Mare dreptate avea Ienei ieri, atunci cand a spus ca Steaua e Steaua si trebuie sa castige campionatul prin meciuri jucate pe teren si nu la masa verde.
Mare dreptate avea Ienei ieri, atunci cand a spus ca Steaua e Steaua si trebuie sa castige campionatul prin meciuri jucate pe teren si nu la masa verde.
Consider ca in cazul de fata nu sunt incidente dispozitiile art. 32 ailn. 4, pentru ca decizia de intrerupere a jocului nu a fost luata ca urmare a "varamarii garve a intagritatii corporale a...". Dupa parerea mea oficialii care s-au pronuntat deja asupra spetei fac trimitere la alte articole din Regulament (din cate am auzit ar fi vorba de art. 82 sau 83).Altfel, Alin. 1 si 2 ale art. 32 se pot aplica in acest caz dar, asta nu inseamna ca se va decide castigarea meciului de care Steaua cu 3-0.
Art. 83, paragraful 5, din STATUTE SI REGULAMENTE ale FRF, editie publicata în 2007:
"Neexecutarea dispozitiilor date de arbitru în legatura cu desfasurarea regulamentara a jocului, înaintea sau în timpul jocului, care are ca efect neînceperea sau nereluarea jocului în termenul regulamentar, se sanctioneaza cu pierderea jocului prin forfait".
La asta te referi?
da mai departe daca ai un pic de suflet...
"Pierdut bricheta zona Giulesti 20 martie 2008 (galbena).
Pentru informatzii va rog contactati-ma la: s***@***(m).
Am nevoie urgent de bricheta pentru ca urmeaza si meciul cu Dinamo...
rog seriozitate"
o alta gluma destul de buna...
Eu zic ca facem excel de zel si exces de apel la onoare cu aceia care nu merita, care doreau sa castige campionatul parandu-ne la UEFA ca am strigat "Am avut...". Cu oricine altcineva ar fi meritat demersul, nu si cu subpodarii. Nu sunt de acord cu articolul.
Eu vreau 0-3 si nimic mai mult!!!!!!
Art. 83, paragraful 5, din STATUTE SI REGULAMENTE ale FRF, editie publicata în 2007:"Neexecutarea dispozitiilor date de arbitru în legatura cu desfasurarea regulamentara a jocului, înaintea sau în timpul jocului, care are ca efect neînceperea sau nereluarea jocului în termenul regulamentar, se sanctioneaza cu pierderea jocului prin forfait".
La asta te referi?
Probabil ca la acest paragraf se refera cei care dau ca sigur verdictul de 0 - 3. Totusi,cred ca avocatul Rapidului se va lega de faptul ca arbitrul nu a dispus expres executarea unor dispozitii anume. Acest argument va fi, in mod sigur, coroborat cu faptul ca arbitrul nu a aratat "in mod vizibil" cele trei minute pe care organizatorii ar fi trebuit sa le aiba la dispozitie in vederea "executarii dispozitiilor date".
Luand in considerare aceste franturi de dispozitii legale sunt de parere ca verdictul nu este chiar asa de usor de dat (ma refer aici la acel 0 -3) pentru ca altfel lucrurile par mai clare - suapendarea terenului si a jucatorilor care l-au bruscat pe arbitru, ba chiar si depunctarea Rapidului.
Acum depinde de ceea ce se vrea pentru ca un precedent se va creea oricum, in sensul ca de acum inainte, ori poti sa dai cu pietre si echipa nu va pati nimic, ori daca dai cu pietre pierzi meciul cu 3-0. Ar mai fi varianta cu rejucarea din momentul intreruperii si depunctarea, varianta care imi pere cam pe langa ragulament pentru ca reluarea partidei din momentul intreruperii se poate face doar in anumite situatii, situatii in care nu ne mai incadram.
Tocmai mi-a venit o idee traznet ![]()
Propun sa se rejoace meciul de la 3-1 pentru noi din minutul 74. Sa nu zica milogii ca nu le-am dat nicio sansa !!
Doamne ce jeguri is aia de la stupid.ro !!! Auzi ca titlu "derby ucis rapid" !!! Nici nu se vede de la un km "ucis rapid" ce vrea sa zica,...,jeguri anti-steliste !!! In primul rand sa-si educe suporterii aia de la crrapd si dupaia sa comenteze !!! TARA PLINA DE JEGURI !!! FORZA Steaua,indiferent de decizie !!! Cu Steaua pana la moarte,...,si dupa !!! FORZA Steaua !!! ![]()
![]()
azi speram sa avem o decizie favorabila....cel mai bine 3 0 la masa verde sau rejucarea meciului fara spect de la 0-0....nu cum vrea nae manea de la 1 zero asta ar insemna ca suntem furati....ori cum maine aflam rezultatul.. ![]()
![]()
![]()
vad ca multi vor sa se rejoace pentru a castiga pe teren acest campionat,eu zic ca in Romania nu se castiga campionatul exclusiv pe teren,sant si meciuri aranjate! nu stiu de ce dar parca presimt un verdict-magarie,cand dupa mine e clar ca lumina zilei,au gresit si trebuie sa plateasca! m-am uitat la multe dezbateri pe marginea acestui caz dar NICAIERI!!! nu am vazut vreun al pasarilor COLIB(A)RI spunind ca sant vinovati! doar Rednic dupa meci i-a ironizat pe suporterii-maimuta... pentru mine acest eventual 3-0 e la fel de frumos ca si pe teren si asa il si consider. cine urmeaza?
