FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Decizia

«1345»
Kreator27.03.2008 17:52
Nu e cert nimic pana maine. Totul e in coada de peste. E adevarat ca arbitrul Deaconu trebuia sa astepte 3 minute inainte de a reincepe meciul, dar asta e problema lui si va da socoteala personal. Meciul a fost intrerupt si asa va ramane. Ce? Daca se marcheaza gol din offside sau din penalty inventat se anuleaza golul? Nu! Plateste arbitrul cu cateva etape de suspendare. Pentru mine este cat se poate de clar: meci pierdut pentru Rapid!

In primul rand arbitrul a dorit sa reinceapa partida dupa ce le-a dat sansa rapidistilor sa se potoleasca.

Nu au facut-o, si au continuat sa arunce cu obiecte pe teren.

Cele 3 minute sunt MAXIMUM si nu minimul de timp care s-ar putea acorda.

Cum ar fi daca suporterii ar invada terenul cu bate si pistoale (ca tot a fost unul pe un teren cu u pistol la el zilele astea)...

Ce ar trebui sa faca arbitrul?

Sa stea 3 minute, timp in care ar incasa 50 de bate in cap, si dupa aceea sa anunte ca cele 3 minute au trecut si ca meciul se intrerupe?

In cupele europene a fost un arbitru care a incasat o moneda in cap in drumul spre vestiare la pauza, si a intrerupt meciul pus si simplu....

rapizii au avut o sansa sa se potoleasca, dar au crezut ca normal este sa face ce vor ei, cand vor ei, daca vor ei...

vlad7527.03.2008 18:08

Dupa deciziile de astazi ale Comisiilor FRF este clar ca verdictul de maine va fi unul aspru pentru Rapid. Nu degeaba l-au suspendat pe Becali 2 luni. Creditorul este foarte calm si accepta cu zambetul pe buze aceasta decizie. Stie el mai bine. Problema este urmatoarea! La prim vorba scoasa pe fund de Gigi Becali mai marii fotbalului vor taia in carne vie si de suferit va avea clubul Seaua. Parca vad discutia dintre Mircea Sandu si Gigi Becali: "Bai Gigi,va dam victorie la masa verde cu 3-0 dar daca mai scoti un cuvant pe gura aiurea va ardem si pe voi!"

Acest lucru seamana izbitor cu fapta lui Becali din campionatul trecut cand a scandat alaturi de dinamovisti la acel meci cu CFR. Si Becali facuse o promisune,ca nu va mai zice nimic despre Dinamo dar n-a putut sta deoparte. Acum este mai grav daca va debita iar ineptii marca Pipera!

PS Cat era Becali dispus sa plateasca pentru campionatul asta?

ingerasul_elena27.03.2008 18:31

Cred ca cea mai buna solutie ar fi rejucarea meciului!Asta dc tinem la demnitatea noastra de stelisti, pentru a nu ne acuza altii ca cerem pomana!! forzateauaforzateaua

flo220327.03.2008 19:28

se spune ca in ziua cand Copos dadea mizeria aia pe care ei o numesc club lui taher, asa...intr-o doara, a aparut pe la crown plaza numitul domn fost arbitru Marcel Lica , daca il cunoasteti. asta inseamna ca or sa apara surprize, daca tot face parte din comisia CCA care judeca maine daca deaconu a procedat corect ?

fsorini27.03.2008 21:18

Dupa filmul meciului de la televizor:

1. min 70 si 19 secunde - primul anunt sa nu se mai arunce in teren ca arbitrul poate intrerupe meciul

2. min 71 si 12 secunde - arbitrul este lovit si se face al doilea anunt ca se va opri meciul daca se arunca din tribune

3. min 72 si 20 secunde - arbitrul discuta la margine cu observatorul meciului si pe stadion se cere a 3-a oara sa nu se mai arunce din tribune ca se va opri meciul.

4. min 72 si 55 secunde - arbitrul vrea sa reia meciul si se anunta pentru a 4-a oara ca se va opri meciul daca se mai arunca din nou in teren.

5. min 73 si 28 de secunde ( dupa 3 min si 9 secunde) se arunca din nou in teren si arbitrul opreste meciul pe fondul celui de al 5-lea anunt.

Asa ca au trecut cele 3 minute. Cine nu crede sa verifice filmul meciului.

In rest sunt milogeli si amenintari ale celor de "supt podul Grand". CRA-CRA

In fond decizia de rejucare insemna ca se creaza un precedent prin care se anuleaza decizia unui arbitru care este suveran in teren. Decizia arbitrului a fost de oprire a meciului si deci Rapid-Steaua 0-3. De aici sa vedeti cum vor curge garla cererile de rejucare a meciurilor pe motive de 11 metri ne acordat sau acordat sau de offsaid care nu era sau era.

victor28.03.2008 08:04
In primul rand cred ca ar fi trebuit sa zici gusturi masochiste, nu sado....in fine

Si mie imi place sa castige Steaua, dar conform regulamentelor in vigoare. Inainte sa imi raspunzi te invit sa citesti articolele scrise de mine in ultimele zile pe acest site. Acolo vei afla ca sunt de parere ca Steaua trebuie sa castige cu 3-0 meciul cu Rapid, dar numai pentru ca asa spune legea. Daca regulamentul nu ar fi spus asta nu as fi sustinut aceasta varianta. Consider ca in Romania trebuie respectata legea, atata tot!

