FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Decizia

«12345»
flo220326.03.2008 16:43

din putzul gandirii marca de ghiulesti utccopos : spiritul fotbalului este ca meciul sa se desfasoare pana la capat, indiferent cum, asa cum a continuat arbitrul german "profund ranit" !!!

Fortune Teller, pe langa faptul ca nu ar fi corect, nu exista nici o baza legala pentru asa ceva.

AdrianUltras2526.03.2008 16:53

Cat ar fi de corect sa se joace meciul de la min 73 avand in vedere ca acum jucatorii rapidisti vor fi odihniti si vor putea sa se apere mai usor?

Pai asta ar fi corect doar pentru aviari.

De ce nu vor sa se rejoace de la 0-0?

Sa fie respectate regulamentele.Ca de era invers sigur toata lumea ar fi cerut nu doar pierderea meciului cu 3-0 de catre Steaua ci si depunctarea cu vreo 20 de puncte.

Si nu mai dati citate din Copos, acel mare iubitor de baieti.

Piece of Mind26.03.2008 16:53
eu cred ca toata conducerea noastra, in frunte cu "profetul", a avut o atitudine corecta si decenta in cazul de fata.

Ai dreptate, totul culminand cu declaratiile "profetului", ca daca nu se da 3-0 pentru Steaua, merge pana in panzele albe, recte tribunalul de la Lausanne...Daca ar fi fost 1-0 pentru noi in acel minut 73, as fi inteles, asa, nu este decat o pledoarie "pro causa".

toti trebuie sa intelegeti ca spre deosebire de rapid, o echipa de cartier cu mentalitate de pitici, Steaua este altceva! suntem prea puternici si prea mandri ca sa intram in noroiul unei rivalitati ce nu ne intereseaza. Steaua nu a cerut si nu cere niciodata clementa si de aceea, nici nu ofera clementa! pentru Steaua, rapid nu exista!

Tu ar trebui sa iesi din butoiul cu admiratie fata de Gigel, in care se pare ca ai cazut de multa vreme (in mod inexplicabil pentru cineva cu educatia si cultura ta) si sa realizezi ca tocmai pentru ca noi suntem Steaua, iar ei nimic, ar trebui sa acceptam rejucarea partidei si nu sa ne ascundem dupa niste prevederi obscure dintr-un regulament despre care oricum nimeni nu stie mai nimic.

Sunt profund trist sa vad ca mesajul articolului meu s-a pierdut undeva printre randuri. Pacat.

FortuneTeller26.03.2008 17:00

@flo2203

Stiu ca nu ar fi corect si nici nu exista baza legala, dar oricum in Romania astea nu conteaza, nu-i asa? Felul in care e prezentata situatia in acest moment e hilara, o decizie corecta conforma cu regulamentul si CAUZATA de marlania rapidista (club, jucatori si fauna din tribune) va fi perceputa peste tot ca pro-Steaua in loc de contra-Rapid. Iar ce ma ingrijoreaza cel mai mult este reactia de dupa acesta decizie, felul in care vor fi judecate toate tampeniile gen "rasism", sau felul in care jandarmii vor actiona "preventiv" la meciul nostru cu Dinamo. CFR si Rapid sunt niste copii rahitici ai fotbalului romanesc, dar Dinamo am vazut si stiu ce poate, pe ce "butoane" apasa.

fedora26.03.2008 17:01
Deci am putea chiar sa castigam campionatul dar detractorii Stelei ar ramane fara munitie.

Chiar crezi ca se vor opri?

Eu ma indoiesc, vor da in noi fie ca vom primi cele 3 puncte sau nu, asa ca prefer punctele.

SOS26.03.2008 17:39

am ascultat astazi o emisiune pe sport total fm si am fost siderat, pot spune chair ingretosat. trebuie sa spun ca aveam o parere buna despre radu banciu, depsre comentatorul banciu. dar azi am auzit ceva ce a depasit orice imaginatie si nu stiu de ce nu se poate face nimic. cna-ul chiar nu poate atrage atentia? sunat de catre un ascultator (dinamovist cred) care infiera Steaua, cel ce spunea ca nu are nicio preferinta din campionatul Romaniein si se considera ca este un tip impartial a spus ca toti suporterii stelisti (TOTI) sunt niste lichele si ca toti (TOTI) cei ce vor tine de acum incolo, in speta copiii de cativa ani cae incep sa inteleag fotbalul vor fi si ei tot niste lichele. m-a deranjat pentru ca aveam respect pentru acest ziarist.in schimb pentru unii ca nourescu, udrea sau stiucan si alti multi bineinteles nu mai e nimic de spus. uneori credeam ca sunt paranoic si ca mi se pare, fiind subiectiv, ca sunt f multe impotriva noastra. dar acum m-am convins...acesta e adevarul gol-golut. chiar si acet titlu de la sport.ro "afacerea bricheta" este tendentios. si ma intreb...care ar fi fost pozitia acestor folositori ilegali de stilou daca acest lucru se intampla in Ghencea? e retoric si fara rost. raspunsul il stim cu totii.

