Nu-mi vine sa cred! Lovin 4 etape pentru "influenta" arbitrului! (Adica ii zice la arbitru decizia corecta, dupa cum a spus si CCA-ul)
Pancu pentru LOVIRE a arbitrului nimic!
Sapunaru pentru un foarte clar m*** Steaua (se vede EXACT momentul in care striga cu inaripatii) si degetul mijlociu ridicat la ambele maini (instigare la suporterii Stelei) nimic!
Doau etape de suspendare?! WTF?! in regulament erau de la 4 la 10 etape!! Dupa apel or sa aiba o etapa sau niciuna. (asa a fost mereu cu inaripatii)
Sper sa facem apel si noi la decizia aberanta de a-l suspeda de Lovin 4 etape, in timp ce pe rapid doar doua etape! Este incredibil!
Eu sincer as fi preferat asa, daca tot s-a facut echilibristica prin regulament:
Rapid 6 etape fara suporteri (decizie irevocabila... daca ar fi facut apel, le-as fi dat 7 si apoi 8, 9, 10... altfel astia nu se invata minte)
Sapunaru si Pancu doua etape (eu m-am uitat doar pe inregistrarea de la kanal d, dar poate au mai fost si alti jucatori ai rapidului care l-au bruscat pe arbitru sau au instigat publicul)
la amenzi nu ma intereseaza, ca oricum is chelea de pe closca, la ce bani au patronii si jucatorii ambelor formatii
si sa se dea in compensatie pentru rapid rejucare de la 0-0
Oricum, Forzza Steaua!! Spre 24 !!!