Etapa 2
fifa_emporio v f1or_cs 0-2
Etapa 2
fifa_emporio v f1or_cs 0-2
etapa 1
power_steaua_6 1-2 niculaeflorinel
era si timpu' sa castig si io un meci :laugh:
Etapa 2
mihai1411 v power_steaua_6 7-2,si-a facut norma de 7 iar power ![]()
Lol Mihai:))))))))))
Etapa 2
mihai1411 v power_steaua_6 7-2,si-a facut norma de 7 iar power
ca de obicei, cel mai prost mananca rahat ![]()
Apropo mihai1411 chiar asa man ai ajuns sa iti mai faci un id ca sa joci pe .net
Post subject: Re: Rezultate,Amanari,Anulari,Plangeri,Decizii
Poster: danutz [ Profile | View user notes ]
IP for this post: 89.43.***.*** (Look up IP)
Posted: Tue Feb 19, 2008 8:28 pm
6.9 Postarea pe forum a datelor private a altor utilizatori din varii motive se considera incalcare grava a prezentului regulament si se sanctioneaza cu ban IP. Prin date private se intelege orice detaliu ce poate duce la identificarea respectivului utilizator, de la fotografii pana la i.d.-uri de messenger, precum si orice alte date considerate de moderatori ca fiind private.
Eventuala sanctiune ramane la latitudinea moderatorului Fifa.
opa
Mihai afara din camp
god,cum ti-am mai explicat,nu stiu nimic,nu ma intereseaza alte campionate,am accelasi ip cu inca cativa din retea,ca nus ce combinatii face danutz cu ipurile,am sa-l intreb si pe el si vb dupa
Mda,acelasi ip la 2 calculatoare da conflict,problema e ca danutz(mihai1411) are acelasi ip de cand s-a inscris Joined: Sun Nov 11, 2007 10:02 am
Mihai, acelasi ip la mai multe calculatoare inseamna ca nu poti face host. oricum ai "lua-o" e de rau ![]()
o fi de rau,dar sincer nu m-as duce sa joc in campionat la god in viata mea,si da conflict,cand se face in accelasi timp host,eu n-am avut probleme pana acum,nu stiu nici cine e ala de zice ionut,ma rog faceti ce vreti,pentru mine e doar un mijloc de relaxare fifa,nu am timp sa joc in 2 campionate
Situatia e dubioasa, asta e clar. Am rugamintea sa pastrati limitele decentei si sa respectati regulamentul forumului in postarile voastre. Vom lamuri si acest caz si vom lua masurile care se impun, asa cum am facut-o intotdeauna. Cu tot regretul pentru Mihai, daca se va dovedi ca activeaza si in alt campionat ne vom lua la revedere. Regulile sunt aceleasi pentru toti, iar in cazuri similare am procedat imediat la excludere.
LE: Am inteles ca este posibil ca mai multe pc-uri legate in retea sa iasa cu acelasi ip. Ramane de testat - probabil doar ca o curiozitate - daca se poate face si host simultan de pe 2 sau mai multe pc-uri la un joc. Il cunosc pe Mihai si sincer nu il cred in stare sa umble cu cioara vopsita. Nu detin insa amanunte legate de retele, ip-uri, chestii de astea, drept pentru care am apelat la cunoscatori. Mergem pe incredere si consideram cazul inchis.
@god: avertisment pentru incalcarea articolului privitor la postarea pe forum a datelor private a altor utilizatori. Altadata fii mai atent !
host nu se poate face simultan,asta iti zic eu
Mihai ii baiat fain nu umbla el cu din astea:)) si dak ar umbla god care ii problema ta?
i-am explicat lui ionut ce si cum,nus daca vreti si voi sa stiti,m-am uitat la god pe site,el nu vede ca danutz juca la ore gen 13,14;eu la ora aia sunt la munca,abia pe la 17:30 ajung acasa,deci god esti cam ratat ![]()
offtopic : a jucat unul din voi cu bistriteanul acela , Mihai Dragan ? s-a calificat intre cei mai buni 16 jucatori la FIFA 2008, Campionatul European de la Hanovra . Va salut ![]()
LoL inseamna ca inca nu a jucat cu mine -Scz offtopic.
Si Mihai nush cum l-ai pacalit pe ionut,dar oricum la mine ai BANIP.
god vezi ca ai de administrat un campionat si te retin eu,se vede ca ai mintea cat un bob de orez,parca ziceai ceva de ultimul tau post aici mai demult?
@god: Nu tin minte sa ma fii pacalit cineva vreodata, cu atat mai putin intr-o chestie care tine de un joc virtual. E strict problema ta ce decizii iei in campionatul pe care il administrezi, chiar nu ne intereseaza. Eu am luat in calcul sesizarea ta, am vazut cum stau lucrurile si consider ca nu trebuie indreptata vreo masura in competitia de fata.
Consider cazul inchis si orice comentarii postate de acum incolo vor fi considerate offtopic si sanctionate ca atare.
etapa - 3
alexxx_tzupy v ultrastf ... 1-3
etapa - 2
ultrastf v bezmetiqu_alex... 2-1
LoL inseamna ca inca nu a jucat cu mine -Scz offtopic.
Lasa ca am jucat eu cu tine si te-am batut cu Real Zaragoza ... tu fiind cu Barcelona
Daca eram in locul tau ma lasam si de fifa si de tot ![]()
Etapa 3
power_steaua_6 v fifa_emporio
am si eu o rugaminte, daca pana la termenul limita de jucare a etapelor nu vom posta nici unul dintre noi nici un rezultat, va rog sa amanati meciul in contul meu ! Sper sa-l jucam... ms mult de tot
Lasa ca am jucat eu cu tine si te-am batut cu Real Zaragoza ... tu fiind cu BarcelonaDaca eram in locul tau ma lasam si de fifa si de tot
eu cu espanyol ![]()
Etapa 3:Danny1ok-Klaus_89 0-2
Etapa 2
mihainho_86 v alexxx_tzupy 1-0