Daca meciul se va rejuca va fi o nedreptate.
Pentru cei care sustin rejucarea, inchipuiti-va urmatorul scenariu - se lasa libera intrarea, adica nu se fac controale stricte (cum e de obicei in Giulesti), din cauza masurilor de securitate reduse spectatorii invadeaza terenul cu bate de baseball si ii bat pe toti jucatorii stelisti. Conform aceluiasi rationament pe care l-am vazut in unele postari de mai sus, meciul ar trebui rejucat pentru ca, nu-i asa, lucrurile trebuie sa se desfasoare pe teren. Mai mult, din ce am vazut in ultimele zile, probabil presa ar da vina pe jucatorii stelisti ca au stat in teren in loc sa plece la cabine.
Pana la urma, de ce sa mai dam cartonase rosii pentru gesturi nesportive ? Am dezechilibra partida, si n-ar fi corect pentru o echipa. De ce sa existe penaltyuri, cand avantajeaza una din echipe. Sa lasam doar 22 de jucatori sa se bata pe teren, FARA ALTE REGULI, si sa vedem ce iese.
Exista niste motive clare pentru care exista legi/regulamente, si pentru care acele legi trebuiesc respectate. Iar daca cineva considera ca legile/regulamente sunt incorecte, imorale, nedrepte, le poate contesta INAINTE sa se intample ceva, nu atunci cand se vad adanc bagati in problema, ca sa zic asa.