Tocmai mi-a venit o idee traznet
Propun sa se rejoace meciul de la 3-1 pentru noi din minutul 74. Sa nu zica milogii ca nu le-am dat nicio sansa !!
Absolut exceptionala idee. Mi-as permite si eu o interventie: la momentul inceperii rejucarii, Rapidul sa fi facut deja cele trei schimbari si anume: Vasile Maftei cu imparatul Iulian, Sapunaru cu Mailat si Marius Constantin cu regele Cioaba. A, stai, mi se pare ca unul dintre preajegosi a dat ortul popii - cu atat mai bine, Rapidul ramane in 10....
daca se da 3-0 din butoane.....nu mai vin la meciuri sezonul asta !
sa cante jijigodia in peluza si alte gunoaie ca el.....sa vina in CL..ca eu n-am sa mai fiu dispus sa fac pe marioneta............ca eu unu' m-am saturat de fotbalu' asta moderno-comercial !
plm , ce componenta are comisia.....hm......
Eu as fi de parere ca e mai bine sa se aplice regulamentele. Altfel se demonstreaza ca traim in haos ca legile sunt facute ca sa fie incalcate si nu ca sa fie respectate, deci cu alte cuvinte daca nu se aplica acele legi inseamna ca se judeca dupa cum ii convine unuia sau altuia sau unuia care "liciteaza" mai mult. Atat vreau sa se aplice regulamentele indiferent ca favorizeaza sau defavorizeaza o echipa la care tin de o viata - Steaua Bucuresti.
3 - 0 este unica decizie corecta! am vaga impresie ca cei care fac apel la morala confunda termenii: moralitatea incepe cu respectarea legii! orice alta interpretare este IMORALA!
articolul mi se pare "tintit" prea mult pe Becali si prea putin pe situatia specifica. eu cred ca toata conducerea noastra, in frunte cu "profetul", a avut o atitudine corecta si decenta in cazul de fata. nici inainte, nici in timpul meciului si nici macar dupa evenimente, cand am fost atacati si PROVOCATI in mod ordinar, nu s-a ripostat, evitandu-se polemicile si dorinta unora de scandal. era extrem de usor ca Steaua sa fie tarata in mocirla, dar acest lucru nu s-a intamplat!
toti trebuie sa intelegeti ca spre deosebire de rapid, o echipa de cartier cu mentalitate de pitici, Steaua este altceva! suntem prea puternici si prea mandri ca sa intram in noroiul unei rivalitati ce nu ne intereseaza. Steaua nu a cerut si nu cere niciodata clementa si de aceea, nici nu ofera clementa! pentru Steaua, rapid nu exista!
Mircea Lucescu : "Jucãtorii nu au nici o vinã. Judecați moral, nu cu legea în mînã !"
gsp.ro
Incredibil ! Acest t i g a n ordinar cere comisiei abilitate sa judece MORAL, in loc sa aplice LEGEA. "Domnule" Lucescu ati auzit vreodata acel articol din Constitutia Romaniei care spune ca "nimeni nu e mai presus de lege" ?!
Sunt uimit de nesimtirea acestui individ care face o asemenea declaratie. De-aia a ajuns tara asta vai de capu' ei, din pricina alora ca tine !
intamplator stiu anumite culise ale discutiilor din comisie. sunt multe lucruri de spus si unele nu ar trebui sa ne mire, dat diindca traim pe plaiurile mioritice. decizia este clara si cu toate "eforturile" rapidului nu va fi intoarsa. ca sa zic asa, la "eforturile" lor disperate, s-a raspuns cu alte eforturi! sigur, bucuria smecherilor si a derbedeilor!
Cine s-a gãsit sã vorbeascã de moralitate. A înnebunit lupul!
Mircea Lucescu s-a dezlãnțuit la partida cu Tavria. Învins cu 3-2, tehnicianul lui ªahtior s-a considerat defavorizat și nu a ezitat sã atace arbitrii. El s-a dus furios dupã aceștia pe teren și le-a reproșat mai multe decizii. Era atît de insistent încît forțele de ordine s-au vãzut obligate sã protejeze brigada în drum spre vestiare .
Presa ucraineanã l-a taxat. "Miliția i-a apãrat pe arbitri de Lucescu", a titrat cotidianul "Blik", care a completat: "Marii antrenori nu se plîng de arbitraj. Veșnicele lamentãri ale românului în privința arbitrilor au devenit legendã în Ucraina. Pare o metodã de a-i manipula și de a le influența deciziile viitoare".
