FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Amical / Steaua - Levski 1 - 0 / Habib este bine !

«1235»
fcsteaua.ro01.02.2008 05:09

Steaua a castigat la limita (1 - 0) amicalul cu Levski Sofia. Singurul gol al meciului a fost marcat de Nicolae Dica.

In minutul 86 a fost panica pe teren. Habib a cazut secerat si a fost inconstient pentru cateva minute.

Habib Habibou si-a revenit, iar starea sa de sanatate este stabila in acest moment.

Medicul Stelei, Radu Paligora, care se afla alaturi de el la spital, a facut urmatoarea declaratie oficiala:

"Jucatorul este in afara oricarui pericol. Este constient si am vorbit cu el.

Va ramane in spital pentru a efectua investigatii medicale suplimentare, insa

nu mai sunt probleme si Habib are o stare de sanatate stabila. El a primit o lovitura

de cot la nivelul sinusului carotidian, care a declansat un reflex vagal

puternic".

Ulterior, Radu Paligora a revenit cu detalii:

"Odata ce pacientul a fost stabilizat, au inceput primele investigatii, care au relevat faptul ca jucatorul a suferit si o fractura la nivelul osului zigomatic (pomete), ca urmare a unui traumatism forte. Astfel, comotia suferita a fost, cel mai probabil, principala cauza a agravarii starii lui de sanatate. Pacientul va fi spitalizat timp de 48 de ore, in care va mai efectua si alte investigatii si controale medicale, pentru a ne asigura ca nu pot exista complicatii neplacute"

Steaua: Zapata - Golanski, Goian, Ghionea, Neșu - Ov. Petre - Nicolițã, Dicã, Dayro Moreno, Mendoza - Pepe Moreno

Antrenor: Marius Lacatus

Meciul a inceput

Min 5 - Steaua s-a instalat in jumatatea bulgarilor si beneficiaza de un prim corner.

Min 7: Cartonas galben Nicolita pentru un fault dur.

Min 13: Dica centreaza in careu, Pepe Moreno reia cu o lovitura de cap insa portarul bulgarilor salveaza cu un reflex de zile mari.

Min 20: Steaua domina clar meciul. Insistenta stelistilor il fac pe portarul lui Levski sa gafeze dar faza s-a terminat fara gol.

Min 26: Pepe Moreno centreaza de pe flancul drept. Vine Dica puternic si il executa pe Petkov. Este 1-0.

Repriza a doua

* Steaua incepe a doua repriza in aceeasi formula.

Min 60: Schimb superb de pase Dayro - Dica. Capitanul Stelei a incercat un lob spectaculos peste Petkov.

Min 62: Tripla schimbare pentru Steaua: au iesit Ovidiu Petre, Dayro Moreno, Zapata si au intrat Florin Lovin, Mihaita Plesan si Vatca.

Min 68: Surdu si Habibou le iau locul lui Mendoza si Pepe Moreno.

Min 71: Baciu si Petre Marin in locul lui Goian si Golanski.

Min 73: Inca o tripla schimbare la Steaua: Neaga, Badea si Eze le-au luat locul lui Dica, Nicolita si Nesu.

Min 86: Habibou este cazut pe teren. Echipa medicala este in alerta. Se pare ca un fundas bulgar l-a lovit destul de serios.

Min 90: Habib si-a revenit dar va fi transportat la spital pentru investigari medicale.

Final de meci
Bundy01.02.2008 08:19

Meci greu cu bulgarii dar sper sa vedem o singura formula(cea mai buna) pe teren nu sa ii bage pe toti sa joace ca nu e Cupa Liceelor.:)

CaTaLiNsm StElIsTu01.02.2008 09:59

Sper sa vad un joc bun din partea favoritilor iar scorul sa fie in favoarea noastra la final;asta pentru a da curaj si a ridica moralul jucatorilor!

Forza Steaua

MEREU SUPERIORI!!!

Yoyoyoi01.02.2008 10:23

Daca nici astazi nu castigam intr-o maniera clara, nu stiu ce sa mai zic de viitorul echipei. :sad2:

DelPiero1001.02.2008 10:59

Maniera clara?Da' ce,bulgarii nu mai joaca?Levski este o echipa puternica,nu foarte departe de nivelul nostru!Eu sper doua lucruri de la acest meci:

1.Sa intre echipa de baza,echipa pe care Laca vrea sa o foloseasca in campionat!

2.Sa vad un joc bun,o crestere in joc fata d emeciul cu Ljiepaia...

SzabiStelistu01.02.2008 11:23

Meci greu...nu cred ca daca vom castiga vom casiga cu 2-3 goluri,inse poate castigam la limita...eu zic va fi 2-1 pentru noi!

steaua_gloria01.02.2008 11:24

Levsky e o echipa de coada CL-ului, insa si noi la fel. Avem meci impotriva unei echipe puternice.

elias_custura01.02.2008 11:44

macar in meciul asta sa dovedim ca putem sa inscriem din actiune!!!(ca in cel anterior............)

