Imi place mult Barca.E a2a mea favorita in fotbal,la mare distanta dupa Steaua.Si ar mai fi si Arsenal.Imi place mult stilul lor de joc mai ales de cand Fabregas dirijeaza actiunile.E un fel de Xavi2 ![]()
Imi place mult Barca.E a2a mea favorita in fotbal,la mare distanta dupa Steaua.Si ar mai fi si Arsenal.Imi place mult stilul lor de joc mai ales de cand Fabregas dirijeaza actiunile.E un fel de Xavi2 ![]()
AC Milan, i-am descoperit in 1989.
Ripensia, de la distanta celor 60 de ani.
Chelsea lui Petrescu si acum a lui Abramovici.
FCM Bacau, cand s-or hotari sa joace fotbal.
Bayern Munchen, iubire veche.
Plus mai simpatizez si cu echipe romanesti, dupa caz: Sportul Studentesc, Unirea Urziceni si Progresul (acum decedat).
Nu am tinut niciodata cu alta echipa numai ca Steaua.
Steaua e viata mea nu as schimba echipa niciodata.Sunt din banat la 30 km de Timisoara dar nu sunt atras de ei sunt stelist te la 7 ani am fost alaturi de ei la bine si la rau.Am fost fericit la victori si trist la infrangeri suparat de multe ori dar continui nu ma dau batut.Steaua e iubirea mea si nu voi spune pa.Cel mai bun e Banel un jucator cum rar intalnesti care da tot pe teren nu e fitos si are mereu limite ajuta echipa cel mai mult da gol,pase bune si sufletul pe teren.
Forza Steaua ![]()
Da, eu tin cu Man. Utd., Boca Jr. si CSKA Sofia, dar pe Steaua, pe Steaua o iubesc. ![]()
Iubirea pentru Steaua o am de la tatal meu
, dar am devenit si fan Real pe la sfarsitul lui 90 datorita a trei lucruri: Raul Gonzalez Blanco, culoarea ALB a echipamentului, si felului cum suna Real ![]()
Bayer Leverkusen, intre 2000-2002. Perioada in care-i aveau pe Ballack, Ze Roberto si Schneider la zenitul talentului. Cred ca Bayer era cea mai spectaculoasa echipa din lume, juca cel mai frumos fotbal si te faceau sa sari din fotoliu.
Cred ca saptamana aia in care au pierdut finala cupei, campionatul in ultima etapa si finala CL e cea mai neagra din istoria clubului ![]()
Bayer Leverkusen, intre 2000-2002. Perioada in care-i aveau pe Ballack, Ze Roberto si Schneider la zenitul talentului. Cred ca Bayer era cea mai spectaculoasa echipa din lume, juca cel mai frumos fotbal si te faceau sa sari din fotoliu.
l-ai uitat pe Berbatov ![]()
Oare la intrebarea ,,Ati tinut vreodata cu alta echipa?" se poate raspunde si: ,,Da,am tinut cu o total alta echipa fata de cea din prezent,Steaua de pana in 2003."?