FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Unirea 1 - 0 (0 - 0)

«12345»
dax4714.03.2008 18:26

Pisicutele abia au scos un egal la Gloria Bistrita, cu tot cu aportul total al arbitrilor. Ce penali ! Pentru ei mai ramane doar Intertoto :))

Noi insa suntem obligati numai la victorii. E posibil, dar numai daca Banel nu va juca. Cu el in teren jucam in 10.

Sa speram la un joc bun si o victorie la scor daca se poate !

c.ronaldo1714.03.2008 19:36

Mi`ar placea sa vad in teren un 11 asemanator:

=============Zapata============

Golanski=====Goian===Radoi=====Nesu (Eme accidentat?!)

=======O.Petre/Lovin==Plesan========

=====Mendoza========Dayro========

======P.Moreno/Habibou/Badea=========

bodanelu14.03.2008 19:53

@Ronie daca unde ai pus / inseamna ca ar trebui utilizat unul din jucatori, atunci mai baga unul in formula.. ca ai doar 10 :D

DelPiero1014.03.2008 20:09

Ma nush ce credeti voi,dar am impresia ca Dayro Moreno ne-ar fi mai util ca atacant!Ar fi buna o rocada cu Habibou in echipa ta,C.Ronaldo...

yo_marius14.03.2008 20:17
@Ronie daca unde ai pus / inseamna ca ar trebui utilizat unul din jucatori, atunci mai baga unul in formula.. ca ai doar 10 :D

al 11-lea e Dica... de el se stie ca-i titular si d-aia nu l-a mai pus Ronnie. :photo:

1uLy4Nn14.03.2008 21:43

daca invingem ne distantam mult de patrupede :X:X...azi iar au avut un scor favorabil

ionut200015.03.2008 08:45

2-0 PENTRU Steaua

yo_marius15.03.2008 09:24

Steaua Bucuresti - Unirea Urziceni

Stadion: Steaua

Data: 16.03.2008 ora 20.30

Componenta brigazii de arbitri:

A: Ivan Ionel (Braila)

A1: Onita Aurel (Constanta)

A2: Stoianov Sebastian (Constanta)

R: Dan Lucian (Aiud)

Obs: Urs Iosif (Bucuresti)

Stefan Constantin (Bucuresti)

axl15.03.2008 09:43

A1: Onita Aurel (Constanta)

A2: Stoianov Sebastian (Constanta)

Cam ciudat, niciunul din Pascani. Inseamna ca meciul asta va fi pe bune.

moraru andrei15.03.2008 09:59

Lasati-l pe Banel in pace, nu-l mai criticati ca este un stelist adevarat care a facut multe pentru Steaua.O sa-si revina el la forma de alta data ca in meciul cu Betis

ionut200015.03.2008 10:20

Deabea astept meciul Steaua-Unirea mare nebunie o sa fie pe stadion :steagcruce:

N.Adriian15.03.2008 10:36

bah voi inca traiti din trekut cu Banel asta :((( .. Nu joaca nimik de 2 ani .. de 2 ani alearga ca un prost ineficient !! :(( ce draq ca e PRAF !! mai ales returu asta Lacatus n-are nci o tb cu antrenoratu dak il mai titularizeaza se vede dup luna .. nu zice nimeni nimik da qum sa dai cu stangu in dreptu la Iasi :((( nu e posibil asa ceva pentru 1 jucator d Steaua :( Pe bune acum .. asta e realitatea baietii Banel e super terminat :(( n-are nimik nci viteza numai are :P

dax4715.03.2008 10:52
Lasati-l pe Banel in pace, nu-l mai criticati ca este un stelist adevarat care a facut multe pentru Steaua.O sa-si revina el la forma de alta data ca in meciul cu Betis

Lasa-ne, copile, ca un jucator nu poate sa fie titular pentru ca a facut un joc bun o data-n viata. Ne-a stricat destule, ca sa nu mai zic de ala cu Real Madrid, cand ne-a facut sa ne taiem venele.

Sa ne lase ca prea ne chinuie ! Sa se duca la atletism, ca doar sa fuga stie. Atat. Nu tu dribling, nu tu centrare, nu tu sut, nimic. Praf. Adio !

