Da-i dracului si pe bulgarii astia...natie mica,mentalitate si mai mica... O natie de frustrati,intotdeauna o sa ne stea in umbra si o sa ne urasca din toata inima...Mandru ca sunt ROMÂN si mandru ca sunt STELIST!!
Da-i dracului si pe bulgarii astia...natie mica,mentalitate si mai mica... O natie de frustrati,intotdeauna o sa ne stea in umbra si o sa ne urasca din toata inima...Mandru ca sunt ROMÂN si mandru ca sunt STELIST!!
Extrem de incalcit jocul...sincer, n-am reusit sa inteleg mai nimic.
Nici macar sistemul de joc.
Nu se leaga mai nimic, e multa harababura pe teren.
Cred ca s-a gresit cu aducerea mai multor jucatori pe acelasi post, pe care acum Lacatus incearca sa-i reprofileze.
Ma tem ca nu o sa reuseasca.
Sau chiar daca ar putea s-o faca, ar avea nevoie de cel putin 6 luni pentru a forma anumite automatisme.
In afara de Pepe care pare a fi pe postul lui, Dayro si Mendoza sunt extrem de dezorientati si nu cred ca e vina lor.
Dintre ultimii doi, Mendoza imi pare putin mai "infipt" si cred ca se va adapta, insa Dayro in afara dezorientarii extrem de vizibile, mi se pare si extrem de firav...e cam in aceeasi "oala" in care a fost si Elton.
Faza de aparare nu o face deloc, iar la capitolul tehnica e categoric inferior brazilianului.
Ceea ce ma face sa ma intreb cam cat creier iti trebuie sa dai un jucator ca Elton cu 500.000 si sa-l cumperi pe Dayro cu 2.000.000.
Parerea mea e ca pana la urma sa poate face un 11 bunicel cu ce avem acum, dar dupa cel putin o jumatate de an (poate chiar 1 an) de joc impreuna, insa oierul nostru nu va putea pricepe asta niciodata si mi-e teama ca va tuna si fulgera la primul esec incat e posibil sa pierdem si "bruma" de valoare pe care o avem acum.
Sa dea Dumnezeu sa nu se intample asa si echipa sa se lege mult mai repede, dar am mari indoieli.
'Om trai si-om vedea...
Extrem de incalcit jocul...sincer, n-am reusit sa inteleg mai nimic.Nici macar sistemul de joc.
Nu se leaga mai nimic, e multa harababura pe teren.
Cred ca s-a gresit cu aducerea mai multor jucatori pe acelasi post, pe care acum Lacatus incearca sa-i reprofileze.
Ma tem ca nu o sa reuseasca.
Subscriu...
Cred ca era si daffyduck pe acolo, cu bebele in brate, daca bine ma duce memoria vizuala. El sta in Cipru. Astept sa intre sa vedem ce pareri are... de la fata locului...
nu inteleg ce aveti cu bulgarii. prima data nu a fost o intentie si a doua
de ce generalizati ca toti bulgarii sunt naspa hoti proci etc.?
cunoasteti voi tot poporul bulgar. fiti mai tolenranti in numele lui Dumnezeu..
va place sa fiti tratati ca atare de vestici. NU? si va ziceti. pai eu nu sunt asa.
ce se intampla cu lumea asta??!!!
Bulgari nenorociti la ei nu exista termenul de meci amical???Nu inteleg ce a castigat bulgarul ala din faptul ca l-a lovit pe Habibou....
O alta deficienta organizatorica este lipsa salvarii. Daca Doamne-fereste era mai grav?
O alta deficienta organizatorica este lipsa salvarii. Daca Doamne-fereste era mai grav?
A fost destul de grav... cred ca mai grav insemna... ceva mortal.
A fost un duel 1 la 1 si ala a faultat, pentru ca se intampla in fotbal, nu pentru ca ar fi bulgar la origine. Elucubrati de voie... se pare.
@AndiQ
Prin mai grav ma refeream daca facea Doamne-fereste vreun jucator infarct sau o accidentare la care trebuie intervenit prompt si cu aparatura medicala.Nu e normal ca la un meci fie el si amical sa nu existe o salvare care sa aiba macar dotari minime
Nu ma refeream la bulgari in general ci la bulgarii de la Levski Sofia....Intelegeam sa faulteze numai ca l-a lovit cu cotul asta nu mai inteleg intr-un meci amical...