colaps26.03.2008 17:42

onarea mai presus de toate... depunctarea rapidului (pedepsirea vinovatilor) si stabilirea rezultatului final pe teren... aduceti-va aminte de anul in care i-am eliminat... au incercat cu disperare sa obtina depuncatarea noastra pe motiv de scandari rasiste... penibil si patetic... aceste trei puncte vor atarna ca o piatra de moara...

alexblaja26.03.2008 17:46

"Avocatul lui Copos, Gheorghe Florea, ajuns în urmã cu câteva minute la sediul Ligii a declarat cã va cere daune morale: "Vom cere daune de 20 de milioane de euro, care vor fi primele jucãtorilor pentru intrarea în grupele Ligii Campionilor", a spus avocatul."

Uite de-aia nu sunt de acord cu nicio rejucare, din cauza tupeului extraordinar pe care-l au acesti rapidisti. Dupa ce ca arunca cu obiecte in teren, mai vor si daune morale pentru ca s-a intrerupt meciul. Sa se aplice legea, sa se dea 3-0 pentru Steaua. Nicio rejucare, 3-0 pentru Steaua si 4-10 etape suspendare pentru stadionul Giulesti. Asta e legea, asta e corect, asta e moral.

Oricum, de ce e toata lumea sigura ca daca Rapidul castiga, se termina Campionatul? Era cumva ultima etapa? Exista posibilitatea sa castigam la masa verde, asa cum spune legea, si sa nu castigam campionatul. Cred ca vor fi mai mult de 3 puncte intre locul 1 si locul 2, indiferent cine castiga campionatul anul asta.

AdrianUltras2526.03.2008 18:00

Ce 3-0? Ce rejucare?

Nu fiti rai ma.

Pai rezultatul va trebui sa fie unul pe placul tuturor.

Asa ca, dupa ce am stat mult si m-am gandit,cred ca asta ar trebui sa decida comisia de disciplina:

1.rapid sa castige cu 1-0 meciul.

2.Steaua sa fie depunctata cu 30 de puncte.

3.cefereul sa primeasca titlul de campioana.

4.Deaconu sa fie ucis cu pietre.

Asa toti ar fi multumiti.

rapidistii ar putea zice ca ne-au batut.

ceferistii ar juca in CL.

Dinamo ar termina pe 2 si teoretic s-ar putea pregati pentru CL.

Si nu in ultimul rand, Steaua ar retrograda.

Si s-ar mai si termina odata cu povestea asta enervanta.

alexblaja26.03.2008 18:14

S-a amanat amanarea pentru vineri dupa ora 12! Trebuia sa ajunga lumea la meci!

Moralitatea si corectitudinea au invins!

Legea a fost inca odata nerespectata.

La revedere! Drum bun! Noapte buna!

bossy26.03.2008 18:18

Ati auzit ca s-a suspendat sedinta pentru Vineri la ora 12:00? Forza Steaua!!! :steagcruce:fularsteaua2fular-campioniifularultras

fedora26.03.2008 18:19

Mda, inca doua zile in care presa poate pompa linistita impotriva Stelei.

Eu zic ca o sa fim fericiti daca scapam doar cu 1-0.

Prea multi au de pierdut daca se respecta regulamentul...

AdrianUltras2526.03.2008 18:27

Just as I predicted!

:))

Avocatii rapidului au gasit ceva cale de a scapa.

Exact cum am zis intr-un post anterior.

Daca era vorba sa fie respectate regulamentele, vineri s-ar fi luat decizia corecta.(Adica 3-0 pentru Steaua si alte sanctiuni pentru rapid)In 10 ore insa rapidistii nu puteau sa afle nimic.

Dar asa, intr-o saptamana, s-a analizat tot si s-au gasit niste portite.

Vineri vom afla cand se va rejuca meciul cu rapid.Meciul va fi reluat bineinteles din min 73.

P.S.

Cred ca ati observat ca falcosul Andone a scapat de suspendare si ca va fi pe banca in meciul cu Dinamo.Oare cum?!

cefere strikes again!!!

Liga 1 seamana tot mai mult cu o gara:))

Si cica cu noi trag comisiile si arbitrii si ferefeul si lepefeul:))

dee26.03.2008 18:30
S-a amanat amanarea pentru vineri dupa ora 12! Trebuia sa ajunga lumea la meci!

vineri e deja weekend,nu sta nimeni dupa ora 13.00 probabil vom afla marti :)

Nu inteleg de ce se tot amana, rezultatul e previzibil: victorie acordata Stelei, 4 etape suspendarea terenului . Cred ca se discuta doar problema depunctarii sau nu a echipei Rapid. Oricat de antipatici mi-s rapidistii nu le-as dori asta, pana la urma nu e vina echipei, ci a clubului, deci, sa le dea o amenda, ceva si sa se termine o data cu tot circul asta.

