De acord cu danimarcu.
Dc ati urmarit atent reluarile, si nu comentatorii, l-a lovit initial cu spatele, apoi involuntar a dat cu cotul, fara sa-l ATINGA!
De acord cu danimarcu.
Dc ati urmarit atent reluarile, si nu comentatorii, l-a lovit initial cu spatele, apoi involuntar a dat cu cotul, fara sa-l ATINGA!
auzi da de ce sa nu joace golanski si emegara in acelasi timp?????? personal cred ca mendoza ar da un randament mai bun pe postul de varf impins , ia Dayro trebuie sa se adapteze la noua pozitzie in teren pentru ca acuma nu joaca pe postul de varf cu care e el obisnuit
Ai dreptate,ar avea loc amandoi,sunt jucatori valorosi.Dayro are fotbalul in sange,se vede dupa cum loveste mingea;am vazut azi o pasa spre Dica,urmata de lobul acestuia "peste",ca in vremurile Stelei '86.Sper sa fie folosit acolo unde ii este locul,caci altfel nu vad de ce a fost adus,nu cred ca se descurca bine mai in spate.Parerea mea.
Sa zic si eu o parere (am vazut vreo 70 de minute din meci):
- din nou un meci fara mari realizari, insa per total Steaua s-a descurcat mai bine cu Levski decat cu letonii (ceea ce e de bine, in principiu)
- Pepe Moreno pare un castig, mi se pare clar peste ce-am avut pana acum pe post - mai in vana decat Badea, mai talentat decat Zaharia si Iacob. Cred ca va fi un punct fix in echipa.
- Dayro inca "se cauta", azi n-a fost integrat in joc si in afara de 2-3 sclipiri n-a aratat nimic. Uneori am impresia ca nici nu este jucat de coechipieri. Tineretea lui se vede in joc, impreuna cu o doza de superficialitate (Pepe alearga mai mult si pare mai serios si mai concentrat).
- Mendoza foarte slab azi, cu letonii tot mai aratase ceva. Nu stiu daca e bun de mijlocas stanga, dar nici nu stiu ce alt mijlocas stanga am avea.
- Ghionea nu este inca refacut, mi-e foarte clar. Are mult de recuperat.
- Nota mare pentru Golanski, eu sper ca Emeghara sa intre pe stanga (pentru ca trebuie sa avem ceva mai bun decat Nesu) si polonezul sa-si vada de treaba pe dreapta. Bila alba si pentru Dica, pare in forma.
- in continuare nu-l vad bine pe Nicolita pe dreapta, astept cu nerabdare ziua in care Steaua va gasi un mijlocas de banda adevarat
- in locul lui Ovidiu Petre (care nu e chiar de lepadat), eu sper totusi sa-l vad pe Plesan. Sau pe Radoi.
In rest, am stat mai bine in aparare, Surdu a avut o ocazie mare (!), suntem inca la inceput, bulgarii sunt niste infecti si i-au infectat si pe brazilienii aia de i-au cumparat.
Multa sanatate lui Habib!
Groaznic moment , groaznice stirile care se bateau cap in cap si ne ridicau parul in cap de spaima ca tanarul francez e intr-o stare critica .
Ma bucur nespus ca este ok , a trecut probabil prin cel mai greu moment al carierei sale si acum mai mult ca niciodata are nevoie de sustinerea colectivului tehnic si al coechipierilor sai.
Despre meci , parca un plus fata de meciul cu Metalurgs si o reconfirmare ( daca mai era nevoie ) ca ne putem baza pe Golanski . Am intrat pe ultima suta de metri si cred ca azi am vazut probabil primul 11 care o sa fie folosit si la Iasi , cu mici exceptii banuiesc .
S-a vazut clar ca a incercat sa il loveasca si a 2 a oara .Bulgarii spun ca a fost doar un incident nefericit , ca asa a fost sa fie , dar din cauza acelui "incident" nefericit , era sa moara un jucator . Daca eram vreunul dintre jucatorii Stelei care erau in acel moment in teren (sau chiar si pe banca) il bateam crunt pe bulgar pana se ineca cu propriul sange , ca sa vada ei "incident" nefericit .
