FC Ruginoasa, tata atacant, asta acum 20 de ani.
FC Ruginoasa, tata atacant, asta acum 20 de ani.
Legat de industria sarmei campia turzii ... oare cum isi incurajeaza suporterii echipa?Ce striga?
"Hai Industria"?
sau "Hai sarma"?
cred ca "Hai ISCMT" este exclus....
Câm-piia-Tuur-zii, pam-pam pam-pam-pam, Câm-piia-Tuur-zii...
Pam-pamul "cantat" cu palmele. ![]()
NU dar astazi fac o exceptie. Hai Brasovul! Ce mi-ar place sa-i vad pe umflati justificandu-se pentru infrangerea in fata echipei din B ... ca s-au pregatit pentru Steaua! ![]()
NU dar astazi fac o exceptie. Hai Brasovul! Ce mi-ar place sa-i vad pe umflati justificandu-se pentru infrangerea in fata echipei din B ... ca s-au pregatit pentru Steaua!![]()
Asa e ,azi tinem toti cu brasovul!!!
industria sarmei campia turzii sau mai cunoscuta ca ISCMT o avea fani? stiu ca erau prin B ...
Nu inteleg nimic :?:
Asa e ,azi tinem toti cu brasovul!!!
mare greseala faceti... daca ar tine Brasovul de meciul asta si ar duce meciul in prelungiri ar fi foarte bine pentru noi. Dar o eliminare a CFR-ului nu ne aduce beneficii, decat poate ne-ar gadila putin la sentiment.
Insa o calificare a CFR-ului dupa lovituri de la 11 metri ar fi foarte benefica pentru noi. In primul rand i-ar slei de putere, in al doilea rand i-ar tine angajati in doua competitii, ceea ce i-ar distrage putin de la campionat ![]()
eu ma tin sa zic asa cu Olimpia Satu Mare, sper sa ajunga in A sa merg la meciuri tari
pacat de stadionu' asta de 20 000 locuri ..
electroaparataj gen oldschool
se pun echipele de la alte sporturi? Oltchim Rm. Vilcea.. fetele sunt foarte tari ![]()
cand eram mai mic si mai prost simpatizam cu Lazio ![]()
Asta ai luat-o de la semnatura unui user (parca cu.Ronaldo:D) , papagalule !!!
Legat de topic : Nici o data nu am mai tinut cu nici o echipa !!! tin cu Steaua , apoi cu CSM Ramnicu Valcea , apoi cu Brasov , apoi cu Arsenal
, da nicaieri nu e mai bine ca acasa (Steaua)
Era si o melodie, papitzoiule ! Dar tie ce sa'ti ceara lumea ??
Apropo, ai mai invatat cat de cat limba romana ???
Da am tinut cand eram mic ... nu prea sti-am eu cu ce se mananca sportu asta ... pana nu am fost trimis la o echipa sa il practic !!! Tata era dinamovist si este , si binenteles vroia sa tin si eu cu Dinamo .. insa cand am mai crescut si dupa ceva timp dupa ce am inteles sportu mi-am schimbat orientarea spre Steaua sincer sa fiu la vremea aia sa ii fac lu tata in ciuda mai mult .. dar cu timpu am ajuns sa IUBESC sa TRAIESC si sa ma GANDESC mereu la Steaua ... de multi ani de cand am inceput sa merg si la meciuri acest fenomen numit Steaua face parte din viata mea !!!! ![]()
![]()
![]()
Era si o melodie, papitzoiule ! Dar tie ce sa'ti ceara lumea ??
Apropo, ai mai invatat cat de cat limba romana ???
NU !!!
Pai se vede ! Ca pe threadul de la FIFA e jale, cand postezi tu. ![]()
Da, "U" Cluj......inca mai tin si cu ei
Da dca ar fi u Cluj-Steaua cu cie ai tine
NU !!!!!!
Pentru mine nu a existat decat Steaua. Atat cand am luat Cupa Campionilor cat si atunci cand am luat-o cu 5-0 de la PSG, cand am luat-o cu 3-0 de la Dinamo in Ghencea. Asta inseamna sa tii cu o echipa: sa te bucuri la victorii, sa plangi la infrangeri.
PS de la tata am mostenit microbul.
Cu Foresta, acum cativa ani.. timp de o repriza:D
Din moment ce sunt din Vaslui, imi cunoasteti "The Main Favourite". Cand joaca FC Vaslui cu Steaua, sper ca sa castige fotbalul si suporterii. Un meci castigat sau pierdut de Vaslui in fata Stelei sa zicem cu 3-4 nu cred ca m-ar deranja, pentru ca vad fotbal.
Da, "U" Cluj......inca mai tin si cu ei
u Cluj=Dinamo
Nu am tinut niciodata cu alta echipa .
De simpatizat , simpatizez Farul , echipa de la care a plecat Hagi ![]()
U Cluj=Dinamo
A pune semnul egalitatii intre "U" si Dinamo, denota o proasta si insuficienta informare, lacune mari in ceea ce priveste istoria celor doua cluburi si ceea ce reprezinta ele de fapt.
