FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Amical / Steaua - Metalurgs Liepajas 1 - 0

«12345»
AndyQ29.01.2008 17:36

@ AdrianUltras25

Corect, ne-am saturat de mult... dar de data asta n-avem ce face, trebuie sa asteptam si urmatoarele amicale pentru a vedea un 11 concret.

Eu zic ca echipa nu trebuia schimbata asa drastic la pauza, poate pe parcurs. L-as fi trimis si pe Dayro in atac, acolo unde-i place, cum ai zis tu: au fost folositi pe posturi gresite, dar sa speram ca Lacatus o sa-i puna sa joace si calumea, nu doar la experimente.

Mendoza a fost folisit prea la mijloc. Erau momente in care Dino Eze era mai inaintat decat el. Lacatus se cam joaca cu pozitiile si nu stiu daca-i bine.

Pentru meciul urmator ar incepe cam asa: Zapata -- Golanski, Goian, Gionea, Emeghara(cand revine) -- Ov. Petre, Plesan, Pepe Moreno, Dica -- Dayro Moreno, Mendoza.

Asa, just for fun, un prim 11 ofensiv, sa vad cum s-ar descurca.

Cat despre Dica mijlocas stanga... nu sunt de acord. Cum spune si DelPiero, el ar trebui jucat varf.... la finalizare, pentru ca n-are calitatile unui playmaker veritabil sau ale unui vitezist de banda.

Din alea 9 goluri.. sunt curios cate le-a dat din actiune prin dribling din afara careului si cate din careu, pe post de varf..

DelPiero1029.01.2008 17:37

@Adrian,cred ca locul lui Dica este ca al doilea varf!El e un jucator cu executii,si nu un mijlocas de banda,caruia ii trebuie tehnica in regim de viteza!Eu asa zic!In rest sunt de acord cu tn...

c.ronaldo1729.01.2008 17:40

@andy

Pepe Moreno mijlocas?!

Bine ca nu`l bagi pe Nesu la finalizare..

AndyQ29.01.2008 17:43
@andy

Pepe Moreno mijlocas?!

Mijlocas ofensiv. Tu vrei 4 atacanti?

Daca ar fi dupa tine... am juca cu 10 atacanti si Zapata. Trebuie sa fi si realist, ca nu jucam cu echipe de 10 fundasi + portar. Tre` gandit si mijlocu` astfel incat sa mai si recuperezi contratacuri...

Dica - Pepe Moreno, Dayro Moreno si Mendoza... cam greu sa-i vedem pe toti in compartimentul cel mai avansat.

Daca e, il coboram pe Dayro in locul lui Pepe, pentru ca am vazut ca se descurca bine ca mijlocas ofensiv...

c.ronaldo1729.01.2008 17:45

@andiq

Nu trebuie neaparat sa jucam cu toti.

Linia mediana poate arata ceva in genul:

Banel==o.Petre==plesan==Dica

si 2 dintre Dayro, Pepe, Mendoza, Badea sau Habibou.

AdrianUltras2529.01.2008 17:47

Del Piero

Dar nu am zis ca Dica sa fie folosit mijlocas de banda.Doamne fereste!La viteza lui...:))

Am zis sa il foloseasca extrema stanga sau dreapta.Sa stea sus, langa poarta adversa.Si acolo sa primeasca mingi pe care sa le centreze sau sa intre cu mingea in careu si sa traga la poarta.Am zis extrema stanga pentru ca poate intra in careu si sa traga cu dreptul(cred ca stie mai bine cu dreptul decat cu stangul,chiar daca da bine cu amandoua).

AndyQ

nu trebuie echipa schimbata.dar aceste meciuri de pregatirea trebuie tratate cu seriozitate.si mi-ar place sa vad de pe acum o idee de sistem de joc.(nu echipa.doar sistemul. ca sa joace cat mai multe meciuri in acest sistem si sa se obijnuiasca cu el)

eu am mai zis: Zapata-Golanski,Goian,Ghionea,Nesu-Lovin,OvPetre,Plesan-Dayro Moreno,Pepe Moreno(Mendoza),Mendoza(Dica)

asa as fi jucat eu azi.Un 4-3-3 pe centru(4-3-2-1 de fapt), direct spre poarta.Pepe Moreno varf impins care sa faca culoare pentru Mendoza si Dayro Moreno.Mendoza si Dayro Moreno neaparat tot timpul cu fata la poarta!

p.s. Dica juca atunci pe stanga si intra in careu de fiecare data cand echipa era in atac.Facea superioritate in careu si intra IN CAREU in combinatii in viteza cu Neaga si Dinita.1-2uri prin care scoteau adversari din joc si prin care inscriau.Asa cum au facut cu Dinamo in tur.