@AndiQPrin mai grav ma refeream daca facea Doamne-fereste vreun jucator infarct sau o accidentare la care trebuie intervenit prompt si cu aparatura medicala.
Din pacate... multor jucatori li s-a intamplat sa faca infarct pe teren... cu salvare sau nu, ei au murit. Stim atatea cazuri. Nu stiu de ce echipele medicale ale echipelor nu investesc 4-5000 de euro, cat costa un defibrilator portabil, care se incarca in cateva minute si se poate folosi rapid. Philips(scuze de reclama) face asa ceva, special pentru astfel de situatii... Bine, m-am referit la un tip de accidentari.
Prefer sa cred ca e vorba de un fault urat al unui jucator de fotbal... fara sa-l cataloghez dupa nationalitate. Ce-a facut a fost urat din cale afara, dar ramane un jucator de fotbal. Sunt sigur ca n-a vrut sa-l accidenteze in halu` asta si mai mult, a fost un blocaj din reflex, facut prost si fara cugetare...
A fost un duel 1 la 1 si ala a faultat, pentru ca se intampla in fotbal, nu pentru ca ar fi bulgar la origine. Eluvubrati de voie... se pare.
Corect.
Asa mi s-a parut si mie.
Faze de genul asta sunt cu zecile intr-un meci.
Pur si simplu ghinion.
Sa speram ca-si revine repede, mie unul imi place pustiul.
E bataios, are viteza si-mi place ca are mult tupeu.
Pare mult mai mobil decat Pepe.
Are mari sanse sa devina cel mai reusit transfer din iarna asta.
Cu echipa din prima repriza batem pe oricine, cu mentiunea Emeghara in locul lui Golanski (care mi se pare prea violent si neinspirat).
Dayro nu a fost in apele lui astazi, deoarece nu prea a fost jucat deloc. In multe faze a privit pasiv. Probabil gandind in sinea sa: "Mama ce ciobani astia, numa mingi pe sus. Nici o deviere, pasa din prima... Noroc cu Pepe. La vara ma car! "
Pepe Moreno e atacant fratilor, cat Badea, Victoras Iacob si Zaharia la un loc!
PS: Habib, insanatosire grabnica!!!
Pepe Moreno e atacant fratilor, cat Badea, Victoras Iacob si Zaharia la un loc!
mare dreptate ai
Doamne...!!! PARCA SUNTEM BLESTEMATI !!!
la fiecare inceput de an se intampla cate ceva destul de grav...
cea mai mare dorinta este aceea ca Habib sa se insanatoseasca cat mai repede si sa revina pe terenul de joc...
am stat in tensiune, de cand am aflat, pana am auzit vestile incurajatoare!
cred ca asupra noastra s-a abatut un fel de...nu stiu exact cum sa-i spun...parca e magie neagra, ne lovesc necazurile din toate partile( si nu ma refer numai la multiplele accidentari din ultimii ani...);
despre meci...parca nici nu mai am ce sa comentez dupa un asemenea episod neplacut...
au fost cateva faze in care s-au vazut bine in teren...dar, pana se regleaza automatismele, sa mai asteptam...
Sa mergem cu incredere inainte!!!
Forza Steaua!!!
Ba fratilor,dupa cum spuneam si mai inainte decat sa imi mananc nervi uitandu-ma pe"live"la www.sport.ro am zis ca mai bine ma rup de orice stire si ma uit la TV Sport.ro...Nu ma uit mai mult de5minute si vad in coltul din dreapta-jos a ecranului ANUNT:"fracezul Habibou la un pas de moarte.Imagini socante la stirile de la ora21..."in clipa aia am si simtit un nod in gat si am inceput sa am palpitatii...am zis sta a dat cu capul in bara,l-o fi pleznit careva peste cap,o fi facut careva o intrare ca si a lui Radoi dar mai grava...deja imi veneau ideei....si cand colo vad o situatie intradevar destul de grava dar nu exagerata.Dupa anuntul stirii ma asteptam sa-i fi zburat capu,sa fie ca si dupa razboi sau iesit din cusca cu lei...Penali ziaristii astia.
Trecand peste acest aspect vreau sa felicit jucatorii pentru profesionalismul de care au dat dovada fiind in cea mai mare parte stapani pe joc in ciuda neomogenizarii lotului si sa remarc o data in+ca partea dreapta fara Golansky e moarta...Banel e zero barat...De remarcat l-as remarca pe Golansky,Pepe Moreno,Ovidel(ce-i drept in meciul acesta a facut treaba),si fundasii centrali Goian si Ghionea care au colaborat f bine.In partea opusa i-as nominaliza pe Banel si Neaga(care in putinul timp pe care la jucat a dat doar pase gresit si parca nu stia unde ii e locul in teren).
