FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - FK Teplice 2 - 0 (0 - 0)

«12345»
c.ronaldo1705.02.2008 09:54

@Adrian ultras

Nu te`ai gandit sa iti iei licenta? poate te lasa jijiotu` in locul lui Laca..

DelPiero1005.02.2008 09:56

In conditiile in care nu joaca pe un post obisnuit lui,Dayro mi-a placut!E prima data cand pot sa-l vad bine ca sa zic asa,si are calitati foarte bune!Tehnic,vitezist dar mai ales imi place ca verticalizeaza mereu!Totusi,exceptand pe Dayro,echipa nu s-a miscat prea bine...

P.S.LA MULTI 'REGELUI'!

AdrianUltras2505.02.2008 09:58

C.ronaldo17

dupa ce termin facultatea, daca voi putea, voi incerca sa fac si scoala de antrenori.Costa destul de mult oricum.

si nu cred ca as putea ajunge la Steaua vreodata.

nu de alta, dar si daca as ajunge un antrenor cat de cat, nu cred ca as putea sa sau fata in fata cu becalii fara sa il scuip!

novac05.02.2008 09:58
.....

Nu m-a dezamagit dupa niste amicale.M-a dezamagit modul lui de a gandi in aceste amicale.Face tactica in functie de jucatori.Acest lucru nu se face!

...

Jucatorii sunt adusi ca sa se potriveasca cu o anumita tactica!.....NICE!!!

Ba da! asta face un bun antrenor, adpteaza jocul si foloseste ce are la dispozitie. ... nu te-ai trezit inca.

marius-m05.02.2008 10:02

Sal

Mai cehii nu-s de ici de colo

se joaca frumos

in plus il vad iar pe Neaga... nu ii iese mai nimic

despre dyron.... tot o impresie... parca nu isi gaseste locul

enze imi place, mendoza.... ca si dyron si plesan am impresia ca isi doresc pre mult sa confirme.... au un fel de stres sa faca totul perfect.... si sa o dea in atza

sper sa le iasa

dar repet cehii mi se par cei mai buni din ce am intalnit pana acum

sa speram ca ii rezolvam in repriza a 2-a

marius-m05.02.2008 10:04

am uitat... scuze...

LA MULTI MULTI ANI!!! REGELUI

AdrianUltras2505.02.2008 10:06

Novac

acest lucru se face daca ai fost adus la echipa in mijlocul campionatului!

da.ai dreptate.

Dar Laca a beneficiat acum de perioada de transferuri.

El trebuia sa gaseasca o idee de joc, o tactica, un stil de joc.

Si sa ceara jucatori pentru posturile pe care nu avea acoperire.

La noi ce s-a intamplat?

au fost dati afara niste jucatori si au fost adusi in locul lor 3 atacanti si un jucator care poate juca pe mai multe posturi.

pe postul de mijlocas dreapta avem un singur jucator:Banel.

mijlocas stanga:Ochirosii(rupt inca) Dino Eze

Doar postul de mijlocas central e acoperit la Steaua(vorbesc aici despre mijloc)

In conditiile in care Laca insista cu jocul pe benzi, nimic bun nu poate sa iasa de aici!

Si inca ceva.La noi, in Romania, antrenorii romani, au o idee total gresita despre ceea ce inseamna varf impins.

La noi varf impins=pivot!

nu e adevarat!

ia uitati-va la Poli, la uhrin.

pana sa vina el toti antrenorii romani jucau cu pivot si in spatele lui cu bucur.si bucur nu juca nimic.

acum a venit uhrin, l-a bagat pe bucur varf impins si baiatula ajuns golgeter.

Dayro Moreno si Mendoza sunt varfuri impinse.Sunt jucatori care stau la pomene.la limita offsideului.gata sa plece catre poarta in orice moment.asteptand pase rapide pe jos.

Pana nu vor fi folositi asa, nu vor da randament.

c.ronaldo1705.02.2008 10:07

@Marius`m

Dyron, enze.. :))

PS: A intrat Surdu!

novac05.02.2008 10:09

Adrian, cred ca Lacatus stie ce-i ala un varf impins ... a rupt niste porti la viata lui.

