FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Decizie: Rapid - Steaua 0 - 3!

«12345»
Daemon29.03.2008 00:33
apar tot felul de tipi ciudati pe aici : acum pe bune mai daemon, cum ai reusit tu, stelist adevarat fix o postre pe acest site in doi ani ??? sau sunteti in vizita ???? ham sau cra ? asta asa , sa pun si eu o intrebare, nu radone ? tu ce hram porti, ca si tu esti campion la postari !!

Sa te lamuresc flo2203: contul il am facut de 2 ani, stelist sunt de cand stiu ce e ala fotbal adica de vreo 30 de ani, iar faptul ca nu am postat pana acuma este eronat, probabil ca da este singura postare de pe anul acesta,

mai departe nu cred ca a fi un stelist adevarat se rezuma doar la a posta comenturi aici, acuma am postat pentru ca desii in ultimii ani m-a cam scarbit ce se intampla in fotbalul romanesc si in afara de meciurile Stelei si ale echipei nationale nu ma uit la alte meciuri de fotbal, dar acuma chiar ma interesa sa vad ce parere au ceilalti stelisti, mai departe nu cred ca stiai tu ce e ala fotbal sau stiai de clubul Steaua pe vremea lui ceausescu cand ne bateam pe fanioane ale Stelei de la fiecare meci si alte nimicuri, nu cred ca ai platit tu atatia bani pe bilete la meciurile Stelei cati am platit eu in 30 de ani, si nici nu cred ca ai fost tu la meciurile Stelei exceptand cazurile in care s-au jucat in orasul de unde esti tu, nu cred ca ai venit de la 300 sau 400 de km distanta de Bucuresti ca sa vezi un meci de al Stelei, si cu asta cred ca am spus tot.

iar eu m-as limita si nu as face afirmatii de genul asta ca sunt un ciudat, nu vad de ce as fi un ciudat ca am stat pana la ora asta ca sa aflu decizia, sau de ce as fi un ciudat ca mi-am postat si eu parerea. te deranjeaza parerea mea?

LARI29.03.2008 00:34

Intrebare: decizia de 3-0 conteaza si la golaveraj?

radone29.03.2008 00:35
apar tot felul de tipi ciudati pe aici : acum pe bune mai daemon, cum ai reusit tu, stelist adevarat fix o postre pe acest site in doi ani ??? sau sunteti in vizita ???? ham sau cra ? asta asa , sa pun si eu o intrebare, nu radone ? tu ce hram porti, ca si tu esti campion la postari !!

acum ca sa fii stelist adevarat trebuie sa ai mini 1000 de postari pe site?

vlad7529.03.2008 00:37
Hai gata cu teatrul: "ca nu e moral, ca nu e corect." Vorbim aici despre rromi fratilor treziti-va E FOARTE BUNA decizia asta, ce mandru ma uit la clasament, vine titul 24 !:)

"NEORGOLIOSULE!" :beer2:

radone29.03.2008 00:46

si inca ceva cred ca am (de fapt sunt sigur) mai multe prezente pe stadion decat ai u postari aici.

martanu29.03.2008 00:55

Lovin cred ca a fost suspendat pentru ca observatorul sau arbitrul a notat ceva despre el in raportul de joc. Poate ca ma insel, ca doar in Romania se poate intampla orice.

fiara729.03.2008 01:02

rapizd nu poate face apel la decizia de suspendare a terenului.

La aia cu 0-3 poate face apel!!!

quiT29.03.2008 01:30

ce tare...am castigat cele 3 puncte si am scapat si de Lovin

kosm1n29.03.2008 02:28

Afara Lovineeeeeeeeeeeeeeee! lasaneeeeeeeeeeeeeeeeeee! duteeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! imbatranesc cand te vad in 11-le de start! te rog eu pleaca! nu te vrem!

oliver_1929.03.2008 02:46

CLUBUL RAPID A FOST SANCÞIONAT DE COMISIA DE DISCIPLINÃ DEOARECE NU A ASIGURAT PROTECÞIA ARBITRILOR ªI A ECHIPEI OASPETE:d

asta e cauza care a condus la rezultat:p

acum sa fim atenti la ce facem, si sa castige echipa toate meciurile si poate castigam titlul fular-campionii

:steagcruce:

Danntes29.03.2008 03:40

Veste buna!!! Am scapat de ruptu' de Lovin 4 etape! :)

costhinia29.03.2008 04:46
Veste buna!!! Am scapat de ruptu' de Lovin 4 etape! :)

si cu 2 etape dictate dupa meciul cu uta deci 6.

intradevar o veste buna

Tupac Amaru29.03.2008 04:50

Desigur ca, pentru tzigani, obligativitatea respectarii legii este echivalenta cu o crima. Din aceasta cauza nu vor intelege niciodata ca nu se putea da un alt verdict normal in aceasta situatie.