N.Adriian15.03.2008 11:12

cand centreaza inkide okii :)))) pe bune d multe ori am observat :)))) el nu se uita cand centreaza o da la nimereala in careu :)))))))))))))))))) :steagcruce: batem cu 2-0 ;) 1 gol il da Mendoza ca prea il cauta :P:p :steag_sah_mic:

SOS15.03.2008 11:38

Despre Banel. Vad ca se vorbeste despre meciul bun al lui Banel cu Betis. Amintiti-va ca nu a jucat exceptional nici atunci. imi amintesc ca a facut o prima repriza mizerabila si ma intrebam in a doua ce cauta. pot spune ca a avut noroc in a doua fiind omul potrivit la locul potrivit. si de atunci nimic. si nici inainte. un singur meci nu te face jucator bun. nu are cum sa isi revina. la ce? asta este forma si valoarea lui. nu poate mai mult. si nici nu va putea. si cea mai mare greseala a fost ca nu a fost vandut. 3,5 milioane pe el e o suma colosala (daca oferta e existat)

c.ronaldo1715.03.2008 12:34

:photo:

My mistake.

Cum zice Marius, Dicanu` e omu` invizibil. :)

dr.adrian915.03.2008 14:20
:photo:

My mistake.

Cum zice Marius, Dicanu` e omu` invizibil. :)

corect

parca nici nu e pe teren. doarme

BogdanH15.03.2008 16:27

Salut!

E cineva care are bilet pentru meciul de maine si nu poate sa ajunga? Daca este as dori sa cumpar biletul, am fost plecat din Bucuresti pana astazi si biletele s-au vandut toate.

Mersi.

blaga andrey15.03.2008 16:45
cand centreaza inkide okii :)))) pe bune d multe ori am observat :)))) el nu se uita cand centreaza o da la nimereala in careu :)))))))))))))))))) :steagcruce: batem cu 2-0 ;) 1 gol il da Mendoza ca prea il cauta :P:p :steag_sah_mic:

ma iel il da la nimereala da ai vazut ca ajunge mingea unde trebuie?deci are valoare.

si cat despre Banel ni mi se pare a fi atat de bun cat se spune.nu are tehnica deloc,cand prinde mingea o ia la fuga pana iese afara din teren cu ia la picior.sunt de parere ca trebuia dat,o alta ocazie ca aia nu va mai avea Steaua.despre Steaua-Unirea victoria e a noastra batem 3-0 forzateaua

Ce lucruri bune a facut Banel pentru Steaua mah?De doi ani nu mai joaca nik,parca doarme pe teren. :steag_sah_mic:

Cat despre meciul Steaua-Unirea daca Laca il baga titular pe Banel inseamna ca nu e bun ca antrenor si nu are ce cauta la Steaua.O sa batem cu 3-0.fortasteaua

adynezu15.03.2008 20:59
daca invingem ne distantam mult de patrupede :X:X...azi iar au avut un scor favorabil

Si ne apropiem de CFR! Trebuie NEAPARAT sa invingem maine... Parca altfel suna 6 puncte (diferenta) decat 8 :)

N.Adriian15.03.2008 21:14
ma iel il da la nimereala da ai vazut ca ajunge mingea unde trebuie?deci are valoare.

si cat despre Banel ni mi se pare a fi atat de bun cat se spune.nu are tehnica deloc,cand prinde mingea o ia la fuga pana iese afara din teren cu ia la picior.sunt de parere ca trebuia dat,o alta ocazie ca aia nu va mai avea Steaua.despre Steaua-Unirea victoria e a noastra batem 3-0 forzateaua

Ce lucruri bune a facut Banel pentru Steaua mah?De doi ani nu mai joaca nik,parca doarme pe teren. :steag_sah_mic:

Cat despre meciul Steaua-Unirea daca Laca il baga titular pe Banel inseamna ca nu e bun ca antrenor si nu are ce cauta la Steaua.O sa batem cu 3-0.fortasteaua

la Banel ma refeream mah :)):P:steag_sah_mic:

fan8316.03.2008 10:28
oare sunt singurul dp acest forum care mai crede in Banel?

:steagcruce: NU CHIAR EU TOT CRED CA O SASI REVINA.E UN MOMENT DELICAT IN EVOLUTIA SA SPORTIVA ,DAR EU CRED CA ISI VA REVEN,DOAR TREBUE SUSTINUT,OR CE AR FI. :clap:

DTP-Ludacris16.03.2008 10:36

Salut ! ... Vreau si eu sa merg la meci dar nu mi-am luat bilet...,mai sunt bilete ,si in ce zona ?

Forza Steaua

DelPiero1016.03.2008 11:19

Nu mai sunt bilete!

DTP-Ludacris16.03.2008 11:22

Uoffff ce meci si ce atmosfera pierd... Bafta la baieti !!

Steaua..VICTORIEEEEE !!!!

«12345»