Dupa cum am vazut,i-a dat cu cotul in gat,o zona foarte sensibila...
Sper sa nu aiba nimic grav!
Dupa cum am vazut,i-a dat cu cotul in gat,o zona foarte sensibila...
Sper sa nu aiba nimic grav!
INFO: Din fericire, Habib si-a revenit, insa va fi transportat de urgenta la spital, pentru investigatii medicale.
Sa speram ca isi va reveni!
caractere infecte al bulgarilor astia
tot meciul au jucat la rupere
off
Tipic spurciune bulgareasca. O natie de spurcati care nu au nici cel mai mic respect.
Si acum,cu totii la meci!Sa avem ce comenta dupa... ![]()
vezi Jiji ca nu se da cate 4 5 6 goluri paiu ce crezi ca sunt baieti extraterestri lasai sa joace conteaza campionatul nu ce rzultate avem in amicale libertate pentru suporteri ![]()
Chiar n-are haz sa ma mai uit acum ![]()
conform gsp, starea lu` Habib e grava
fantastice sunt site-urile astea... Fel si fel de informatii despre Habib, dar nici o stire nu seamana cu alta ![]()
Doamne ce scrie despre habibou ma inspaimanta. Doamne ajuta sa fie bine!
Ca de obicei jegosii de la GSP si jegosii de la ProSport se joaca cu inimele suporterilor.
Pro TV: Nu a fost nevoie de o traheotomie, deoarece staff-ul medical a reusit sa il stabilizeze, scotandu-i limba cu o spatula. Urmeaza sa se decida daca Habibou va fi adus in tara, sau va ramane internat in Cipru
pe banda de la sport.ro: Atentiune:Habib Habibou la un pas de moarte
Eu zic sa ne calmam si sa asteptam stiri de la site-ul oficial.
Uite de acum s-a marit ura impotriva acestei natiei spurcate a Bulgarilor.
bai s-a cretinizat toata presa romaneasca?????
numai titluri de kkt vezi peste tot despre faza asta cu Habib ![]()
INFO: Atacantul Stelei a primit o lovitura puternica de la un fundas bulgar si, se pare, ca problema sa este destul de serioasa.
INFO: Din fericire, Habib si-a revenit, insa va fi transportat de urgenta la spital, pentru investigatii medicale.
Asta aparea pe site-ul Stelei dupa meci....
URAT FOARTE URAT Ce s-a intamplat.
Am vazut video Habib il depasea pe acel spurcat bulgar care din iritare l-a lovit cu cotul.
RUSINE !
pe REalitatea zice ca Habib e la spital si e ajutat sa respire prin aparate, dar ca nu i-au facut traheotomie...
Eu nu mai inteleg nimc ![]()
Loviturile in gat si in tampla sunt cele mai periculoase, pentru ca pot fi mortale. Sa speram ca isi va reveni cat de curand. Cei de pe Realitatea prezinta stiri cutremuratoare- Habibou in coma, in timp ce sport.ro dezminte spunand ca e in afara oricarui pericol. Doamne ce "ziaristi"!
La TVR au anuntat ca si-a revenit...din nou unii exagereaza.
Habib Habibou si-a revenit, iar starea sa de sanatate este stabila in acest moment. Medicul Stelei, Radu Paligora, care se afla alaturi de el la spital, a facut urmatoarea declaratie oficiala:
"Jucatorul este in afara oricarui pericol. Este constient si am vorbit cu el.
Va ramane in spital pentru a efectua investigatii medicale suplimentare, insa
nu mai sunt probleme si Habib are o stare de sanatate stabila. El a primit o lovitura
de cot la nivelul sinusului carotidian, care a declansat un reflex vagal
puternic"
Radu Paligora
Gata,site-ul oficial al Stelei a dat stirea.
Am ramas socat, era acolo pe teren si nu se mai misca. Pur si simplu e infiorator.
Sper sa-si revina Habib!Am inteles ca e in afara oricarui pericol!
bine Dica. bravo Steaua. problema nu este presa care da tot felul de vesti ci bulgarii. sunt niste oameni de kkt. cei mai jegosi. incepand cu stoischov sau naiba il chema pana la ultimul. sa speram ca habib va fi bine. :steag_steaua_ro:
problema nu este presa care da tot felul de vesti ci bulgarii.
E adevarat ca nu cunosc vreun bulgar care sa ma faca sa am o parere buna despre ei (si lucrez cu unii...), dar te contrazic. Aici, problema este PRESA. Si mai ales o parte a presei. Etica profesionala? Nu stiu daca exista ziaristi care sa stie ce inseamna asta, cel putin la noi.
groaznic accidentul lui habibou; sper sa fie iarasi o stire total nedocumentata: 10 minute de stat cu limba "inghitita"....daca ar fi asa, ar putea sa faca fotosinteza; dar nu cred; lovitura in gat ii produs o pierdere temporara de constienta, iar la gat nu a existat nici un "obstacol" care sa-i impiedice oxigenarea creierului
...i-a...
1. NU este vorba de toata presa. Doar idiotii care inca se bazeaza pe 'mecanismul' zvoner si raspandac.
2. Orice lovitura de acel gen poate provoca probleme asa ca era normal sa fie lumea in alerta => este destul de 'acoperita' maniera in care a fost prezentata problema ... Nu are legatura cu 'etica profesionala' ... hai sa nu aruncam degeba cu noroi pentru ca stim ca de cele mai multe ori el este aruncat inapoi
3. Un amical cu niste cefe groase care o sa se uite la Euro la televizor ... hmm oare ne aduce asta aminte de ceva?
4. E bine ca Dica se intelege cu noile achizitii in teren insa trebuie facut ceva cu tot mijlocul pentru o mai buna eficienta in atac