Joga Bonito01.02.2008 12:32

Levski au avut o toamna dezastruoasa, sunt la aproximativ 10-12 pct de primul loc ocupat de TSKA. Nu e un adversar de mare calibru. Dc tin bine minte, au iesit din turul II preliminar al C.L., i-a eliminat ceva echipa din Finlanda.

Poate si-au revenit, cine stie !?

Cert e ca intalnim numa echipe de mana a doua in perioada de pregatire, si nu prea putem sa ne elucidam de posibila valoare a achizitiilor.

Dar timpul curge... Si rabdare este destula....

steaua_gloria01.02.2008 12:59

E in direct la TV? Si la ce ora e?

il_scorpio01.02.2008 13:00

Niciodata Steaua nu a obtinut scoruri bune in amicale asa ca nu mai sperati la victorii in maniera clara.

SSK01.02.2008 13:17

E abia al 3-lea meci de pregatire, nu cred ca ar fi rezonabil sa ne asteptam la evolutii iesite din comun sau victorii rasunatoare. Sincer, daca in meciul asta as vedea 4-5 faze de atac inchegate, gandite, as fi mai mult decat multumit.

Iar Levski nu este chiar un adversar facil. Pe hartie, sunt mai buni decat letonii.

E in direct la TV? Si la ce ora e?

Meciul incepe la 17:00 si este in direct pe diverse situri de sport. La TV este de la ora 19, pe sport.ro.

84ava01.02.2008 13:22

Vorbiti ca jucatorii nu si-au intrat inca in mana,ca e deabia al doilea meci amical....Fratilor ce draq,au uitat sa joace fotbal?

Nu mai spuneti prostii din astea,aaaaa ca inca nu merg pe un post sau altul e altceva,ca se mai incearca diferite formule,sisteme de joc e cu totul altceva da fotbal tot ar trebui sa vedem.

steaua_gloria01.02.2008 14:02
Meciul incepe la 17:00 si este in direct pe diverse situri de sport. La TV este de la ora 19, pe sport.ro.

Stai putin , e in direct video, sau comentariu dela ?

sisu_stelistul01.02.2008 14:11

Ma astept ca in acest meci sa fie plimbata mingea mai mult. Sa vad cateva faze de creatie in grup si sa se integreze jucatorii noi veniti mai bine. Scorul nu conteaza.intr-un meci oficial nu poti folosi 22 de jucatori. Si sunt de acord cu Laca ca incearca tot felul de formule ( doar de aceea sunt meciurile amicale) sa rulezi tot lotul.

ultras_florin2001.02.2008 15:01

Intalnim un adversar de nivelul Stelei si asta este bine.Sper sa marcam mai mult decat am facut-o in meciurile cu de pana acum.Forza Steaua

AlexV01.02.2008 15:07

in afara de www.sport.ro se mai transmite pe net pe vreun site? Cel putin mie nu-mi merge pe sport.ro.

steaua_gloria01.02.2008 15:11

ca sa poti sa vezi la astia pe net tre sa ai net pe burlan?nu merge frate

adynezu01.02.2008 15:13

mie imi merge..... pe www.sport.ro

steaua_gloria01.02.2008 15:17
mie imi merge..... pe www.sport.ro

nu merge f sacadat?

adynezu01.02.2008 15:19
nu merge f sacadat?

uite acum s'a oprit.. da a mers 4 min f bine;)

ps: a luat-o... op, a luat Nicolita galben :|

CaTaLiNsm StElIsTu01.02.2008 15:22

Decat sa arunc calculatorul pe geam si sa omor vreun trecator iar pe urma sa stau la"mititica"3ani...mai bine ma uit la 19:00la TV Sport.ro iar pana atunci ma rup de orice stire ca asa cu "live-ul"lor numai peri albi imi fac.

Forza Steaua!

MEREU SUPERIORI!!!

bodanelu01.02.2008 15:22
Steaua: Zapata - Golanski, Goian, Ghionea, Neșu - Ov. Petre - Nicolițã, Dicã, Dayro Moreno, Mendoza - Pepe Moreno

hai carcotasilor.. e buna formula de joc acum???

steaua_gloria01.02.2008 15:23
hai carcotasilor.. e buna formula de joc acum???

Cam buna :laugh:

boggie01.02.2008 15:24
uite acum s'a oprit.. da a mers 4 min f bine;)

ps: a luat-o... op, a luat Dica galben :|

Mie mi s-a parut ca Banel a luat galben, idiotii astia de comentatori tot incurca jucatorii...

«1235»