Pacat pentru Mihaita , i-ar fi dat incredere un gol .
Pacat pentru Mihaita , i-ar fi dat incredere un gol .
Sper sa nu rateze asa penalty-uri si in campionat plesan....
@allAti uitat de Pepe. Eu zic ca a aratat mai mult acesta decat Mendoza sau Dayro.
Tu sigur ai vazut meciul asta inaintea noastra!
later meci: pentru mine este clar(inca o confirmare) ca cei trei crai de la rasarit :Neaga, Surdu si Badea sunt REZERVE.
Daca nici din penalty nu dai gol ce sa mai ceri....
jucam bine.... super imi place
sa vedem un pic si "minjii"
am mai oprit motoarele dar e ok
din ce a jucat pana acuma pare destul de bun alex Iacob
Badea la fel e ahtiat dupa gol
ce buna e concurenta....
sper sa ii iese si lui ceva
zloty
Asa e imi pare destul de bun mai ales tinand cont ca e tanar si are timp sa mai creasca...
Daca nici din penalty nu dai gol ce sa mai ceri....
Nici tie nu cred ca avem ce sa-ti cerem [..] Au ratat penalty-uri jucatori mai mari ca Plesan
[in oficiale ]
Din 3 sau 4 pase cat a dat Bogdan Mustata toate au fost reusite.Badea numai joaca nimic!
st_1947 Ai gresit adresa le tii lectii de fotbal copiilor tai prietenilor etc nu mie!. Daca tratezi cu indiferenta oriece situatie de a fructifica chiar si in amicale asa ai sa faci si in meciurile oficiale.Plesan e un jucator bun dar mai are de lucrat la partea cu concentrarea,talentul nu e totul.
Tinerii au fost buni. Si Iacob si Mustata au jucat bine cat au jucat probabil ar trebui sa li-se dea sanse si in meciuri oficiale.
Badea oricum avea sanse mici sa joace titular
In alta ordine de ideei e bine sa vad ca se poate marca si fara Dica....
Poate...in sfrasit...dar poate NU VA MAI LUATI DE SURDU.Incet incet incepe sa demonstreze ca stie si mai mult decat atat e singura noastra optiune la mijloc pe partea stanga.Acordati-i incredere,joaca la noi,la Steaua si cu siguranta vrea sa dea tot ce-i mai bun.Rabdare!
Numai bine!
certitudini:
Portar:Zapata
Linia de fund: Golanski,Goian,Ghionea(Rada),Emeghara(Nesu)
Mijloc: Ov Petre,Lovin,Plesan
Atac: Pepe
Apararea e pusa la punct.
Mai trebuie lucrat la mijloc si la atac.
trebuie jucat in 4-3-3
dupa mine 11.le ideal ar fi
zapata
golansky Ghionea(rada) Goian emeghara
Petre plesan Dica
Dayro pepe mendoza
ar fi perfect in special pentru jucatorii noi.cat si pentru cei vechi.mult mai omogeni si mai imprevizibili
Poate...in sfrasit...dar poate NU VA MAI LUATI DE SURDU.Incet incet incepe sa demonstreze ca stie si mai mult decat atat e singura noastra optiune la mijloc pe partea stanga.Acordati-i incredere,joaca la noi,la Steaua si cu siguranta vrea sa dea tot ce-i mai bun.Rabdare!Numai bine!
sunt perfect de acord cu tine!!asa e!!joaca si el la Steaua,echipa noastra de suflet!!Bravo Mendoza si Pepe!!!Cred ca Steaua are o echipa buna,si vom bate tot ce putem in retur :PFORZZA Steaua!!
Nici tie nu cred ca avem ce sa-ti cerem [..] Au ratat penalty-uri jucatori mai mari ca Plesan[in oficiale ]
Ai dreptate. Dar, chiar daca a fost un amical, Plesan mai ca s-a certat cu Neaga pentru a bate acel penalty, ceea ce inseamna determinare, mai ales ca vroia sa revina cu un gol. Plus de asta, in momentul in care a sutat portarul era deja in aer spre coltul din dreapta, ceea ce Plesan nu a vazut. Concentrarea bat-o vina...
Nu inteleg de ce este mentinut in lot Lovin, in conditiile in care avem jucatori mult mai tineri pe postul lui, gen Bicfalvi si Al. Iacob, care sunt de valoare apropiata si pot progresa. Daca ai 2 jucatori asemanatori, dar unul e mai tanar cu vreo 5-6 ani nu e normal sa-l joci pe ala mai tanar ?!
