FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Decizie: Rapid - Steaua 0 - 3!

«1235»
fcsteaua.ro28.03.2008 23:59

"Conform articolului 83.2 raportat la articolul 34 din regulamentul FRF, clubul Rapid se santioneaza cu pierderea jocului cu 3-0, doua jocuri fara public si o amenda de 53.500 de lei. Lovin este suspendat patru etape si primeste o amenda de 6.500 de lei" au declarat oficialii FRF dupa 7 ore de analiza.

"Este primul pas pentru a arãta cã violența nu are cãuta pe stadioane". a declarat Valeriu Argaseala.

Click aici pentru clasamentul Ligii 1
Raulredblue29.03.2008 00:02

pe bune???

flo220329.03.2008 00:04

doamneeeee, cum n-are lumea somn pe site-ul asta!!!! :steag_sah_mic:

ia, alooo! stiucanee, astia cu sport.ro, hai ma, ce draq, dormiti? sincer sa fiu, mi-am dorit aceasta decizie, numai ca sa-i vad pe moftangii cum le crapa capetele de oftica

criminalu200529.03.2008 00:04

am un gust amar dupa decizia asta ...

Astristul29.03.2008 00:05
01:40 Dupã mai bine de 9 ore de judecatã, Comisia de Disciplinã a Ligii Profesioniste de Fotbal a luat urmãtoarea decizie: Rapid a fost sancționatã cu pierderea jocului cu Steaua cu forfait, 0-3, și cu o amendã de 3500 RON. În același timp, echipa giuleșteanã va juca cu porțile închise în urmãtoarele 2 meciuri de pe teren propriu iar mijlocașul stelist Florin Lovin a fost amendat cu 6500 RON și a fost suspendat pentru urmãtoarele 4 etape.

Deci Lovin a fost amendat cu o suma mai mare decat a fost amendat clubul Rapid??? Nu mi se pare corect DELOC!!!

Daca decizia de 0-3 la masa verde o cunosteam inca din secunda 2 dupa ce arbitrul a fluierat finalul jocului, ce a patit Lovin m-a lasat masca.

Iar ghiulesti suspendat doar 2 etape, fara puncte de penalizare ...

Nu ar mai fi nimic de zis.

Daca croncanitorii fac apel si la asa ceva, atunci sunt dusi rau cu capul!

forzateaua

radone29.03.2008 00:06

acum o intrebare sincera "chiar vreti un campionat castigat asa?"

Daemon29.03.2008 00:07

din ce am observat eu la televizor clubul rapid a fost sanctionat cu pierderea meciului cu 3-0 la masa verde plus o penalitate de 3500 roni nu 8500 plus 2 etape fara spectatori

metzzz29.03.2008 00:07

ma asteptam la o rejucare si o suspendare a stadionului bronzatilor de vro 5,6 etape...

si chiar si o depunctare...nu imi place decizia....probabil la contestatie , bronzatii vor

obtine anularea celor 2 etape de suspendare :|

shack3r29.03.2008 00:08
acum o intrebare sincera "chiar vreti un campionat castigat asa?"

Nu,dar daca asa a fost corect,era normal.Ce vrei,sa facem pe Maica Tereza cand de fapt regulamentul spune clar 3-0?

DelPiero1029.03.2008 00:10

Hai bre sa ne culcam,3-0 pentru Steaua!Doar la masa verde putem marca atatea goluri... :naughty:

Codrutz29.03.2008 00:11
fular-campionii Foarte buna decizia! de ani d zile arunca cu seminte sticle brichete si alte obiecte! nu zic poate si in la noi se arunca dar sunt cazuri izolate!! :steagcruce:
flo220329.03.2008 00:14

apar tot felul de tipi ciudati pe aici : acum pe bune mai daemon, cum ai reusit tu, stelist adevarat fix o postre pe acest site in doi ani ??? sau sunteti in vizita ???? ham sau cra ? asta asa , sa pun si eu o intrebare, nu radone ? tu ce hram porti, ca si tu esti campion la postari !!

vlad7529.03.2008 00:15
am un gust amar dupa decizia asta ...

E posibil sa fie de la fiere! Ai grija ce bagi in gura!

Suna-l pe Stiucan si vezi ce pastile ia el pentru gusturi amare.Poate va faceti colegi pe la Sport.ro! :wave:

ss lucki29.03.2008 00:16

La mine e 8 seara deci e normal sa urmaresc mersul evenimentelor, dar in Romania e deja 2 am.... imi place fanatismul celor care au ramas pana la ora asta sa astepte verdictul... respect voua!!! Bravo!