Per total bine dar cu loc de mult mai bine
Forza Steaua!
MEREU SUPERIORI!!!
p.s. ...si inca ceva...bulgarul a loit cu intentie,nu neaparat a tintit anume sau si-a dorit sa iasa asa urat,insa a lovid vadit cu intentie si marturie sta si derularea fazei in care el nu simte ca Habibou cade si da din nou cu cotul inapoi in intentia de a-l lovi inca o data pentru a se"descotorosi"de el...
Doamne...!!! PARCA SUNTEM BLESTEMATI !!!la fiecare inceput de an se intampla cate ceva destul de grav...
cea mai mare dorinta este aceea ca Habib sa se insanatoseasca cat mai repede si sa revina pe terenul de joc...
am stat in tensiune, de cand am aflat, pana am auzit vestile incurajatoare!
cred ca asupra noastra s-a abatut un fel de...nu stiu exact cum sa-i spun...parca e magie neagra, ne lovesc necazurile din toate partile( si nu ma refer numai la multiplele accidentari din ultimii ani...);
despre meci...parca nici nu mai am ce sa comentez dupa un asemenea episod neplacut...
au fost cateva faze in care s-au vazut bine in teren...dar, pana se regleaza automatismele, sa mai asteptam...
Sa mergem cu incredere inainte!!!
Forza Steaua!!!
Suntem blestemati=)) ce ne facem???? Magie neagra,securisto-comunista...cred ca a fost Copos care cu spiritu lui a ajuns pana in cipru...bu huuuuuu.
Clar suntem blestemati:)
A fost o accidentare urata,oricand din greseala,oriunde poate sa te loveasca cineva,in metrou,pe strada.E o zona sensibila,l-a lovit din alergare exact in momentul in care inspira aer si asta a fost.
Bine ca si-a revenit.E tare pustiu!
Numai bine!
Fantastic!
Nici bine nu a ajuns Dayro la Steaua si deja se gasesc 2,3 pe aici care sa strige ca e o gloaba. Parca ati fi pusi numai sa criticati, vreti ca fiecare jucator sa faca de fiecare data meciul vietii lui.. daca nu are o executie "a la Zizou" sau 2-3 braziliene pe minut atunci nu`i de Steaua. Nu face faza defensiva.. da` ce dracu` sa faca el defensiva cand e atacant?! Ca`n reclama aia "noua ne plac atacantii care sunt defensivi!"..
Referitor la Habibou, sper ca se va face bine. E tanar, are multe de aratat in fotbal!
Pepe Moreno - Pare cel mai bine adaptat pana acum. 11m obtinut, ocazii de gol, centreaza bine, participa si la mijloc. Personal, sunt multumit.
A.Mendoza - Se vede ca este un jucator cu experienta, insa sunt sigur ca abia se incalzaste pentru a rupe iar plasa cainilor.
D.Eze - Pare o rezerva buna pentru Emeghara sau Nesu.
Mi`au mai placut in acest cantonament Golanski, Ghionea, Banel, Plesan(atat cat a jucat) si Dica.
S-ar putea sa fiu cinic. S-ar putea sa fiu injurat de multi, dar acest eveniment trist va intari Steaua. Va scoate in evidenta unitatea grupului.
Omogenitatea echipei si un vestiar unit spre titlul cu nr 24!
@ 84ava
eu am vrut doar sa evidentiez faptul ca in ultimii ani am suferit destule accidentari grave( sa speram ca aceasta nu va fi la fel...) din cauza carora ne-au lipsit ( perioade destul de lungi) jucatori cheie ca Radoi, Iacob, Dica, Ghionea si ar mai fi...
atat si nimic mai mult!!!
stai linistit!, nu m-am gandit in aceste momente la coposi, savarine, butelii sau alte asemenea atrocitati!!!
S-ar putea sa fiu cinic. S-ar putea sa fiu injurat de multi, dar acest eveniment trist va intari Steaua. Va scoate in evidenta unitatea grupului.
Omogenitatea echipei si un vestiar unit spre titlul cu nr 24!
Sper sa ai dreptate!
