R.I.P!Condoleante familiei si tuturor apropiatilor!
R.I.P!Condoleante familiei si tuturor apropiatilor!
Dumnezeu sa-l ierte si Condoleante familiei, si prietenilor. ![]()
Dumnezeu sa te odihneasca in pace TE VOM IUBI MEREU
:steag_steaua_ro:
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
Inca un inger pierdut ... inca un frate cazut ... tu vei ramane mereu ... in sufletul nostru si-al meu ... ADIO FMK :sad2:
Dumnezeu sa te odihneasca frate...
Puneti-i si voi poza la articol,macar asa sa ne amintim de el...
Dumnezeu sa il odihneasca in pace!
@kraken -sa nu generalizam.Unii sunt de treaba ,cred in ceea ce fac si traiesc pentru asta.
Despre tanarul ucis: e trist cand se intampla asa ceva,indiferent de echipa cu care tinea.
Sincere condoleante familiei indurerate!
pacat,mare pacat... inca unul s-a dus sus,din cauza rautatii oamenilor. Dumnezeu sa te odihneasca in pace Andrei. Chiar daca nu te-am cunoscut,nu te vom/voi uita niciodata.
R.I.P.
n am inteles de unde s a dedus ca ar fi mana rapidistilor.sau nu facem altceva decat sa propagam violenta?
p.s. Ultrasilor,sunteti niste mizerii.
Prietene, vezi ca cel caruia i-ai spus "RIP" se afla printre "mizerii".
este incredibil...un om moare si voi va certati dak era stelist sau nu...pe cine nu intereseaza dak era stelist(pentru ca intr-adevar era) sa nu citeasca si mai ales sa numai comenteze articolul.el s-a bagat pentru un prieten intr-un club.cand au iesit toti 4 au venit mai multi milogi,si l-au taiat la PICIOR.i-au atins o vertebra,si nimeni din jur nu l-a legat pentru a opri hemoragia.ca tiganii erau rapidisti,ca erau ultrasi sau cetateni,numai conteaza...ceea ce conteaza ca adevarat e ca Razvan numai e printre noi.chiar dak nu-l cunosc ca adevarat,decat din vedere,nu pot sa cred ca numai e...nici nu vreau sa ma gandesc la familie sau la prieteni...ceva ca adevarat tragic.
Dar va veni si clipa cand eu nu voi mai fi
Cand rosu si albastru pe cer se vor uni
Iar eu echipa mea de sus te voi privi
Caci chiar si dupa moarte nu te voi parasi
Dumnezeu sa-l odihneasca.
Condoleante familiei.
este incredibil...un om moare si voi va certati dak era stelist sau nu...pe cine nu intereseaza dak era stelist(pentru ca intr-adevar era) sa nu citeasca si mai ales sa numai comenteze articolul.el s-a bagat pentru un prieten intr-un club.cand au iesit toti 4 au venit mai multi milogi,si l-au taiat la PICIOR.i-au atins o vertebra,si nimeni din jur nu l-a legat pentru a opri hemoragia.ca tiganii erau rapidisti,ca erau ultrasi sau cetateni,numai conteaza...ceea ce conteaza ca adevarat e ca Razvan numai e printre noi.chiar dak nu-l cunosc ca adevarat,decat din vedere,nu pot sa cred ca numai e...nici nu vreau sa ma gandesc la familie sau la prieteni...ceva ca adevarat tragic.
Dar va veni si clipa cand eu nu voi mai fi
Cand rosu si albastru pe cer se vor uni
Iar eu echipa mea de sus te voi privi
Caci chiar si dupa moarte nu te voi parasi
Intr-adevar am vazut si eu la stiri ca de fapt el a sarit pentru niste prieteni printre care era si o fata , si in meleu a fost taiat la picior , nicidecum ca acei lasi erau rapidisti si ca i-ar fi vanat , iar ca el a picat la mijloc si pe deasupra mai era si stelist cred ca a fost doar o simpla coicidenta , sau asa as vrea sa cred .
RIP Andrei !! nu conteaza in acest caz daca era sau nu stelist. unii dintre voi sunt smecheri in mouse si in tastatura!! ce poti rezolva daca omori un tigan sau un caine !! de unde stiti voi ca erau milogi sau spurcati?? zic asta pentru ca am vazut ca cineva a spus lasa ca-i aranjam noi sub podul grant !! dar nici nu mai are rost sa zic mai multe !! RIP!! ![]()
Intr-adevar am vazut si eu la stiri ca de fapt el a sarit pentru niste prieteni printre care era si o fata , si in meleu a fost taiat la picior , nicidecum ca acei lasi erau rapidisti si ca i-ar fi vanat , iar ca el a picat la mijloc si pe deasupra mai era si stelist cred ca a fost doar o simpla coicidenta , sau asa as vrea sa cred .
treaba e ca trebuie sa nu va mai certati pe aici.pana la urma o sa se afle dak au fost rapidisti spurcati sau pur si simplu niste idioti.pana atunci sa-i respectam disparitia si toti sa fim pe aceeasi lungime de unda(adik sa le transmitem condoleante celor mai indurerati ca noi).mereu te vom respecta razvane,si sunt sigur ca baietii de la sud iti vor simti lipsa...ai plecat mult prea devreme...fi alaturi de noi si sustine echipa dintr-o lume mai buna.joi toti ar trebui sa fim prezenti si sa-l insotim pe ultimul drum,pentru ca de acolo de sus va fi fericit ca suntem alaturi de el.
