FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Amical / Steaua - Levski 1 - 0 / Habib este bine !

«12345»
adynezu01.02.2008 15:28
Mie mi s-a parut ca Banel a luat galben, idiotii astia de comentatori tot incurca jucatorii...

ai dreptate, am editat si am schimbat numele... sincer sa fiu, in momentul ala nu ma uitam la meci, ci doar ascultam, si daca comentatorii au zis Dica galben, ce puteam sa fac decat sa-i cred?:))

alpopa01.02.2008 15:29
hai carcotasilor.. e buna formula de joc acum???

NU :D E tot un 4-4-2 daca aia de pe oficial au scris bine :D Eu unul prefer un 4-2-3-1, cu Pepe Moreno impins, Dica in spatele lui, iar pe flancuri Mendoza si Dayro (cu optiunea Nicolita). Iar aia 2 mijlocasi Radoi/Ov. Petre + Plesan.

S-ar putea totusi ca si formula de azi sa fie apropiata de 4-2-3-1, chiar daca pe site-ul oficial apare altceva. In acest caz Dayro ar juca in spatele lui Pepe iar Dica ar fi mai retras, in zona Ov. Petre.

AmuntBoy01.02.2008 15:30

mai naspa pentru mine care nu am sport.ro

si pe net se vede naspa rau , intrerupt nu ai ce sa vezi

bodanelu01.02.2008 15:31
S-ar putea totusi ca si formula de azi sa fie apropiata de 4-2-3-1, chiar daca pe site-ul oficial apare altceva. In acest caz Dayro ar juca in spatele lui Pepe iar Dica ar fi mai retras, in zona Ov. Petre.

pai cam asa e.. Dica intre ov Petre si Dayro, si Pepe impins. Mendoza si Nicolita pe flancuri. e un 4-1-3-1-1

steaua_gloria01.02.2008 15:34

Ma intreb se uita vreunu pe site, ca la cum se vede mai bine te lasi de meserie. Astia isi fac atata reclama si tot ei pica de prosti. Numai in Romania poti vedea asa ceva.

steaua_gloria01.02.2008 15:43

Min 27 - GOL Steaua. Dica inscrie cu capul din centrarea lui pepe Moreno

danimarcu01.02.2008 15:49

Tot Dicanio ramane baza...

:steagcruce:

MoWeed01.02.2008 15:53

Macar observ ca incearca sa joace cu un singur mijlocas la inchidere....e un inceput ne cam saturasem de clasicul Lovin-Ov Petre

fedora01.02.2008 15:55

Pe site asezarea pare un 4-4-1-1 cu Dica - Pepe ultimii 2 de 1.

In cazul asta cred ca Dayro nu se simte prea in largul sau.

laur_2301.02.2008 15:56

formula de azi e mult mai aproape de adevar!!!

ar mai fi poate Mirel in locul lui O.Petre si Eme in locul lui Nesu;

vis a vis de Banel-sunt de parere, asta neansemnand ca detin adevarul absolut in aceasta privinta, ca este util acolo-nici nu avem alti jucatori...

poate ar fi loc si pentru Neaga...

oricum, imbucurator este ca Laca a aliniat o echipa mai ofensiva...

sa asteptam insa inreg de la sport.ro- sa ne facem o parere mai ampla.

zloty01.02.2008 16:03

eu tot nu intzeleg ce cauta mendoza in banda stanga? e varf de careu ala si il baga mijlocas de banda???

capone01.02.2008 16:04

unde se mai poate vedea meciu in afara de sport.ro??? ca se vede urat rau de tot

bodanelu01.02.2008 16:04

@zloty pai atunci si Dayro e varf de careu, si pepe si mendoza. jucam cu 3 varfuri de careu, lasam flancurile neacoperite. sau pe stanga il bagam pe surdu...

zloty01.02.2008 16:06
@zloty pai atunci si Dayro e varf de careu, si pepe si mendoza. jucam cu 3 varfuri de careu, lasam flancurile neacoperite. sau pe stanga il bagam pe surdu...

ai mah bagi ditamai omu fara viteza pa flanc ????? sa ce??? Dayro are viteza e tehnic ar putea juca si la mijloc(desi nu cred ca ar faceo mai bine ca in atac)