LE. nu va mai luati de Surdu ca-i emotiv :P

c.ronaldo1705.02.2008 10:12

oo Bravo Mendoza!

DelPiero1005.02.2008 10:13

Bun sut!1-0!

P.S.Normal ca Dayro nu-si gaseste locul!Nu joaca pe postul lui!

MoWeed05.02.2008 10:13

frumos gol al lui Mendoza

White_R05.02.2008 10:13

No ca dadu gol Mendoza cand a avut faza de atac cu fata la poarta.Nici nu s-au uitat, din simt doar .

AdrianUltras2505.02.2008 10:14

Novac

mi-ar place sa vad la Steaua un stil de joc rapid, cu devieri,1-2uri,pase din prima,pe jos.

Dayro si Mendoza sunt atacantii perfecti pentru acest fel de sistem.

Daca mai pui in spatele lor un mijloc de 4 care sa ii ajute cu mingi e imposibil sa dai gres!

Pana acum la mijloc,pe langa cei 2 inchizatori(Lovin si Petre) doar Plesan a aratat ca merite sa joace titular.

Si daca vrei sa joci un 4-4-2 mai ofensiv folosesti doar 1 inchizator. deci un mijloca Petre-Plesan.Dar pe benzi ce folosesti?

nu avem nici mijlocas stanga nici dreapta care sa merite in momentul asta sa fie titular.

bodanelu05.02.2008 10:21

@AdrianUltras25 ai dreptate. un mijloc Petre-Plesan e OK. dar poate sa intervina aici si Dica. Un mijloc Nicolita (ca nu avem pe nimeni pe dreapta) Ov. Petre, Dica si Plesan pe stanga. Cu Daryo-Mendoza atacanti.

c.ronaldo1705.02.2008 10:23

@all :D

Ati uitat de Pepe. Eu zic ca a aratat mai mult acesta decat Mendoza sau Dayro. :)

AdrianUltras2505.02.2008 10:23

Dica e prea lent ca sa fie mijlocas central.

Nu poate sa intre in combinatii in viteza.

Ar putea probabil sa joace extrema stanga.E foarte disciplinat tactic si ar putea in acest caz sa intre in combinatii cu mijlocasii centrali datorita pozitionarii in teren.Eu vorbesc aici bineinteles de un joc pe centru nu pe benzi.

C.Ronaldo17

Dintre toti atacantii adusi, doar Pepe a fost folosit atacant.E un luptator.Imi place si mie.

st_194705.02.2008 10:25

Spuneti de Dayro si Andres ca nu dau randament bun din cauza ca nu sunt folositi pe posturile lor ,dar si surdu daca ati uitat a jucat 3-4 ani la FC Brasov si chefere in formula 4-3-3 in stanga varfului central

Raul198805.02.2008 10:27

Mendoza ce joaca dupa ce a intrat Surduß

mijlocas central?

novac05.02.2008 10:29

Nu-s moi cehii. Stau pe picioare binisor, parca-s pe 3 la ei in campionat, nu?

LE. Noua ne trebuie mijlocas de creatie si la cehii astia vreo 2 portari :P

DelPiero1005.02.2008 10:29

Mendoza mai merge ca mijlocas de banda,ar putea intra in centru cu mingea si sa suteze,are sut bun!Dar cred ca Dayro este atacant-atacant,ala e postul lui,nu extrema!Nu toti jucatorii care au viteza trebuie sa fie neaparat si extreme/mijlocasi de banda...

mir8605.02.2008 10:31

Ce sut a prins Pepe Moreno. 2-0

MoWeed05.02.2008 10:32

Frumos gol al lui Pepe. In sfarsit avem jucatori capabli sa traga bine si de la distanta...

AdrianUltras2505.02.2008 10:35

Fotbalul e simplu!

2-0

Ma bucur ca vad in sfarsit suturi de la distanta la Steaua.Sper sa nu fie cazuri izolate.

White_R05.02.2008 10:40

Trebuie sa fi pleshan psihic sa ratezi penalty:)

«12345»