FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Fara cuvinte

«12345»
criminalu200512.02.2008 22:49

R.I.P.

Inca un stelist adevarat a murit prea tanar... condoleante familiei si un mesaj pentru baietii de la sud

Daca baiatul a fost membru la S.B. trebuie condus si de voi pe ultimul drum si voi sa incercati sa aflati mai multe despre subiect daca era o treaba rromaneasca( nu am scris gresit) sau daca a fost recunoscut.

unitate si inca o data R.I.P.

fcsb-4712.02.2008 22:54

Dumnezeu sa`l ierte ! Odihneasca`se in pace .

mighy0712.02.2008 23:05
R.I.P.

Inca un stelist adevarat a murit prea tanar... condoleante familiei si un mesaj pentru baietii de la sud

Daca baiatul a fost membru la S.B. trebuie condus si de voi pe ultimul drum si voi sa incercati sa aflati mai multe despre subiect daca era o treaba rromaneasca( nu am scris gresit) sau daca a fost recunoscut.

unitate si inca o data R.I.P.

nu doar cei de la sud,toti ultrasii trebuie sa fim alaturi de el.era unul de-al nostru,era stelist adevarat,toti sa il conducem pe ultimul drum...si ar fi frumos ca la meciul ca CFR,sau chiar si la Iasi,toti sa-i scandam numele...macar asta sa facem si noi pentru el,ca atat mai putem...sunt sigur ca de sus ne va multumi

ULTRASZ0R12.02.2008 23:06

URASC CIORILE / URASC CIORILE

NE FURA TOT PORUMBUL SI DISTRUG CULTURILE

URASC CIORILE / URASC CIORILE

IESIM LA VANATOARE SA SALVAM RECOLTELE !?!

mighy0712.02.2008 23:48

in presa sportiva din Romania nici un cuvant,pe site-ul oficial,nimic.respect fata de suporterii adevarati,bv voua,bv tuturor jurnalistilor...cei care au mentionat cazul,au spus ca a fost o reglare de conturi...bun asa,din presa de la noi aflam ca un tanar de 19 ani,care merge ca trenul in deplasari este un mare mafiot.avem cea mai de kkt tara,ca cei mai de kkt oameni...rusine pentru toti jurnalistii din aceasta tara

benzina12.02.2008 23:55

imi cer scuze daca sunt nesimtit...dar..red blue ultras esti un cocalar...

DT12.02.2008 23:56

groaznic, in momentul in care fiecare dintre noi avea o diferita activitate personala, baietii astia erau macelariti. teribil! desi urasc politia romana si tot ce tine de institutia asta, mai mult decat orice, ma astept sa ii prinda pe cei care au comis-o si sa ii bage la puscarie.

cat despre familia indurerata, orice am spune sau le-am transmite ar fi in zadar. nimic nu il va putea inlocui pe Andrei.

fiti puternici, fiti uniti, timpul le va vindeca pe toate. sincere regrete!

SteauaToronto13.02.2008 00:08

Primul meci care l-am vazut vara asta a fost meciul cu Zaglebie Lubin. Coborand din tren ca veneam de la Baia Mare am alergat sa prind '101' troleul ala sau cum se numeste din Crangasi.

Cum era full am reusit sa intru ultimul. A venit un tigan in spatele meu si mi-a zis sa ma dau jos sau ma injunghie. Am ramas socat pe loc, pur si simplu nu stiam ce sa zic. m-am dat jos si am asteptat pentru a doua cursa.

Asta e domnilor, rasa noastra a romanilor e pe cale de disparitie din cauza acestor nespalati care isi fac dreptate pe strazi.

Dumnezeu sa-l ierte pe acel baiat !

SSK13.02.2008 00:13

@red_blue_ultras

Ai transformat acest topic intr-o polemica personala, care nu-si are rostul, asa ca am facut ca mesajele tale (si nu numai) sa dispara. Pe viitor, considera-te avertizat si lasa acest topic in pace. Parerile tale despre cine trebuie regretat si cine nu o sa ni le poti dezvalui mai tarziu.

Valabil si pentru alti amatori de discutii inutile.

trance_tactics13.02.2008 01:37

[ ... ] Sa te odihnesti in pace. Oricum , acum esti intr-un loc mult mai bun decat acesta... trist ca ai plecat mult prea devreme ! Acum mai mult ca oricand ... unitate

neaalecu13.02.2008 01:53

condoleante!

cata barbatie in mainile manuitorilor de lama! socant ce se intampla...

David_Steaua200713.02.2008 06:51

Imi par rau de acest eveniment tragic!!Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!!

frunji13.02.2008 07:54

Dumnezeu sa-l odihneaca in pace!..nu mai e nimic de spus..

nemilosul13.02.2008 08:09

Dumnezeu sa te odihneasca in pace

si sper ca odata cu disparitia generatiei ceausiste noua generatie sa aiba puterea sa puna piciorul in prag si sa treaca la exterminarea acestestei rase de gandaci denumita milogi.....stop indiferentei!!!! R.I.P.

ionutabaza13.02.2008 08:51
Primul meci care l-am vazut vara asta a fost meciul cu Zaglebie Lubin. Coborand din tren ca veneam de la Baia Mare am alergat sa prind '101' troleul ala sau cum se numeste din Crangasi.