Despre cei care si-ar dori sa castige Steaua indiferent prin ce mijloace, cum ar fi de exemplu mituirea arbitrilor sau altele asemenea, nu am decat cuvinte de ocara!

cine a vorbit de mituirea arbitrilor? poate nu realizati, dar in campionatul nostru trebuie sa dai ca sa nu fi furat?! de ex. noi in tur am fost praduiti ca-n codru la Cluj cu CFR (eliminare neacordata lui Semedo si penalty in prima repriza la bicfalvi) si la Timisoara (doua goluri anulate aiurea si penalty la Banel) si nimeni nu se scandaliza. acum, dupa doua decizii controversate in favoarea noastra, vad ca arbitrajul a devenit brusc o problema nationala, iar multi dintre voi aveti accese melodramatice de moralitatea (ca si cum escrocii din fotbal ar intelege ceva din cuvantul asta?). pana una alta eu cred ca in campionatul curent, adunand greselile si avantajele, suntem cam tandea pe mandea!

numai ca toata lumea trebuie sa inteleaga ca lumea fotbalului romanesc este populata in proportie covarsitoare de escroci. iar ca sa castigi iti trebuie de multe ori o abilitate diabolica. numai in Romania este posibil sa cheltui sume imense doar ca sa "convingi" echipele sa-si joace cinstit meciurile cu adversarii tai si vad ca nimeni nu se scandalizeaza pe chestia asta. ba mai mult, este blamat tocmai acela care incearca sa impuna corectitudinea in apararea sanselor. daca iau ca ex. meciul de anult trecut Dinamo - CFR, cainii se cearta si acum, dupa un an, pe milionul lui Gigi si se acuza precum sacalii ca nu a fost corect impartit. iar presa ne critica pe noi pentru moralitate defectuoasa, in loc sa se intrebe DE CE Dinamo NU AR FI JUCAT LA MAX. CAPACITATE NUMAI pentru ONOAREA SI DEMNITATEA LOR, pentru SPIRITUL JOCULUI? DE CE A FOST NEVOIE SA PRIMEASCA SI UN ALT TIP DE STIMULENTE? pentru ca pana la urma, acesta este esenta infruntarii sportive: in fiecare moment sa dai tot ce ai bun, sa-ti doresti mereu si mereu sa invingi! in Romania insa, Craiova e luata la misto ca nu s-a dat la o parte in totalitate in fata rapidului (in anul cand am luat titlul in ultima etapa), iar pe Dinamo nu-i face nimeni de doua parale ca si-au tranzactionat onoarea, acceptand sa joace la victorie numai si numai contra unei recompense?!

eu personal nu cred ca Steaua va accepta vreodata banii vreunei echipe doar ca sa-si apere corect sansele intr-un meci oarecare! atunci am fi intr-adevar niste derbedei fara de rusine si am trada istoria unui club care nu cunoaste decat o singura religie: cea a victoriei!

forever_STEAUA28.03.2008 08:49
Dupa filmul meciului de la televizor:

1. min 70 si 19 secunde - primul anunt sa nu se mai arunce in teren ca arbitrul poate intrerupe meciul

2. min 71 si 12 secunde - arbitrul este lovit si se face al doilea anunt ca se va opri meciul daca se arunca din tribune

3. min 72 si 20 secunde - arbitrul discuta la margine cu observatorul meciului si pe stadion se cere a 3-a oara sa nu se mai arunce din tribune ca se va opri meciul.

4. min 72 si 55 secunde - arbitrul vrea sa reia meciul si se anunta pentru a 4-a oara ca se va opri meciul daca se mai arunca din nou in teren.

5. min 73 si 28 de secunde ( dupa 3 min si 9 secunde) se arunca din nou in teren si arbitrul opreste meciul pe fondul celui de al 5-lea anunt.

Asa ca au trecut cele 3 minute.

Regulamentul de Organizare al Activitãții Fotbalistice prevede la articolul 29.5 urmãtoarele: "Nerespectarea dispozițiilor date de arbitru duce la oprirea jocului. Dacã în termen de 3 minute de la oprirea jocului nu se iau mãsuri regulamentare privind îndeplinirea dispozițiilor date, arbitrul va fluiera sfârșitul jocului și va pãrãsi terenul. Termenul de 3 minute se aratã în mod vizibil, se anunțã cãpitanul echipei în cauzã și se aratã o singurã datã pentru fiecare echipã în cursul unei partide".

Aici e problema. Nu au fost arãtate clar cele 3 minute. Cã au trecut 3, 10, 25 de minute din momentul în care a fost întrerupt meciul e altã mâncare de pește.

Virgil28.03.2008 09:45
pentru. virgil! poate o stii sub numele de Casa Veche. de cand au renovat-o i se mai spune si casa alba

Da, Casa Veche. Asa o stiu. Pe George Enescu, in apopierea strazii Mendeleev

In ceea ce priveste interpretarea celor scrise de Deaconu in raport, sunt simple speculatii. Daca arbitrul a gresit, e problema lui vis a vis de cei care-i vor judeca prestatia si vor stabili eventual sanctiunea. Meciul a fost oprit si asa va ramane. Greseala, daca a fost greseala, nu mai poate fi indreptata de comisie. Arbitrul e suveran pe teren. Se va aplica prevederea regulamentului pentru astfel de situatii: meci pierdut prin forfait (0-3) de echipa organizatoare.

A! Si sa-i zic ceva de dulce celui de la care a plecat tot acest scandal, Copos Gheorghe. Sa-si educe suporterii si sa nu mai santajeze comisia cu procese civile si cereri pentru daune care exista doar in capul lui.

«1345»