FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - FK Teplice 2 - 0 (0 - 0)

«1345»
SSK06.02.2008 02:13

Mie nu :)

Intr-adevar, Radoi ar fi trebuit sa plece acum 2-3 ani. La fel cum Goian si Dica n-ar trebui sa stea dincolo de aceasta vara. Daca vrem sa progreseze ca fotbalisti.

adynezu06.02.2008 19:52

off topic: Oare ce are Banel de joaca asa bine la nationala? Ori vad io in ceatza, ori nu stiu.... Voi ce ziceti?

dr.adrian906.02.2008 20:03
Radoi trebuia vandut de acu 2-3 ani...acu tie nu ti'ar fi mila de ov Petre sa il lasi pe banca?

cine draq crezi ca dorea sa il cumpere?! nimeni

e varza baiatu. imi pare rau dar asta e.

ov Petre e cu mult peste el

apropo ce slab joaca Chivu la mijloc cu israelu

novac06.02.2008 20:06

adynezu, confunzi. Noi jucam in galben, in albastru joaca jegosii astia nespalati.

Nu Marius, ei ca natie sunt antisapun!!!

yo_marius06.02.2008 20:23
in albastru joaca jegosii astia nespalati.

antisemit??? of,of,of....

danimarcu06.02.2008 21:04

Romania a fost varza din nou.Ov.Petre e cam prostut de felul lui,a lasat echipa cu un om in minus din pricina unei toane personale.

Acu cateva zile ma contraziceam cu nustiu-cine de pe aici,care spunea ca Nationala lui Mutulica e mai buna decat cea din 94.M-am lamurit azi din nou:cea de azi nu ajunge nici la jumatatea valorii acelei Nationale!Ar fi bine ca si asa-zisii nostri ziaristi sportivi sa nu-i mai umfle atata,ca riscam sa ne facem de ras la vara...

adynezu06.02.2008 21:47

@danimarcu

Si Dica a fost EXTREM de slab!

@novac

Stiu foarte bine in ce culoare am jucat. Nu stiu daca ai observat cum a decurs jocul echipei, dar dupa eliminarea lui Ovidiu Petre, (ma refer doar la prima repriza), in atac, banda stanga nu mai exista. Nicolita era singurul jucat (foarte rar patrundea Cocis pe stanga), si chiar a facut-o destul de bine. Am fost destul de atent la meci, si pot sa zic ca nu a gresit nicio preluare si peste jumatate din centrari au fost excelente!

danimarcu06.02.2008 22:04

@adynezu -foarte slab a fost Dica,cel putin daca la lovitura aia de cap din 6 metri nu dadea cu coltu',poate intra in poarta.Totusi,intrarea sa a inviorat jocul,dar parca nu s-a concentrat destul.

Am vazut Italia-Portugalia 3-1.Va anunt ca terminam pe locul 4 in grupe.

LE:gata,nu ma mai "provoca" la discutii,ca SUNTEM OFF-TOPIC!

DelPiero1006.02.2008 22:21

@danimarcu,cei ce zic ca Nationala de acum este peste cea a lui Hagi si Popescu habar n-au de fotbal!De bine,de rau,trebuie zis ca Mutu e un jucator de clasa,alaturi de Chivu(bun joc a facut azi),Goian,Lobont si Dica(cand nu doarme pe teren)!Sunt prea putini insa in duelurile ce ne vor astepta la Europene...

Lacatush07.02.2008 08:29
off topic: Oare ce are Banel de joaca asa bine la nationala? Ori vad io in ceatza, ori nu stiu.... Voi ce ziceti?
Sigur te referi la Nicolita? Nu vreau sa spun ca "...vezi in ceata" pentru ca te-as jigni. Unde ,Doamne iarta-ma,joaca ala ...macar fotbal? La Steaua,ar trebui sa-l transfere la sectia de atletism.
greenyes07.02.2008 18:27
cine draq crezi ca dorea sa il cumpere?! nimeni

e varza baiatu. imi pare rau dar asta e.

ov Petre e cu mult peste el

apropo ce slab joaca Chivu la mijloc cu israelu

Tu chiar vorbesti serios despre Radoi, sau a fost o mistocareala a la jijiot???? Pai ovidel nici la unghia de la picior nu ii ajunge lui Radoi. Ca a avut Radoi iesirile pe care le a avut, ca e nas cu cine nu trebuie, e alta treaba dar baiatul asta a facut lucuri bune la Steaua. S a remarcat prin daruire si valaore, nu degea a devenit idolul tribunelor in Ghnecea!

DIn pacate acum plateste pentru accidentarile netratate profesionist si la timp. Pai Radoi a dus in spate, impreuna cu Para mijlocul Stelei in era Portasov iar atunci mijlocul Stelei juca super ofensiv pe cand ovidel....inafara de recuperat si alte prostii pe care le face (cred ca a facut mai mut rau Stelei decat iesirile lui Radoi)....

Ar trebui sa te uiti la meciul amical al Romaniei cu Germania. Cat a jucat Chivu pe postul lui ovidel Romania a fost mult peste nemti, chiar ma intrebam daca joaca Romania (mijlocul nostru chiar producea mingi pentur atac), dupa ce a intrat ovidel, ca printr o "minune", am revazut din nou Romania obisnuita, pardon, am revazut neputinta din jocul Stelei din momentul respectiv!

Sa i dea Dumnezeu sanatate lui Radoi, ca de asta are nevoie, ca fotba stie destul!

«1345»