http://www.trilulilu.ro/dumis/cf4612a84061af
dedicatie pentru MM
@1uLy4Nn
si eu mai cred in el. sper sa isi revina
http://www.trilulilu.ro/dumis/cf4612a84061af
dedicatie pentru MM
@1uLy4Nn
si eu mai cred in el. sper sa isi revina
oare sunt singurul dp acest forum care mai crede in Banel?
Cine este Banel asta?!? ![]()
LE. Se pare ca am dat-o pe offtopic rau ... mi-a scapat, sorry!
vlad75 multam' de ajutor.
Cine este Banel asta?!?![]()
Banel s-a nascut peste 9 mari si noua tari ,intr-un loc numit Faurei.La nasterea lui ursitoarele au venit ,tot din Faurei,si i-au urat ca atunci cand va fi mare sa aiba bani tuciurii de la un cioban,sa aiba masina cu 5 cerculete ,mp3 cu casti sa asculte toata ziua pe vijeliosul Vali,minunatu Adrian si pustiulica Sorinel.Drept urmare i-au pus si numele de Banel!
Dar omul rau care n-a fost invitat la botez a venit si l-a blestemat(mai bine zis pe suporterii Stelei) sa se faca atlet dar la o mare echipa de fotbal sa fie tonto si sa-si dea autogoluri la greu! ![]()
Si uite asa a crescut Banel Nicolita care a devenit un mare atlet la o echipa de fotbal si mai mare exact cum i-au prezis ursitoarele.
Asta-i povestea lui Dolarel Neghinita care s-a umplut de pene la o ora fericita!
nu avem cum sa pierdem in opinia mea....avem tot ce ne trebuie...
nu au cum sa se planga ca nu e bun gazonul
suporterii ii vor impinge ca de obicei de la spate...se indeplinesc toate conditiile
pentru o victorie
cel mai important e ca Banel e suspendat...scapam de el o etapa ![]()
FC Steaua a stabilit preturile biletelor pentru partida cu Unirea Urziceni.
Acestea vor fi puse in vanzare incepand cu ziua de vineri 7 martie si vor putea fi achizitionate pana pe data de 16 martie de la casele de bilete ale clubului, precum si de pe www.bilet.ro si www.bilete.ro.
Preturile biletelor sunt urmatoarele:
FOTOLII - 75 LEI
TRIBUNA 0 - 50 LEI
TRIBUNA 1 - 25 LEI
TRIBUNA 2 - 15 LEI
PELUZE - 5 LEI
Programul caselor de bilete de la stadionul "Steaua" este urmatorul:
Vineri, 7 martie - 14:00 - 18:00
Sambata, 8 martie - 10:00 - 16:00
Duminica, 9 martie - 10:00 - 14:00
Luni, 10 martie - Duminica, 16 martie - 12:00 - 18:00
Nu. Si mie imi pare rau ce se intampla cu el. Pacat ca pasele proaste ale jucatorilor nu sunt sustinute de suporteri. Fotbalistul meu preferat (stiu ca multi or sa rada) este Ovidiu Petre, dar la fiecare meci in care joaca este fluierat...
Scuze de oftopic si bafta!!!
![]()
cand a dat 2 goluri la Betis tot asa vorbeati de el?? sincer l aautogal da l-am injurat dar tre sa intelegem ca oricine trece prin perioade mai bune sau mai rele prin viata , dak o sa il bage cu Urziceni si marcheaza 1 sau 2 goluri ?? sau dak mai da iar autogol?? nu se stie ce o sa fie cu el stiu doar ca are Steaua si Romania nevoie de banale de acu un sezon
Hai frate ca problema lui Nicolita nu e ca si-a dat un autogol cu Iasiul sau cu Realul... e mult mai mult de-atat. Crezi ca ar fi cineva idiot sa-l judece pentru 2 momente negre pe fondul unor evolutii spectaculoase (sau macar eficiente)?
nu m-am referit doar la 2 autogoluri m-am referit la sezonu cand a castigat Steaua ultimu campionat
nu m-am referit doar la 2 autogoluri m-am referit la sezonu cand a castigat Steaua ultimu campionat
De atunci a trecut un sezon jumatate in care nu a facut nimic? Nu crezi ca e destul?