Nu ma intereseaza Dinamo, am sa-ti spun insa un text care spune totul despre "U":
"Echipa șepcilor roșii este istorie, dar în același timp, poezie. O poezie a fotbalului, iar cînd cobori pantele Feleacului, stadionul Ion Moina de sub Cetãțuie, udat de apele Someșului, pare coala de hîrtie pe care se scrie aceastã poezie. Potcoava de pe tricourile jucãtorilor, ca și potcoava stadionului este o emblemã care dãinuie în timp. O echipã care nu a putut fi destrãmatã nici de vicisitudinile vremurilor, nici de rãzboi, nici de divizia C, nici de vîntul care suflã mai mereu prin buzunarele fotbaliștilor și suporterilor, iubitã și adulatã de majoritatea puștilor care se duc sã cînte la stadion, pãstratã în inimã de cei care au trecut prin aulele și amfiteatrele Universitãții clujene.
La Cluj, visele de mãrire au pãlit intotdeauna în fața bucuriei de a juca, a unei bucurii deseori candide, în care meșteșugul cuceririi victoriei a fost cu mare greutate desprins. În ciuda acestei boeme perpetue, Universitatea Cluj a fost de foarte multe ori un partener (dar niciodatã adversar) de temut pentru multe din echipele noastre avide de glorie, dar n-a fost niciodatã o echipã de efort prelungit.
"U" este o stare de spirit, așa cum spunea odatã regretatul Ioan Chirilã, care la rîndul lui a fost suporter declarat al lui "U", îndrãgostit de jocul unor celebri jucãtori...ca acea veritabilã echipã de medici care a fãcut furori în anii '60. Dar oare cîți dintre noi nu avem în adîncul sufletului o cãmãruțã în care sã ascundem o fãrîmã de iubire pentru "U"?"
imi cer scuze daca textul a fost prea lung sau daca a deranjat pe cineva, insa, uneori, e bine sa si gandim inainte de a vorbi, sa facem diferenta intre echipe, suporteri , istoric si tendinte actuale.
A pune semnul egalitatii intre "U" si Dinamo, denota o proasta si insuficienta informare, lacune mari in ceea ce priveste istoria celor doua cluburi si ceea ce reprezinta ele de fapt.
Nu ma intereseaza Dinamo, am sa-ti spun insa un text care spune totul despre "U":
"Echipa șepcilor roșii este istorie, dar în același timp, poezie. O poezie a fotbalului, iar cînd cobori pantele Feleacului, stadionul Ion Moina de sub Cetãțuie, udat de apele Someșului, pare coala de hîrtie pe care se scrie aceastã poezie. Potcoava de pe tricourile jucãtorilor, ca și potcoava stadionului este o emblemã care dãinuie în timp. O echipã care nu a putut fi destrãmatã nici de vicisitudinile vremurilor, nici de rãzboi, nici de divizia C, nici de vîntul care suflã mai mereu prin buzunarele fotbaliștilor și suporterilor, iubitã și adulatã de majoritatea puștilor care se duc sã cînte la stadion, pãstratã în inimã de cei care au trecut prin aulele și amfiteatrele Universitãții clujene.
La Cluj, visele de mãrire au pãlit intotdeauna în fața bucuriei de a juca, a unei bucurii deseori candide, în care meșteșugul cuceririi victoriei a fost cu mare greutate desprins. În ciuda acestei boeme perpetue, Universitatea Cluj a fost de foarte multe ori un partener (dar niciodatã adversar) de temut pentru multe din echipele noastre avide de glorie, dar n-a fost niciodatã o echipã de efort prelungit.
"U" este o stare de spirit, așa cum spunea odatã regretatul Ioan Chirilã, care la rîndul lui a fost suporter declarat al lui "U", îndrãgostit de jocul unor celebri jucãtori...ca acea veritabilã echipã de medici care a fãcut furori în anii '60. Dar oare cîți dintre noi nu avem în adîncul sufletului o cãmãruțã în care sã ascundem o fãrîmã de iubire pentru "U"?"
imi cer scuze daca textul a fost prea lung sau daca a deranjat pe cineva, insa, uneori, e bine sa si gandim inainte de a vorbi, sa facem diferenta intre echipe, suporteri , istoric si tendinte actuale.
Atata timp cat vestitul "R.J", sef de galerie al "u"istilor este spurcat, la fel ca majoritatea celor ce sunt sustinatori ai universitatii Cluj.. nu are rost sa intru in detalii.
Pana la urma este alegerea ta. Gata.
Nu ma deranjeaza ca spui ca R.J = dinamovist (sincer, nu ma intereseaza), insa m-a deranjat ca ai pus egalitate intre "U" si Dinamo, e o mare diferenta! Si inca ceva, "U" e iubita de un oras intreg, nu doar de R.J si acolitii lui.
Gata.
Da am tinut cu ASA si dupa CCA si intr-un final Steaua
Pana la urma este alegerea ta. Gata.
Gata.
Ma bucur ca ati ajuns la un numitor comun.Gata.