Am sesizat si eu in lumea asta a mesengerului ca majoritatea pun la status celebrul : "Nu`s" scris in diferite moduri . De la "Nu-s" si pana la "Noo`$".Totodata am remarcat si alternanta majuscula-minuscula in fiecare cuvant,indiferent de locul pe care-l ocupa intr-un enunt.Si sa nu mai vorbesc de veritabilul "www." din final,pentru ca statusul sa para un link(ma rog,nu stiu daca m-am exprimat corect dar cred ca ati vazut si voi si sunteti familiarizati cu asa ceva).
Sa va citez cateva statusuri de-ale unor contacte din lista mea : 1."Comm...Toate fetele frumoase sa intre aici sa vada un barosan",urmand sa-si posteze url-ul de hi5.-Tipic cocalaresc.
2."We need more weed"-Gangsta` cica.
3." - Bai (si aici fiecare isi pune numele lui) Cox (in cazul de fata),tu vorbesti cu prietena ta cand faci sex ?
-Da.Daca ma suna,vorbim."
4."Viata e un joc de kkt dar macare are grafica buna". - trist,huh ?
5."O gaina avea 2 (doua) picioare,in special stangu` !" -wtf ? 
6.Ultimul , poate diseara sa mai intre specimene sa postez si alte statusuri elucubrante.
Din seria "piti si coca" : "DuT3 T@r3 ViN0 L3nT pt mn nai TaLeNt DuT3 l3NT sI ViNo TaRe pt mn nai V@Lu@r3"
"Sa muara familia mea daca m-ai ma deranjeaza vreunu il tai sami moara primu baiat "
P.S.:Stiu ca te ustura ochii cand citesti.
P.P.S.:Trebuie "sa-mi fac curat in lista",neaparat.Ce-nseamna schimburile de liste,dom`le!N-am vazut asa ceva ! "Sotietate fara printipuri , va sa zica (,) ca nu le are".