Tz3pI29.03.2008 00:16

@Astristul

clubul rapid a luat 2 amenzi: una de 3.500 lei si alta de 50.000 lei

maye29.03.2008 00:18

1.decizie corecta...3-0 pentru Steaua

2.in compensatie pentru meciul pierdut..rapid a primit doar 2 etape suspendare si o mica amenda...fara penalizare ..fara amenda uriasa...fara multe etape de suspendare a cotetului lor..numit stadion...

3.Nu a fost chiar demn ce a facut Lovin...dar 4 etape este foarte exagerat ...acum stau si ma gandesc ca Lovin a mai primit saptamana asta 2 etape.dupa meciul cu UTA..asta inseamna ca Lovin are o suspendare de 6 etape...foarte ciudat...(macar de rupea un bronzat)

4.nici un bronzat nu a primit vreo suspendare...or..au facut mare taraboi..aproape ca il bateau pe arbitru...ca sa nu mai spun de incercarea de intrare in vestiarul Stelei...

...in concluzie nu cred ca bronzatii vor face apel..tocmai pentru ca ii avantajeaza decizia...3-0 era de asteptat...nici ei nu sperau.....le doresc un drum bun spre SERIE B..unde le este locul

,,.pe noi ne asteapta un "val" de critici mass media..dar nu ar trebui sa ne deranjeze..pentru ca vantul bate din banii clujului acum..dar degeaba...p 7 mai sa rbatorim (si) numarul 24 ....pace ...

:steagcruce:

EternalK29.03.2008 00:19
Daca croncanitorii fac apel si la asa ceva, atunci sunt dusi rau cu capul!

Rapidul a anuntat ca va face apel, insa dupa primele informatii clubul nu va putea realiza acest demers, pentru ca a primit numai doua etape de suspendare. Daca ar fi primit trei etape, se putea face Apel.

ols

vlad7529.03.2008 00:21
La mine e 8 seara deci e normal sa urmaresc mersul evenimentelor, dar in Romania e deja 2 am.... imi place fanatismul celor care au ramas pana la ora asta sa astepte verdictul... respect voua!!! Bravo!

Bine ca nu s-a dat verdictul pe la ora 12 dupa amiaza,ca la ora aia dormeam.Parca m-a mai inviorat stirea asta.Mi-a dat forta sa lucrez in continuare.

PS Unii nu prea mai au notiunea timpului .Asa-i cand vrei bani. :wacko:

Daemon29.03.2008 00:21

Imi cer scuze ca revin, dar mai am o singura intrebare tampita: explicati-mi si mie ca eu nu inteleg, pe cine a lovit Lovin de a primit 4 etape suspendare si 6500 roni, si cum de nr 24 de la rapid habar nu am cum il cheama, care a incercat in prima faza sa faca pierduta celebra bricheta incercand s-o smulga din mana arbitrului sau ma rog cine a fost acolo, sa nu fie nici suspendat nici amendat?

Numai vorbim si de faptul ca Lovin a primit 4 etape suspendare si 6500 roni si Rapid 2 etape fara spectatori si 3500 roni.

Si ca sa clarific o nelamurire pentru cineva care postase un comentariu si spunea ca arbitru nu a procedat corect neacordand cele 3 minute. Deci regulamentul FRF sau LPF ma rog cum se numeste acuma spune foarte clar ca DACA ESTE LOVIT UN JUCATOR ARBITRUL POATE ACORDA 3 MINUTE, REPET DACA ESTE LOVIT UN JUCATOR, spre deosebire clara de cazul in care este lovit un arbitru caz in care are dreptul sa decida SUSPENDAREA PE LOC A MECIULUI, deci decizia arbitrului a fost ABSOLUT CORECTA, dupa parerea mea.

oricum tin de cand ma stiu cu Steaua si desii de origine sunt din Cluj nimeni si nimic pe lumea asta nu ma va face sa tin cu alta echipa in afara de Steaua indiferent pe ce loc ar fi si in ce divizie.

Forta Steaua ! fularsteaua2

flo220329.03.2008 00:21
3.Nu a fost chiar demn ce a facut Lovin...dar 4 etape este foarte exagerat ...acum stau si ma gandesc ca Lovin a mai primit saptamana asta 2 etape.dupa meciul cu UTA..asta inseamna ca Lovin are o suspendare de 6 etape...foarte ciudat...(macar de rupea un bronzat)

4.nici un bronzat nu a primit vreo suspendare...or..au facut mare taraboi..aproape ca il bateau pe arbitru...ca sa nu mai spun de incercarea de intrare in vestiarul Stelei...

absolut de acord, mai ales daca te gandesti la cazul Ganea !

postassu8829.03.2008 00:22
fular-campionii trebuia sa se dea 4-0 pentru rapid.......forzza Steaua
vlad7529.03.2008 00:23
Imi cer scuze ca revin, dar mai am o singura intrebare tampita: explicati-mi si mie ca eu nu inteleg, pe cine a lovit Lovin de a primit 4 etape suspendare si 6500 roni, si cum de nr 24 de la rapid habar nu am cum il cheama, care a incercat in prima faza sa faca pierduta celebra bricheta incercand s-o smulga din mana arbitrului sau ma rog cine a fost acolo, sa nu fie nici suspendat nici amendat?

