Alaturi de Serbia si impotriva CRF-ului!
Alaturi de Serbia si impotriva CRF-ului!
@AdrianUltras25
Deacord cu ce scri, nu pot tolera cand vad la TV, studenzi unguri care protesteaza pentru atunomie in Romania/TRANSILVANIA. Cum pot sa ceara asaceva, pe teritoriul noastru??cat singe o varsat stramosi nostri pentru pamantul ala si iei cer dreptul la iel.
NICIODATA autonomie al unguri pe pamant romanesc............NICIODATA....
Rusi furat pamantul ROMANESC pe nedreptate..... pentru...a doa oara nu o sa se intimple lucru asta...
sarbi o fost intodiauna un poport foarte desvoltat si foarte puternic.
Romani sunt alaturi de SARBIA.............din pacate suntem o TARA care nu are multe de spus in europa si asa o sa
ramanem cu alaturi.......
Mama Sunnyblack...n-am inteles nimic frate
@AdrianUltras
Probabil ca ai dreptate ca nu ar fi sarbii alaturi de noi daca am fi in situatia lor,dar in contextul asta ,acest "alaturi" simbolizeaza oarecum pozitia noastra,a celor care suntem "alaturi",fata de genul asta de actiuni secesioniste ale unora...
Si inca ceva.
Vad foarte multe "alaturi de serbia".
inainte de 89, la granita din banat, sarbii nu ezitau sa traga in soldatii romani care patrulau zona demilitarizata.
hai s-o dam in off-topic original
@Adrian
ca si tine, nu am prins mult din vremurile "de dinainte de '89" dar ca unul care a citit mult si din surse diverse despre perioada aceea, mai ales despre cei care incercau sa treaca granita la sarbi trebuie sa-ti spun ca te inseli amarnic.
sarbii nu "trageau" de nebuni in soldatii "nostri". ca sa fii la curent si tu, bravii nostri militari de la granita de sud-vest, erau antrenati sa ia linia de mira in piciorul fugarilor romani si...SA-I IMPUSTE IN CAP! ca pe niste tradatori ce sunt. apoi, ca niste oameni rai ce sunt, sarbii trimiteau inapoi in Romania cam 5-10% din fugarii care reuseau sa treaca Dunarea. la fel, sarbii obisnuiti, rai din firea lor, nu de putine ori au ajutat fugarii romani sa ajunga in Italia sau in tabara de refugiati de langa Belgrad... asadar sa lasam deoparte "mitologia sarbeasca"articolul se refera la altceva...
LE:@sunnyblack
unul din motivele antipatiei mele fata de etnicii maghiari este faptul ca ei masacreaza limba romana incredibil. dar fratele meu, parca ma doare inima cand vad un "roman" care scrie mai prost decat un ungur, in romana...
Bai baieti, voi v-ati tampit?
ASTA E FCSTEAUA.RO!
Aici nu e loc de politica, aici vorbim doar despre Steaua. Si tot ce implica acest club pe plan sportiv. Si cat despre cei se ocupa de acest site, m-ati dezamagit cumplit, si cred ca nu sunt singurul.
Nu ati reflectat o secunda la evetualele consecinte!
PS: greco, pun pariu frate ca tu esti "capul" acestei actiuni politice. Te sfatuiesc prieteneste sa iti iei o pauza si sa revii cu alte subiecte.
@ Joga Bonito
Te-am dezamagit profund? Ne pare nespus de rau, ne dau lacrimile. In primul rand ca nu este nicio actiune politica, dar avand in vedere ca ai subliniat ca este FCSTEAUA.RO, o sa stergem automat toate articolele referitoare la CSA Steaua, Romania, si orice altceva ce nu este FCSTEAUA.RO. Am vrut sa atragem atentia unui aspect care este posibil sa ne afecteze TARA, adica ceva mai mare decat FCSTEAUA.RO, poti sa pricepi asta?
Pentru informarea ta articolul a fost ideea mea,asa ca daca vrei sa injuri pe cineva injura-ma pe mine ca ti-am stricat onorata privire cu asemenea texte plictisitoare.
Marius, iti zic din surse foarte sigure ca soldati sarbi, camuflati, luau la tinta soldatii romani care patrulau(atentie! PATRULAU!!!) zona demilitarizata.
Nu zic ca nu ar fi posibil ce ai zis tu.Probabil ca e.
Ideea e ca ceea ce faceau sarbii era provocare.Probabil ca daca tarile nu erau sub aceeasi cortina sovietica acele incidente ar fi dus la razboi.
