FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Decizie: Rapid - Steaua 0 - 3!

«12345»
septi_eu29.03.2008 07:46

Nu-mi vine sa cred! Lovin 4 etape pentru "influenta" arbitrului! (Adica ii zice la arbitru decizia corecta, dupa cum a spus si CCA-ul)

Pancu pentru LOVIRE a arbitrului nimic!

Sapunaru pentru un foarte clar m*** Steaua (se vede EXACT momentul in care striga cu inaripatii) si degetul mijlociu ridicat la ambele maini (instigare la suporterii Stelei) nimic!

Doau etape de suspendare?! WTF?! in regulament erau de la 4 la 10 etape!! Dupa apel or sa aiba o etapa sau niciuna. (asa a fost mereu cu inaripatii)

Sper sa facem apel si noi la decizia aberanta de a-l suspeda de Lovin 4 etape, in timp ce pe rapid doar doua etape! Este incredibil!

Eu sincer as fi preferat asa, daca tot s-a facut echilibristica prin regulament:

Rapid 6 etape fara suporteri (decizie irevocabila... daca ar fi facut apel, le-as fi dat 7 si apoi 8, 9, 10... altfel astia nu se invata minte)

Sapunaru si Pancu doua etape (eu m-am uitat doar pe inregistrarea de la kanal d, dar poate au mai fost si alti jucatori ai rapidului care l-au bruscat pe arbitru sau au instigat publicul)

la amenzi nu ma intereseaza, ca oricum is chelea de pe closca, la ce bani au patronii si jucatorii ambelor formatii

si sa se dea in compensatie pentru rapid rejucare de la 0-0

Oricum, Forzza Steaua!! Spre 24 !!!

sarbatoare29.03.2008 07:48

Ai mare dreptate Gica.

Astia (Maftei,Marius Constantin,Sapunaru,Manea,Zota si DEL BOSQET DE GIULESTI adica Marean Rada trebuiau suspendati pe viata din fotbal.

enjoy29.03.2008 07:53

n-am nimic cu nimeni, nu-l simpatizez pe Lovin, si eu am vrut sa plece dar o sa vedem acum cat de util era pentru. echipa. daca lucrurile merg bine nu va mai prinde echipa ulterior si m-as bucura pentru. echipa, daca ies insa rau va fi cumplit! HAIDE Steaua!

Tudor_BOSS29.03.2008 08:00

Auziti ma voi astia care va doriti rejucarea sau care nu sunteti deacord cu decizia va rog explicati de ce.Eu cred ca un regulament de asta e facut sa fie respectat,in rest numai bine.P.S:Avem sanse mari sa ajungem pe primul loc pana de Paste(a ajuns Jiji oracol).Steaua YOU "LL NEVER WALLK ALLONE :steagcruce: :steagcruce: :steagcruce:

enjoy29.03.2008 08:02

apropo: furat de mila pentru Lovin n-am spus nimic de decizie- 50%fb,50fp- imi pare rau ca nu s-a vazut totul de pe teren si s-a judecat in compensatie. dar asa-i la noi; s-a manifestat mila exact pentru cei care au instigat la violenta.oricum noi trebuie sa fim atenti! Lovin a fost sanctionat si in compensatie!

metzzz29.03.2008 08:12

era mai bine o rejucare si o suspendare de minim 10 etape,vro 10 pct depunctare

iar agresorii arbitrului sa fie si ei vro 10 etape

Nu inteleg de ce a mai luat Lovin 10 etape dar in fine...

asa e la noi...a fost mai mult compensatie.

Cat despre contestatia care zic ei ca o fac la TAS Laussane...mai bine sa nu faca ca o sa iasa

rau pentru ei...parerea mea , iar la FIFA si UEFA e mai grav ca ne suspenda nationala si atunci e si

mai nasol pentru ei :))))

ros-albastru4ever29.03.2008 08:27

Este o decizie total regulamentara.Odata si odata tot trebuie sa se puna piciorul in prag si sa se stopeze violenta pe stadioane.Iar Lovin,sa zicem ca s-a "sacrificat" pentru echipa...6 etape fara el,o sa fie interesant modul in care va evolua echipa fara pasele "de senzatie" ale lui.Dar eu cred ca si Sapunaru cu Pancu trebuiau suspendati tot vreo 4 etape pentru ca mai aveau putin si il luau la bataie pe Deaconu dupa fluierul final,de parca era vina lui ca inaripatele nu stiu sa se comporte civilizat pe un stadion,dar n-ai ce sa le ceri la 2 clase neterminate ale lor.E bine totusi ca s-a terminat si asa :D