Numai vorbim si de faptul ca Lovin a primit 4 etape suspendare si 6500 roni si Rapid 2 etape fara spectatori si 3500 roni.

Si ca sa clarific o nelamurire pentru cineva care postase un comentariu si spunea ca arbitru nu a procedat corect neacordand cele 3 minute. Deci regulamentul FRF sau LPF ma rog cum se numeste acuma spune foarte clar ca DACA ESTE LOVIT UN JUCATOR ARBITRUL POATE ACORDA 3 MINUTE, REPET DACA ESTE LOVIT UN JUCATOR, spre deosebire clara de cazul in care este lovit un arbitru caz in care are dreptul sa decida SUSPENDAREA PE LOC A MECIULUI, deci decizia arbitrului a fost ABSOLUT CORECTA, dupa parerea mea.

oricum tin de cand ma stiu cu Steaua si desii de origine sunt din Cluj nimeni si nimic pe lumea asta nu ma va face sa tin cu alta echipa in afara de Steaua indiferent pe ce loc ar fi si in ce divizie.

Forta Steaua ! fularsteaua2

Lovin a primit aceasta suspendare pentru ca aceasta comisie iubeste suporerii stelisti. Dar nici chiar asa de mult! Asta ar fi insemnat sa-l lase si pe Banel vreo 5 etape. Asa ca,ne iubeste mai ponderat!

LARI29.03.2008 00:24

Mi-ar fi placut, pentru orgoliul meu, ca meciul sa se fi rejucat, fie chiar si de la 1-0 pentru ei, din minutul 71. Nu pentru a fi corecti fata de ei (au avut si vor ramane pana la sfarsitul lumii cu o mentalitate de zburatoare!), ci fata de orgoliul nostru. Sunt mandru ca majoritatea de pe acest sait nu si-a dorit 3 puncte printr-o decizie arbitara! BRAVO VOUA!!!

Am citit chiar pe saitul FRF ca, daca aia din tribune continua sa arunce cu diverse obiecte in teren, dupa ce s-a anuntat la statia de amplificare ca partida se va intrerupe, se sanctioneaza cu 3-0 pentru adversar, cu cel putin 4 etape de suspendare a terenului si cu penalizare de minimum 6 puncte.

Cum au dat ei doar 3-0 si 2 etape, imi e greu sa-mi imaginez cum au judecat dobitocii din comisie, atata vreme cat se anunta de la mijlocul primei reprize ca meciul se va intrerupe...

In fine... tara de kkt, legi de kkt...

Ma apuca furia cand vad ca nu numai ca nu suntem in stare sa aplicam legile ca lumea, dar nu ne duce capul nici sa copiem legi bune de la restu' lumii, nene.

In fine... sper doar ca duminica sa invingem (desi ne asteapta un gazon destul de prost!). Personal, sper ca CFR sa invinga Dinamo, pentru ca sunt sigur ca se vor mai impiedica pana la final. Nu de alta, dar vad ca potaile se vad iar in Sampion Lig...

Cosmin stelistul29.03.2008 00:25

Echipa noastra mult iubita a castigat la masa verde cu 3-0....decizie corecta sau nu,era cazul ca in sfarsit,clubul rapid sa plateasca pretul pentru lipsa totala de securitate din gara giulesti...suntem la 3 pct de alt club CFR-ist,si putem chiar,maine seara dupa meciul din groapa,sa fim pe primul loc...Corecte sau nu,pct sunt ale noastre,sa de-a Dumnezeu sa stim sa profitam de ele,si sa terminam acolo unde ne e locul...adik pe primul loc....IMPREUNA SPRE TITLUL 24!!! fular-campioniifular-campioniifular-campionii

SteauaToronto29.03.2008 00:32

Hai gata cu teatrul: "ca nu e moral, ca nu e corect." Vorbim aici despre rromi fratilor treziti-va E FOARTE BUNA decizia asta, ce mandru ma uit la clasament, vine titul 24 !:)

«1235»