Slab meci,slab de tot,am castigat cu noroc si din pacate nu aratam a echipa mare. Dupa 4 meciuri din "retur" eu pot sa trag niste concluzii:
Steaua nu are antrenor inspirat - avem in continuare ticul cu 2 inchizatori si cu un singur varf,si avem un stil de joc bazat mai mult pe mingi lungi,lucru poate de inteles pe terenurile grele de afara dar de neinteles pe cel mai bun gazon din tara,in Ghencea.
Laca a piierdut clar duelul tactic cu Dan Petrescu,Urziceni united jucand in aparenta defensiv,dar foarte inteligent,cu o asezare in teren cu care putea sa ne puna usor in pericol,si i-a blocat perfect pe atacantii si mijlocasii nostri,oamenii din avangarda fiind mereu cu spatele la poarta si tinuti de 2-3 oameni. Daca nu era acea faza fixa,Petrescu putea sa spuna ca ne-a blocat perfect.
Indiferent de antrenor,Steaua trebuie sa-si regaseasca stilul de joc traditional,cu pase de joc si joc de posesie,nu aceste mingi bubuite,pe care le credeam disparute de cand a plecat Oli.
Stiti cand a jucat cel mai bine Steaua in acest meci? In intervalul 60-70 cand a jucat mai mult pe jos si a scos mingea pe laterale de unde au venit niste centrari bune,in rest tacere,mingi lungi,posesie pierduta aiurea.
De asemenea ma deranjeaza ca nu vad relatii de joc,nu stiu ce se face la antrenamente,sau poate acolo se repeta doar la fazele fixe,glumind amar putem spune ca motto-ul nostru in ultimii 2 ani ar putea fi "atacam ca tontii,ne aparam cu totii". Imi pare rau ca trebuie sa o spun,dar nu aratam a echipa campiona(astept injuraturile).
Marius trebuie sa le zica sa puna mingea jos,trebuie sa aducem din nou vitezistii in Ghencea,nu e posibil sa dam 1 gol din actiune in ultimele 4 meciuri. Ok,e bine ca dam goluri din faze fixe,dar acest lucru ar trebui sa ne dea de gandit.
ca sa revin la meci,cei ma buni mi s-a parut habibou si zapata,iar un meci slab au prins golanski,Goian(l-a scapat pe onofras) si Dica(nu stiu ce se intampla cu baiatul asta).
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.