AmuntBoy01.02.2008 16:07

daca are careva TV tunner poate inregistreaza si el meciul de la TV de la ora 19

sa-l vad si eu

ms mult

bodanelu01.02.2008 16:21
ai mah bagi ditamai omu fara viteza pa flanc ????? sa ce??? Dayro are viteza e tehnic ar putea juca si la mijloc(desi nu cred ca ar faceo mai bine ca in atac)

din cate stiu eu Mendoza are si viteza, si forta, si sut...

radusor01.02.2008 16:23
NU :D E tot un 4-4-2 daca aia de pe oficial au scris bine :D Eu unul prefer un 4-2-3-1, cu Pepe Moreno impins, Dica in spatele lui, iar pe flancuri Mendoza si Dayro (cu optiunea Nicolita). Iar aia 2 mijlocasi Radoi/Ov. Petre + Plesan.

In sfarsit unu care vede bine tactica...joci football manager cumva? Macar de ar gandi si Laca la fel ca noi :D

DelPiero1001.02.2008 16:29

E diferenta intre football manager(virtual) si realitate!Wake up!Lasati-l pe Laca sa gandeasca formatiile...

AdrianUltras2501.02.2008 16:32

Daca Dayro Moreno si Mendoza au fost adusi ca sa joace mijlocas central si mijlocas stanga atunci au fost adusi degeaba.

Nu inteleg alegerile lui Lacatus!

Raul198801.02.2008 16:39

ce sa intamplat cu Badea de nu il mai baga Lacatus

fedora01.02.2008 16:40
Daca Dayro Moreno si Mendoza au fost adusi ca sa joace mijlocas central si mijlocas stanga atunci au fost adusi degeaba.

Nu inteleg alegerile lui Lacatus!

Asta e si parerea mea...

danimarcu01.02.2008 16:40

Tocmai a intrat si Badea...

alpopa01.02.2008 16:41

Delpiero, sigur ca e diferenta... nu si insa la nivel de principiu, unde lucrurile stau cam la fel.

In fond insa ai dreptate. Noi judecam dupa cum percepem jucatorii la meciuri sau (in cazul noilor venitzi) de cum ne-au fost prezentatzi de presa sau de imaginile de la TV&internet. Lacatus in schimb sta "day and night" cu baietii, le cunoaste mai bine calitatile si deficientele, e mai indreptatit decat noi in tot ceea ce face.

Exista totusi si un aspect care nu ar trebui sa fie ajustat de nici un antrenor : spiritul de joc al Stelei - dorinta de victorie si de spectacol, coboarata din tribune pana pe teren, sa ne reprezinte pe noi, stelistii fara contract, stelistii cu inima. Din punctul asta de vedere cred ca avem si noi, suporterii, dreptul sa pretindem o anumita abordare, o pofta de joc, o viteza si acuratete in executii. Tinand cont de trecutul lui Laca, dar si de felul cum pare sa aseze acum echipa in teren, nu cred ca mai e nevoie sa "pretindem" nimic. Laca e unul dintre noi si pare sa aiba aceleasi aspiratii ca ale noastre.

In rest, nu ne mai certa ca incercam si noi sa jucam rolul lui Laca :D Macar acum, la amicale...

LARI01.02.2008 16:48

Nici eu nu inteleg pe ce criterii alege Lacatus sa-i puna pe jucatori pe posturi. In fine...

Mi se pare fantastica atitudinea lui Habibou! Alearga, vine la mijloc sa-si ia mingi, face pressing, are luciditate... Pacat ca facem pressing mult prea departe de poarta adversa.

Neaga si Surdu sunt in plus, mama ma-sii de treaba...

Pe de alta parte, ma bucur ca incercam sa jucam din prima. Pe de alta parte, pare ca lui Laca ii va lua o eternitate sa-i obisnuiasca pe baieti cu acest stil de joc. Ma refer la romani. Stranierii par pliati excelent pe un astfel de stil...

LATER EDIT: Numa' ce vorbeam de Habib ca l-a troznit unu' cu cotu'... Sper din toata inima sa-si revina francezu'... De cateva minute se chinuie medicii sa-l invie! Bai, nene, ce animale!

Si vacile alea de comentatori o tot ard cu incidentele din amicalele Stelei din ultimii ani. Sa nu-i calci masina cand ies de la munca?

zloty01.02.2008 16:57

doamne sper sa naiba nimica habibou

«12345»