Asa cum spunea si articolul, Steaua are mai degraba de pierdut ca si imagine in cazul aplicarii regulamentului, rapidistii , victime colaterale, fiind "protejati" de presa care speculeaza sindromul victimizarii.

bogdan26.03.2008 18:32

Situatia nu este roza deloc. As vrea sa ma pot detasa de evenimente, dar imi este imposibil. Sunt plin de dispret si de draci. Faptul ca Becali a marit primele de la 100 la 200 de mii de euro (cred ca a simtit el ceva pe la comisie), cat si faptul ca s-a amant pentru vineri, ma pune serios pe ganduri. Nu aveam nimic cu rapidistii pana acum, erau doar rivali, dar au reusit sa-mi umple inima de amaraciune si mai ales de ura. Nu pot intelege cum conducerea Stelei este asa de plapanda. Ceva nu merge acolo sus, nu numai pe teren. Sincer credeam ca in sfarsit se va face dreptate cu aceasta echipa urata rapid, dar se pare ca zicala "De raia mai scapi, dar de tigan BA" se aplica. Oricare ar fi rezultatul, baietii nostri ar trebui sa puna serios pe munca si sa trateze fiecare meci ca pe o finala CL. Sper sa putem bate fara probleme la Vaslui si pe Dinamo (nu stiu dar tare imi este ca de fapt in spatele a tot se afla jigodiile. Dezbina si stapaneste). Decizia de meci pierdut in fata rapidului ar face ca distanta dintre ei si noi sa fie doar de 3 pct, pct pe care stim cu toti cum le-ar putea obtine. Doamne ajuta!.

MoWeed26.03.2008 18:34

De ce naiba tot amana?Nu inteleg ce mai e de discutat. Regulamentul e sfant si vrajelile lui Copos cu "spiritul fotbalului" nu ar trebui sa tina in mod normal.

AdrianUltras2526.03.2008 18:37

Moweed

Se amana pentru ca, daca mai stam o saptamana sau ceva, lumea o sa uite de toata treaba asta si atunci nu se va mai face nimic.Meciul va fi lasat nejucat:))

Piece of Mind26.03.2008 18:38
am ascultat astazi o emisiune pe sport total fm si am fost siderat, pot spune chair ingretosat. trebuie sa spun ca aveam o parere buna despre radu banciu, depsre comentatorul banciu.

Radu Banciu este pur si simplu UN GUNOI, pe care nu merita irosit nici macar un scuipat.

bogdan26.03.2008 18:40
.....Steaua are mai degraba de pierdut ca si imagine in cazul aplicarii regulamentului, rapidistii , victime colaterale, fiind "protejati" de presa care speculeaza sindromul victimizarii.

Arata-mi si mie un singur articol in care Steaua nu a fost lovita in imagine de ridicolii ziaristi. iti aduci aminte zecile pagini scrise de gafele lui Carlos, de gafele lui Nicolita. Erau ziarele FULL cu bancuri si mistocarii. Bataia de joc pe care o suportam cu toti pentru acel doar 1pct luat in CL si inca multe altele. Crezi ca ne vor lasa vreodata in pace, crezi ca vor recunoaste vreodata adevarata valoare a Stelei? NICIODATA. Tot mereu vor lovi in Steaua, tot mereu ne vor face comunisti, tot mereu ne vor face blatisti si mai stiti si voi foarte bine cum. Asa ca ce ar trebui sa facem. SA CEDAM. NICIODATA, NICIODATA

stelist43v3r26.03.2008 18:44

Ce onoare, domne? Da-o-ncolo de onoare. De ce sa se rejoace, cand regulamentul nu prevede chestia asta? Plus ca am face pe plac rapidistilor. Repet, onoarea nu are nicio legatura cu fotbalul. Decizia corecta ar fi 3-0 pentru Steaua si cateva etape de suspendare a cocinei pe care ei o numesc stadion. Iar daca nu se da acest verdict, se demonstreaza ca huliganii detin legea in Liga I iar papagalii din varful acesteia nu pot face nimic. Iar faptul ca s-a amanat sedinta arata ca e foarte probabil ca acea comisie (pentru ce o fi pusa acolo? niciodata nu a facut ce trebuia) sa fi pus botu' la vaicarelile domnisoarei George(iana) Copos.

andyro26.03.2008 21:00

Daca meciul se va rejuca va fi o nedreptate.

