inteleg atitudinea lor....si ar trebui sa zica mersi ca au primit o amenda destul de mica si o suspendare de doar 2 etape. :steagcruce::steagcruce:

andreea_s29.03.2008 17:44

recunosc...ma bucur ca am castigat 3 pcte...da, poate ca ar fi trebuit sa avem acest rezultat pe teren, nu contest acest lucru, insa stiti ceva....ganditi-va macar o clipa ca de acest rezultat poate sa depinda accederea noasta in Liga Campionilor...

Flaviu8629.03.2008 18:10

am castigat 3 puncte! acuma care ii problema, sa mergem sa le dam inapoi???

le-am luat si gata! ce atata rejucare si figuri, ca de parca ei ar fi fost "usa de biserica" daca erau in locul nostru.

avem 3 puncte in plus, la revedere ! intram in UCL? cu atat mai bine, oricum nu as suporta sa vad martea sau miercurea pe altcineva la Pro TV in afara de Steaua.

Forza Steaua. Vrem victorie maine

Recoba29.03.2008 19:19

@alexmk17,

tinere chiar te rog odata sa dezbatem disputa intr un mod civilizat si sa vedem cat de suporter de conjuctura sunt...da raspund mai rar pe forum poate pentru ca sincer nu stau sa incing tastatura ca tine..Accept orice punct de vedere si eu il exprim pe al meu civilizat ..asteptam un dram de respect din partea ta....a iti place de Lovin du te tata si ia l in brate..eu voi continua sa ma bucur ca e suspendat.....dar chiar m ai amuzat...sincer atat intreb de unde ti ai dat tu seama ca sunt eu un stelist de conjuctura....chiar astept sa dezbatem problema asta...desi la cum te adresezi asa de obraznic nu stiu care e mia de conjuctura dintre noi 2...in fine ..iti urez sanatate maxima si mult succes ...si mai ales....net functionabil 24 din 24 de h

Virgil29.03.2008 19:50

Ion Craciunescu a apreciat intr-o emisiune speciala la TV Sport, ca Lovin trebuia sa primeasca pentru presiunea pe care a pus-o pe arbitru, un cartonas galben, cel mult unul rosu, care ar fi atras maximum 2 etape de suspendare.

Lasand la o parte faptul ca unii nu-l au la suflet, ar fi bine sa ne gandim ca a primit o sanctiune nemeritat de aspra, dar mai ales ca e jucatorul Stelei. Nu ar trebui sa uitam ca acest 3-0 neasteptat mai ales dupa ce a fost condusa, Steaua i-l datoreaza.

Pe de alta parte acelasi domn Craciunescu a spus ca i se pare de neinteles ca jucatori precum Sapunaru, Maftei, Pancu si Maftei, care au bruscat arbitrii in imprejurarea generata de oprirea meciului, au scapat fara sanctiune. La fel si cativa oficiali ai Rapidului.

Joga Bonito29.03.2008 20:33
'Eu fara Lovin nu stiu sa traiesc' ar trebui sa fie la avatarul baiatului...

P.S.Si eu ma bucur ca am scapat de Lovin 6 etape!Imi asum astfel riscul de a fi numit 'dobitoc' de sus-numitul... :cool:

Unu la mana, nu ma lua cu aluzii ieftine si expirate. Uneori postarile agresive isi au rostul, pana la o anumita limita, unii altfel nu inteleg.

Doi la mana, nu am nimic cu Lovin, nu il ridic in slavi si nici nu il urasc. Dar pana sa ajung sa ii doresc moartea sau dubla fractura de tibie si peroneu e drum lung. Eu pentru acest fapt l-am numit dobitoc pe distinsul Recoba, si cred ca singur si-a dat seama ca a meritat asta.

In rest, numai bine.

SteauaToronto,

Si eu ti le-am urmarit pe ale tale, cred ca ma intreci la statul de ultras.

Astristul29.03.2008 20:40
Ion Craciunescu a apreciat intr-o emisiune speciala la TV Sport, ca Lovin trebuia sa primeasca pentru presiunea pe care a pus-o pe arbitru, un cartonas galben, cel mult unul rosu, care ar fi atras maximum 2 etape de suspendare.