Cum era full am reusit sa intru ultimul. A venit un tigan in spatele meu si mi-a zis sa ma dau jos sau ma injunghie. Am ramas socat pe loc, pur si simplu nu stiam ce sa zic. m-am dat jos si am asteptat pentru a doua cursa.

Asta e domnilor, rasa noastra a romanilor e pe cale de disparitie din cauza acestor nespalati care isi fac dreptate pe strazi.

Dumnezeu sa-l ierte pe acel baiat !

ASTAI Romania NOASTRA SUNT MULTI NESIMTITI

udaradu13.02.2008 08:57

JALNIC....d-zeu sa-l odihneasca-n pace....imi vine sa nu-mi mai las copii sa iasa de acasa.....oare pina cind????

JDERUL13.02.2008 08:57

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

Condoleante familiei si prietenilor lui!

Sper ca criminalul sa primeasca ceea ce merita!

Chiar nu este cazul sa va ,,balacariti"intr-un moment tragic ca acesta.Pastrati decenta si incadrati-va in limitele bunului simt in fata durerii celor care sufera cu adevarat:familia si prietenii!

Daca aveti a va face unele reprosuri,faceti-le pe privat!

axl13.02.2008 09:39

Odihneste-te in pace, Andrei.

P.S. Nici nu va dati seama cat de ridicoli sunteti unii dintre voi.

ULTRASZ0R13.02.2008 10:02
Dumnezeu sa il odihneasca si sa aiba grija de sufletul lui !

</a> -cam prost aleasa melodia dupa gustul meu dar prea putin conteaza!:(

w1ndox e dintre cei mai buni prieteni ai mei ... el e rapidist ... nu merge la meciuri dar a gandit cum i a venit pe moment ... el rapidist ... fomica stelist... si a gasit melodia lu' haldan .. care sa recunoastem suna bine ... si asta a facut el ..... asta demonstreaza inca odata faptul ca TATAR Andrei Razvan ( FMK , FOAMEA, FOMICA, cum vreti voi) era stelist... dar nu stiu daca asta conteaza ... am zis o pentru ca sunt uimit de prostia de pe aici ... kustino ... arde i cu ban da i in doamne iarta ma de ratati ....

Katau13.02.2008 10:58

Terminati`va cu razbunari si planuri de atac la meciul de sub pod,daca cineva stie cine au fost aia cu care s-au batut sunt doar cei care au fost de fatza,ce dreaq sunteti penibili va dati intalnire ore locuri vanatori bleah...

R.I.P.FMK

Virgil13.02.2008 12:18

In tabloidul "Libertatea" de astazi, a aparut urmatorul articol in legatura cu incidentul care a dus la disparitia dintre noi a lui FMk:

Ucis dupa o cearta pe strada

Un tanar de 19 ani a murit, iar trei prieteni de-ai sai au fost raniti, dupa ce au fost injunghiati in fata cinematografului Cultural din cartierul Berceni, din Capitala. Tragedia este cu atat mai mare cu cat baiatul ucis nu mai avea alti frati, iar in ultimii trei ani, parintii ii ingropasera matusa si bunicii.

Detalii puteti citi la rubrica Bucuresti a ziarului online > <a href="http://www.libertatea.ro/index.php?section...&sid=197400" target="_blank">http://www.libertatea.ro/index.php?section...&sid=197400</a>

5-act-razvan_5664.jpg

Razvan Tatar, zis si FMk (Fomika)

Dumnezeu sa-l odihneasca!

Kustino13.02.2008 13:55

Postati daca vreti sa trensmiteti condoleante, daca nu, va rog sa va abtineti de la datul cu parerea. Ati umplut topicul asta de prostii, sunteti mai rau ca ziaristii de ultima teapa de la libertatea. Nu a fost un incident legat de fotbal, nu se cunoaste etnia atacatorilor !! De acum incolo , orice postare aiurea va atrage ban !!!

Katau13.02.2008 14:26
Postati daca vreti sa trensmiteti condoleante, daca nu, va rog sa va abtineti de la datul cu parerea. Ati umplut topicul asta de prostii, sunteti mai rau ca ziaristii de ultima teapa de la libertatea. Nu a fost un incident legat de fotbal, nu se cunoaste etnia atacatorilor !! De acum incolo , orice postare aiurea va atrage ban !!!

si a se specifica NU a fost nici reglare de conturi intre grupuri mafiote pe teme de droguri,femei...asa cum spun aia de la Pro TV

bobochyka1713.02.2008 17:37

Condoleate!

IONUTZ-CIPRIAN13.02.2008 18:00

Odinhneascase in pace,pacat ca a trecut dincolo asa de tanar,sper ca cel care a facut-o sa putrezeasca in puscarie!E pacat ca se intampla astfel de lucruri in tara asta,in loc sa avem grija unii de altii noi ne omoram intre noi,pacat!

«12345»