FORTA Steaua,spre 24!!! forzateaua:steagcruce:

the_ace29.03.2008 08:33

da a fost o decizie buna dar a avut mari erori......cum plm au scapat oficiali de la Rapid si inaripatii lor de jucatori nush......da in fine ......trecem peste important e ca dupa meciul de la Vaslui o sa fim pe primul loc...mereu superiori

tazonne29.03.2008 08:34

nu mi se pare normala suspendarea lui Lovin , chiar dc multi il contestati eu zic despre el ca a inceput sa joace fotbal si chiar e util echuipei... da asta e ... o decizie nedreapta d.p.m.d.v. trebuia si o sanctiune la puncte

vb lu' metzzz dc aude fifa sau UEFA vai de cpu' innaripatilor

morosanu'29.03.2008 08:40

CIRCU' SI CRICU'... asta e, mult circ pentru o decizie normala,adica scorul de 3-0,mai trebuiau niste suspendari la negrii,cu Lovin poate e "tot raul spre bine" in locul lui va intra un jucator de constructie ,ne trebuie atac spre 24! si ma doare undeva de toti detractorii Stelei din ultimele zile,care au vazut mai vinovata echipa noastra decat "bagabontii" din tribune,ma doare in CRIC ,cum ar veni! FORTA Steaua! VICTORIE LA Vaslui!

fortza29.03.2008 08:56

...mentionez din start ca nu ma simt extraordinar ca am castigat la masa verde...

...dar daca tot se fac ca judeca dupa regulamente de ce nu o fac corect:

1. Rapid trebuia sa joace vreo 4-6 etape fara spectatori;

2. comisia de disciplina sa sancioneze toti jucatorii din meleul din jurul arbitrului (suspendari si sanctiuni)

3. sapunaru, pancu, maftei, si al treilea portar....cel putin 2 etape pentru degetul mijlociu ( La Buzau s-a intamplat la fel ba chiar in min 73...la ocazia Gloriei de 2-0 s-a aruncat cu ceva din galeria inaripatilor (dovada pe caseta)

4. zotta si cu balbitul ala de manea - amenda pentru bruscarea arbitrului

5. rejucarea meciului daca regulementul prevede asa ceva

...in rest au scapat subtinere pentru toate incorectitudinile care le fac aproape la toate meciurile importante...decizie blanda...

...asta e Rroamania noastra...trist

:steagcruce:

tazonne29.03.2008 09:09

un punct de vedere al unui ziarist cu "renume" mister vochin redactorul-șef adjunct la gsp:"Din punct de vedere fotbalistic s-a creat o inechitate. Am asistat la un soi de bãtaie de joc. Sentința vine sã punã punct huliganismului de pe stadioane"

uitati-va si ce fata are la aflarea deciziei:vochin.jpg nici dc afla ca mai are 2 zile de trait nu avea fata asta:))))

thor_clone29.03.2008 09:40

Rejucarea meciului crea un precedent f. periculos. Cele 3 puncte pierdute dor ca naiba (vreo 10 mil de EUR). Daca nu se lua decizia asta exista precedentul ca toate echipele sa poata cere rejucarea in urma actelor de huliganism.

Asa ca de acum incolo cluburile se vor gandi de vreo 1000 de ori inainte la cine dau drumul pe stadioane, trebuie sa se stie ca prostia se plateste cu multe milioane de $

Din punctul meu de vedere decizie corecta + avem ocazia acum sa jucam si mai mult fotbal fara Lovin.

yo_marius29.03.2008 09:55
Cele 3 puncte pierdute dor ca naiba (vreo 10 mil de EUR).

Hai lasa-ma!

Esti tu sigur ca alea 3 pct. sunt 10 milioane de euro? Prietene, pentru 10 mil in UCL trebuie sa ajungi in grupe (ceea ce de pe locul 2 inseamna turul 3 - chiar si cap de serie in turul 3 poti s-o iei in bot, vezi Ajax in ultimii 2 ani), apoi tre' sa mai faci 1-2 pct in grupe si, foarte important pentru frustaceii din ghilesti, TREBUIE SA VINZI BILETE!

Baieteii astia negri nu pot sa joace in CL in Giulesti, asa ca cel mai probabil ar fi jucat pe Cotroceni. Crezi tu ca la un meci Rapid - Fenerbahce, cu preturi incepand de la 50 RON (peluze) si ajungand la 100-150 RON la tribune s-ar fi umplut stadionul? Eu ma indoiesc... Asa ca, de unde prietene 10 milioane?