De atunci a trecut un sezon jumatate in care nu a facut nimic? Nu crezi ca e destul?
Inca poate sa-si revina... ![]()
Pentru binele Stelei si pentru binele nervilor nostri sa speram ca Banel va fi trimis la recuperare. pentru totdeauna. Cu toata simpatia pentru singurul tigan care nu fura, dar sa ne lase. Sa plece acum pana nu ne omoara cu nervii. E terminat, nu mai are nici o treaba cu fotbalul. Adio !
Eu cred in Banel! Nu trebuie sa-l desfiintam pentru ca si-a dat autogolul ala!Oricui i se putea intampla. Duminica ii batem pe cei de la Unirea Urziceni de le sar capacele ![]()
![]()
nu...si eu cred in el....si sincer,am incredere in el.....cand dadea golurile cu Betis etc etc atunci era bun nu???in fine...castigam cu urziceniul cu sau fara Banel!!
Ce tot atat in sus si in jos cu Banel. Nicolita este praf. Nu mai da nicio centrare buna, de driblinguri nici nu se pune problema, ca n-a fost in stare sa le faca niciodata, suturi la poarta nu trage, si nici macar de alergat parca nu mai alearga ca pana acum. Spuneti-mi voi de ce ar trebui sa joace Banel. Sau mai bine reformulez. De ce mai este Nicolita inca la Steaua?
Ce tot atat in sus si in jos cu Banel. Nicolita este praf. Nu mai da nicio centrare buna, de driblinguri nici nu se pune problema, ca n-a fost in stare sa le faca niciodata, suturi la poarta nu trage, si nici macar de alergat parca nu mai alearga ca pana acum. Spuneti-mi voi de ce ar trebui sa joace Banel. Sau mai bine reformulez. De ce mai este Nicolita inca la Steaua?
Degeaba!
Oricum eu cred ca este bine ca nu pleaca pentru ca mai avem si noi de cine face caterinca.
Nici de misto nu e bun. A avut viata pe care a avut-o. n-are rost sa se face misto de el. Il propun pe Surdu pentru caterinca cu budinca.
Ma refeream doar la jocul lui. In rest sa-i dea Dumnezeu sanatate si lui si familiei lui!
Poate era mai nimerit sa spun ca pentru a mai avea un motiv de enervare.
Macar la meciul cu Unirea nu mai stau cu frica in san ca poate este iar titular. Partea proasta este ca data viitoare va sta abia dupa ce va mai strange inca 3 galbene ![]()
Salut! am si eu o intrebare: s-a rezolvat problema cu portile de la sud sau se intra pe altundeva pentru. ca nu mai vreau sa imi amintesc de meciul cu bate cand s-au blocat ambele porti...Multumesc anticipat.
ce penibil site-ul oficial
l-a facut zob Radoi cu chatul ala
acum nu mai merge
))
Revenind la subiectul dwe discutie.
Steaua are meci greu pe propriul teren, dar cred ca baietii vor face treaba buna si vor castiga, daca scoatem cele 3 puncte, iar Rapidul, face iar un pas gresit, urcam pe locul 2, deci asta inseamna ca la anul mergem in UEFA Champions League, insa mi-as dori locul 1. Lucru cam greu de obtinut.
Mila pentru tiganii-bisnitari,spagari,hoti,violatori si care ne fac de ras peste tot in lume!N-ar trebui sa existe mila fata de aceasta etnie in Romania...ei ne trag in jos!
Forza Steaua
dupa victorie poate mergem si la o bere ![]()
Sunt sigur ca Steaua va invinge cu 2-0
bilete pentru deplasarea de la rapid cand se pun in vanzare si unde?stiti cineva >?/FORZA STEAUAAA....batem pe Urziceni cu 3-0 ...