@ AdrianUltras25
Corect, ne-am saturat de mult... dar de data asta n-avem ce face, trebuie sa asteptam si urmatoarele amicale pentru a vedea un 11 concret.
Eu zic ca echipa nu trebuia schimbata asa drastic la pauza, poate pe parcurs. L-as fi trimis si pe Dayro in atac, acolo unde-i place, cum ai zis tu: au fost folositi pe posturi gresite, dar sa speram ca Lacatus o sa-i puna sa joace si calumea, nu doar la experimente.
Mendoza a fost folisit prea la mijloc. Erau momente in care Dino Eze era mai inaintat decat el. Lacatus se cam joaca cu pozitiile si nu stiu daca-i bine.
Pentru meciul urmator ar incepe cam asa: Zapata -- Golanski, Goian, Gionea, Emeghara(cand revine) -- Ov. Petre, Plesan, Pepe Moreno, Dica -- Dayro Moreno, Mendoza.
Asa, just for fun, un prim 11 ofensiv, sa vad cum s-ar descurca.
Cat despre Dica mijlocas stanga... nu sunt de acord. Cum spune si DelPiero, el ar trebui jucat varf.... la finalizare, pentru ca n-are calitatile unui playmaker veritabil sau ale unui vitezist de banda.
Din alea 9 goluri.. sunt curios cate le-a dat din actiune prin dribling din afara careului si cate din careu, pe post de varf..