Are sau nu un astfel de articol ce cauta pe site?
Nu are legatura cu Steaua, nu are legatura cu fotbalul. Totusi, avand in vedere reactiile suporterilor stelisti care au raspuns aici (indiferent de punctul de vedere pe care acestia il sustin), mi se pare ca interesul lor vizavi de aceasta problema e unul semnificativ (desi cativa au spus ca asa ceva nu trebuia postat). Nu ne dorim o comunitate de oameni experti in fotbal care sa nu caste ochii la ceea ce se intampla in jurul lor, ne dorim o comunitate de pasionati de sport, fotbal si Steaua care gandesc pe cont propriu, manifesta pareri si nu se lasa manipulati de cei din jurul lor. Cat de des au aparut pe FCSTEAUA.RO articolele despre subiecte care nu sunt legate explicit de Steaua? Au fost cu campaniile "Eroii nu mor niciodata" si "Basarabia, pamant Romanesc" + inca cateva care prin natura lor sunt oricum mai mult sau mai putin legate de Romania si Armata Romana, deci indirect si de Steaua.
Cel mai important mi se pare ca discutiile s-au desfasurat la un nivel mult superior mediei internetului romanesc. S-au adus argumente, s-au dat referinte si citate, si sunt sigur ca toata lumea a avut de castigat din discutia de aici. Eu unul sunt multumit de efectele acestui articol (care nu a fost ideea mea), si repet ca el nu a fost unul de propaganda politica ci unul care transmite stelistilor: "Cascati ochii la lumea din jurul vostru. Preocupati-va de chestiunile importante care ne afecteaza pe toti, nu de entertainment de 2 lei."