Dumnezeu sa-l ierte.
cam asta fac cyorile de pretutindeni,zilnic,pacat ca unii afla de pe net si daca este ucis unul de al nostru,cate cazuri vor mai trece pana o sa intelegem ca nu e rasism cand le rupem capul,ei asa traiesc ,nu pot fi educati,au mai incercat si tarile civilizate si acum nu stiu cum sa scape de ei,baiatul a avut curaj sa se ia cu ei,altii lasa capul jos si se lasa umiliti de aceea nu mor zilnic oameni
Dumnezeu sa-i ajute familia ,el acum e bine
Nu mai aberati... Nu a fost mana crapidistilor... Aberati la fel ca cei de la TV... cik "reglare de conturi"... Pe dracu fratilor... sa va lamuresc... va spun filmul pe scurt ca stau foarte aproape de zona unde s-a produs nenorocirea... "era un grup de baieti si o fata printre care si FMk (Tatar Razvan Andrei)... unu dintre ei s-a dus la un magazin aflat in apropiere... restul au ramas in scara printre care si FMk... pe drum unii s-au luat de ala din gasca lui FMk care s-a dus la magazin si l`au injurat... el nu le`a spus nimic si vazand ca astia il asteapta sa iasa din magazin i s-a facut frica si i`a sunat pe aia din scara... au venit toti si gagica aia si s-au luat la bataie si un tigan dintre atacatori avea "lama - cutit" pe manceca... gagica a tipat la ei sa fuga ca a vazut ca au cutit dar nu au mai apucat... FLk a fost al2lea taiat si din pacate a murit... primul taiat se zbate intre viatza si moarte pe patul spitalului Bagdasar... Asta a fost fratilor... Vegheaza`ne pe toti STELISTII de acolo de Sus FLk... nu te vom uita niciodata... Adio Grasule!!!
R.I.P.
x( mortzi lor de tzigani X(
ma,eu inteleg,SA SE IA DE TINE...dar sa te omoare,sa dea ca lama...celalalt zace in spital ca 10 centimetri la cap.in plm,iti dai seama ce inseamna asta?i-a crestat capul in 2.si sa nu-mi spui mie ca din greseala.din greseala faci alte lucruri,nu dai ca cutitul in cap...sa fim seriosi.moarte ciorilor,**** RAPID
Esti sigur ca erau rapidisti? Sau doar din rasa lor deducem ca erau rapidisti? Dar sunteti siguri ca erau tzigani?
R.I.P!
Condoleante familiei! :sad2:
Dumnezeu sa-l ierte!
pai asta nu dovedeste nimic.de ce l-au injurat,de idioti asa?poate il cunosteau din brigada si de-aia l-au injurat...dak cei de la TV au spus reglare de conturi,atunci sunt niste idioti.astfel de incidente se petrec zilnic in Bucuresti,dar nu se ajunge la omor.in plus,s-a auzit ca in staie la troleu l-au injunghiat.tu esti sigur de ceea ce spui?
tzigani
daca treci p langa ei...si nu le place d fatza ta..se ia d tn..![]()
Esti sigur ca erau rapidisti? Sau doar din rasa lor deducem ca erau rapidisti? Dar sunteti siguri ca erau tzigani?
sincer,nici numai stiu ce sa cred...oricum,rapidisti,dinamocisti,ce draq or fi fost,ca au indurerat atata lume,au distrus o familie si noi nici macar nu stim exact despre ce e vorba.nu stim de ce l-au omorat,cine erau,stim doar ca erau milogi si ca i-au dat ca lama in picior,si pana sa ajunga Salvarea Fmk s-a dus...unii zic ca au stat in scara si bla,bla,bla,unii ca s-au luat in club,unii ca in statie la troleu,unii ca in plina strada,degeaba,ca aia erau 15 si ei 6.noi ce draq sa credem?zi si tu?ce sa facem,cum sa aflam dak nimeni nu ciripeste nimic.presa scrie:''Reglare de conturi in centrul Bucurstiului''...prosti facuti gramada.ei mergeau in deplasari ca trenul,ce conturi sa regleze,au ajuns si mafioti acum...si nenorocirea nu prea a avut loc in centru...insa ciudat e ca dak erau ei 15 si astia 6,de ce au dat ca lama?ca erau clar in superioritate...si de ce Politia nu spune clar:au fost sau nu milogi?nu cumva le este teama de incidente majore?si mai e ceva:cioroii au obiceiuri de-astea proaste,ca cutite,sabii,bate.ei nu prea dau ca pumnul,ca nu prea sunt in stare
tziganidaca treci p langa ei...si nu le place d fatza ta..se ia d tn..
![]()
ma,inteleg,se ia de tine,dar sa dea ca lama,sa te omoare?pai asta e jungla frate,numai e capitala de stat.si mai e ceva:ei ca siguranta nu au fost 15,cum se spune,ca dak erau 15 nu cred ca ripostau cei 6.dar au fost superiori numeric.de ce dai ca lama dak oricum ii bati?sa omori,sa fi smecher,nu inteleg,nu are sens...