apar tot felul de tipi ciudati pe aici : acum pe bune mai daemon, cum ai reusit tu, stelist adevarat fix o postre pe acest site in doi ani ??? sau sunteti in vizita ???? ham sau cra ? asta asa , sa pun si eu o intrebare, nu radone ? tu ce hram porti, ca si tu esti campion la postari !!
Sa te lamuresc flo2203: contul il am facut de 2 ani, stelist sunt de cand stiu ce e ala fotbal adica de vreo 30 de ani, iar faptul ca nu am postat pana acuma este eronat, probabil ca da este singura postare de pe anul acesta,
mai departe nu cred ca a fi un stelist adevarat se rezuma doar la a posta comenturi aici, acuma am postat pentru ca desii in ultimii ani m-a cam scarbit ce se intampla in fotbalul romanesc si in afara de meciurile Stelei si ale echipei nationale nu ma uit la alte meciuri de fotbal, dar acuma chiar ma interesa sa vad ce parere au ceilalti stelisti, mai departe nu cred ca stiai tu ce e ala fotbal sau stiai de clubul Steaua pe vremea lui ceausescu cand ne bateam pe fanioane ale Stelei de la fiecare meci si alte nimicuri, nu cred ca ai platit tu atatia bani pe bilete la meciurile Stelei cati am platit eu in 30 de ani, si nici nu cred ca ai fost tu la meciurile Stelei exceptand cazurile in care s-au jucat in orasul de unde esti tu, nu cred ca ai venit de la 300 sau 400 de km distanta de Bucuresti ca sa vezi un meci de al Stelei, si cu asta cred ca am spus tot.
iar eu m-as limita si nu as face afirmatii de genul asta ca sunt un ciudat, nu vad de ce as fi un ciudat ca am stat pana la ora asta ca sa aflu decizia, sau de ce as fi un ciudat ca mi-am postat si eu parerea. te deranjeaza parerea mea?