Ca mai sus,in alt post,nu ai.Cand spui ca Golanski trebuie inlocuit.Golanski e supermeserias:are tupeu,are dribling,are sut,are viziune buna a jocului.De ce sa nu joace titular?
La asta m-am gandit si eu... ca o sa-i uneasca patania asta.
@laur_23
Dpdv al accidentarilor asa e,am avut destui indisponibili pe perioade mari de timp insa astea se intampla la absolut toate echipele,e un joc barbatesc si e firesc.Important e ca jucatorul sa revina in circuit 100%refacut si dc nu sa fie ca inainte(vezi Radoi).
Oricum,bine ca am inteles despre ce "blesteme" era vorba
.
Numai bine!
i-a dat cu cotul in gat intentionat, marocanul putea face puscarie fara nici o problema....nu banalizati...a avut noroc de medici (si marocanul si Habib)!
Socant: Jucatorul care l-a accidentat pe Habibou, Youssef Rabeh, l-a scuipat pe Dica in prima repriza
Nu doar accidentarea groaznica a lui Habibou a ramas in amintirea stelistilor dupa meciul cu Levski Sofia.
Jucatorul care l-a lovit grav pe francezul Stelei, fundasul marocan, Youssef Rabeh, l-a scuipat pe Dica in prima repriza, informeaza corespondentul Pro TV prezent in Cipru, Leo Badea.
Marocan ? se vede ca a invatat ceva de la bulgari .
Sper sa ai dreptate!Ca mai sus,in alt post,nu ai.Cand spui ca Golanski trebuie inlocuit.Golanski e supermeserias:are tupeu,are dribling,are sut,are viziune buna a jocului.De ce sa nu joace titular?
Ca e mai bun Emeghera decat el! Parerea mea.
Da ce stim noi, Laca e expertul. Sa avem incredere in el.
Are sut? Nu l-am vazut sa traga la poarta, de fapt pe nimeni nu am vazut de la Steaua :biggrin: . Are tupeu, corect! Da de Copodean sau Tudor si ia 2 galbene in 5 minute si ne lasa in 10... Nu zic ca nu e bun, dar dc avem altul mai bun decat el pe banca de rezerve, dc sa nu joace? E doar spre binele echipei... Trebuie sa batem tot in retur, de aceea avem nevoie de cei mai in forma jucatori.
Spre 24!
PS: Aia care aveti nedumeriri cu Mendoza mijlocas stanga, propuneti altul! Romica, Neaga sau Mendoza?
Cred ca exageram cu acuzatiile astea aiurea!
Gestul a fost instinctiv,Habibou scapa pe langa marocan,iar acesta l-a lovit.Nu l-a lovit din cauza ca noi si bulgarii suntem"prieteni".A fost un gest necontrolat,huliganic chiar,care putea sa aiba urmari mult mai grave.Dar asta nu are nici o legatura cu poporul bulgar,ce naiba...Credeti ca marocanul respectiv a premeditat in timpul pauzei cum sa faca sa schilodeasca pe cineva?Ce naiba...
Pot sa spun chiar ca acum doi ani,ucrainienii de la Simferopol au fost mai criminali decat bulgarii de azi.Doar ca atunci bataia a fost generala,nu a suferit nimeni cat a suferit Habibou azi.
Sa ne bucuram ca pustiul nu a patit-o mai rau,si sa-i dorim insanatosire grabnica!
Ca e mai bun Emeghera decat el! Parerea mea.
Da ce stim noi, Laca e expertul. Sa avem incredere in el.
Are sut? Nu l-am vazut sa traga la poarta, de fapt pe nimeni nu am vazut de la Steaua :biggrin: . Are tupeu, corect! Da de Copodean sau Tudor si ia 2 galbene in 5 minute si ne lasa in 10... Nu zic ca nu e bun, dar dc avem altul mai bun decat el pe banca de rezerve, dc sa nu joace? E doar spre binele echipei... Trebuie sa batem tot in retur, de aceea avem nevoie de cei mai in forma jucatori.
Spre 24!
PS: Aia care aveti nedumeriri cu Mendoza mijlocas stanga, propuneti altul! Romica, Neaga sau Mendoza?
auzi da de ce sa nu joace golanski si emegara in acelasi timp?????? personal cred ca mendoza ar da un randament mai bun pe postul de varf impins , ia Dayro trebuie sa se adapteze la noua pozitzie in teren pentru ca acuma nu joaca pe postul de varf cu care e el obisnuit