Pana una alta e clar ca n-avem mijlocasi laterali, asa ca Laca ar face bine sa gaseasca o solutie de joc fara mijlocasi laterali propriu-zisi, ci extreme sau mijlocasi de zona centrala care la nevoie sa vina pe partile laterale. Parerea mea e ca Mendoza si Dayro ar trebui jucati mai sus, in zona lui Pepe Moreno. In spatele lor Dica si inca vreo 2 mijlocasi (Ov. Petre/Radoi - Plesan).
Dupa cum ziceau altii mai sus, nu ar mai trebui sa-l facem pe Surdu in toate felurile... Poate nu e asa "praf" cum il fac multi (nu am nimic cu cei ce zic asta). Daca ati vazut meciul, sunt sigur ca ati vazut ce mult isi dorea sa inscrie.Ce trist si suparat era atunci cand a trecut la jumate de metru de gol... Poate o sa ziceti ca nu e de ajuns dorinta de a juca si a inscrie, ci mai trebuie sa stii si cu mingea. Perfect de acord! Dar hai sa ne uitam si la ceilalti jucatori de camp ai echipei. Cate pase au gresit ei, si cate Surdu, cate preluari gresite a avut Surdu, si cate preluari gresite au avut ceilalti. Eu zic ca nu e chiar asa de "praf", si plus ca are viteza, si de la un timp face centrari inteligente (stie cand sa dea pe sus sau pe jos). Stati linistiti, nu sunt nu stiu ce admirator a lui Surdu, sau a lui Becali, sunt doar un suporter care isi expune parerea pe un forum, pentru a vedea daca sunt singurul care gandeste asa. Daca sunt singurul, nu mai pot sa zic decat "Mea Culpa"
!
Toate cele bune!
Si eu cred ca ar merita sa-i mai acordam o sansa lui Surdu, baiatu are viteza, preluare, mai trebuie putin lucrat la centrare sau sut. Si poate la atitudine, sa nu-l mai vad in teren cu guma in gura ![]()
certitudini:
Portar:Zapata
Linia de fund: Golanski,Goian,Ghionea(Rada),Emeghara(Nesu)
Mijloc: Ov Petre,Lovin,Plesan
Atac: Pepe
Apararea e pusa la punct.
Mai trebuie lucrat la mijloc si la atac.
Nu sunt in masura sa judec optiunile tale, insa ceva nu e in regula atat timp cat il mentionezi pe Lovin la categoria certitudini...Continui sa cred ca acest jucator nu e de Liga 1.
Poate multi o sa imi sara in cap, dar eu cred ca Surdu este cel mai bun din lot pe partea stanga. L`am vazut si in acest meci, si in celelalte.. joaca rapid, da un plus jocului pe partea stanga, lucru pe care nu l`am constat la Mendoza in prima repriza.
PS: A nu se intelege ca nu`mi place peruanul. Imi place, chiar foarte mult, insa cred ca ar fi mai util ca atacant decat mijlocas stanga.
LE: Nu l`am pus in calcul pe Ochirosii.
Cam slabutz portarul lor . Oricum , putea foarte bine sa fie 3 sau 4 - 0.
''La începutul pregatirilor, clujenii spuneau în gura mare ca ne vor da 4 sau 5-0. Acum vad ca zic ca se multumesc si cu egal în Ghencea. Ei bine, cînd va avea loc meciul, vor mînca bataie" - Mihaita Plesan !
Ps. zobim tzeferu!!
Novac
mi-ar place sa vad la Steaua un stil de joc rapid, cu devieri,1-2uri,pase din prima,pe jos.
Dayro si Mendoza sunt atacantii perfecti pentru acest fel de sistem.
Daca mai pui in spatele lor un mijloc de 4 care sa ii ajute cu mingi e imposibil sa dai gres!
Pana acum la mijloc,pe langa cei 2 inchizatori(Lovin si Petre) doar Plesan a aratat ca merite sa joace titular.
Si daca vrei sa joci un 4-4-2 mai ofensiv folosesti doar 1 inchizator. deci un mijloca Petre-Plesan.Dar pe benzi ce folosesti?
nu avem nici mijlocas stanga nici dreapta care sa merite in momentul asta sa fie titular.
Da tine cu Barcelona si lasa Steaua... Nu ne mai tot obosi. Si nu poti sa joci cu 3 atacanti centrali deodata, baga la cap asta. Mai bine 2 mijlocasi reprofilati, decat sa lustruiasca banca de rezerve... Si sa il vad in teren pe Neaga sau pe Romica. Ce naiba.
Victorie dedicata "Regelui"!!!
Un meci in care am invins cu 2 goluri de la distanta foarte frumoase. ![]()
"La Multi Ani !" Gica Hagi spre24