Chiar si cu o ipotetica victorie acordata Rapidului(sau rejucare) noi tot in fata lor eram in campionat. Asa sigur esti ca, cu cele 3 pct., rapidistii prindeau locul 2?

In incheiere, profit de postul asta sa-mi exprim prima si ultima opinie despre decizie.

S-a dat. Buna, rea, nu prea mai conteaza.

Lamentarile unora de pe aici ma fac sa cred ca sunteti la fel ca "ziaristii". Preferati scandalurile, deciziile si toate prostiile, in detrimentul fotbalului. Imi pare sau pentru voi...

AdrianUltras2529.03.2008 10:04

rapidul a scapat foarte, foarte ieftin!

nici o depunctare!

doar 2 etape de suspendare!

nici un jucator suspendat!

Foarte ciudat mi se pare ca Lovin a primit 4 etape de suspendare "pentru presiuni asupra arbitrului" pe cand sapunaru si restul batausilor aratatori de degete mijlocii au scapat basma curata.

Desi decizia asta pare pro Steaua, e mult mai mult pro rapid.

normal era ca rapidul sa primeasca o depunctare de 6 puncte si terenul suspendat vreo jumate de an.mai ales ca sunt recidivisti.

foarte ieftin au scapat!

foarte, foarte ieftin!

dee29.03.2008 10:17
rapidul a scapat foarte, foarte ieftin!

nici o depunctare!

doar 2 etape de suspendare!

nici un jucator suspendat!

Le-au dat 2 etape ca sa nu mai poata face apel. Eu zic ca a fost ok decizia, doar ca puteau adauga 2 etape si pentru Pancu, Sapunaru &co. Lovin probabil va face apel si i se va reduce considerabil pedeapsa. Ar fi fost prea mult sa-i depuncteze, zic eu, pana la urma echipa n-are nici o vina. Eu sper doar ca la final, Steaua sa depaseasca Rapidul cu mai mult de 3 pct.

AdrianUltras2529.03.2008 10:20

Dee

din cate am vazut eu Adi Ilie a zis ca nu vor face apel la decizia luata in cazul lui Lovin.

Deci baiatul sta 6 etape pe bara.

mai bine de atat rapidul nu putea iesi.mai ales ca sunt recidivisti(si pe langa asta toata lumea stie tribuna "flegmelor" din giulesti)

Daca era Steaua sunt sigur ca s-ar fi lasat cu depunctari.

Pai ia uitati-va aici!

__maftei.jpg

__pancu_2.jpg

thumb_374_x_0_347_19397_mm.jpg

Uitati nevinovatii despre care vorbea vochin!

alexmk1729.03.2008 10:32

Lovin a fost suspendat absolut degeaba! Insa, totusi, e bine! Mai bine fara Lovin!

Pacat ca nu e Bicfalvi sa umple golul si sa joace! Ar fi crescut in valoare! Astept ca marele antrenor, Lacatus, sa-i bage pe Banel si Surdu! Avem nevoie disperata de ei! Fara ei, Steaua nu ar exista! Nu ar avea istorie, blazon, culori si suporteri! De aia tinem cu Steaua, ca joaca Banel si Surdulel la noi! Daca s-ar transfera aceste megavalori la alte echipe, nu cred ca as mai putea sa tin cu Steaua!

Ce am face fara tehnica si pasa lui Banel sau fara geniul si daruirea lui Surdu??? Ce Dica, Radoi, Morenii sau Mendozii??? Hai sa fim seriosi! Banel si Surdulel sunt cu 4 clase peste! Si daca nu ar fi avut un Rooney sau C.Ronaldo, Manchester nu ar fi putut exista fara acesti doi magnifici jucatori: Balen Liconita si Julieta Srudu!

Lacaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, nu mai baga hahalerele astea in teren! Nu vezi ca si comisiile s-au sesizat ca Lovin e catastrofal????? 6 etape fara Lovin este exact ce ne trebuia sa ajungem pe locul 1! Problema e ca Lacatus o sa balanseze treaba cu afonii de Baneautogolinhio si Surdumediocritinho!

Nu batem la Vaslui, macar egal! Asta e!

amache29.03.2008 10:46

s a luat o decizie corecta desi au scapat ca m ieftin ciorile :steagcruce:

I.N.Money29.03.2008 10:48

Ma bucur in primul rand ca s-a aplicat regulamentul si ca au primit o mare palma acesti nesimtiti din presa noastra,care abia asteptau sa fie o decizie impotriva echipei lui Mailat .