Pentru cei care sustin rejucarea, inchipuiti-va urmatorul scenariu - se lasa libera intrarea, adica nu se fac controale stricte (cum e de obicei in Giulesti), din cauza masurilor de securitate reduse spectatorii invadeaza terenul cu bate de baseball si ii bat pe toti jucatorii stelisti. Conform aceluiasi rationament pe care l-am vazut in unele postari de mai sus, meciul ar trebui rejucat pentru ca, nu-i asa, lucrurile trebuie sa se desfasoare pe teren. Mai mult, din ce am vazut in ultimele zile, probabil presa ar da vina pe jucatorii stelisti ca au stat in teren in loc sa plece la cabine.

Pana la urma, de ce sa mai dam cartonase rosii pentru gesturi nesportive ? Am dezechilibra partida, si n-ar fi corect pentru o echipa. De ce sa existe penaltyuri, cand avantajeaza una din echipe. Sa lasam doar 22 de jucatori sa se bata pe teren, FARA ALTE REGULI, si sa vedem ce iese.

Exista niste motive clare pentru care exista legi/regulamente, si pentru care acele legi trebuiesc respectate. Iar daca cineva considera ca legile/regulamente sunt incorecte, imorale, nedrepte, le poate contesta INAINTE sa se intample ceva, nu atunci cand se vad adanc bagati in problema, ca sa zic asa.

st_194726.03.2008 22:29
Daca meciul se va rejuca va fi o nedreptate.

Pentru cei care sustin rejucarea, inchipuiti-va urmatorul scenariu - se lasa libera intrarea

Pai daca o sa se rejoace, automat, tiganii nu or sa aibe terenul suspendat .. multe etape?

DanStan27.03.2008 01:57

Indiferent care ar fi decizia marea problema e jocul nostru. Pe astia ar fi trebuit sa-i umilim pe teren. Ce dreaq, pe astia s-au pi*** in retur si U Cluj, si Pooli Bragadiru, si Gloria Buzau ...

Chiar daca e posibil ca o prte din jucatori au jucat in asa fel incat sa-l ingroape pe Rednic si doar in meciul cu noi s-au mobilizat tot nu avem vreo justificare. Cum au ajuns jegosii astia sa ne conduca in minutul 73 ? Daca nu putem invinge pe teren o echipa romaneasca de doi bani atunci ce cautam in cupele europene ? Si de ce vrem neaparat titlul daca timp de 90(tur)+73(retur) = 163 de minute nu putem inscrie un nenorocit de gol in poarta unei echipe de mana a 7-a in Europa ?

CaTaLiNsm StElIsTu27.03.2008 03:50

Hai mai baieti sa fim seriosi....gata cu gluma,ce...de parca voi nu stiti ce se va intampla....prefacutilor...;))

E exact ca si cu infractorii astia de ne fura tara...ii plimba de2-3ori pe la"justitiari"...intr-un final se judeca;iar verdictul....2ani cu suspendare.Transpus la noi ar venii ceva de genul...se amana de vreo 2 ori"judecata"....intr-un final se hotaraste ca meciul trebuie jucat de unde a fost oprit(ca doar asa e normal,nu?...doar no sa se mai joace ce sa jucat...),iar sanctiune e defapt una sau doua etape fara spectatori.

Rapidul"gareaza" pe 3 linii in fata portii,ca doar mai sunt17minute de joc,iar lucrurile raman ca si pana acum.

....,deci....ramane cum am stabilit.....va spune "Mezelul"inainte de"judecata"...

LanDSharK27.03.2008 07:23
Hai mai baieti sa fim seriosi....gata cu gluma,ce...de parca voi nu stiti ce se va intampla....prefacutilor...;))

E exact ca si cu infractorii astia de ne fura tara...ii plimba de2-3ori pe la"justitiari"...intr-un final se judeca;iar verdictul....2ani cu suspendare.Transpus la noi ar venii ceva de genul...se amana de vreo 2 ori"judecata"....intr-un final se hotaraste ca meciul trebuie jucat de unde a fost oprit(ca doar asa e normal,nu?...doar no sa se mai joace ce sa jucat...),iar sanctiune e defapt una sau doua etape fara spectatori.

Rapidul"gareaza" pe 3 linii in fata portii,ca doar mai sunt17minute de joc,iar lucrurile raman ca si pana acum.

....,deci....ramane cum am stabilit.....va spune "Mezelul"inainte de"judecata"...

sper sa te inseli,omule !!! :no: o sa iasa urat daca se va relua meciu!!sper ca macar acum sa fie bun de ceva Gigi si sa nu se lase prostit de Copos.

in rest bravo Romaniei si HAI Steaua! sper sa batem la Vaslui si cainii spurcati sa ne dea inc`o mana de ajutor in meciu cu compostorii! :thumbup:

FORZA Steaua ! Pace ! :steagcruce:

«12345»