Dar oare Radu Paligora asta nu se va accidenta si el vreodata sa plece de la club ?! Nu de alta da' parca numa ghinioane si prea multe accidentari sunt la echipa cam......de cand a venit el !
Dar oare Radu Paligora asta nu se va accidenta si el vreodata sa plece de la club ?! Nu de alta da' parca numa ghinioane si prea multe accidentari sunt la echipa cam......de cand a venit el !
tare... paligora l-a pus pe bulgar sau marocan sau ce natie o fi fost, sa loveasca. Sa ne bucuram ca Habib e bine (mie imi place foarte mult pustiul) si sa mergem mai departe. Putin echilibru si cap pe umeri nu strica, mai ales in asemenea momente.
Cu echipa din prima repriza batem pe oricine, cu mentiunea Emeghara in locul lui Golanski (care mi se pare prea violent si neinspirat).
Dayro nu a fost in apele lui astazi, deoarece nu prea a fost jucat deloc. In multe faze a privit pasiv. Probabil gandind in sinea sa: "Mama ce ciobani astia, numa mingi pe sus. Nici o deviere, pasa din prima... Noroc cu Pepe. La vara ma car! "
Pepe Moreno e atacant fratilor, cat Badea, Victoras Iacob si Zaharia la un loc!
De acord in general, dar despre Golanski, cred ca l-ai confundat cu Nicolita, probabil. Golanski mi s-a parut , si nu numai mie, dupa cum vezi pe forum, unul din cei mai buni din ultimele 2 meciuri. Tupeu, tehnica, pase excelente pe pozitie viitoare, astea sunt calitatile lui.
Corect cam multe accidentari de cand a venit el.....si culmea ca majoritatea sunt grave.
Corect cam multe accidentari de cand a venit el.....si culmea ca majoritatea sunt grave.
tre' sa faca si el un ban cinstit, nu:P?
pepe moreno ala ii baza .... ai vazut ce schema o facut ? BAZA PEPE >>>><<<<
"Odata ce pacientul a fost stabilizat, au inceput primele investigatii, care au relevat faptul ca jucatorul a suferit si o fractura la nivelul osului zigomatic (pomete), ca urmare a unui traumatism forte. Astfel, comotia suferita a fost, cel mai probabil, principala cauza a agravarii starii lui de sanatate. Pacientul va fi spitalizat timp de 48 de ore, in care va mai efectua si alte investigatii si controale medicale, pentru a ne asigura ca nu pot exista complicatii neplacute"
Radu Paligora
Eh, asta nu-i bine.... Daca nu avea fractura, ar fi revenit pe teren destul de rapid.. Ce pot sa'i urez, e doar insanatosire grabnica!
@ANTIgigi
Si ce vina are Radu Paligora totusi? Jucatorii se acidenteaza din cauza formei fizice. Daca nu iti pregatesti muschii pentru duritatea unui meci de fotbal la nivel inalt, nu ai nicio sansa sa scapi neaccidentat... Oricat te'ai feri, tot te va lovi cineva. In momentul in care te'a lovit careva, sau ai cazut in nou stiu ce mod, ori ai muschii pregatiti pentru asa ceva, ori te duci la Bologna. Eu unul pentru accidentari i-as acuza pe preparatorii fizici in primul rand, apoi pe maseori, si nu in ultimul rand pe antrenor. Fiecare are putin din vina (credeti-ma ca nu mi-e usor sa-i invinuiesc pe Laca, Pedrazzini, Hagi, si chiar Olaroiu), si cineva ar trebui sa ia masuri. Dar din pacate suntem in aceiasi situatie de vreo 2 ani buni...
Eu unul chiar il respect pe Paligora, si mica lui echipa medicala... Presupun ca ati vazut cum isi bagau mainile in gura lu Habib... Daca stateau si se uitau la el... Mai bine sa nu zic......
Toate cele bune!
