Mi-ar fi placut, pentru orgoliul meu, ca meciul sa se fi rejucat, fie chiar si de la 1-0 pentru ei, din minutul 71. Nu pentru a fi corecti fata de ei (au avut si vor ramane pana la sfarsitul lumii cu o mentalitate de zburatoare!), ci fata de orgoliul nostru. Sunt mandru ca majoritatea de pe acest sait nu si-a dorit 3 puncte printr-o decizie arbitara! BRAVO VOUA!!!
Am citit chiar pe saitul FRF ca, daca aia din tribune continua sa arunce cu diverse obiecte in teren, dupa ce s-a anuntat la statia de amplificare ca partida se va intrerupe, se sanctioneaza cu 3-0 pentru adversar, cu cel putin 4 etape de suspendare a terenului si cu penalizare de minimum 6 puncte.
Cum au dat ei doar 3-0 si 2 etape, imi e greu sa-mi imaginez cum au judecat dobitocii din comisie, atata vreme cat se anunta de la mijlocul primei reprize ca meciul se va intrerupe...
In fine... tara de kkt, legi de kkt...
Ma apuca furia cand vad ca nu numai ca nu suntem in stare sa aplicam legile ca lumea, dar nu ne duce capul nici sa copiem legi bune de la restu' lumii, nene.
In fine... sper doar ca duminica sa invingem (desi ne asteapta un gazon destul de prost!). Personal, sper ca CFR sa invinga Dinamo, pentru ca sunt sigur ca se vor mai impiedica pana la final. Nu de alta, dar vad ca potaile se vad iar in Sampion Lig...