Cand un soldat al unei tari trage asupra unui soldat al altei tari, acest lucru se numeste declaratie de razboi.
Si oricum sarbii nu aveau ce sa se bage in problemele interne ale Romanilor.
eu zic ca dacaa tot au luat astia Kosovo poate luam si noi Banatul Sirbesc
ca daca nu il iau ungurii ![]()
acum pe bune sustin demersul tarile "dezvoltate" care ne baga pe git legi si cote au arata ca se p...a pe legi atunci
cind le convine in aceste conditii cu ce e mai buna UE decit Rusia ca asa cum rusia a luat basarabia prin rapt acum UE si SUA ia tot prin rapt un teritoriu al unei tari suverane
cel mai frumos e ca si CIO a recunoscut Kosovo, dar in ONU nu vor intra fiindca acest lucru se face prin Consiliul de Securitate al ONU, iar acolo Rusia si China au drept de veto
Pe de alta parte sa nu uitam ca romanii din "mindra" serbie nu au nici macar scoli sau biserici si nu sunt recunoscuti ca minoritate, iar bosnia si croatia sunt pline de morminte comune ale victimelor batalioanelor lui milosevici
Bai baieti, voi v-ati tampit?
ASTA E FCSTEAUA.RO!
Aici nu e loc de politica, aici vorbim doar despre Steaua. Si tot ce implica acest club pe plan sportiv. Si cat despre cei se ocupa de acest site, m-ati dezamagit cumplit, si cred ca nu sunt singurul.
Nu ati reflectat o secunda la evetualele consecinte!
PS: greco, pun pariu frate ca tu esti "capul" acestei actiuni politice. Te sfatuiesc prieteneste sa iti iei o pauza si sa revii cu alte subiecte.
Daca Greco a fost "capu`" are tot respectu` meu .
Aflasem de ceva timp de intentia kosovarilor de a-si proclama independenta, dar mi se parea doar o gluma... ma gandeam oare ce stat o fi atat de imbecil s-o recunoasca?
Evident, in afara de SUA - de la ei ma asteptam, sunt singurii cu presedinte mai prost ca Becali si Vanghelie la un loc. Ura fata de acesti impostori si ipocriti ai istoriei moderne creste cred eu in mintea tuturor oamenilor cu putina inteligenta pe lumea asta. Probabil ca tot istoria o sa-i pedepseasca pentru mizeriile pe care le fac americanii in numele "luptei impotriva terorismului".
Dar cand am vazut Marea Britanie, Franta si Germania frecand piciorusele lui Bush si sustinand aceasta aberatie, am ramas pur si simplu stupefiat si de-abia mi-am revenit din soc. Acum, ca niciodata, e aproape palpabila o tensiune mare, ca inaintea unui eveniment global care sta sa izbucneasca. Lucurile nu se vad bine din orice punct ai privi. Inca nu-mi dau seama care este interesul din spatele aparitiei acestei glume de stat. In momentul de fata, o vad ca pe un anunt gen "Putin, ai legatura!".
Pentru toti cei care-i admira pe sarbi ca au fost atat de puternici fiindca au fost 18 ani in razboi, ar putea sa priveasca problema ceva mai matur: este o ocazie (rara) pentru noi sa fim mandri de felul in care Romania (noi, romanii) a tratat o problema similara.
Daca demnii, mandrii, darjii sarbi si-au bagat picioarele si au intrat cu "tigrii" peste toti ceilalti (nu c-ar fi fost aia niste inocenti, dar n-are a face), noi am preferat sa discutam si sa le dam niste drepturi altfel inofensive, dar care pentru ei conteaza. Efectul? Romania e bine mersi, si in ciuda agitatiei de azi n-are NICIO problema majora cu minoritatile, in timp ce neinduplecatii nostri vecini, asa puternici si verticali cum sunt ei, au fost redusi la 25% din teritoriu. Dincolo de conspiratii iudeo-masonice si interese perfide americane, sarbii n-au stiut sa gestioneze o situatie interna dificila. Noi, spre lauda noastra, am stiut.
Cu tot respectul, SSK... e putin naiva concluzia ta: "Noi, spre lauda noastra, am stiut."
Noi, primii care am recunoscut Rep.Moldova "spre lauda noastra"? Noi suntem astia nu?