Vinovatii sunt cei care au aruncat cu obiecte contondente in teren, adica "blanzii" suporteri rapidisti! Sa fie identificati si adusi in fata justitiei! Speta este clar de tip penal - avem de-a face cu niste descreierati care trebuie bagati urgent la racoare!

alexmk1729.03.2008 05:44

Ba poate face apel la pierderea meciului! La suspendarea terenului nu pot face apel!

Adevarul e ca si-au dat seama si aia de la comisie ca Lovin e praf si de abia aici ne-au favorizat in lupta cu alelalte! Sa ne faca un asemenea cadou si sa-l suspende pe Lovinel 6 etape, chiar ca e super! Iupiduuuuuuuuu!

Pacat ca nu prea avem sanse la Vaslui! Macar un egal, ca la ultimul meci am luat-o in bot cu 1-0! Va fi extrem de greu, dar daca marcam iar din faza(faze) fixe, nu ne suparam! Victoria e importanta, egalul e bun! Oricum, javrele nu au cum sa bata keferei! sunt praf baietii din groapa!

biku00729.03.2008 05:52

@fiara7 -- "Lovin e suspendat 4 etape și amendat cu 6.500 RON pentru cã a fãcut presiuni asupra lui Deaconu sã întrerupã partida de joia trecutã."- Daniel Cernat

fular-campionii fular-campionii fular-campionii

bella29.03.2008 06:07

asta e, noua ne convine :D numai sa nu mai facem pashi greshitzi de acum in colo :D o fi posibil ?

predatorpulse729.03.2008 06:16

Eu as fi preferat rejucare de la 0-0 si sa castigam pentru ca ar fi crapat pipota in milogi si mai tare decat acum. Daca se va mentine 0-3 vom fi supusi inca unui linsaj mediatic in care mass-media se va coaliza cu "victimele" campionatului,adica rapid si restul echipelor care se vor plange vreo 2 luni de acum ca Steaua e favorizata,stiti voi ceausescu si bla bla....

Adevarul e ca baietii astia de la comisii n-au nici un pic de tact,daca vroiau sa multumeasca ambele parti dadeau o rejucare de la 0-0,o suspendare de 4 etape pentru rapid(re-re-recidivisti),depuntare cu vreo 3 pc si suspendarea jegurilor sapunaru,maftei si pancu.

Cred ca de fapt cei de la Steaua nu au vrut sa cedeze si pentru mine e jenant ce ar face astia pentru 3 pc,pc care mie mi-ar fi adus mult mai multa satisfactie daca erau castigate pe teren.

Cu rejucare,suspendare si depunctare crapidul ar fi fost pedepsita si avertizata sa-si faca ordine in tiganie iar noi nu am fi fost avantajati aiurea. De un lucru mi-am dat seama in aceste zile,vorba "filosofului" dinu, cand se spune "unde e lege,nu e tocmeala",noi am inventat tocmeala,sper ca nu credeti ca au stat atatea ore discutand despre regulamente,nu,au audiat partile si apoi s-au scremut din greu sa dea o decizie. Iar faza cu suspendarea lui Lovin e haioasa,ok Lovin e milog( o fi crapidist?) si ii dai 4 etape,dar jucatorii rapidului care l-au busculat pe arbitru nu iau nimic? Dar capitanul rrom maftei nu ia nimic cand a incercat sa ciordeasca in mod ghiluestean "dovada" din mana tusierului?

Oricum,stati linistiti ca circul nu s-a terminat,din cate am inteles rapid mai are vreo 2-3 instante in care poate face apel la decizia de 0-3,insa nu poate face la cea de suspendare.

Daca ar mai exista cinste in fotbalul romanesc ar trebui sa ne cerem singuri afara din Europa vreo 2-3 ani ca la cata mizerie e in acest campionat parca nu meritam...

Noi sa batem la Vaslui si o sa vedem ce se va intampla.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

MoWeed29.03.2008 06:22

Oricat de putin l-as putea suporta pe Lovin si ca jucator si ca om, de ce naiba l-a suspendat? Dar Pancu, Maftei si jegu ala de Sapunaru???