AndyQ29.01.2008 17:49
@andiq

Nu trebuie neaparat sa jucam cu toti.

Linia mediana poate arata ceva in genul:

Banel==o.Petre==plesan==Dica

De aia sunt meciuri de pregatire, sa conturezi o echipa beton. Daca unu` din ei da randament mai bun ca mijlocas ofensiv, acolo trebuie jucat, ca nu au toti loc in atac.

Eu unu` sa nu-l vad pe Banel. Pentru mine e o dezamagire. Omu` nu a crescut deloc in 3 ani de cand e la Steaua. Si daca nu a crescut inseamna ca atat poate el: sa faca atletism pe banda. Uita-te si la meciul asta cum Golanski a avut mai mult aport ofensiv decat el si a fost mult mai precis.

bodanelu29.01.2008 17:49

Dica a jucat bine in meciul de asta seara.

Ov. Petre trebuie sa fie titular meci de meci!!!!!

AndyQ29.01.2008 17:51
Ov. Petre trebuie sa fie titular meci de meci!!!!!

Ov. Petre joaca ce stie el mai bine: ucide jocul adversarului si o face destul de bine. Aversitatile catre el au aparut din cauza ca a fost adus de Oli. Pun pariu ca daca era Stelist 100% toti l-ati fi pupat in posterior...

AdrianUltras2529.01.2008 17:52

P.S. Folosirea lui Bicfalvi ca inchizator e o prostie enorma!

Bicfalvi ar trebui folosit ori varf ori mijlocas ofensiv.Asa juca la Jiul.Ca mijlocas ofensiv a dat acel gol cu Poli Iasi.E o prostie sa il folosesti inchizator!Seamana cu Lovin sau Ov Petre doar la fizic!

c.ronaldo1729.01.2008 18:09
De aia sunt meciuri de pregatire, sa conturezi o echipa beton. Daca unu` din ei da randament mai bun ca mijlocas ofensiv, acolo trebuie jucat, ca nu au toti loc in atac.

De ce schimbi sensul discutiei? :)

Normal ca in perioada de pregatire trebuie construit un 11 bun, insa eu doar am spus ca Pepe Moreno nu are ce cauta la mijloc. Numai dupa fizicul lui. Nu imi aduc aminte niciun mijlocas de 1,90.. poate doar africanii aia de la Arsenal.

bodanelu29.01.2008 18:11
Ov. Petre joaca ce stie el mai bine: ucide jocul adversarului si o face destul de bine. Aversitatile catre el au aparut din cauza ca a fost adus de Oli. Pun pariu ca daca era Stelist 100% toti l-ati fi pupat in posterior...

intodeauna mijlocasi defensivi sunt priviti urat.. dar ei sunt furnicutele de la mijlocul terenului, care fac tot jocul. Si Ov. Petre chiar joaca ce stie el mai bine...

MarkCortez29.01.2008 18:19

Mah baieti, fara suparare, dar ce meci ati comentat voi ? Sau nu va asteptati sa-l vedem si noi pentru sport.ro ? Min. 47 : Habibou face spectacol...dribleaza 6 adversari. Unde draku a driblat 6 adversari, ca a trecut in viteza de unu si l-a faultat al 2 lea.Atat. Poate mai erau altii pe margine pe care nu i-am vazut...

AdrianUltras2529.01.2008 18:21

Pepe Moreno e un varf de careu.El e ca Iacob.

ce sa caute la mijloc?

pe langa faptul ca nu e mijlocas si nu stie sa dea pase e si lent!

paricida29.01.2008 18:35

se descurca bn

Piece of Mind29.01.2008 18:36

Am senzatia ca Lacatus va face aceeasi greseala pe care a comis-o si Hagi asta vara si anume va rula tot lotul "la infinit", fara a cristaliza o formula ideala. Sper sa ma insel...

fiara729.01.2008 18:41

din meciul asta cel mai mult mi-a placut freza afro a lui Habibou :laugh:

il_scorpio29.01.2008 18:55

Fratele meu lasati-ma cu Ovidiu Petre ca m-ati innebunit. Acum 3 luni il injurati toti si acum mama ce vedeta e Ovidiu Petre doar pentru ca zis cine stie ce papitoi de jurnalist ca recupereaza multe mingi.