E simplu ca ABC: politicienii nostri, "spre lauda noastra", i-au lasat la ciolan si pe stabii maghiari si astfel s-a rezolvat superba comuniune romana-maghiara. Nu avem probleme cu minoritatile pentru ca politicienii lor au jefuit tara alaturi de ai nostri. Sper ca esti de acord.
A, si era sa uit: nu recunoastem independenta Kosovo, in schimb trimitem trupe acolo ca sa ajute la "consolidarea institutiilor noului stat". De asa lauda ma lipsesc, Base nu stie ce vrea: urmareste interesul Romaniei sau continue sa-l pue pe Bush acolo unde nu-l doare?
Domnilor, eu stiu ca intotdeauna interesul poarta fesul. Cu alte cuvinte e normal sa ne impotrivim declaratiei de independenta a kosovarilor, pentru a nu crea precedente in ceea ce ne priveste. Restul e proza si de ce nu, poza.
Solidar cu interesele României!
Corect, Virgil. Sincer sa fiu Kosovo ma lasa rece. Nu cunosc nimic despre sarbi si singura mea sursa de informatie despre fosta Iugoslavie e un articol din Hustler, citit acum nu stiu cati ani, despre detentia lui Milosevici.
Ovidiu, privesti problema simplist si superficial. Serbia nu a intrat cu tigrii peste nimeni. In conflictul din anii 90 a fost implicata Armata federala a Iugoslaviei( care era compusa din macedoneni, muntenegreni, sarbi, etc) nu Armata Serbiei. Stii ca atunci cand Slovenia si-a declarat independenta, principalii comandanti ai airmatei federale erau croati? Ca erau si formatiuni paramilitare e de necontestat. Stii ca singurele zone de conflict unde au fost sarbi implicati au fost acele zone unde erau ei majoritari, in afara teritoriului Serbiei? In regiunea Krajna din Croatia erau 90% sarbi, iar cand Croatia si-a declarat independenta acestia au dorit sa ramana in cadrul federatiei iugoslave si ca urmare, trupele croate sprijinite de aviatia americana i-a gonit de acolo. Au "evacuat" 300 de mii de oameni! Nu soldati ci femei, batrani, civili!
Cealalta zona a fost Bosnia, unde sarbii sunt jumatate din populatie. Daca cei croatii aveau dreptul la independenta, de ce n-ar fi avut-o si sarbii acolo unde erau majoritari? E vorba de un dublu standard.
Serbia nu a ajuns la 25% din teritoriu pentru simplul motiv ca acesta a fost in mare teritoriul ei dintotdeauna. Ca la un moment in timp a inclus si parti din Bosnia, Croatia sau Muntenegru e altceva.
Daca ai sa te uiti la filmul de pe site o sa intelegi mai multe.
si eu sunt alaturi de virgil :steag_steaua_ro:
@ Joga Bonito
Sincer prefer de1000de ori sa vorbesc despre "politica"decat despre Jiji,chiar daca acest nume,vrem sau nu,se leaga de Steaua.Si in plus singurul lucru despre care am putea vb acum ar fi despre istoria clubului ca nu vad ce alte"noutati" s-ar putea scrie in topicuri.
Si in plus eu unul sunt deacord cu dezbaterile de interes general ,fie ele chiar si pe site-uri de fotbal.Si dupa cum mai spunea cineva....cu nu-i plac articolele despre istorie...sa nu se mai uite;la fel si aici...pe cine nu intereseaza...poate linistit sa ocoleasca articolul!Si in+din cate se vede articolul a starnit interes mai mare decar oricare alt articol cu sau despre Jiji.
Numai bine!
Accesele astea de simpatie pro-sarba seamana cu crearea de balade si legende populare despre haiducii patriei. :biggrin: Si aia erau niste banditi si criminali asa cum sunt si "prietenii" nostri sarbi. Dar poporul roman, incapabil de a rectiona violent atunci cand trebuie sa se apere, are o simpatie exagerata pentru cei pe care ii percepe ca avand insusirile care ii lipsesc lui.
Catalin
chiar mi-a placut ca nu am mai vb despre the sheepfucker.
dar parca vad ca reuseste el sa se bage cumva si in treaba asta.
parca vad ca azi-maine apare si zice ca vrea sa construiasca case pentru sarbii din Kosovo sau sa faca niste biserici acolo....
Scapa-ne Doamne de el!