Bine macar ca s-a respectat legea.....

zloty29.03.2008 06:29

o sa zica rapidistii ca Steaua e ajutata sa castige titlu si o sa faca apel la suspendarea lu Lovin:))))

MoWeed29.03.2008 06:30
o sa zica rapidistii ca Steaua e ajutata sa castige titlu si o sa faca apel la suspendarea lu Lovin:))))

=))))))))))))))

ANTIgigi29.03.2008 06:35

....si ulterior o sa il transfere pentru 1.5 milioane de euro. Doar e "si" jucator de nationala....nu?

PS:............NU..........Lovin nu e nici jucator, nici fotbalist, nici.....NIMIC.

Virgil29.03.2008 06:39

A fost un verdict dat in spiritul legii si nu in litera legii. Un verdict care ii multumeste intr-un fel si pe unii si pe ceilalti.

Pe cei de la Steaua pentru ca le-a fost acordata victoria cu 3-0. Pe cei de la Rapid pentru ca au primit doar doua etape de suspendare a terenului, iar jucatorii Sapunaru, Marius Constantin si Maftei au fost iertati desi au bruscat arbitrii. Au fost iertati de asemenea Nae Manea si Constantin Zotta care au incercat prin forta sa-l determine pe arbitru sa reinceapa jocul. Nae Manea se face vinovat si de faptul ca a amenintat cu moartea jucatorii Stelei blocati in vestiar.

Privind din celalalt unghi de vedere, al nemultumirii, Steaua ar trebui sa fie nemultumita ca Lovin a luat 4 etape de suspendare care adunate la cele 2 primite pentru talpa pusa pe tibia lui Mihut de la UTA, ajung la un total de 6 etape. Rapidul ar trebui sa fie nemultumit de amenda de 53.500 RON pe care urmeaza sa o plateasca.

Judecata Comisiei de Disciplina a semanat cu un târg in trei: membrii comisiei, reprezentantii Steaua, reprezentantii Rapid. S-a dat cum era firesc meci pierdut Rapidului, amenda si suspendarea terenului, dar a fost iertat in schimb comportamentul jucatorilor si tehnicienilor sai pentru a inghiti mai usor rezultatul de forfait. Acest lucru a fost posibil ca urmare a presiunii mari facute de Rapid si de presa in general.

Personal imi pare rau pentru Lovin, care devine tapul ispasitor al acestui meci, poate eroul Stelei pentru cele 3 puncte obtinute. Urmeaza detronarea perfidului CFR duminica si continuarea seriei meciurilor victorioase. Asa sa ne ajute Dumnezeu.

ZeceMagic29.03.2008 07:21

Nu e corect au uitat sa-i sanctioneze pe rapidistii care l-au bruscat pe Deaconu .... nu ai voie sa atingi un arbitru... mi se pare mai grav ce au facut ei decat faptul ca Lovin a vorbit cu arbitrul si i-a cerut pe buna dreptate sa incheie meciul!!!

Gica Chioru29.03.2008 07:36
Pe cei de la Rapid pentru ca au primit doar doua etape de suspendare a terenului, iar jucatorii Sapunaru, Marius Constantin si Maftei au fost iertati desi au bruscat arbitrii. Au fost iertati de asemenea Nae Manea si Constantin Zotta care au incercat prin forta sa-l determine pe arbitru sa reinceapa jocul. Nae Manea se face vinovat si de faptul ca a amenintat cu moartea jucatorii Stelei blocati in vestiar.

Decizia e mizerabila, le-a fost frica de FIFA si au fost obligati sa decida 0-3, restul e apa de ploaie, mai mult, suspendarea lui Lovin este abuziva.

1.Rapidul trebuia depunctat cu 6-10 puncte.

2.Stadionul Giulesti suspendat cel putin pana la sfarsitul campionatului,

3.Oficialii si jucatorii Rapidului, care au bruscat arbitrul, suspendati si amendati drastic.

Clubul Steaua trebuie sa dea un comunicat in care sa-si spuna punctul de vedere tinand seama de cele trei puncte de mai sus.

ps.din pacate creditorului nostru nu-i pasa de club ci numai de propria-i persoana, poate-i arunca si lui cineva cu o bricheta-n cap...

SuperSteaua29.03.2008 07:44
...suspendarea lui Lovin este abuziva.

1.Rapidul trebuia depunctat cu 6-10 puncte.

2.Stadionul Giulesti suspendat cel putin pana la sfarsitul campionatului,

3.Oficialii si jucatorii Rapidului, care au bruscat arbitrul, suspendati si amendati drastic.

Clubul Steaua trebuie sa dea un comunicat in care sa-si spuna punctul de vedere tinand seama de cele trei puncte de mai sus.

Mi-ai luat vorbele din tastaturã!

«12345»