FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Unirea 1 - 0 (0 - 0)

«1345»
stelistul stelist17.03.2008 10:26

eu unu nu ma multumeste nimic de la Steaua. daca nu a avut loc zaharia si are surdu eu ma las de Steaua pana pleaca Jiji :death: :sad2: :wall::chair:

blaga andrey17.03.2008 12:10

Eu fara Steaua nu stiu sa exist

In prima repriza Steaua a facut un joc foarte urat.Dupa pauza parca a fost alta echipa.Unirea a trecut de centrul terenului de cateva ori.Nu aveau cum sa reziste presiuni pusa de Steaua si se spune ca Unirea joaca un fotbal spectaculos dar in a doua reprisa sa aparat cu toti jucatori,iar in conditiile astea bine ca a castigat cele 3 puncte si ne apropiem de ceferisti. La finalul campionatului noi o sa fim campioni si o sa facem spectacol in CL. fular-campionii

DrrtyGrl17.03.2008 12:12

Nush fratilor insa mie nu-mi mai place decat de Zapata....Restul s-au comportat ca la o partida in curtea scolii...... sincer nush ce se va alege de echipa asta.

Just an opinion :D

slipperyshadow17.03.2008 13:24

Primul vinovat e ...Lacatus. Am spus-o si o mai spun. E foarte slab antrenor. Nu simte jucatorii. Nu stie sa ii aseze, e neinspirat.

In plus, asta e echipa sa joace in CC? Cu un gol amarat la noroc din lovitura libera? Slab, slab...

1uLy4Nn17.03.2008 20:55
Terminati mah cu 'spre 24'!Nu vedeti ca nu jucam nimic?Fiti realisti...

nu jucam nimic, dar daca avem bulanul asta in continuare dc nu?

«1345»