Grava deficienta de organizare: LIPSA UNEI AMBULANTE! Regulamentele internationale au stipulate reglementari stricte si clare in acest sens. Nimic nu-i scuza nici pe organizatori si nici pe cei ce-au acceptat sa joace in atari conditii. Vinovatii trebuie sa plateasca,indiferent de numele lor. Nu comentez daca la faza respectiva a fost sau nu intentie. Nu este relevant. Oricare din jucatorii aflati in teren ar fii putut fii in locul lui Habib.
adynezu
In ultimii 2 ani s-au schimbat 4 antrenori, fiecare venind cu staff-ul lui. Acu un an parca s-a schimbat si preparatorul fizic(dupa accidentarea lui Dica). Acum nu zic ca e numai vina lui Paligora dar probabil si el are vina lui
Cat despre lipsa ambulantei asta da dovada inconstientei celor care au organizat acest turneu si a administratorilor bazei sportive din Cipru. In mod normal ar plati cineva dar traim in Romania....
Tipic spurciune bulgareasca. O natie de spurcati care nu au nici cel mai mic respect.
intradevar cum spui tu, mai adaug numa pe rusi si pe unguri........
Bulgar ciuflengar ! Bine ca ne omoara jucatorii in partide "amicale",oare dobitocu ala stie notziunea de "amical" ??? In meciuri oficiale cum face ??? Scoate cutitu din jambiera si ii i-a glanda la ala care o indraznit sal dribleze ??? Imputzit de om !!! Habib,suntem alaturi de tine,fate bine repede ca avem nevoie de jucatori de calitate ca tine !!! FORZA Steaua !!! ![]()
pepe moreno ala ii baza .... ai vazut ce schema o facut ? BAZA PEPE >>>><<<<
Poate si Dayro ar fi 'baza',daca ar juca unde trebuie!Nu cred ca Dayro este mijlocas ofensiv sau al doilea varf,cred ca e VARF!Cei doi Moreno in atac si Dica in spatele lor,asta trebuie sa fie trioul din atac...
"Odata ce pacientul a fost stabilizat, au inceput primele investigatii, care au relevat faptul ca jucatorul a suferit si o fractura la nivelul osului zigomatic (pomete), ca urmare a unui traumatism forte. Astfel, comotia suferita a fost, cel mai probabil, principala cauza a agravarii starii lui de sanatate. Pacientul va fi spitalizat timp de 48 de ore, in care va mai efectua si alte investigatii si controale medicale, pentru a ne asigura ca nu pot exista complicatii neplacute"Radu Paligora
Eh, asta nu-i bine.... Daca nu avea fractura, ar fi revenit pe teren destul de rapid.. Ce pot sa'i urez, e doar insanatosire grabnica!
@ANTIgigi
Si ce vina are Radu Paligora totusi? Jucatorii se acidenteaza din cauza formei fizice. Daca nu iti pregatesti muschii pentru duritatea unui meci de fotbal la nivel inalt, nu ai nicio sansa sa scapi neaccidentat... Oricat te'ai feri, tot te va lovi cineva. In momentul in care te'a lovit careva, sau ai cazut in nou stiu ce mod, ori ai muschii pregatiti pentru asa ceva, ori te duci la Bologna. Eu unul pentru accidentari i-as acuza pe preparatorii fizici in primul rand, apoi pe maseori, si nu in ultimul rand pe antrenor. Fiecare are putin din vina (credeti-ma ca nu mi-e usor sa-i invinuiesc pe Laca, Pedrazzini, Hagi, si chiar Olaroiu), si cineva ar trebui sa ia masuri. Dar din pacate suntem in aceiasi situatie de vreo 2 ani buni...
Eu unul chiar il respect pe Paligora, si mica lui echipa medicala... Presupun ca ati vazut cum isi bagau mainile in gura lu Habib... Daca stateau si se uitau la el... Mai bine sa nu zic......
Toate cele bune!
Da ai si tu dreptate....si preparatorii fizici deoarece ei le impun un program de recuperare si asta la sfatul medicilor si al maseorilor. Dar si antrenorul (aici ma refer la olitza deoarece in perioada lui au fost majoritatea) are o parte de vina prin antrenamentale (daca imi permiti aceasta fortare).