3 - 0 este unica decizie corecta! am vaga impresie ca cei care fac apel la morala confunda termenii: moralitatea incepe cu respectarea legii! orice alta interpretare este IMORALA!
articolul mi se pare "tintit" prea mult pe Becali si prea putin pe situatia specifica. eu cred ca toata conducerea noastra, in frunte cu "profetul", a avut o atitudine corecta si decenta in cazul de fata. nici inainte, nici in timpul meciului si nici macar dupa evenimente, cand am fost atacati si PROVOCATI in mod ordinar, nu s-a ripostat, evitandu-se polemicile si dorinta unora de scandal. era extrem de usor ca Steaua sa fie tarata in mocirla, dar acest lucru nu s-a intamplat!
toti trebuie sa intelegeti ca spre deosebire de rapid, o echipa de cartier cu mentalitate de pitici, Steaua este altceva! suntem prea puternici si prea mandri ca sa intram in noroiul unei rivalitati ce nu ne intereseaza. Steaua nu a cerut si nu cere niciodata clementa si de aceea, nici nu ofera clementa! pentru Steaua, rapid nu exista!
Bravo tata! Ai vorbit 100% ca un stelist adevarat si mai mult decat atat. Unul care se pricepe.
se presupune ca ziaristii ar trebui sa fie impartiali( ce gluma buna !) in caz contrar, nu exista si pentru ei o comisie sa le sparga putin fatza ? sport.ro ar trebui sa se prezinte cu toata echipa, plus gsp, plus,plus,plus muuuulti altii. CEL MAI MARE BOU DIN LUME : STIUCAN !!!!!
i-o crapa ficatul daca se da 3-0 pentru Steaua ? oh, te rog Doamne !!!!
Mda...stiucan e in transa, ii tremura vocea, e disperat, ii curg balele de furie. Si-a mai adus un bulache in studiou, cred ca de la prost sport. Asta mai disperat. De fapt, nu inteleg de ce ma uit eu la gunoaiele astea...
Numai la noi cred ca se intampla asta : tocmeala la greu, lege...mai subtire.
Vorbiti de moralitate cand e vorba de scursurile de sub pod ? Merita asocierea asta ? Uitati de reactia lor fata de echipa noastra de dupa terminarea meciului ? Uitati de gesturile lor catre galerie ? Pumnii pe care ii carau lui deaconu merita moralitate ? hai sa nu mai fim teatrali si falsi ! Mizeriile astea ar trebui starpite. Nu doar 0-3 pentru Steaua, dar raped exclusa din diviza A. Sa revina la "B"-ul lor nostalgic si atat de drag.
Hai sa o lasam moarta cu tampeniile astea cu moralitatea cand e vorba despre un club de rahat ca jegul ala din giulesti.
si pumnii lui pancu in gatul lui deaconu, si cersetorul de manea ( care a si zis ca-l cunoaste pe deaconu de mult ) . 3-0 pentru Steaua si suspendarea terenului 3 etape cel putin.
Absolut exceptionala idee. Mi-as permite si eu o interventie: la momentul inceperii rejucarii, Rapidul sa fi facut deja cele trei schimbari si anume: Vasile Maftei cu imparatul Iulian, Sapunaru cu Mailat si Marius Constantin cu regele Cioaba. A, stai, mi se pare ca unul dintre preajegosi a dat ortul popii - cu atat mai bine, Rapidul ramane in 10....
De ce esti rau? De Maladin Voicu ai uitat. Daca ar juca in 10 nu ar mai fi forte egale. Am putea juca si fara abitru in ritmul asta.
Tupac Amaru, ANTIgigi
Daca joaca mailat e de rau, ca ala e mare rupator.
![]()
Stiu ca o sa ma injurati... As vrea sa se valideze rezultatul existent pe teren in min 73 si Rapidul sa nu aiba drept de joc urmatoarele 3-4 etape (meciuri pierdute cu 3-0). Deci Steaua nu ar lua pomana mortilor de la anonimii astia, Rapidul ar fi oricum afara din Europa in sezonul urmator, iar Clujul n-ar mai putea spune un singur cuvintel despre ajutoare FRF pentru Steaua. Oricum Clujul e in cadere libera, fara suportul arbitrilor (asa cum a fost in tur) ei sunt doar o echipa mediocra gen Vaslui sau Timisoara. Deci am putea chiar sa castigam campionatul dar detractorii Stelei ar ramane fara munitie. Ce ma ingrijoreaza cel mai mult este precedentul format de a depuncta echipe sau a decide rezulte in comisii FRF dominate de oamenii MI-ului, as putea sa pun pariu ca si Steaua va fi depunctata pentru rasism, fluieraturi sau mai stiu eu ce prostii, in asa fel incat Dinamo sa ajunga la borcanul cu miere.