Lasand la o parte faptul ca unii nu-l au la suflet, ar fi bine sa ne gandim ca a primit o sanctiune nemeritat de aspra, dar mai ales ca e jucatorul Stelei. Nu ar trebui sa uitam ca acest 3-0 neasteptat mai ales dupa ce a fost condusa, Steaua i-l datoreaza.

Pe de alta parte acelasi domn Craciunescu a spus ca i se pare de neinteles ca jucatori precum Sapunaru, Maftei, Pancu si Maftei, care au bruscat arbitrii in imprejurarea generata de oprirea meciului, au scapat fara sanctiune. La fel si cativa oficiali ai Rapidului.

In ProSport este un articol prin care se spune ca suspendarea lui Lovin pentru 4+2 etape este compromisul pentru a putea da 0-3 pentru Steaua. Cred ca asta + nedepunctarea crapidului + suspendarea ghiulestiului pentru 'doar' 2 etape + nesuspendarea jucatorilor numiti de tine cred ca se poate incadra la capitolul "un compromis prea mare"! :dry:

yo_marius29.03.2008 20:45
In ProSport este un articol prin care se spune ca suspendarea lui Lovin pentru 4+2 etape este compromisul pentru a putea da 0-3 pentru Steaua. Cred ca asta + nedepunctarea crapidului + suspendarea ghiulestiului pentru 'doar' 2 etape + nesuspendarea jucatorilor numiti de tine cred ca se poate incadra la capitolul "un compromis prea mare"! :dry:

Nu e un compromis prea mare. E o decizie jegoasa data de niste infecti care, chipurile, au multulit pe toata lumea. Boii aia nu realizeaza ca prin stupizenia asta incurajeaza manifestarile sub-umane in Giulesti. Si nu numai acolo.

BuFuXL29.03.2008 20:49

:steag_sah_mic:

Pierdut bricheta zona Giulesti 20 martie 2008 (galbena) pentru informatii va rog contactati-ma: mail ti: s***@*** am nevoie de bricheta ca urmeaza si meciul cu Dinamo... rog serioitate

:steag_sah_mic:

T3ddynh029.03.2008 21:00
o decizie de vis si absolut normala...sincer chiar nu ma intereseaza ca maftei si sapunaru nu au fost suspendati..atata timp cat i am batut cu 3-0 ce mai conteaza....Lovin suspendat alt vis implinit pentru mine...si eu care speram la o dubla fractura ....ce simpla era rezolvarea...a si pentru toti cei care i am vazut pe aici...vai ce urat...am un gust amar...nu ma simt bine...nu e drept....mancavas onoarea voastra de mari suporteri ca daca castigam campionatul sunteti primi la laude aici...a si din cate observ sunteti mereu primi si pe forum la toate meciurile Stelei....si in timpul meciului comentati...cum aveti mah timp sa intrati pe net din tribuna ..sau peluza...aaaa dar stai...voi nu prea veniti la meci...

Recoba eu zic ca ar trebui sa nu te mai dai in spectacol cu afirmatii din astea...ca visezi la o dubla fractura a lui Lovin...poti sa visezi in continuare...dar in somn nu pe forum... si de asemenea NU CRED ca esti in masura sa precizezi sau sa faci constatari cum ca oamenii care posteaza aici nu vin la meciuri...si ce scriu ei aici, posteaza in necunostinta de cauza ;);) fularsteaua2

fsorini29.03.2008 21:01
Nu e un compromis prea mare. E o decizie jegoasa data de niste infecti care, chipurile, au multulit pe toata lumea. Boii aia nu realizeaza ca prin stupizenia asta incurajeaza manifestarile sub-umane in Giulesti. Si nu numai acolo.

Asa este dar acesta decizie jegoasa este completata de blatul Rapid-Ceahlaul. Echipa din Piatra Neamt cica cu un om in minus din minutul 5 (frumos pretext) a uitat sa joace fotbal. Primeau gol dupa gol razand. Asta este fotbalul. Pun pariu ca daca jucau cu Steaua mureau in teren sa nu primeasca gol.

armanovici29.03.2008 22:35

da pentru rosul gratuit dat jucatorul ceahlaului in min 5 nu fac memoriu la UEFA?

«12345»