Pai fratele meu hai sa admitem ca recupereaza cu 1-2 mingi mai mult decat ceilalti inchizatori. Dar ce face cu mingea dupa aia o pierde, o paseaza la adversar, o bubuie in fata fara adresa sau in cazul fericit si des intalnit paseaza lent inapoi stricand orice intentie de contraatac. Pai va intreb eu jucatorul asta care nu poate sa mearga 5 m cu mingea la picior pentru ca se impiedica sau calca pe ea e jucator de fotballl????? Este o mana moarta, un jucator lamentabil pe care nu te poti baza. Face idiotenii mai mari decat inaltimea lui. Sa va reimprospatez memoria daca cumva ati uitat: minutul 80 Arad 1-0 pentru Steaua, centrare UTA nici un pericol si nanaul baga mana si face penalty; doua etape mai tarziu la scorul de 1-0 pentru mioveni sau 1-1 nu-mi amintesc exact face un fault de cretin si ia rosu in minutul 60( norocul nostru a fost in meciul ala un alt dobitoc de la mioveni care a faultat si el stupid). Ei ce ziceti de astea..??? Sa nu mai adaug ca la cei peste 1.90 m ai sai loveste lamentabil mingea cu capul de fiecare date plimbandu-se prin careul advers ca vita si cand o loveste sare ca din colt la 100 m de poata...

Dupa parerea mea cuplul de mijlocasi centrali de la Steaua ar trebui sa fie categoric Radoi-Plesan , iar cand unul dintre cei doi este accidentat sau suspendat sa joace Bicfalvi nu tembelul ala.

leynad7229.01.2008 19:11
din meciul asta cel mai mult mi-a placut freza afro a lui Habibou :laugh:

Afro, neafro...mai repede zici ca-i Kramer din Seinfeld !

N-am nimic cu el, da' e urat rau baiatu' asta...

Am ras cu lacrimi ce fatza avea cand statea in zid, cu explozia aia capilara si cu ochii iesiti din orbite !

mNiosu29.01.2008 19:12

Achizitiile sunt bune dar tactica lui Lacatus a stins jocul.A incercat sa creeze doua echipe echilibrate pentru fiecare repriza si a creat 2 echipe echilibrat de proaste.

In prima echipa ,cum au subliniat si altii inaintea mea, linia de mijloc este praf.Folosirea impreuna in continuare a lui Lovin si a lui OV. Perre e sinucidere curata a atacului iar titularizarea lui Surdu...nu vreau sa ma comentez ca stiti cu totii....

In a doua echipa greseala a fost tot cu linia de mijloc.Folosind-ul pe Dayro ca mijlocaj e risipa de talent,Habibou mai are de invatat ca sa il folosim varf impins iar formula generala de joc nu e buna.Un 4-3-3 sau un clasic 4-4-2 cu Dayro si Mendoza(sau Pepe) in fata ar fi ideal!!!!

:steag_steaua_ro:

AlexV29.01.2008 19:17

Ba terminati cu Ovidiu Petre. Omu e bun pe postul lui. Problema la mijloc e Lovin si banda stanga unde nu exista mijlocas. Sunt de acord ca Bicfalvi nu e inchizator(a pierdut multe mingi) si cred ca Mendoza nu e o alegere fericita pentru postul de mijlocas stanga(oricum mai bine cu el decat cu surdu). Neaga e complet iesit din forma, a fost praf iar Cernea n-are ce cauta in poarta Stelei. Pana unu alta tot apararea-i baza.

jcd29.01.2008 19:17

In repriza a daoua am jucat cu doar 3 fundasi? Si cu 4 atacanti (Habibou, Dayro, Mendoza, Neaga)? Iar au fost improvizatii la mijloc? Daca m-ar pune cineva sa fac asezarea in teren a echipei din repriza a 2-a, nu as stii cum. Ar iesi ceva gen 3-3-4.

SSK29.01.2008 19:26

Am vazut ultimele 25 de minute ale meciului si as spune si eu cateva lucruri:

1) E BINE CA AM INVINS! Desi victoriile din amicale nu-s mare branza si desi infrangerile nu-s tragedii, prefer oricand o victorie unei infrangeri, amical sau nu.

2) In astea 25 de minute Steaua n-a jucat mare lucru, letonii fiind mai periculosi.

3)Dayro Moreno mi-a parut destul de dezordonat in joc si destul de superficial ca atitudine

4) Dintre ceilalti nou-veniti, Habibou mi-a placut cel mai mult. Despre Dino Eze am aflat si eu ca joaca fundas stanga, eu care-l credeam atacant...

5) Singurul lucru care mi-a placut la Steaua au fost vreo 2 pase luminoase ale lui Plesan, vreo 2 interventii ale lui Ninu si un sprint al lui Neaga. Cam putin, totusi.

Dar am rabdare :)

AmuntBoy29.01.2008 19:44

in concluzie meci slab ...

sa vedem meciul cu bulgarii

danimarcu29.01.2008 19:52
@AmuntBoy

Pun pariu ca jucam mai bine in a doua repriza.

Bine ca nu m-ati bagat in seama... :blink:

«12345»