Gica Chioru
vor aparea in curand si "patriotii Romani" care vor lupta impotriva "separatistilor unguri" ca in filmul "Red Dawn"
Serbia nu a intrat cu tigrii peste nimeni. In conflictul din anii 90 a fost implicata Armata federala a Iugoslaviei( care era compusa din macedoneni, muntenegreni, sarbi, etc) nu Armata Serbiei. Stii ca atunci cand Slovenia si-a declarat independenta, principalii comandanti ai airmatei federale erau croati? Ca erau si formatiuni paramilitare e de necontestat. Stii ca singurele zone de conflict unde au fost sarbi implicati au fost acele zone unde erau ei majoritari, in afara teritoriului Serbiei? In regiunea Krajna din Croatia erau 90% sarbi, iar cand Croatia si-a declarat independenta acestia au dorit sa ramana in cadrul federatiei iugoslave si ca urmare, trupele croate sprijinite de aviatia americana i-a gonit de acolo. Au "evacuat" 300 de mii de oameni! Nu soldati ci femei, batrani, civili!Cealalta zona a fost Bosnia, unde sarbii sunt jumatate din populatie. Daca cei croatii aveau dreptul la independenta, de ce n-ar fi avut-o si sarbii acolo unde erau majoritari? E vorba de un dublu standard.
Serbia nu a ajuns la 25% din teritoriu pentru simplul motiv ca acesta a fost in mare teritoriul ei dintotdeauna. Ca la un moment in timp a inclus si parti din Bosnia, Croatia sau Muntenegru e altceva.
Daca ai sa te uiti la filmul de pe site o sa intelegi mai multe.
Mihai, nu este deloc asa. Iugoslavia era un stat federal. Croatia si Slovenia, mai intai, au dorit separarea, dorinta legitima, dat fiind faptul ca era vorba despre un stat federal. Atat croatii cat si slovenii au dorit ruperea din federatie in granitele de dinainte de unire. DORINTA LEGITIMA! Serbia s-a opus, a dorit toate regiunile in care sarbii erau majoritari din interiorul Croatiei si Sloveniei dar nefiind de acord cu reciprocitatea. Cand croatii si slovenii s-au opus au inceput nenorocirile. Restul este crima si banditism, nu trebuie sa ne intereseze.
Kosovo este altceva, Kosovo face, facea, parte din Serbia, este o secesiune ilegala.
@ AdrianUltrasu25
...Pai eu propun altceva....acum ca tot sa infiintat un nou stat....Poate maine il vedem "rege"sau"presedinte"(ca nu mai stiu ce titulaturi si-a dat) la Kosovari...iar in2luni scapam de el.Il executa sarbi mai ceva ca si pe Kenedy..
STIRE DE ULTIMA ORA
ARBITRUL MECIULUI Steaua-cefere e Alexandru Tudor.
deci am pierdut! ![]()
Catalin
pot doar sa visez si sa sper ca se va intampla asa.
eu unul propun si votez ca George becaliii sa fie incoronat rege al kosovoului!
@Gica
Salut. Stiu ca Iugoslavia era un stat federal, dar eu am spus doar ca aceste independente au fost create doar in beneficiul unora. Armata federala s-a opus si in Slovenia: de ce nu au fost maceluri acolo? Pentru ca sarbii doar ca teritoriile locuite de ei sa ramana in cadrul federatiei. Croatii si musulmanii au fost cei care s-au opus federatiei, iar in conditiile in care aceste tari nu au fost recunoscute de nimeni, Armata federala a intervenit doar in zonele unde populatia dorea sa ramana in cadrul federatiei, ceea ce era normal si legal. De ce nu au fost bombardat Zagrebul de exemplu?
@Adrian
Glumind sau nu Jiji macar e nebun si conduce un club de fotbal...Dar dupa cum spunea cineva:Vanghelie si Jiji sunt "mici copii" pe langa Bush,iar acest om conduce,din cate se pare,intreaga lume...sau chiar daca nu e asa un intreg Continent.
Iar cat despre delegarea lui Tudor la meciul cu Clujul...nu vor putea sa ne bata nici cu arbitrul de partea lor....suntem prea tari;))...
Catalin
Bush nu e nebun si nici prost.eu nu cred asta.
e un mare smecher.e foarte viclean.face pe prostul ca sa il subestimeze adversarii.
sa revenim la treburi mai importante
Cred ca delegarea lui Tudor de pe acum e gresita.
in 2 saptamani o sa il ingroape ceferistii cu cadouri.si uite o explicatie daca "greseste" pro cefere.
si daca "greseste" pentru noi ceferistii vor zice la fel.
lupescu e un idiot notoriu!