Milogii au scapat mult prea usor , iar daca tot au dat o asemenea decizie macar ii suspendau vreo 10-12 etape ca sa fie clar ca finalmente avem o comisie competenta .

Ciudat este ca in urma cu cativa ani , cand milogii au iesit de pe teren ( fara sa se produca vreun incident ) la Brasov , au pierdut meciul cu 3-0 si au fost depunctati si cu 5 puncte pentru circul facut , decizie care trebuia sa se aplice si in cazul asta .

E amuzant ca de 3 ani , in fiecare primavara in perioada asta ii vedem plangand dupa un meci cu Steaua si milogindu-se ca nu e corect ce se intampla cu minunatul "farmec al vietii" .

Oricum Steaua trebuie de acum sa isi vada de jocul ei , suntem intr-o situatie foarte favorabila care ne poate aduce titlu 24 , daca intr-adevar jucam fotbal adevarat . Sa vedeti din acest moment articole in ultimul hal la adresa Stelei , plecand de la "cearta lui Lacatus cu Moreno cel mic " si terminand cu multe scandaluri dintre jucatori si staff-ul tehnic .

Pana acum se plangeau ca nu se intampla nimic cu violenta vazute de ei pe stadioane , iar acum sunt atat de revoltati ca pentru prima data cineva face ceva impotriva mizeriei din Liga lui Mitica .

ANTIgigi29.03.2008 12:16
Le-au dat 2 etape ca sa nu mai poata face apel. Eu zic ca a fost ok decizia, doar ca puteau adauga 2 etape si pentru Pancu, Sapunaru &co. Lovin probabil va face apel si i se va reduce considerabil pedeapsa. Ar fi fost prea mult sa-i depuncteze, zic eu, pana la urma echipa n-are nici o vina. Eu sper doar ca la final, Steaua sa depaseasca Rapidul cu mai mult de 3 pct.

Lovin apel?! Lovin habar nu are ce e ala fotbal, iar de drept nu mai vorbesc, fie ca e penal, procesual, etc. Lovin ar face bine sa isi vada de nevasta lui, de comportamentul si mentalitatea lui de antifotbalist profesionist. Parca era capitan al Stelei in finala CL la meciul cu nespalatii. Sa taca din gura odata...

Recoba29.03.2008 12:16

o decizie de vis si absolut normala...sincer chiar nu ma intereseaza ca maftei si sapunaru nu au fost suspendati..atata timp cat i am batut cu 3-0 ce mai conteaza....Lovin suspendat alt vis implinit pentru mine...si eu care speram la o dubla fractura ....ce simpla era rezolvarea...a si pentru toti cei care i am vazut pe aici...vai ce urat...am un gust amar...nu ma simt bine...nu e drept....mancavas onoarea voastra de mari suporteri ca daca castigam campionatul sunteti primi la laude aici...a si din cate observ sunteti mereu primi si pe forum la toate meciurile Stelei....si in timpul meciului comentati...cum aveti mah timp sa intrati pe net din tribuna ..sau peluza...aaaa dar stai...voi nu prea veniti la meci...

calinel29.03.2008 12:35

decizie corecta, greseala noastra este ca consideram ca Steaua a cistigat 3-0 de la rapid. gresit. rapidului i s-a dat 0-3 infringere pentru organizare slaba a meciului, din intimplare, Steaua a fost adversara rapidului din acest meci. acest litigiu era intre clubul rapid si FRF, reprezentantii Stelei nici nu aveau ce cauta acolo, poate eventual sa-l apere pe Lovin. asa ca sa nu ne culpabilizam sau sa ne glorificam. s-a pus un accent gresit pe acest caz (de presa mai ales) ca Steaua ar fi implicata in scandal atunci cind Steaua era ca omul la locul nepotrivit in timpul nepotrivit (ma rog, in cazul nostru locul si timpul au fost destul de potrivite )

cu Vaslui, Steaua trebuie sa urmareasca sa-si imbunatateasca jocul si sa bata cu orice pret de dorit fara faze controversate care sa dea apa la moara jurnalistilor care cauta asta si asteapta. nu conteaza maniera in care o va face, important este sa invinga fiindca oricum se va spune ca a fost blat indiferent de rezultat sau proportii.

fantastic29.03.2008 12:36

O meritau de mult milogii.

off-topic: Vine cineva la Romania-Ungaria la polivalenta la 5? 500 de unguri.

Catalyn0729.03.2008 12:52
si cu 2 etape dictate dupa meciul cu uta deci 6.

intradevar o veste buna

da' de ce a primit 2 etape cu Uta ? :| ca am uitat :D

«12345»